Combat For Bedbugs: En översikt över Sprayer. Instruktioner För Användning Av åtgärder Mot Vägglöss. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Combat For Bedbugs: En översikt över Sprayer. Instruktioner För Användning Av åtgärder Mot Vägglöss. Recensioner

Video: Combat For Bedbugs: En översikt över Sprayer. Instruktioner För Användning Av åtgärder Mot Vägglöss. Recensioner
Video: Kill bedbugs without pesticides: entomologist sleeps with bed bugs 2024, Maj
Combat For Bedbugs: En översikt över Sprayer. Instruktioner För Användning Av åtgärder Mot Vägglöss. Recensioner
Combat For Bedbugs: En översikt över Sprayer. Instruktioner För Användning Av åtgärder Mot Vägglöss. Recensioner
Anonim

Bekämpning av vägglössprodukter finns uteslutande i form av sprayer - andra former av läkemedel mot blodsugande insekter är helt enkelt inte effektiva. Det är därför, när du väljer en aerosol, det är värt att studera inte bara kundrecensioner utan även tillverkarens rekommendationer, liksom andra viktiga nyanser av förstörelsen av dessa skadedjur. Detaljerade instruktioner om användningen av anti-bedbug-medel gör att du kan undvika misstag, ge snabb bortskaffande av blodsugande parasiter i ett hus eller lägenhet.

Bild
Bild

Särdrag

Bekämpning av vägglössprodukter kategoriseras som snabbkemikalier. De förstör insekter på ett kontakt sätt och förlamar deras nervsystem. Tillverkningsföretaget är en del av Henkel -koncernen, i Ryssland har produkterna sålts sedan 1996, genomgått fullständig testning för säkerhet och miljövänlighet . Den enda formen för utsläpp är en spray, eftersom vägglöss, som är blodsugande parasiter, inte äter någon annan mat. Att försöka förgifta dem med gifter i form av beten, fällor är helt enkelt meningslöst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktionerna i Combat -åtgärder för bedbugs inkluderar följande

  1. Låg toxicitet . De utvalda ingredienserna är säkra för människor och husdjur när rekommenderade försiktighetsåtgärder följs.
  2. Hög effektivitet . I sina aerosoler använder företaget ämnen från pyretoidgruppen, som har visat sig vara effektiva i kampen mot krypande insekter.
  3. Trevlig doft . Efter användning av aerosolen finns det ingen specifik lukt som är karakteristisk för de flesta skadedjursbekämpningsprodukter.
  4. Bekväm förpackning . Aerosolbehållaren är utrustad med en speciell spets för exakt och exakt sprutning.
  5. Stor volym . Bekämpningsprodukter finns i behållare med en volym på 400 ml, avsedda för långvarig upprepad användning. För de flesta konkurrenter är denna siffra hälften så hög.

Separat är det värt att överväga de kemikalier som Combat använder för att tillverka sina produkter. Företaget föredrar insekticider som tillhör den tredje faroklassen.

De är godkända för användning inte bara i bostadshus, utan också i kommersiella lokaler, inklusive restauranger, lager, hotell.

Bild
Bild

Combat innehåller endast 2 huvudkemikalier

  1. Imiprotrin . En pyretoid insekticid erhållen genom kemisk syntes. Har en nervpåverkan på insekter, relativt ofarlig för människor, men rekommenderas inte för inandning. Detta ämne utvecklades 1996-1998 i Japan och USA. Produkten behåller sin effekt under en tid efter sprutning, det rekommenderas för två applikationer med ett intervall på 7-14 dagar.
  2. Cyphenothrin . Ett ämne som också ingår i II -gruppen av pyretoider, men med högre toxicitet för människor och djur vid inandning, praktiskt taget ofarligt vid kontakt med huden.

Till skillnad från preparaten där insekticider från de senaste generationerna används, har Combat -formuleringarna en snabbare verkan, har en långvarig effekt. De fungerar bättre mot vägglöss än produkter baserade på permetrin, tetrametrin.

I jämförelse med organofosfatföreningar är de säkrare, mindre benägna att orsaka allergiska reaktioner.

Bild
Bild

Aerosolöversikt och applikationer

Combat producerar vägglössmedel i flera versioner, men alltid i form av en spray. Märkescylindrar är utrustade med ett speciellt lock med spray, samt ett rörformigt munstycke för punkt, riktad applikation. En detaljerad översikt över varje produkt hjälper dig att förstå funktionerna i varje produkt.

Bild
Bild

Multi Spray

En universell insekticid i 400 ml cylindrar klarar framgångsrikt inte bara buggar och andra krypande insekter. Verktyget kan också användas mot flygande skadedjur, och ganska framgångsrikt, även utomhus. MultiSpray har följande funktioner.

  1. Trevlig doft . Citron doft maskerar väl den specifika lukten av insekticiden. Den återstående aromen urholkas lätt från kläder, möbler, textilier.
  2. Omedelbar åtgärd . När de kommer i kontakt med en aerosolstråle immobiliserar insekter och dör mycket snabbt.
  3. Mångsidighet . Verktyget fungerar både utomhus och inomhus. Dess formel är mycket koncentrerad, men uppfyller säkerhetsstandarder. Det finns ingen anledning att köpa separata preparat för skydd mot flygande och krypande skadedjur.
  4. Ekonomisk konsumtion . Läkemedlet i en aerosolburk har en speciell spray som begränsar dosen.

MultiSpray -serien har förmågan att döda vuxna insekter och deras larver. Det fungerar inte på vägglössägg. Det är därför det är nödvändigt att utföra upprepad behandling efter 7-10 dagar.

Bild
Bild
Bild
Bild

SuperSpray

Detta är en av märkets mest kända produkter. Sprayen i en burk på 500 ml passar både utomhus och i hem, lägenheter, hotell och campingplatser . Insekticiden verkar snabbt. Ballongen varar länge och efter bearbetning kvarstår resultatet en tid.

Denna produkt är lätt att använda, det är inte farligt för personer i kontakt med huden . Det är inte nödvändigt att hålla rummet stängt under en längre tid efter bearbetning. Combats SuperSpray är ekonomiskt, lämpligt för att desinfesta stoppade möbler och fläckar inte klädytan.

Bild
Bild
Bild
Bild

SuperSpray +

Aerosolinsekticiden i en ljus 400 ml gul burk har en dubbel effekt. Combat SuperSperay + är formulerat med antibakteriella ingredienser. Det förstör inte bara vägglöss, utan återställer också en hög hygienisk renhet i rummet. Detta är mycket viktigt, eftersom avfallsprodukter från skadedjur är ett starkt allergen. Fördelarna med denna spray inkluderar följande.

  1. Hög grad av säkerhet . Kompositionen är giftfri, kan användas i hem där det finns djur.
  2. Användarvänligheten . Förutom det vanliga sprutmunstycket ingår ett flexibelt munstycke i cylindern, med vilken det är bekvämt att utföra desinfestation punktvis eller på platser med svår åtkomst.
  3. Snabb förstörelse av insekter . Insekticidernas kombinerade verkan garanterar att vuxna buggar och ungdomar snabbt dör. Närvaron av cyfenotrin gör det möjligt att förlänga effekten av behandlingen under en tid.
  4. Antibakteriell effekt . Endast SuperSpray + kan ge ytterligare en sanitär effekt. Bakterier, mögel, svampinfektioner som bärs av insekter förstörs inom 15 minuter. Olika ytor och material kan bearbetas.
  5. Ekonomisk konsumtion . 1 flaska produkt är avsedd för en fullständig behandling av ett utrymme på 65 m2. Dosnoggrannhet säkerställer tillgängligheten av 2 alternativ för sprutning av insekticider samtidigt.
  6. Mångsidighet . Verktyget får användas inte bara i bostadshus och lägenheter. Det visar inte mindre effektivitet i villkoren för kommersiella anläggningar, transport. Detta gör att du kan göra kampen mot vägglöss och andra insekter komplett.

SuperSpray + är en av märkets mest populära produkter.

Det är tillåtet att användas även på medicinska och barninstitutioner, vilket bara bekräftar insektsmedlets säkerhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Strids aerosoler för vägglöss måste också användas korrekt. Även om sprayen är helt klar att spraya, bör vissa åtgärder vidtas för att öka dess effekt. Det är optimalt om kopplingen eller "boet" för vägglöss redan har hittats. I detta fall är det nödvändigt att börja spruta aerosolen från denna punkt.

De viktigaste rekommendationerna för användning av insekticidspray är följande

  1. Preliminär förberedelse . Det är lämpligt att stänga fönster och dörrar, ta bort mattor och gardiner eller behandla dem med en ånggenerator vid höga temperaturer. Möbler ska flyttas bort från väggarna, sängkläder bör tas bort.
  2. Ta bort skyddslocket . Det förhindrar oavsiktlig sprutning av produkten.
  3. Säkra den flexibla infästningen . För punktbehandling placeras den direkt. När du använder huvudsprutmunstycket måste du böja röret nedåt.
  4. Spraya produkten . Ballongen hålls på ett avstånd av 20-30 cm från behandlingsstället. Genom att trycka på sprutan produceras en doserad frisättning av medlet. På 1 sekund kommer cirka 1 g ämne ut ur munstycket.
  5. Bearbetning av svåråtkomliga platser . Efter att ha satt på ett rörformigt munstycke på cylindern måste du gå till lokal sprutning av sprickor i möbler, bakom golvlisten, skåpets bakvägg och lådor för linne.
  6. Förväntan . Det räcker med att lämna det behandlade rummet stängt i 15-20 minuter. Sedan kan du ventilera, dammsuga ytorna, tvätta golven där barn eller husdjur kan komma i kontakt med insekticiden.
Bild
Bild
Bild
Bild

När skadedjursbekämpning med Combat -sprayer är det mycket viktigt att vara särskilt uppmärksam på sovplatser . Madrassen bearbetas från 2 sidor, kuddar och filtar kräver samma uppmärksamhet. Mjuka soffor och fåtöljer sprutas ute och inne och försöker att inte missa en enda plats. Upprepad behandling med en insekticid utförs efter 10-14 dagar.

Det behövs för att förstöra den andra generationen av vägglöss, som kommer att hinna komma ut från de ägg som läggs.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Enligt köpare gör Combat-märkta vägglössmedlet sitt jobb ganska framgångsrikt. Många positiva recensioner bekräftar detta fullständigt. Bland de positiva egenskaperna hos aerosoler noteras omedelbar verkan . - om ett bo hittas dör insekterna direkt efter sprutning. Nästan alla köpare indikerar att det finns ett speciellt rörformigt munstycke i satsen - för att spruta produkten i sprickorna på möbler, under golvlisterna, på andra platser med svår åtkomst. Denna faktor hänvisar också till betydande fördelar.

Bland andra plus som konsumenterna noterar kan användarvänlighet noteras . Combat -aerosoler är lätta att spraya och har en riktad spets för att förhindra oavsiktlig sprutning i ansiktet. Ägare av katter och hundar noterar att märkets formuleringar får användas i lokaler där djur lever permanent. Detta gör dem märkbart annorlunda än andra kemikalier.

Det finns också negativa recensioner . De är främst förknippade med produktens höga kostnad - köp av cylindrar för behandling av alla lokaler är inte billigt. Dessutom noterar köpare att med stark kontaminering måste aerosoler användas under lång tid.

Bristen på en barriereffekt hindrar inte penetration av nya parasiter från grannar.

Rekommenderad: