Convertible Madrasser: Hopfällbar Stol-säng "Ouster", Fällbara Puffar

Innehållsförteckning:

Video: Convertible Madrasser: Hopfällbar Stol-säng "Ouster", Fällbara Puffar

Video: Convertible Madrasser: Hopfällbar Stol-säng
Video: Ambulans hjälper Ben ur svår depression 2024, April
Convertible Madrasser: Hopfällbar Stol-säng "Ouster", Fällbara Puffar
Convertible Madrasser: Hopfällbar Stol-säng "Ouster", Fällbara Puffar
Anonim

Så inteckningen är utfärdat, de värdefulla nycklarna finns i fickan och din favoritficus verkar vara idealiskt placerad i vänster hörn, men den tar nästan hälften av rummet. Ack, småhus är inte så sällsynta. Därför är den andra aspekten av förekomsten av huvudvärk ofta förvirrad av köp av en lägenhet närvaron av möbler och dess arrangemang. Anta att du lyckas ordna ett sovrum för hyresvärden, men tänk om gästerna följer med? I detta fall kommer moderna trender inom möbeldesign, nämligen användningen av en transformatormadrass som sovplats, att hjälpa till att spara pengar och spara nerver.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och modeller

Faktum är att principen om att spara utrymme länge har använts av inredningsarkitekter med kraft och huvud, vilket tvingar den senare att komma med otroligt enkla och samtidigt multifunktionella möbler. Så, designern från Italien Lorenzo Damiani närmade sig tanken på en transformerande säng så förenklad att han kom med en fåtölj, som, när den är monterad, är en vanlig madrass rullad i en rulle.

Bild
Bild

En sådan modell kallas Girella den kännetecknas av sina mycket små dimensioner - cirka 70 cm höga och 60 cm breda. Stolen har en liten rygg och på bara ett par ögonblick fälls den enkelt ut till en madrass som kan bredas ut på golvet som ett alternativ till en säng. I det här fallet kommer objektet att ha en längd på 195 cm och en bredd på 80 cm när det fälls ut och expanderar mot sänggaveln. Polyuretanskum i kombination med polyesterfyllning tillåter inte att produkten sjunker, och det ljusa tyget och den söta designen bidrar till önskan att köpa inte en, utan ett par sådana användbara vikpuffar.

Bild
Bild

Detta alternativ är dock mer lämpligt för en minimalistisk och praktisk vardagsrumsdesign. Och vad händer om du vill möblera ditt bo så att du efter att ha återvänt från jobbet kan falla sönder i något mjukt och omslutande. I detta fall skulle en utmärkt lösning vara Ouster . I själva verket är detta en tät och mjuk madrass i form av en halvcirkel, som, när den är ansluten med hjälp av speciella tygfästen, bildar en bekväm ramlös stol.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En egenskap hos denna madrass är att om du köper den i dubbletter kan du göra en hel rund säng. Att placera två Ouster-stolar i ett rum skapar således en utmärkt sittgrupp och samtidigt en färdig sovplats för både familjemedlemmar och gäster. De särdrag hos en sådan möbel är också:

  • Storleksdiagram;
  • tillverkad av slitstarka tyger;
  • ett stort urval av färger.

Mångsidigheten hos denna transformerande madrass gör att du uppmärksammar den. Dessutom kan den användas både i plantskola och trädgårdsmöbler. Det räcker bara att ge företräde åt denna produkt tillverkad av slitstarkt tyg behandlat med vattenavvisande impregnering. Tja, om du ursprungligen planerade att skämma bort dig själv med något helt mjukt, är det tillräckligt att välja Ouster velour futon - en idealisk plats att läsa en intressant bok på en vinterkväll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Riktig sängbyte

Naturligtvis bekväma och mjuka stolar som förvandlas i ett steg - det låter otroligt lockande. Och samtidigt uppstår en rimlig fråga - kan de ersätta en fullvärdig säng? Idag i butiken kan du enkelt plocka upp inte bara en puff som kan rullas till en madrass, utan också en fullvärdig fåtöljsäng. Dessutom kan den till och med utrustas med en ortopedisk madrass.

Bild
Bild

Sådana produkter av utrullning eller hopfällning är redan en annan typ av möbler. Det kommer att ta mer tid att sönderdela dem, men även när de demonteras liknar de verkligen en plats för god sömn. Först och främst på grund av det faktum att vid tillverkningen av madrassen används speciella, elastiska material och fyllmedel som gör det möjligt att förlänga produktens livslängd. I synnerhet är det polyuretan eller fjädrar.

Produkten kan också utrustas med armstöd, ett sängbord och ytterligare fällbara stöd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men även närvaron av en ortopedisk madrass, enligt många experter, är inte alltid en garanti för fördelar vid daglig användning av en sådan möbel. Bredden på en sådan säng kanske inte räcker för personer med en stor byggnad eller för dem som är vana vid en fri position i kroppen under sömnen.

Bild
Bild

Multifunktionalitet

Valet är verkligen enormt. Det är inte längre förvånande när du köper "5 i 1" omedelbart: en säng, en fåtölj, en soffa, en puff och en madrass. Olika modeller som kan användas fullt ut var som helst från ett barnrum till en pool. Ja, de uppblåsbara hopfällbara möblerna är gjorda av hållbara vattentäta material, de kan enkelt lämnas i trädgården utomhus eller sänkas ner i en damm på landet.

I butiker, inklusive online, finns det ganska många alternativ för produkter av detta slag. Som ni vet skapar efterfrågan utbud och recensionerna talar för sig själva. Människor började ge företräde åt möbler som tar mindre plats, kan användas under olika förhållanden och i allmänhet har en lojal prisklass. I detta avseende blir madrassen som förvandlas till en fåtölj och rygg en seriös konkurrent i kampen om en plats i sovrummet med sin åldrande motståndare - en skrymmande mjuk uppsättning.

Du kommer att lära dig mer om den transformerande madrassen från följande video.

Rekommenderad: