Trelax Kudde (30): Ortopediska Modeller Med Minneeffekt Under Ryggen, Baby- Och Designkuddar, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Trelax Kudde (30): Ortopediska Modeller Med Minneeffekt Under Ryggen, Baby- Och Designkuddar, Recensioner

Video: Trelax Kudde (30): Ortopediska Modeller Med Minneeffekt Under Ryggen, Baby- Och Designkuddar, Recensioner
Video: Slöjd - Sy en enkel kudde 2024, Maj
Trelax Kudde (30): Ortopediska Modeller Med Minneeffekt Under Ryggen, Baby- Och Designkuddar, Recensioner
Trelax Kudde (30): Ortopediska Modeller Med Minneeffekt Under Ryggen, Baby- Och Designkuddar, Recensioner
Anonim

Produkter med ortopediska egenskaper är bra för arbete och fritid. Sådana modeller är mycket efterfrågade bland personer med ryggradsproblem. Många företag erbjuder ett stort utbud av olika modeller för att fixera ryggen och lindra smärta. Ett brett utbud av Trelax -kuddar med goda ortopediska egenskaper är mycket populära idag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktfunktioner

Kuddarna var avsiktligt utformade för personer med ryggradsproblem. De är utmärkta för att lindra muskelspänningar när de ligger på en säng eller sitter på en stol. En positiv egenskap är också förebyggande av osteokondros eller problem med en krökt ryggrad. Trelax utvecklar och tillverkar en mängd olika ortopediska produkter avsedda för bekväm sömn och god vila. Produkter skapas för förebyggande och terapeutiska åtgärder.

Bild
Bild

Alla modeller utvecklas efter samråd med ortopediska läkare och somnologer. Detta pågående samarbete hjälper till att förbättra produktens prestanda. Företagets specialister använder endast material och fyllmedel av hög kvalitet. På grund av detta har detta märke vunnit stor popularitet vid försäljning av ortopediska produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar med företagets populära modeller

Trelax -produkter har ortopediska egenskaper för att fixera ryggraden i rätt position. Det ska alltid vara i ett jämnt läge. Den ortopediska kudden hjälper till att normalisera tillståndet och positionen för muskelsystemen i hela kroppen på grund av ökad elasticitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trelax stödkudde finns i en klassisk storlek som anses vara universell och lämplig för alla. Produkter som är avsedda att installeras under ryggen eller under huvudet på en person är mycket populära bland personer med ryggradsproblem. Modeller passar inte bara för fritid, utan också för långa bilresor eller för stillasittande tidsfördriv på kontoret. De hjälper till att förhindra uppkomsten av störningar i muskuloskeletala systemet eller minskar smärta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Materialet för tillverkning av alla Trelax -modeller är hög elasticitet polyuretan och utmärkt kvalitet. Var och en av kuddarna tillverkas med hjälp av varmformningsteknik. Modellerna behåller sin ursprungliga form även efter lång och konstant användning. Tillverkare ger tre års garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

De främsta fördelarna med ortopediska modeller:

  • Utmärkt ortopedisk prestanda.
  • Bra stöd för ryggraden i bilen, på kontoret eller på fritiden.
  • Ryggmusklerna slappnar av på några minuter.
  • Förebyggande indikationer för skolios eller osteokondros.
  • Ingen särskild vård av produkten krävs.
  • Materialen har höga säkerhetsindikatorer.
  • Ansökan under rehabilitering efter operation eller rygg- och ryggmärgsskador.
  • Prisvärd prisklass.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla Trelax kuddar har olika egenskaper och egenskaper. Varje produkt har sin egen densitetsindikator. Modellen med medelstyvhet hjälper till att stödja huvudet och halsen på en person, och mer styva produkter hjälper ryggen. Skummande teknik skapar modeller som minns människokroppens form. Sådana modeller med minneseffekt är utmärkta för att förebygga ryggradssjukdomar.

I uppsättningen för varje produkt ingår en kudde, avtagbara textilöverdrag och för modeller som är utformade för baksidan - en rem för fixering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Alla hälsoprodukter som tillverkas av den välkända tillverkaren Trelax har sitt eget syfte. Den är gjord enligt människokroppens anatomiska former. Tillverkaren erbjuder en produkt för vila och sömn, behåller människokroppens form eller utan minneseffekt. Kuddar är avsedda för en stol eller under ryggen.

Företaget utvecklar modeller som passar alla, inklusive nyfödda barn. Det finns produkter speciellt utformade för gravida kvinnor, de lindrar all muskelspänning. Det finns också bilkuddar för långa resor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland hela sortimentet av modellserien kan flera särskilt populära produkter särskiljas:

Kudde Trelax Spectra har bra stödjande egenskaper och är utformad för att fixera ryggen. Lämplig för förebyggande av sjukdomar i ryggradssystemet och bra hållningskorrigering.

Modellen används på kontoret, ligger på en arbetsstol, skapar en bekväm miljö, lindrar smärta och obehag i människokroppen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell Trelax Optima designad för bekväm vila, ger huvudet och nacken den nödvändiga positionen.

Lämplig för personer som lider av osteokondros, perfekt för rehabilitering efter skador och kirurgiska ingrepp.

Produkt Trelax Respecta har standardstorlekar och minnesbesparande effekt. Justerar sig efter formen på användarens huvud, skapar rätt anatomisk position under sömn och vila. En sådan produkt säkerställer hälsosam sömn och vila i alla kroppspositioner. Minneeffekt med en viss tid. Överdrivet tryck skapas inte, restaurering av formen har en viss tid.

Den anatomiska egenskapen hos denna modell är upprepningen av alla nackkurvor. De två rullarna som kudden har är bekvämt placerade på produkten med ett litet mellanrum mellan dem. Baksidan av huvudet ligger mellan två rullar som inte skapar starkt tryck på personens huvud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kuddar Trelax Medica utformad för att ge extra ryggstöd medan du sitter i en stol. De används: efter förlossning, under rehabiliteringsperioden efter skador och operationer.

Bild
Bild
  • Ortopediska modeller Trelax Autoback och Autohead perfekt stöd för rygg och huvud när du kör och kör. Alla förare lider av svår trötthet under långvarig körning. När ryggraden är spänd under en lång tid blir en person trött och tappar uppmärksamhet. Kuddar av denna modell skapar komfort och slappnar av spända muskler.
  • En annan modell har utvecklats för bilentusiaster Roller Autohead … Den är fäst vid förarstolens nackstöd och fixerar förarens hals perfekt. Produkten är oumbärlig för långa resor över långa sträckor. Under resan kan olika skarpa ryck inte undvikas, vilka på grund av rullen är dolda och minskar belastningen på halskotorna.
Bild
Bild
  • Clin modell Är en designerkudde som tar hand om en gravid kvinna. Den runda delen av kudden kommer lossad och ligger under magen på den blivande mamman för en bekväm och full sömn. När barnet föds är denna del fäst vid huvudkroppen. Barnet läggs på det för att stödja nacken och huvudet i rätt position.
  • Kudde för gravida kvinnor har en boomerangform. Fyllningen av denna modell är polystyren i form av bollar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Utvecklad för små konsumenter pediatrisk ortopedisk modell Trelax , som rekommenderas för spädbarn med ryggradsproblem. Under sömnperioden och resten av barnet ska ryggen och nacken vara i rakt läge för att skelettet ska bildas ordentligt. När ett barn föds har det fortfarande ett för svagt muskelsystem och sköra ben. Han måste ligga så att huvudet är i anatomiskt korrekt läge.

Det finns en urtagning för barnets huvud i mitten av babykudden. Fyllningen av polyuretanskum har en minneeffekt. Alla modeller har olika mått.

Bild
Bild
Bild
Bild

En annan användbar produkt för barn är en modell Optima baby liknande en kudde avsedd för en vuxen. Kudden har en eller två rullar med olika höjder. Produktens form återger perfekt kurvan i barnets hals.

Bild
Bild

Varje Trelax kuddmodell väljs individuellt enligt konsumentens behov. För den ena är en modell med låg rulle idealisk, och för en annan med en högre. Många kommer att älska minneskumkudden. Varje konsument kommer att kunna välja den perfekta modellen för sig själv.

Bild
Bild

Recensioner

Varje modell har ett individuellt syfte och innan du köper är det nödvändigt att läsa instruktionerna eller söka råd från en specialist. Alla kuddar är av hög kvalitet, och prisklassen är överkomlig för alla konsumenter. Användare lämnar positiva recensioner för var och en av de ortopediska produkterna från det ryska företaget Trelax. Kunder märker förbättrad hälsa efter att ha använt Trelax ortopediska produkter. Naturligtvis finns det också negativa recensioner endast på grund av att modellen valdes felaktigt.

Användaren väljer en Trelax ortopedisk produkt och är orolig för sin hälsa och sitt allmänna tillstånd. Om huvudet och nacken är i rätt position kommer vila och sömn att vara av god kvalitet och bara ge positiva resultat.

Babymodeller skapar bra förutsättningar för korrekt tillväxt och utveckling av barnets skelett.

Rekommenderad: