Överkast I Terry (25 Bilder): Överkast I Velour Och överkast Av Bambu, Bomullsset Med Handduk

Innehållsförteckning:

Video: Överkast I Terry (25 Bilder): Överkast I Velour Och överkast Av Bambu, Bomullsset Med Handduk

Video: Överkast I Terry (25 Bilder): Överkast I Velour Och överkast Av Bambu, Bomullsset Med Handduk
Video: TRYING BEDDING FROM SHEIN.. Is it good quality ?!! 2024, April
Överkast I Terry (25 Bilder): Överkast I Velour Och överkast Av Bambu, Bomullsset Med Handduk
Överkast I Terry (25 Bilder): Överkast I Velour Och överkast Av Bambu, Bomullsset Med Handduk
Anonim

Terry överkast

Vad trevligt det är att sitta framför brasan eller TV: n med en kopp varm dryck, insvept i en terrytäcke, efter en promenad i regnigt eller kallt och blåsigt väder. En sådan sak kommer att värma dig behagligt, och du kan njuta av denna värme. Idag kommer vi att prata om frotté överkast.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner, fördelar, dimensioner

Om du bestämmer dig för att köpa denna typ av överkast som frotté, kommer du att göra rätt val, eftersom det här är en mycket praktisk produkt. Det är mycket hållbart och vackert. Den är tillverkad av naturligt, mjukt och ömtåligt tyg och tål mycket tvätt. Och det viktigaste är att frottén har en massageeffekt. När det gäller valuta för pengarna anses denna typ av textil vara ett av de mest framgångsrika alternativen.

Frotté har förmågan att hålla sig varm, absorbera och avdunsta fukt direkt. Sådant tyg är lätt att ta hand om. Det är hållbart och tappar inte färg och mjukhet även efter en lång tids användning.

När du köper, var uppmärksam på vilken typ av frotté överkastet är gjort av.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mahra kan ha olika hårighet och densitet. Och innehåller även syntetiska tillsatser i olika mängder. Överkast finns i bomull, linne, bambu, velour och andra tyger.

När du väljer en sådan sak, var noga med att överväga storleken. För att göra detta är det värt att utvärdera vilka dimensioner din säng eller soffa har, var du ska lägga den. När du har tagit mått, lägg till cirka 20 cm till dessa siffror. Om sängen till exempel är 200x220 centimeter, är en 220x240 centimeter filt lämplig för den.

Om du vill att kanterna ska nå golvet bör höjden på själva möblerna också beaktas.

Terry överkast av hög kvalitet tål upp till 100 tvättar eller mer. Samtidigt kan den behålla sitt unika originaltillstånd. Det är oacceptabelt att tvätta frottéöverkast med saker som har hårda fästelement eller andra dekorativa element som kommer att klamra sig fast på högen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Lakan

Lakan är mycket bekvämt att använda. På grund av sin mångsidighet kan de fungera som både ett lakan och ett överkast. Sådana produkter har olika storlekar: 150x200, 150x210, 200x220, 140x200 cm. När det gäller en storlek som 240x180 cm kan bara ett ark motsvara det.

En annan mångsidig typ av sängkläder är lakan-filt-filt.

En sådan produkt kan täckas som ett lakan eller ett överkast, eller så kan du dölja den. Oftast används velour- eller bomullsfrotté för att sy sådana överkast.

Bild
Bild
Bild
Bild

Velourmodeller

Velour är ett av de mest populära materialen för tillverkning av sådana modeller. Det är ett känsligt tyg som kombinerar element av mjukhet och glans. Velourtyg kräver inte noggrant underhåll, det har en fleecy yta, behaglig att röra vid. Sådant tyg anses vara semi-naturligt. Modern utrustning gör det möjligt att producera utmärkt velour av syntetfibrer.

Velour-lakan-överkast kommer att fungera som en lyxig och exklusiv dekoration för ditt sovrum. Det kan också användas som en original och utsökt gåva till nya nybyggare, årsdagar och nygifta. När du väljer en sådan produkt, glöm inte att ta hänsyn till din interiörs färgschema för att komplettera den elegant och graciöst.

Ett sådant textiltillbehör kan föra harmoni till alla utrymmen och fylla det med varm energi.

Bild
Bild
Bild
Bild

Frottéalternativ i bomull

Om du behöver ett varmt och praktiskt lakan, välj sedan en produkt gjord av bomullsfrotté. Det kommer att tjäna dig länge och troget och skapa en varm atmosfär i ditt hem.

En sådan produkt kommer att kunna ge anteckningar om glädje och komfort till alla dina rum. Det är en funktionell, hållbar och praktisk sak. Sådana produkter har ett brett sortiment, så det blir inga svårigheter att välja stil, färg, storlek och stil.

Modellen är prisvärd och är idealisk som present till släktingar och nära och kära.

Bild
Bild
Bild
Bild

Överkast i velour eller frottéark kan dekoreras med strass eller gnistrar. De fästs med ett hållbart och säkert lim för människor. Prydnader kan också sys på. Sådana produkter måste ägnas särskild uppmärksamhet när det gäller vård. De kan inte tvättas i höga hastigheter och i varmt vatten; strykning bör endast ske på fel sida.

Med tanke på egenskaperna hos frotté och velour är det lätt att göra ett val när du köper ett lakan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populariteten hos bambuprodukter

För första gången användes bambu för att skapa produkter för hemmet i slutet av 1900 -talet. Och de första tillverkarna av sådana varor var hantverkare från Kina. Bambuskott används för att göra bambufiber. I detta fall används endast de växter som växte i ekologiskt rena områden.

Idag används bambufiber för tillverkning av handdukar, örngott, påslakan, barnkläder och stickat, inklusive frottéöverkast. Produkter tillverkade av bambutyg utmärks av sin mjukhet och naturliga glans. De liknar kashmir och siden i utseende. De har utmärkt hygroskopicitet och förmåga att absorbera 60 procent mer fukt än bomulls motsvarigheter.

De är trevliga att röra vid och lätta att tvätta. De irriterar inte huden och är allergivänliga. Produkter absorberar inte obehaglig lukt och ackumulerar inte elektriska laddningar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Några enkla tips:

  • För att få ett överkast av god kvalitet måste du vara uppmärksam på hur mycket bambu som finns i tyget. Produkten kan vara 100% bambu, eller så kan den innehålla bomull i dess sammansättning. Om det finns bomull blir produkten starkare och mer hållbar än en ren bambuprodukt.
  • Var uppmärksam på längden på högen. Om högen är kort, kommer saken inte att absorberas bra. Och om högen är för hög kommer produkten inte att se särskilt estetiskt tilltalande ut. Det är bättre att välja en modell med medellång längd.
Bild
Bild
  • Du bör definitivt fråga tillverkaren. Om tillverkaren är Kina, är det värt att komma ihåg att det är han som är förfader till bambuprodukter.
  • Produktens densitet påverkar i hög grad dess hållbarhet. Om denna siffra är högre än 450 g / m3, är ett sådant överkast av utmärkt kvalitet och kommer att hålla i många år.
  • Bambus överkast är ett bra alternativ för avkoppling på stranden. Anledningen är att de har egenskapen kylande effekt. Eftersom den största fördelen med dessa produkter är allergivänlighet, kan de säkert användas för allergiker och små barn.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man bryr sig?

Sådana produkter ska tvättas vid en temperatur på 30 grader. Använd inte blekmedel eller tvättmedel som innehåller klor. Sådana produkter kommer att skada tyget.

Efter tvätt måste du enkelt vrida ut produkten och lägga ut den horisontellt för att den ska torka. Frotté torkar snabbare än andra material. När det gäller järnet får det inte värmas över 110 grader för att stryka en sådan handduk. Om denna temperatur alltid observeras kommer det att göra det möjligt att bevara produktens unika egenskaper under lång tid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nästa är en videogranskning av ett bambu överkast.

Rekommenderad: