Överkast Valtery (24 Bilder): Funktioner I Softcotton -modeller, Kvalitetsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Överkast Valtery (24 Bilder): Funktioner I Softcotton -modeller, Kvalitetsrecensioner

Video: Överkast Valtery (24 Bilder): Funktioner I Softcotton -modeller, Kvalitetsrecensioner
Video: Windflower Bedding Bloomfield Blommigt påslakan 3st Set Cotton Botanical Nature recension 2024, Maj
Överkast Valtery (24 Bilder): Funktioner I Softcotton -modeller, Kvalitetsrecensioner
Överkast Valtery (24 Bilder): Funktioner I Softcotton -modeller, Kvalitetsrecensioner
Anonim

Överkastet är en liten men mycket viktig detalj i sovrummet. Det ska inte bara skydda sovplatsen från damm och solljus, utan också fungera som ett tillägg till det inre av rummet. Dessutom ska det vara behagligt och bekvämt att vila på. Alla dessa krav uppfylls fullt ut av överkastet Valtery - en elegant och praktisk lösning för alla sängar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Valtery är ett företag från Kina som har haft en ledande position på den ryska marknaden för sängkläder, överkast och andra textilprodukter i mer än 15 år. Företagets produkter presenteras i ett brett prisklass - från ekonomiklass till lyxprodukter. Alla märkesprodukter är certifierade och uppfyller de högsta internationella kvalitetsstandarderna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Överkast från Valtery kan lägga originalitet och fullständighet till alla interiörer i ett rum för att sova och vila. Dessutom har de ett antal positiva egenskaper:

  • miljösäkerhet och efterlevnad av sanitära standarder;
  • förmågan att absorbera fukt och bibehålla en bekväm fuktregim;
  • enkel användning och underhåll;
  • hållbarhet - under lång tid slits överkasten inte ut och bleknar inte;
  • andningsförmåga.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Allt detta gör överkastet inte bara till en dekoration, utan också till ett utmärkt sovtillbehör, under vilket sömn alltid kommer att vara så bekväm och lugn som möjligt.

Dessutom består nästan alla modeller av överkast av en bas och isolering, som gör att de kan behålla sin form på sängen, inte samlas i veck och inte glider av.

Material

Valterys sortiment innehåller produkter från flera material:

  • Konstgjord satin - silkeslätt tyg av polyestertrådar. Smidig som siden, det glider inte eller glider av sängen. Syntetiskt satintyg har ökad hållbarhet jämfört med dess naturliga motsvarighet. Det bildas inte piller på den, den slits inte, den tål lätt ett stort antal tvättar och det är inte nödvändigt att stryka den.
  • Syntetiskt tyg i jacquard . Det är ett vävt tyg av polyesterfibrer. Har egenskaper som liknar konstgjord satin.
  • Ny generation mjukt bomullsmaterial - en blandning av naturliga bomulls- och polyesterfibrer. Huvuddragen i tyget är den minskade tjockleken på fibrerna och deras tätaste vävning. Den mjuka flätiga ytan på detta material kombineras perfekt med hög prestanda.

Förutom modeller av konstgjorda material innehåller Valtery -kollektionen även produkter tillverkade av 100% naturlig satin, jacquard och mjuk bomull.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färger och textur

Bland fördelarna med Valtery överkast är inte den sista platsen upptagen av deras varierade färgpalett, som låter dig välja en modell för ett sovrum inrett i vilken stil som helst: från klassiker till högteknologi och minimalism.

Sortimentet inkluderar:

  • enfärgade alternativ för pastellfärger;
  • monokromatiska modeller av djupmättade färger;
  • överkast med prydnader i form av geometriska former, monogram, med blommotiv;
  • produkter med tredimensionella bilder av djur och andra.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Strukturen på modellerna är också annorlunda. Tillverkaren uppnår variation genom att använda olika sömmar.

Dimensioner

För att överkastet ska se estetiskt tilltalande och vackert ut måste dess mått exakt matcha sängens dimensioner.

Modellutbudet av Valtery inkluderar överkast i flera storlekar

  • 160x220 cm - för en och en halv säng;
  • 220x240 cm - för en vanlig dubbelsäng;
  • 230x250 cm (Euro -maxi) - för stora sovrumsmöbler.

I det här fallet kan överkasten läggas på sängarna i mitten av rummen - de döljer inte bara madrassen utan också den nedre delen av möblerna (ben eller utdragbara delar).

Bild
Bild

Populära modeller

Valterys sortiment är mycket varierande. Dessutom är de mest populära:

  • Modell PRS-143 från naturlig satin. Del av en serie 3D -tryckta överkast. Kommer att ge sängen och sovrummet som helhet ytterligare originalitet. På grund av att modellen är helt quiltad kan den tvättas utan risk för att fyllmedlet faller av och samlas i klumpar. En av fördelarna med sådana överkast är att inga spår av smuts syns på dem och det är inte alls lätt att riva dem. Detta är särskilt viktigt för dem som har husdjur i huset som älskar att sova på ägarens ställe.
  • Modell PN 220-129 . Dubbelsidigt överkast med fyllning. Utsidan är gjord av naturlig jacquard med elegant broderi. Insidan är satin.
  • Modell PMP-06 - mjuk bomullsprodukt (20% naturlig bomull, 10% viskos och 70% akrylkomponenter). Ett praktiskt och ekonomiskt alternativ med en färg för dem som uppskattar enkelhet och komfort.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla Valterys överkast har två örngott. Setet är förpackat i ett vackert PVC -fodral, som gör att du kan köpa produkter inte bara för dig själv utan också som en present.

Recensioner

I de flesta fall är köpare av sängkläder från Valtery nöjda med sina inköp, vilket framgår av många positiva produktrecensioner. Konsumenter noterar att överkasten helt uppfyller de egenskaper som tillverkaren lovar. Vackra, lätta och lätta att ta hand om, de tjänar i många år, för vilka kunderna är redo att ursäkta dem för sin lilla nackdel - syntetiska produkter ackumulerar statiska laddningar. Dessutom är denna nackdel ganska lätt att eliminera med hjälp av balsam tillsatta under tvätt.

Rekommenderad: