Bed Bug Repeller: Ultraljud Elektroniska Repellenter Mot Insekter I Huset, Elektromagnetiska Och Andra. Hjälper De Och Hur Fungerar De? Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Bed Bug Repeller: Ultraljud Elektroniska Repellenter Mot Insekter I Huset, Elektromagnetiska Och Andra. Hjälper De Och Hur Fungerar De? Recensioner

Video: Bed Bug Repeller: Ultraljud Elektroniska Repellenter Mot Insekter I Huset, Elektromagnetiska Och Andra. Hjälper De Och Hur Fungerar De? Recensioner
Video: Параметры поиска 2024, Maj
Bed Bug Repeller: Ultraljud Elektroniska Repellenter Mot Insekter I Huset, Elektromagnetiska Och Andra. Hjälper De Och Hur Fungerar De? Recensioner
Bed Bug Repeller: Ultraljud Elektroniska Repellenter Mot Insekter I Huset, Elektromagnetiska Och Andra. Hjälper De Och Hur Fungerar De? Recensioner
Anonim

Bed bug repeller för hemmet blir mer och mer populärt. Denna enhet har många fördelar jämfört med traditionella sätt att kontrollera dessa skadliga insekter. Låt oss överväga dem mer detaljerat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Buggavvisaren gör det möjligt att snabbt och enkelt bli av med dessa blodsugande inhemska insekter. Enheten är uteslutande utformad mot insekter. Det är säkert för människor och husdjur.

Enheten kan användas i följande fall:

  • om du sover i ett tveksamt rum;
  • om du behöver bearbeta svåråtkomliga platser;
  • i närvaro av barn och djur.

Till skillnad från kemiska analoger hjälper avstötningsanordningen snabbt - inom 2-3 timmar. Det är ganska enkelt att använda, eftersom du inte behöver spraya eller sprida ämnen runt lägenheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många användare noterar relevansen för en sådan enhet. Det är helt säkert för hälsan, är billigt, håller länge utan att orsaka problem i drift . Specialverktyget kan döda vägglöss som finns på otillgängliga platser, inklusive golvlister och små sprickor på golvets och väggarnas yta.

Den skrämmande är en liten enhet . När den är ansluten till elnätet börjar den fungera och försvinner runt en högfrekvent våg. De skrämmer insekter. Parasiter försvinner genast inte bara från lägenheten, utan också från lokalerna runt. Enligt experter kommer det inte att finnas några buggar på ett avstånd av 200 kvadratmeter. De är rädda för att krypa hit även en stund efter att ha kopplat bort enheten från strömförsörjningen. Enheten hjälper också mot andra typer av insekter. Det finns många synergistiska produkter på marknaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över arter

Alla skrämmare på marknaden har en liknande elektronisk driftsprincip. De börjar fungera när du ansluter apparaten till ett eluttag. Enheten avger ett högfrekvent ljud med en avskräckande karaktär. Låt oss överväga typerna av skrämmare mer detaljerat.

Ultraljuds

Sådana anordningar är baserade på utbredning av högfrekvent ultraljud. Insekter kan inte tolerera detta ultraljud, de lämnar snabbt lägenheten och visas inte i den på länge.

Det är viktigt att ha följande punkter i åtanke när du använder ultraljud

  • Vid bearbetning, öppna dörrar och fönster i lägenheten. Ultraljud sprids inte till andra rum med stängda dörrar. Annars bör du slå på din enhet i varje rum.
  • Ultrawaves absorberas snabbt av mattor och mjuka föremål. För att förbättra effekten, rikta inte enheten mot dessa föremål.

Den negativa sidan av metoden är att produkten inte påverkar äggen. Efter 10 dagar kan skadedjur dyka upp igen.

Den enda förebyggande åtgärden som hjälper till att hantera dessa nyligen framträdande skadliga insekter är att inkludera en speciell enhet efter 5-8 dagar. Lägenheten kommer att städas helt snart.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektromagnetisk

Denna typ av apparat skrämmer också insekter, så att de snabbt lämnar rummet. Ett liknande fenomen uppstår på grund av det faktum att enheten påverkar vägglössens nervsystem negativt . Vid kollision med vågor förloras orienteringen i rymden. I ett rum med en speciell enhet installerad förändras beteendet hos skadedjur helt. De rör sig mindre, visar ångest, känner rädsla. Av denna anledning försöker insekter krypa bort och undviker källan till obehaglig strålning.

Under driften av sådana skrämmare genereras elektromagnetiska vågor med låg frekvens . De är inte farliga för människors hälsa. Skadedjur tål bara 2-3 dagar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Då lämnar insekter zonen, som påverkas av resonanta magnetiska vågor. Till skillnad från ultraljud, under driften av sådana skrämmare, tränger elektromagnetiska pulser in i alla delar av lägenheten, inklusive bakom stängda dörrar.

Sådana specialanordningar används för att skrämma bort vägglöss och andra skadedjur som har dykt upp i bostäder och hushåll . Enheten kan användas för behandling av sjukhus, jordbruksgårdar och andra liknande föremål. Magnetvågorna eliminerar andra skadedjur parallellt. De lindrar kackerlackor och liknande insekter.

Om enheten påverkas obehagligt går buggarna till säkrare områden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fumigatorer

Fumigatorer är enheter som påverkar insekterna i rummet negativt genom att sprida en lukt som är obehaglig för skadedjur. När den speciella enheten är ansluten till uttaget börjar det ulma, vilket utstrålar en lukt som är förstörande för insekter.

Enheternas funktion är baserad på generering av två typer av vågor, som har låga och höga frekvenser . Med sitt samtidiga inflytande får insekter panik och försöker fly, under påverkan av rädsla. Fullständig säkerhet för skrämmare för människors hälsa och djur observeras. Detta blir möjligt eftersom användningen av kemiska och giftiga ämnen är helt frånvarande. Användningen av rökaren påverkar inte elektriska hushållsapparater.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Bland de skrämmande på marknaden finns det många alternativ som effektivt klarar uppgiften. Låt oss ta en titt på några av de mest populära föremålen.

Arbeta "Typhoon LS-500 " byggt på en konstant förändring av ljudfrekvensen. Enheten påverkar nervsystemet hos parasiter negativt, på grund av vilket utvecklingen av skyddsmekanismer inte sker. Skadedjur kan inte anpassa sig till en situation där förhållandena ständigt förändras, vilket leder till att territoriet överges och är olämpligt för livet. Enheten har också ett litet minus. När du använder det måste du lämna rummet, öppna dörrarna, eftersom vågorna inte kan bryta igenom rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Tornado Strike FP-003 ". Den tillhör universella produkter, den kan användas mot vägglöss och många andra insekter. Det fungerar med hjälp av olika vågor. Ultraljud påverkar skadedjur negativt, därför lämnar de snabbt rummet efter bearbetning. Den positiva sidan med att använda "Tornado" är frånvaron av behovet av att öppna dörrarna i rummet.

Bild
Bild

Populär bland köpare och AR-130 Smart-Sensor . Den tillverkades i Kina. Enheten fungerar på grundval av utsläpp av två typer av vågor. En sådan speciell enhet är relativt billig - cirka 1000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Weitech WK-0600 kännetecknas av sin användarvänlighet och effektivitet . Enheten fungerar i många år utan problem. Det är omöjligt att bryta enheten på grund av den ökade styrkan i fodralet. Funktionsprincipen för Weitech WK-0600 liknar effekten av annan specialutrustning. Som ett resultat av skapandet av ultraljudsbrus, som inte kan höras av det mänskliga örat, har det en negativ effekt på skadedjur. Efter att ha slagit på enheten i elnätet lämnar de snabbt territoriet.

Bild
Bild
Bild
Bild

”Det finns många andra liknande enheter på marknaden. Du bör arbeta med dem efter att noggrant ha läst instruktionerna som bifogas produkten.

Urvalstips

När du väljer en repeller bör du vara uppmärksam på följande detaljer

  • Pris . Det finns många högkostnadsalternativ på marknaden. Men denna indikator indikerar inte alltid enhetens effektivitet. Du kan köpa en armatur till ett lågt pris, och den klarar också snabbt uppgiften.
  • Företagets tillverkare . Ge företräde åt produkter tillverkade i välkända företag.
  • Ursprungsland . Det stora sortimentet innehåller produkter inte bara från Ryssland, utan också från andra länder. Särskilt populära är enheter mot vägglöss tillverkade i Kina, Bulgarien och USA.

När du väljer en enhet är det inte överflödigt att läsa hur människor reagerar om modellen på den enhet du gillar. På Internet kan du hitta riktiga recensioner av en annan karaktär. På grundval av detta görs ofta valet av den moderna konsumenten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Det finns olika recensioner om vägglössmedel. De flesta köpare gillade köpet . De hävdar att de snabbt kunde rensa rummet från skadedjur tack vare exponering för högfrekventa ultraljudsvågor. Människor nämner olika modeller av enheter, men de är överens om att skrämmare är extremt effektiva. Dessutom är enheterna för det mesta säkra. De kan användas utan rädsla för dig själv, barn och husdjur.

Men det finns också negativa aspekter. Av förebyggande syfte bör avstötningsmedel användas även när insekter redan har lämnat rummet . Vissa modeller är dyra och repellern ska användas flera dagar i rad. Annars kommer detta att leda till en fullständig återhämtning av väggluspopulationen.

Repellern är en effektiv enhet mot vägglöss . Det låter dig snabbt rensa området från insekter. Det är inte svårt att använda det: du behöver bara ansluta det till nätverket och lämna det i detta tillstånd i flera dagar.

Rekommenderad: