Flerfärgade Kameror (22 Foton): Rosa, Gula, Cyan Och Vita, Grå Och Blå, Röda Och Svarta Snabbkameror

Innehållsförteckning:

Video: Flerfärgade Kameror (22 Foton): Rosa, Gula, Cyan Och Vita, Grå Och Blå, Röda Och Svarta Snabbkameror

Video: Flerfärgade Kameror (22 Foton): Rosa, Gula, Cyan Och Vita, Grå Och Blå, Röda Och Svarta Snabbkameror
Video: Speed Camera - Very funny 2024, Mars
Flerfärgade Kameror (22 Foton): Rosa, Gula, Cyan Och Vita, Grå Och Blå, Röda Och Svarta Snabbkameror
Flerfärgade Kameror (22 Foton): Rosa, Gula, Cyan Och Vita, Grå Och Blå, Röda Och Svarta Snabbkameror
Anonim

För närvarande finns det ett stort antal kameror som låter dig skapa vackra bilder av hög kvalitet. Förutom standardmodellerna för sådan utrustning finns det också snabbfärgskameror. Idag kommer vi att prata om funktionerna hos dessa enheter och vad man bör tänka på när man väljer dem.

Bild
Bild

Färgspektrum

Idag kommer alla kunder i butiker med utrustning att kunna se snabbutskriftskameror tillverkade i olika färger. Populära alternativ är enheter tillverkade i rosa, ljusgul, blå, vit eller grå . Enheterna är helt färgade i dessa toner, inklusive individuella knappar.

Vissa modeller är gjorda i ljusare och mer mättade färger, inklusive rött, blått, turkos och svart. Flerfärgade kameror är ett ovanligt alternativ.

Kamerans framsida är tillverkad i en färg och baksidan i en annan. Tekniken är ofta gjord i svartröd, vitbrun, grågrön design.

Bild
Bild

Populära modeller

De mest populära färginstantkamerorna inkluderar följande modeller

Socialmatiskt . Detta prov är miniatyr i storlek. Denna minikamera har en ovanlig platt design. Kameran är utrustad med en intern skrivare av hög kvalitet för utskrift av foton. Dessutom har den ett speciellt alternativ som låter dig ladda upp önskade bilder till nätverket.

Bild
Bild

Z2300 . Denna Polaroid utmärks också av sin miniatyrstorlek och låga totalvikt. Enheten, förutom omedelbar fotoutskrift, gör det möjligt att filma högkvalitativ video. Den har ett bekvämt "makro" -läge, kan lagra bilder på ett minneskort, överföra bilder till en dator.

Bild
Bild

Fujifilm Instax Wide 300 . Denna modell kan ta de största bildstorlekarna. Den har en enkel men attraktiv design. Kameran är lätt att använda. Den kan monteras på ett stativ eller en extern blixt kan fästas på den. Det totala antalet bilder som tagits visas på fordonets display.

Bild
Bild

Instax Mini 90 Neo Classic . Denna lilla kamera har många olika alternativ som gör att du kan anpassa utformningen av dina bilder. Den har också möjlighet att förlänga slutartiden, exponeringskompensationen. Modellen är designad i en ovanlig retrostil.

Bild
Bild

Leica Sofort . Modellen kombinerar vacker modern design och retrostil. Den levereras med en optisk sökarlins. Med kameran kan du ta bilder med olika lägen, inklusive automatiskt läge, självporträtt. Provet kan produceras i blå, orange eller vita färger.

Bild
Bild

Instax Mini Hello Kitty - modellen köps oftast för barn. Enheten är tillverkad i form av ett litet katthuvud i vita och rosa färger. Provet har funktionen att självjustera ljusstyrkan, dimma ramar. I det här fallet kan bilder tas både vertikalt och horisontellt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Instax Square SQ10 - kameran har en modern och snygg design. Enhetens interna minne gör det möjligt att lagra högst 50 bilder samtidigt. Den har tio olika filter. Efter blinkning blir de 16. Kameran har automatisk exponeringskontroll.

Bild
Bild

Fotokamera Kids Mini Digital . Denna kamera är perfekt för ett barn. Det låter dig fotografera inte bara vanliga ramar, utan också video, som sedan enkelt kan överföras till en dator. Enheten levereras med en liten praktisk bärrem. Det finns bara fem knappar på produktens kropp, alla är signerade på ryska.

Bild
Bild

LUMICAM . Denna modell finns i ett vitt och rosa färgschema. Den är utrustad med två inramningsfunktioner. Det inbyggda batteriet håller bara två timmar utan avbrott. Med gadgeten kan du också skapa små videor. Utrustningens kropp är tillverkad med ett silikonskydd som skyddar den mot repor och mekaniska skador. Linsen sitter djupt i linsen. LUMICAM har sex olika ljusfilter, ramar. Kamerans minne är 8 GB.

Bild
Bild

Polaroid POP 1.0 . Modellen kombinerar element i retrostil och modern stil. Kameran använder en 20 megapixel dubbelblixtkamera. Enheten skriver inte bara ut bilder direkt, utan lagrar dem också på ett SD -kort. Polaroid låter dig spela in små videor av hög kvalitet, dekorera ramar med ramar, bildtexter och klistermärken. Provet produceras i svart, blått, rosa, vitt, grönt och gult.

Bild
Bild

HINST . Kamerans kropp är gjord i form av en populär seriefigur - Peppa. Den levereras med ett förlängt objektiv som ger bra linsskydd mot skador och repor. Samtidigt kan utrustningen inte rymma mer än 100 bilder, de kan överföras till en dator. Modellen är utrustad med några ytterligare funktioner: anti-shake, timer, digital zoom, leende och ansiktsigenkänning. Huvuddelen av produkten är skapad av miljövänlig giftfri silikon, som inte är rädd för slag och fall.

Bild
Bild

VTECH KIDIZOOM PIX . Modellen är ett bra alternativ för små barn. Med en sådan pryl kan du skapa högkvalitativa bilder. Provet kommer med två linser. Tekniken är utrustad med ytterligare alternativ som låter dig använda ramar, blixt, färgglada frimärken. Enheten är tillverkad med en bekväm pekskärm. Enhetens kropp är utrustad med ett skyddande stötsäkert material.

Bild
Bild

Urvalstips

Innan du köper en färgkamera är det värt att uppmärksamma några regler för att välja en sådan teknik. Så var noga med att vara uppmärksam på typen av mat. Enheten kan drivas med batterier eller från det inbyggda uppladdningsbara batteriet.

Båda måltiderna anses vara bekväma . Men när enheten tar slut på batterier måste du köpa nya element och byta ut dem. Utrustning med batteri laddas helt enkelt.

När du väljer måste du också ta hänsyn till storleken på de ramar som utrustningen är konstruerad för.

Ju större måtten på själva enheten är, desto större blir bilderna. Men en sådan enhet kommer inte alltid att vara bekväm att bära med sig på grund av dess storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tänk på brännviddsvärdet. Ju mindre denna parameter är, desto fler objekt kommer att finnas i en ram. En viktig plats när du väljer är antalet inbyggda fotograferingslägen.

De flesta modeller har en standard uppsättning lägen (porträtt, natt, liggande). Men det finns också prover utrustade med ytterligare alternativ, inklusive makrofotografering och sportläge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var uppmärksam på exponeringsgraden. Ju större nämnare, desto kortare blir slutartiden. I det här fallet kommer slutaren att tillåta mindre ljus att passera igenom.

Matrisupplösning spelar också en viktig roll . Dess värde börjar på 1/3 tum. Men sådana sensorer är oftast installerade i de mest budgetalternativ.

Rekommenderad: