Vit Barnsäng (30 Bilder): Våningssäng Och Vanliga Modeller Med Lådor, Tonåringar Och För En Tjej På 3 år

Innehållsförteckning:

Video: Vit Barnsäng (30 Bilder): Våningssäng Och Vanliga Modeller Med Lådor, Tonåringar Och För En Tjej På 3 år

Video: Vit Barnsäng (30 Bilder): Våningssäng Och Vanliga Modeller Med Lådor, Tonåringar Och För En Tjej På 3 år
Video: 50+ Cool and Modern Bunk Bed Design Ideas II Kids & Bedroom II Space saving furniture 2020 II I.A.S 2024, April
Vit Barnsäng (30 Bilder): Våningssäng Och Vanliga Modeller Med Lådor, Tonåringar Och För En Tjej På 3 år
Vit Barnsäng (30 Bilder): Våningssäng Och Vanliga Modeller Med Lådor, Tonåringar Och För En Tjej På 3 år
Anonim

När jag inreder ett rum för barn vill jag välja möbler som är lämpliga i stil och färg, samt de mest mångsidiga. Den optimala lösningen skulle vara en vit babysäng som lätt passar in i vilken inredning som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Vit färg passar bra med hela paletten av sängkläderfärger och resten av rumsdekorationen. Det uppfattas positivt på en känslomässig nivå. Vit färg i kombination med pastellfärger skapar en lugn atmosfär för ett barns avkoppling. Vitt är perfekt för ett litet utrymme, eftersom en ljus färg expanderar utrymmet. Rummet kommer inte att känna sig överbelastat med möbler.

Få människor uppmärksammar det faktum att damm inte syns på vitt. Detta är viktigt för föräldrarna, eftersom det är svårt att utföra våtrengöring efter varje aktivt barns lek.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Brister

Fläckar från tuschpennor, smutsiga barns händer eller mat finns dock ofta kvar på ljusa märken. Moderna rengöringsprodukter kan snabbt lösa dessa problem, men spjälsängar för de yngsta barnen tvättas bäst med en mild tvålösning. Den stoppade delen av sängen är ofta vit, vilket också skapar problem vid rengöring. Vid inredning av ett rum kan vissa svårigheter också uppstå med en stor mängd vitt. I det här fallet skapar han intrycket av ett sjukhusrum, som kan uppfattas negativt av barnet.

Dessutom är denna färg vanlig vid skapandet av en förskola, och alla barn vill ha ett rum för att uttrycka individualitet och vara unikt. Därför är det alltid bättre att lyssna på barnets önskemål när man skapar inredningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Materialval

Oftast är barnsängar gjorda av trä, följt av beläggning med färg och lack. Beläggningarna måste vara av hög kvalitet, giftfria. För att inte misstas är det bättre att förtydliga all information med säljaren. Och det är bättre att ge företräde åt kända tillverkare som inte sparar på sina kunder.

I princip använder tillverkarna följande material för basen:

  • Träd (array).
  • Spånskiva.
  • Metall (stål).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tall används från trädslag. Dess ljusa färg gör det inte svårt att måla den vit. Ek och bok är också utmärkta material för att skapa robusta och hållbara möbler. Spånskiva är ett laminerat träspån. Möblerna är miljövänliga och den vita laminerade ytan kan vara antingen blank eller matt. Metalsängar tillverkas oftast med utsmyckade sänggavlar, som föredras av små tjejer. En sådan säng skulle vara ett utmärkt alternativ i utformningen av ett litet prinsessrum.

Under alla omständigheter ska möbler vara miljövänliga och säkra, med minst vassa hörn och sidor

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Designlösningar

För att skapa en harmonisk atmosfär för barnet, kombinera försiktigt stilen på sängen och rummet självt. En vit säng kan göras i klassisk stil, i minimalistisk eller högteknologisk stil. De är inte alltid kompatibla.

Klassiska modeller har strikta linjer, tack vare vilka möblerna är universella för pojkar och flickor . Sänggaveln för en sådan produkt är ofta mjuk.

Om vi pratar om pojkar, är det bättre för dem att köpa möbler i jugendstil, vilket förutsätter avsaknad av onödiga detaljer. En sådan säng kan enkelt köpas för tillväxt.

Bild
Bild
Bild
Bild

För en tjej är metallmöbler i stil med "Provence" väl lämpade. På en sådan säng kan du installera en baldakin av valfri färg, vilket i alla fall kommer att passa bra med den vita basen.

Färgkombinationen av sängkläderna och rummet är mycket viktigt. För att skapa en lugnande atmosfär i barnkammaren är det bättre att inte använda många ljusa färger eller grå dystra toner. En utmärkt lösning skulle vara att lägga till inte bara rosa eller blått, utan också olivfärg, vilket kommer att skapa en mysig atmosfär.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Den vita barnsängen har ett stort antal modeller som skiljer sig beroende på barnets ålder, modifieringar, närvaron av en andra nivå.

Fördela:

  • enda;
  • våningssäng;
  • headset;
  • transformatorbädd;
  • bäddsoffa;
  • en leksaksäng;
  • loftsäng;
  • Tonårs;
  • babysäng (pendelsäng).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Pendelsängen är perfekt för alla barn. Om detta är en universell modell kan du justera typen av åksjuka, beroende på barnets preferenser. Att ändra typ av åksjuka minskar beroende av en viss typ av handling. Detta hjälper din baby att snabbt anpassa sig till omläggningen i rummet.

Leksaksbädden kan antingen vara en vagn för en tjej eller en skrivmaskin för en pojke . Det kommer att bli intressant för ett barn att somna i en sådan säng, föreställa sig sig själv som en prinsessa eller en riktig racer. Samtidigt kommer han att kunna koppla av medan han kopplar av i en bekväm miljö och en lugnande vit färg. I modeller med lådor är det bekvämt att förvara inte bara sängkläder, utan också barnens saker eller leksaker.

Den vita bäddsoffan passar enkelt in i sovrummet för en 3-årig barn eller en tonåring. Sådana möbler hjälper till att spara utrymme, skapar ett extra område för spel eller läsning. Det kommer att finnas en plats för gäster, vilket hjälper föräldrarna att vila en stund.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Setet är bekvämt eftersom inte bara en säng kommer att vara i samma stil, men också garderober, sängbord, ett bord. En uppsättning med vit garderob hjälper dig att färga sängkläder, mattor, gardiner med andra färger. Varje färgschema ser lämpligt ut på en vit bakgrund.

Originalsängar är lämpliga för barn som gillar kreativitet . När du gör ett sådant köp är det bättre att inkludera barnet också. Om hans åsikt är avgörande, är framgången med att skapa en trevlig plats att studera och koppla av garanterad.

Rekommenderad: