Velldoris-dörrar: Interiörmodeller Från Ett Välkänt Företag, Typer Och Funktioner, Fördelar Och Nackdelar, Kvalitetsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Velldoris-dörrar: Interiörmodeller Från Ett Välkänt Företag, Typer Och Funktioner, Fördelar Och Nackdelar, Kvalitetsrecensioner

Video: Velldoris-dörrar: Interiörmodeller Från Ett Välkänt Företag, Typer Och Funktioner, Fördelar Och Nackdelar, Kvalitetsrecensioner
Video: Olika bolagsformer - Fördelar & Nackdelar 2024, April
Velldoris-dörrar: Interiörmodeller Från Ett Välkänt Företag, Typer Och Funktioner, Fördelar Och Nackdelar, Kvalitetsrecensioner
Velldoris-dörrar: Interiörmodeller Från Ett Välkänt Företag, Typer Och Funktioner, Fördelar Och Nackdelar, Kvalitetsrecensioner
Anonim

Ingen kan tänka sig en modern lägenhet utan innerdörrar. Och alla behandlar valet av design, färg och fasthet med särskild omsorg. Marknaden för det ryska nordvästra har länge erövrats av Velldoris-företaget, som börjar täcka andra regioner i landet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om företag

Företaget Velldoris tillverkar innerdörrar och dörrar för kontorslokaler utanför bostaden. Samlingar av dörrpaneler för huset uppfyller alla kvalitetsstandarder, har en modern design och passar bra in i inredningen i alla lägenheter. För lokaler utan bostäder har företaget utvecklat en unik serie av förstärkta, ljudisolerade, brandresistenta, pendeldörrar med ökad slitstyrka.

Företagets anställda förbättras ständigt. När de besöker mässcenter i Europa förbättrar de sina färdigheter och använder världsinnovationer vid tillverkning av dörrar för den ryska marknaden.

Bild
Bild

Träbearbetningsutrustningen som används på fabriken är den mest moderna, tillverkad i Italien och Tyskland. All utrustning är mekaniserad, vilket gör att du kan skapa produkter av fabrikskvalitet och skilja sig från hantverksprodukter.

När du väljer dörrar till din lägenhet, stanna gärna vid Velldoris dörrar: modern design, bra kvalitet, ett stort antal modeller till ett lågt pris kommer glatt överraska dig.

Bild
Bild

Material (redigera)

Nästan alla tillverkare tillverkar moderna budgetdörrar från MDF … Detta material är tillverkat av trädamm med ett speciellt lim. Ett särdrag hos MDF är slitstyrka, hållfasthet, fuktbeständighet och miljövänlighet.

MDF -duk kräver dekorativ efterbehandling. Velldoris erbjuder sina kunder ett stort utbud av finish för alla smaker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett av de mest populära alternativen i dessa dagar övervägs ekofinér … Beläggningen fick sin popularitet på grund av sitt ädla utseende och naturliga toner. Duken med ekfaner imiterar naturligt trä väl, har en reliefstruktur som liknar träfåror. Den här dörren ser elegant ut och passar bra i alla interiörer.

Bild
Bild

För dem som vill spara pengar föreslår företaget att överväga täckning laminera … En speciell film med imitation av ett trämönster appliceras på basen. Laminat bleknar inte, blir inte gult, anses vara slitstarkt, men tål inte repor, eftersom det är mycket tunt.

För modiga människor med fantasi erbjuder Velldoris att självständigt välja vilken färg som företaget ska måla en speciell duk i. Sådana icke-standardiserade lösningar gör det möjligt att väcka de mest intressanta idéerna till liv.

Bild
Bild

Det mest hållbara av moderna syntetmaterial är plast.

Relativt tjocka ark med olika färger och texturer limmas på dukens bas på ett speciellt sätt. Sådana dörrar kan tjäna länge och inte förlora sin attraktivitet i många år på de mest framkomliga platserna - hotell, affärer, kontor. Det finns massor av textur och färgalternativ.

Bild
Bild

Interroom

Velldoris erbjuder 12 unika samlingar av innerdörrar. Interi och Duplex har något gemensamt i design och materialval. Båda kollektionerna är gjorda av högkvalitativt ekfaner och erbjuder modeller med glasinredningselement, som också kan väljas-mattvitt, matt svart och transparent, men med en matt effekt.

Samlingsdörrar Interi och Duplex perfekt kompletterar lägenheten, gjord i skandinavisk stil: linjernas svårighetsgrad och geometriska former kommer att betona inredningens kalla sofistikering.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Titelsamling Provance talar för sig själv. Interiörer i stil med södra Frankrike - soliga och känsliga, kommer att kompletteras med dörrar från denna kollektion.
  • Samlingar Modernt och smart z högteknologisk design och minimalistiska lägenheter kommer att betonas.
  • Classico - skapad för klassiska interiörer, och Alaska och Kaspiska är mycket likgiltiga, eftersom de, beroende på val av färg och material, är redo att passa in i vilken inredning som helst.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

På grund av att tillverkaren erbjuder ett stort antal färger, som blekt, förgylld, choklad ek, wenge, cappuccino, blir valet trevligt. Sådana nyanser är mycket moderiktiga i modern design, och på grund av neutralitet kommer de att vara relevanta under mycket lång tid.

Särskild

Företaget Velldoris kan glatt överraska inte bara de som letar efter dörrar till sitt hem.

På kontor, butiker, sjukhus och affärscentra med hög trafik blir hållbarhet en mycket viktig egenskap. Specialserier Smart projekt designad just för detta ändamål.

Eftersom produkter med ett antal egenskaper, såsom brandsäker, med ökad ljudisolering, måste uppfylla ett antal krav enligt GOST, är Velldoris redo att tillhandahålla alla nödvändiga certifikat.

Bild
Bild
  • Smart och smart ljudserie skiljer sig åt genom att de anses vara ett "lätt" alternativ. Fyllningen av dörren är honungskaka, med ökad ljudisolering, uppnådd tack vare en förstärkt rörformad eller dubbel ram, inuti som är fylld med mineralull. Denna serie är perfekt för kontor, hotell och till och med inspelningsstudior. Alla krav för ökad ljudisolering kommer att uppfyllas.
  • Smart Force -serien har utmärkta ljudisoleringsegenskaper, har en speciell strukturell hållfasthet, geometri stabilitet och ökat slitstyrka. Duken med rörformig spånskiva skiljer sig genom att den har en tillräckligt hög massa och är alltid fäst vid tre gångjärn. Smart Force-dörrar kan installeras i en lägenhet som en andra ingångsdörr och används även i lokaler som inte är bostadshus.
Bild
Bild
Bild
Bild

Smart Fire -serien Är en samling brandsäkra dörrar. En särskild skumtejp läggs längs dukens omkrets, som när en brand uppstår täpper alla sprickor och inte tillåter å ena sidan rök och eld att komma in i de intilliggande rummen, och å andra sidan gör det inte skapa ett utkast som kan intensifiera elden. Innanför dörren finns ett lager av mineralull, som är obrännbart och helt miljövänligt, vilket innebär att det inte avger giftiga ämnen vid uppvärmning.

Sådana dörrar är avsedda för kommersiella lokaler som lager, hotellrum. Denna serie är lämplig för dörrar som leder till hissaxeln, för rum med ett stort antal elektrisk utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Konsumentrecensioner

Efter att ha tittat igenom recensionerna om Velldoris -företaget blir det uppenbart att företagets produkter är mycket populära. Mycket ofta installeras dessa dörrar i sina lägenheter av invånare i nordvästra regionen, men det finns också kunder från andra regioner.

Ägarna noterar entydigt att pris-kvalitet-förhållandet är perfekt. Med de befintliga nackdelarna med innerdörrar (ibland är symmetrin lätt trasig, ekofinér eller plast har en rivning), allt jämnas ut på grund av priset.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glada ägare rekommenderar Velldoris -produkter och uppmanar dem att åtminstone ta en närmare titt.

Rekommenderad: