Fleecefilt (35 Foton): Fleecefunktioner, Modeller Med Bilar Och Andra Tryck, Vita Och Gula, Blå Och Leopardfärger

Innehållsförteckning:

Video: Fleecefilt (35 Foton): Fleecefunktioner, Modeller Med Bilar Och Andra Tryck, Vita Och Gula, Blå Och Leopardfärger

Video: Fleecefilt (35 Foton): Fleecefunktioner, Modeller Med Bilar Och Andra Tryck, Vita Och Gula, Blå Och Leopardfärger
Video: Photo on Blanket | BestCanvas.ca 2024, Maj
Fleecefilt (35 Foton): Fleecefunktioner, Modeller Med Bilar Och Andra Tryck, Vita Och Gula, Blå Och Leopardfärger
Fleecefilt (35 Foton): Fleecefunktioner, Modeller Med Bilar Och Andra Tryck, Vita Och Gula, Blå Och Leopardfärger
Anonim

På kalla höst- och vinterkvällar vill alla känna värmen. Efter att ha täckt sig med en filt framför TV: n känns en person mysig och bekväm. Han slappnar helt av och vilar. Mjuka fleecefiltar är den bästa lösningen för värme och avkoppling.

Särdrag

Fleece används för att skapa härliga filtar för både barn och vuxna. Mys i huset skapas inte bara med hjälp av bekväma möbler och en mängd tillbehör, utan också tack vare hemtextilier. Materialet är inte naturligt, men det har många fördelar. Produkten är allergivänlig och därför perfekt inte bara för vuxna utan även för nyfödda barn.

Bild
Bild

Fleecemodeller av överkast är mycket populära, de har en mjuk konsistens och håller perfekt värmen. Tygets struktur ser ut som ull, men det är bra för människor som är allergiska mot ull. Fleecefiltar är lämpliga för en skön sömn, de absorberar perfekt fukt, som avdunstar perfekt på grund av tygets struktur.

Råvaror för produktion

Vid tillverkning av råvaror för tillverkning av fleecefiltar används bomull med tillsats av akryl eller polyester.

Olika komponenter kan tillsättas till blandningen, vilket kommer att ge produkten särskilda fördelar:

  • Tillägget av lycra ökar slitstyrkan.
  • Spandex gör materialet mer elastiskt.
  • Speciella mellanlägg läggs till för ytterligare termisk effekt.
Bild
Bild

Materialets sammansättning är inte viktig vid tillverkning av fleeceprodukter: varje modell är mjuk och sammetslen vid beröring. Högen av en högkvalitativ fleece på båda sidor ska ha långa, mjuka borst som inte faller ut. Tack vare ny produktionsteknik tillverkas materialet med olika densiteter och vikter. Produktens vikt påverkar filtens kvalitet och hållbarhet. Fleeceprodukter som väger mer än 400 gram per kvadratmeter är de tyngsta. Medelvikten för en produkt är från 300 till 380 gram för varje 90 centimeter, och tyger som väger upp till 240 gram kallas lätt tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla kategorier har sina egna särdrag:

  • Tungt fleecematerial används för att göra överkast som används för att täcka sängen under den kallare säsongen.
  • Medeltungt tyg har utmärkta värmebesparande egenskaper och är idealiskt för att sy filtar och andra produkter från denna textil.
  • En lätt produkt köps oftast för små barn eller som dekorativ textildekoration.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika tillverkade produkter

Det finns flera typer av fleecefiltar:

  • Lätta alternativ för sommaren.
  • Isolerade flerlagersprodukter.
  • Den främre ytan kan vara på ena sidan eller båda.
  • Tygets täthet är för hög eller väven är svag.

Alla dessa produkter är perfekta för både barn och vuxna.

Bild
Bild

För en nyfödd är en filt gjord av lätta tyger. Produkten kommer inte att orsaka obehag för barnet och kommer inte att krossa honom med sin vikt.

Skapar god luftcirkulation och förhindrar överkylning. Filtar eller fleecefiltar sys till spjälsängar och barnvagnar. Olika och ljusa färger gör det möjligt att använda produkter för barn av olika kön.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En neutral färg för barn är vit eller gul. De lugna tonerna irriterar inte ett litet barns ögon. För äldre barn kan en filt fungera inte bara som en filt, utan också som ett sätt att leka. Kostnaden för produkten är låg, därför kräver den inte särskild omsorg eller noggrann förvaring. Den kan läggas på golvet eller göras till en liten lekstuga.

De producerade fleecefiltarna produceras inte bara i neutrala färger, utan också med en inriktning på barnets kön:

  1. För pojkar som en filt "Bilar" eller med bilder på superhjältar, bilar och andra pojkaktiga preferenser.
  2. För tjejer de plockar upp filtar med prinsessor, karaktärer från populära tecknade serier, samt målade hjärtan i ljusa färger.
  3. För tonåren ett utmärkt alternativ skulle vara en enfärgad produkt. Killar är mer benägna att välja blå eller svart, medan tjejer är mer benägna att välja ljusa färger eller leopardutskrifter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla produkter har inte bara sina egna färger, utan också storlekar:

  • För en stor säng för två väljs produkten med en storlek på 220x180 cm.
  • En filt för tonåringar med måtten 150x200 cm eller 180x200 cm köps ofta för en och en halv säng.
  • För barn i dagisåldern är en fleecefilt med en storlek på 130x150 cm lämplig.
  • Minsta del är 75 cm lång.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fleecefiltar kan användas för andra rum:

  • Den rutiga designen ger vardagsrummet en engelsk känsla. Plaid täcker fåtöljer och soffarmstöd.
  • För att skapa komfort på kontoret placeras filten på kontorsstolen.
  • Täcker sängen i sovrummet med en mjuk filt, det kommer alltid att finnas en känsla av komfort och värme.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fleecetyg är lämpligt för alla miljöer som dekoration.

Det förlorar inte sin huvudsakliga funktionalitet - att skapa komfort och värme för varje invånare i huset. Moderna tillverkare har utvecklat en original och användbar modell av en filt med ärmar från de senaste fleecematerialen. Mjuk och varm mikrofleece används för att isolera vinterkläder. Föremålen är mycket varma och har utmärkt luftcirkulation. Sådana modeller används oftare för barn, de kommer inte att svettas eller frysa.

Bild
Bild

Värdighet

Fleecefiltar har följande obestridliga fördelar:

Låg specifik vikt gör produkten viktlös och kompakt. Du kan förvara den rullad, ta den med dig på vägen eller på en picknick

Bild
Bild
  • Hög luftgenomsläpplighet för materialet.
  • Täcket är lätt att rengöra. Tvätt i en automatisk maskin är inte kontraindicerat för produkten och behöver inte strykas.
  • Hög torkning av produkter utan förlust av form för produkter av vilken tjocklek som helst.
  • Termiska egenskaper bibehålls även med en fuktig produkt.
  • Materialet tillverkas med högteknologi, vilket skapar ett stabilt mönster. Färgämnena på fleecefiltet kommer inte att tappa eller blekna.
  • Täcket är väldigt mjukt och behagligt vid beröring.
  • Vid långvarig användning förlorar produkten inte sina positiva egenskaper.
  • Materialet orsakar inte allergiska reaktioner hos nyfödda och vuxna.
  • Ett stort urval av färger och nyanser, samt ett stort utbud av mönster.
  • Prisvärd, låg kostnadskostnad.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också mindre nackdelar med materialet: hög brandfarlighet och ackumulering av statisk elektricitet.

För att säkerställa brandsäkerheten behandlas fleecefiltar med speciella lösningar.

Urvalstips

För rätt val av produkten är det nödvändigt att bestämma vad filten ska användas till. Många modeller är mångsidiga och kan användas i alla rum. Om du väljer rätt storlek, färg och beläggningsalternativ kommer produkten att glädjas och tjäna i många år.

För att göra ett val måste du själv lösa huvudfrågorna:

Syftet med en fleeceprodukt . Om en person ständigt fryser, kommer han att välja ett tyngre omslag för sig själv. Lätta produkter är lämpliga för små barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med hjälp av en filt . Produkten kan helt enkelt täcka sängen, den kan periodiskt användas och täckas. Om den är avsedd för en bil, för en hund eller för barns lekfantasier, är det bättre att välja ett material med tillsats av polyester eller polyester. Dessa komponenter kommer att öka produktens hållfasthetsegenskaper.

Bild
Bild

Täcket har rätt storlek . Det är bäst att fokusera på madrassens övergripande dimensioner och lämna ett litet utrymme för de hängande kanterna. Om du vill sitta på en sval kväll och täcka dina ben med en varm filt, bör du inte köpa en stor och dyr produkt.

Bild
Bild

Hur ska man ta hand om det ordentligt?

Alla som har köpt en fleecefilt ska veta hur de ska sköta det ordentligt.

Det finns många små saker som inte bör förbises:

De främsta fördelarna med fleecematerialet är dess ökade mjukhet och ökade förmåga att behålla mänsklig värme. Om du tar hand om produkten felaktigt kommer de positiva egenskaperna att minska till det sämre

Bild
Bild

Man måste alltid komma ihåg att fleece är ett syntetiskt material och därför kräver en mer sparsam inställning. Använd inte klorhaltiga kemikalier i tvätten, speciellt för ljusa föremål. När klor och fleecematerial interagerar blir fibrerna styvare och får en gul nyans

Det är bäst att använda ett skonsamt tvättmedel avsett för känsliga tyger.

  • Du kan tvätta en fleecefilt med händerna i varmt vatten och i en automatisk maskin vid en temperatur på högst 40 grader och med ett minimum av centrifugering.
  • Vid kraftig smuts är det nödvändigt att blöta filten i varmt vatten med en mild tvålösning i trettio minuter innan du använder tvättmaskinen. I vissa fall är det tillräckligt för att bli av med envisa fläckar.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Produkter tolererar inte användning av kemiska lösningar för blekning, liksom torkning i tvättmaskiner. Undvik stark krökning vid tvätt i maskinen. Därför är det värt att hantera produkten försiktigt för att inte "plantera" envisa fläckar.
  • Torkning i direkt solljus är också oönskat för fleeceprodukter. De kan brinna ut i solen och förlora sin attraktivitet. För den mest positiva effekten är det nödvändigt att torka varma produkter i horisontellt läge.
  • Eliminera interaktionen med värmebatterier eller värmare. Strykning rekommenderas inte heller, men om det finns ett stort behov, täcks produkten med en tunn trasa och strykas vid en temperatur på 40 grader.
  • Fleecefiltar håller länge. De är inte mottagliga för skador och kan inte förlora sina positiva värmeisoleringsegenskaper. Produktens struktur förblir mjuk och attraktiv under lång tid.

Rekommenderad: