Fällbara Stolar IKEA: En översikt över En Hopfällbar Stol Med Madrass, Material Och Färger

Innehållsförteckning:

Video: Fällbara Stolar IKEA: En översikt över En Hopfällbar Stol Med Madrass, Material Och Färger

Video: Fällbara Stolar IKEA: En översikt över En Hopfällbar Stol Med Madrass, Material Och Färger
Video: Super convenient "folding chair" can be switched to "folding bed" for convenient storage 2024, Mars
Fällbara Stolar IKEA: En översikt över En Hopfällbar Stol Med Madrass, Material Och Färger
Fällbara Stolar IKEA: En översikt över En Hopfällbar Stol Med Madrass, Material Och Färger
Anonim

Bekväma kompakta stolsängar har länge varit avgjorda i många lägenheter. De utför flera uppgifter samtidigt, därför är de en mångsidig möbel. Men konstruktionens hållbarhet och användarvänlighet beror på tillverkaren. Vi föreslår att du uppmärksammar IKEA -företagets produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaper, fördelar och nackdelar

En fällstol från det presenterade företaget kan fungera som sovplats för både gäster och hushållsmedlemmar. Moderna fastighetspriser tillåter inte en person med en genomsnittlig inkomst att köpa rymliga lägenheter, så många familjer begränsar sig till småstora kopeckbitar. Stolsängen kommer att bli en riktig "trollstav" när man organiserar stämningen i huset.

Denna möbel sparar betydligt utrymme, fälls snabbt och enkelt och är utrustad med en bekväm madrass. Till skillnad från en hopfällbar soffa kan denna stol sättas i ett hörn och dras ut endast om det behövs. Även om du sätter två sådana fåtöljer med ett enda ställe tar de mindre plats än en dubbel soffa. Förutom, fåtöljen har en fin enhetlig design och passar perfekt in i vilken inredning som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med tanke på skjutstolarna från IKEA bör du vara uppmärksam på följande produktfördelar

  • Möblerna är tillverkade uteslutande av certifierade material, så köparen behöver inte oroa sig för sannolikheten för allergier.
  • Stolar kan enkelt och snabbt fällas ut och monteras, även en skör kvinna klarar detta.
  • Varje produkt har en lättillgänglig bruksanvisning, montering, demontering, rekommendationer för vård.
  • Strukturen är tillverkad av höghållfast pulverlackerat stål, vilket garanterar hög tillförlitlighet och lätthet hos ramen.
  • Grunden är ortopedisk, det vill säga den behåller elasticitet under lång tid. Att sova på en madrass är inte bara bekvämt, utan också användbart.
  • Omslagen på modellerna är avtagbara, vilket gör att de kan tvättas i tid.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nackdelarna med produkter inkluderar priset på en stol-säng . Det fluktuerar verkligen kring kostnaden för en enkelsäng, men om du kommer ihåg att syftet med en hopfällbar stol är multitasking, så visar det sig att när man köper den sparar konsumenten mycket. Utan en sådan speciell design skulle han behöva köpa en separat säng, stol, madrass, vilket skulle ha kostat mer än en stolsäng.

Att köpa en fällstol är tillrådligt när du ordnar ett litet rum, om en av gästerna regelbundet stannar över natten, när du organiserar inredningen i ett lanthus, för människor som föredrar minimalism och så mycket ledigt utrymme i lägenheten som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sortimentöversikt

För närvarande är en populär och relevant modell fåtölj-säng "Wattwiken " … Låt oss titta närmare på denna möbel. Först och främst bör det noteras att stolen erbjuds i två nyanser - ljusgrå och brun. Dessa är neutrala färger som smälter harmoniskt in i alla rumsdesigner. Om vi studerar kundrecensioner kan vi dra slutsatsen att designen kännetecknas av en mycket bekväm utdragningsmekanism.

En annan fördel är förvaringsfacket under sängen för sängkläder. Ett avtagbart lock är en annan fördel med modellen; det kan enkelt tas bort och tvättas i tvättmaskinen . Sängen har medium fasthet, madrassen är tillverkad av polyuretanskum.

Bild
Bild

Sitsen är gjord av massiv björk, och ryggstödet och armstöden är av spånskiva. Denna stol kan köpas utöver soffor från IKEA, till exempel Friheten, Brissund, Vimle, Gimmarp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man bryr sig?

För att stolsängen ska fungera så länge som möjligt bör den övervakas och tas om hand. Det är inte svårt med ett avtagbart lock, men vissa regler är viktiga att följa. Till exempel rekommenderas det inte att torktumla locket. Strykning vid låg temperatur är också oönskat . Om stolen är kemtvättad måste du välja ett neutralt program. Tvätta inte locken med blekmedel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur bryts man ner?

Fåtölj "Wattwiken" har en ganska enkel fällningsmekanism - utrullning . När det blir nödvändigt att demontera det, bör du dra sätet mot dig medan ytterligare sektioner förlängs. Därefter vänds sätet och en kaj erhålls.

Som du kan se kommer processen inte att ta mycket tid och ansträngning, men det är värt att överväga flera nackdelar med denna design. För det första kan det finnas luckor mellan separata delar av madrassen, och för det andra kan "Vattviken" vara obekvämt för långa eller äldre människor på grund av den låga sänghöjden.

Rekommenderad: