Växthus "Urozhainaya" (25 Bilder): Växthus Av Agrofibre 8 Och 6 M I Storlek, Monteringsanvisningar, Kvalitetsrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Växthus "Urozhainaya" (25 Bilder): Växthus Av Agrofibre 8 Och 6 M I Storlek, Monteringsanvisningar, Kvalitetsrecensioner

Video: Växthus
Video: Обзор моей редиски , сортов " Николь F1 , Рудольф F1 , 18 Карат" Плюсы и Минусы ! 2024, Maj
Växthus "Urozhainaya" (25 Bilder): Växthus Av Agrofibre 8 Och 6 M I Storlek, Monteringsanvisningar, Kvalitetsrecensioner
Växthus "Urozhainaya" (25 Bilder): Växthus Av Agrofibre 8 Och 6 M I Storlek, Monteringsanvisningar, Kvalitetsrecensioner
Anonim

På vårt lands territorium har många människor sin egen lilla mark, där de odlar den mat de behöver för sig själva: grönsaker, frukt, örter. Nästan alla har mött problem som låga skördar eller grönsaker brända i solen. Ett växthus kan lösa sådana problem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beskrivning

Växthuset "Urozhainaya" är pålitligt och mångsidigt, en av dess främsta fördelar är strukturens rörlighet, vilket påverkar avkastningsökningen avsevärt. Det är bekvämt och praktiskt, och viktigast av allt, enkelt att installera om du har detaljerade instruktioner till hands.

Varje erfaren trädgårdsmästare drömmer om att hans skörd är stor, mogen och god . Men vissa faktorer kommer hela tiden i vägen för att uppnå sådana mål. Och allt för att det ryska klimatet är väldigt nyckfullt. En dag är det varmt väder med en temperatur på +30, och på den andra - solen syns inte alls i horisonten och det regnar hela tiden. Sådana abrupta klimatförändringar påverkar avkastningsgraden och produkternas smak och deras kvalitet avsevärt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom, glöm inte insekter - skadedjur som "attackerar" buskarna och växterna och förstör dem helt.

Det är i sådana situationer som växthuset kommer att hjälpa till att klara. Med det kan du behålla den optimala temperaturen i växthuset, vilket är så nödvändigt för produktens ständiga tillväxt. Växthuset spelar också rollen som skydd mot skadliga insekter, vind, regn och andra manifestationer av naturen. Dessutom har modellen av växthuset "Produktivitet" stora fördelar jämfört med andra liknande mönster.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Alla växthus är uteslutande tillverkade av miljövänliga material . Enkla bågar, som oftast används för basen av ett växthus, är gjorda av metalliska material. De kan i sin tur korrodera och sedan släpper de ut skadliga och giftiga ämnen i jorden, vilket kommer att påverka marken och avkastningen negativt, inklusive produkternas kvalitet.

Bild
Bild

Bågarna i växthuset "Yield" är gjorda av ett speciellt ekologiskt material - höghållfast plast, vilket gör strukturen helt säker för jorden, växterna och frukterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Agrofibre film . Om agrofilmen är lika, behåller den, till skillnad från andra filmer, den maximala mängden temperatur med minimala förluster. Dessutom skapar agrofibrer, på grund av dess egenskaper inne i växthuset, luftcirkulation och skyddar därmed växterna från överskott av fukt. En annan positiv sida av denna film är det faktum att den är fuktgenomsläpplig. Nu är det inte nödvändigt att ta bort filmen för att vattna områdena under den, men du kan vattna den direkt genom filmen. Samtidigt är filmen tillräckligt stark för att hålla ut gnagare, insekter och fåglar. Växthuset kan också helt enkelt skydda växter från hagel, även stora. Specialpinnar gör växthuset ganska stabilt. Tack vare deras höjd och tänder på ena sidan kommer de lätt in i marken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Slutförandet av växthuset "Produktivitet":

  • speciella bågar;
  • agrofiber;
  • pinnar för installation av agrofiber;
  • klipp för fixering av filmen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom är växthusen olika:

  • 3 meter;
  • 4 meter;
  • 6 meter;
  • med 8 meter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis är det mest bekvämt att använda ett agrofibre växthus med dimensioner på 6 och 8 m, eftersom det kommer att hålla mycket mer i sig.

Alla uppskattade inte växthusets fördelar. Vissa fann också nackdelar: gillade inte montering av växthuset , sådana ögonblick som: att dra dörrar, att filmen sjunker, filmens icke-funktionalitet varnade konsumenterna. Dessa fall är bara några, och troligtvis hände detta på grund av felaktig montering av växthuset i början.

Hur installeras korrekt?

Monteringsanvisningen består av många små underartiklar. Om de följs strikt kan vem som helst snabbt och effektivt installera ett växthus utan problem.

Steg-för-steg-instruktion

  1. Det är nödvändigt att installera insatserna i en båge, varefter det är bra att sträcka växthuset över de sängar som måste täckas.
  2. Då är det nödvändigt att fixa alla noder väl på insatserna. De två första stegen är de viktigaste.
  3. Basen för "Urozhainaya" består av ett galvaniserat stålrör. Dess höjd är i genomsnitt två meter och tjugo centimeter, och bredden är två meter och femtio centimeter. Längden kan vara vilken som helst, det viktigaste är inte mindre än två meter. Växthuset har två inbyggda ventiler - det är tack vare dem som ventilationen sker. Det finns också en ingång, den består av två dörrar. Avståndet mellan bågarna är en meter. Om så önskas kan växthuset täckas med valfritt cellulärt polykarbonat eller vit agrotex.
  4. Växthusets bas kan installeras direkt på marken, och om så önskas kan du göra din egen grund. Ramen är lätt, så den kan flyttas och flyttas var som helst.
  5. Sätt på filmen, kontrollera om allt är rätt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett sådant växthus transporteras enkelt och flyttas i bagageutrymmet på vilken bil som helst, och filmen kan helt enkelt rullas ihop, den tar inte mycket plats (två meter lång).

Tack vare den enkla och enkla monteringen kan ägaren på några minuter snabbt installera "Skörden" var som helst, även utan att ha en grund. För att installera ett växthus behöver du inte ett stort antal verktyg, allt görs snabbt och enkelt. Om du inte behöver en hammare för att säkert fästa pinnarna i marken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design egenskaper

  • Växthuset har en betydande effekt på att öka avkastningen och produktkvaliteten.
  • Strukturen kan skydda frukter även i det hetaste vädret och vice versa, kallt, regnigt, blåsigt och även från skadedjur.
  • Kan kontrollera fukt.
  • Skapar bekväma förhållanden, ventilation och korrekt luftcirkulation, så du behöver inte ständigt öppna dörren för att ventilera växthuset.
  • Tillverkad av miljövänligt material.
  • Bekväm, lätt, kompakt.
  • Kan användas flera gånger.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

De som använde detta växthus noterar bekvämligheten och miljövänligheten hos den rymliga strukturen, som kan transporteras från plats till plats, samtidigt snabbt monterad och vice versa, demonterad, det är bekvämt att bära den runt platsen. Det behåller fukt och temperatur väl, skyddar perfekt mot insekter. Produkten ökar avkastningen med 25-30 procent. Samtidigt är det billigt för priset.

Av nackdelarna - en något instabil ram, som är dåligt fäst vid marken.

Rekommenderad: