Ryton -sängar (30 Bilder): Funktioner Och Sortiment, Kvalitetsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ryton -sängar (30 Bilder): Funktioner Och Sortiment, Kvalitetsrecensioner

Video: Ryton -sängar (30 Bilder): Funktioner Och Sortiment, Kvalitetsrecensioner
Video: 5 bästa luftmadrasser på Amazon - Top Air Bed att köpa på 2019 2024, April
Ryton -sängar (30 Bilder): Funktioner Och Sortiment, Kvalitetsrecensioner
Ryton -sängar (30 Bilder): Funktioner Och Sortiment, Kvalitetsrecensioner
Anonim

Sängen är huvudplatsen för att sova och vila, därför ställs särskilda krav på den när det gäller kvalitet, säkerhet och utseende. Sedan flera år tillbaka har Ryton ansetts vara ett av alternativen som skiljer sig åt i alla nödvändiga fördelar - bekväma och vackra möbler som organiskt passar in i varje sovrumsinredning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Europeisk kvalitet

Företaget dök upp på marknaden för mer än 15 år sedan. Under denna tid kunde företagets produkter inte bara hitta sin plats i motsvarande nisch, utan också ta en ledande position bland möbeltillverkare.

För att uppnå dessa mål använder tillverkaren:

  • uteslutande naturmaterial som omfattas av kvalitetskontroll;
  • högteknologisk utrustning;
  • moderna designlösningar.

Samtidigt förblir priserna på produkterna på en överkomlig nivå för de flesta köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild

fördelar

Egenskaperna hos Rytons sovrumsmöbler gör det mångsidigt - märkesängar är perfekta för både klassisk stil av rumsinredning och modern inredning (hi -tech, modern, minimalism).

Andra fördelar med modellerna inkluderar:

  • överensstämmelse med ryska och europeiska kvalitetsstandarder;
  • hypoallergen;
  • estetik;
  • stort utbud av;
  • lång livslängd.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modell variation

Utbudet av "Ryton" inkluderar dubbelsängar, enkelsängar, modeller för barn och vuxna, prover med lådor för förvaring av sängkläder.

Bland de mest populära modellerna:

" Ackord " - enkelsäng med ortopedisk bas. Enkel design möter robust konstruktion. Denna modell är tillverkad av laminerad spånskiva med en melamin- och PVC-förstärkt kant. Det senare förbättrar produktens fuktbeständighet, dess motståndskraft mot mekanisk påfrestning.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Sesia " - sovmöbler för en person. Den har en original design och rundade ryggar. Denna modell är tillverkad av laminerad spånskiva i kombination med eko -läderklädsel - ett modernt material som är så nära naturligt läder som möjligt i sina egenskaper.

Bild
Bild

Garda 11R - en av de nya produkterna som redan har lyckats hitta sina fans. Grunden är en metallkonstruktion, kompletterad med träelement av fanerat björk massivt trä. Samtidigt gör en lockig sänggavel av metall sängen mer intressant och original.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nuvola 1 - ett prov för älskare av original futuristisk design. Böjda sidor och en sänggavel med en liten lutning ger produkten originalitet. Provet är tillverkat av spånskiva och MDF, klädseln är tillverkad av ekoläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Otto-13 " - barnmodell, tillverkad av massiv furu (ett naturmaterial som har alla de positiva egenskaperna av trä). Setet innehåller huvudramen, björklameller för utrustningen på en sovplats, skyddande strukturer som hindrar dem från att falla, stöd, en stege och en liten rutschbana - allt som kan glädja barnet och hans föräldrar.

Bild
Bild

" Otto-8 " - en våningssäng för ett barns sovrum. Tillverkad av massiv furu med björkbärande lameller. Setet (förutom två sängar) innehåller fallskyddsskenor, stöd, en bifogad lutande stege.

Alla modeller finns i olika färger.

Bild
Bild

Urvalstips

För att en säng verkligen ska bli en bekväm sovplats måste den väljas korrekt. Samtidigt rekommenderar experter att man inte bara tar hänsyn till externa funktioner utan även produktens tekniska egenskaper.

Bas

Många Ryton -modeller säljs utan madrassunderlag. Om man bara föredrar ett sådant prov kommer det att vara möjligt att välja en grund för det som motsvarar köparens personliga preferenser, men med hänsyn till de tekniska kraven.

Den vanligaste typen av bas är ett galler med ortopedisk effekt. Det är med ett sådant gitter som Life 4, Venice, Sonata -sängarna är utrustade.

Sådana baser kan vara lyftande eller stationära. I det första fallet är det också mycket bekvämt att förvara sängkläder och andra saker inuti sängen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller med en lyftmekanism anses vara mer praktiska, men samtidigt är priset för dem mycket högre än för stationära prover.

Ett annat alternativ för att grunda är transformator . Denna design gör att du kan lyfta olika delar (sänggavel eller fotgavel) med hjälp av PU och utrusta kajen efter eget gottfinnande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Klädselmaterial

Här är det värt att uppmärksamma det faktum att varje material har sina egna fördelar och nackdelar.

Naturläder ser mer presentabelt ut och håller mycket längre än konstgjorda. Samtidigt kännetecknas konstläder av en bredare färgpalett och texturerad variation.

Klädsel kan göra produkten mer original, men det kommer att kräva särskild omsorg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Storleken

Det är viktigt för maximal komfort under sömn och vila.

Helst bör sängens längd överstiga sovhöjden med mer än 20 cm. För att beräkna sängens bredd rekommenderas det att ligga på magen och lägga armarna böjda vid armbågarna under huvudet. Efter det måste du ta reda på avståndet från en armbåge till den andra och "kasta" 20 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Vanligtvis är recensionerna om produkterna från företaget "Ryton" positiva. Köpare noterar att sängarna helt uppfyller moderna krav på kvalitet och design. En sådan produkt kan bli en dekoration för alla sovrum, komplettera interiören och tjäna regelbundet i många år.

Dessutom är många köpare mycket nöjda med det faktum att Rytons sovrumsmöbler enkelt kan monteras på egen hand utan att tillgripa specialister. Köpare uppskattar också de olika konfigurationerna av modeller, tillgängligheten av budgetalternativ. Rayton -sängar är tillgängliga för alla.

Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om Ryton -sängar i följande video.

Rekommenderad: