Sandblästringsdräkt: Overaller Och Andra Kläder För Sandblästring, Vector Och Andra Modeller, Hur Man Väljer Arbetskläder

Innehållsförteckning:

Video: Sandblästringsdräkt: Overaller Och Andra Kläder För Sandblästring, Vector Och Andra Modeller, Hur Man Väljer Arbetskläder

Video: Sandblästringsdräkt: Overaller Och Andra Kläder För Sandblästring, Vector Och Andra Modeller, Hur Man Väljer Arbetskläder
Video: LIL PEEP OUTFITS IN AWFUL THINGS / BENZ TRUCK / GIRLS [LIL PEEP CLOTHES] 2024, April
Sandblästringsdräkt: Overaller Och Andra Kläder För Sandblästring, Vector Och Andra Modeller, Hur Man Väljer Arbetskläder
Sandblästringsdräkt: Overaller Och Andra Kläder För Sandblästring, Vector Och Andra Modeller, Hur Man Väljer Arbetskläder
Anonim

Det funktionella syftet med arbetskläderna är att säkerställa personalens säkerhet i arbetet med att utföra produktionsuppgifter. Dessutom bör en sådan professionell uniform vara bekväm och bekväm för en person. Overaller spelar en särskilt viktig roll i farliga industrier. Ett slående exempel på en sådan produkt är en sandblästers kostym, som måste skydda arbetstagare från direkta eller ricochet träffar av små slipande partiklar under arbetsprocessen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Sandblästringskläder har ett speciellt snitt som ger rörelsefrihet. Overaller i tjock bomull har detaljer och insatser, som är specialbehandlade med delat läder. Dessa element finns i den centrala delen av dräkten, där de flesta slipande partiklar faller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sandblästringskläder skyddar en person på ett tillförlitligt sätt från spritt damm . Den är dubbelsydd. Dragkedjor stängs med en speciell kardborreflik. Ett elastiskt band är installerat på ärmarna och byxmuddarna, vilket säkerställer att plagget sitter bekvämt på kroppen i handleden och fotleden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Arbetskläderna har ett bomullsfoder som absorberar svett bra och ger ventilation till kroppen . Fodret fungerar också som ett filter och håller damm borta från huden. Byxorna har justeringsremmar som säkerställer en passform i midjan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sanitära krav

Alla sandblästringsdräkter tillverkas med hänsyn till de nuvarande sanitära kraven. Utan att följa dessa standarder kan inget kit godkännas för användning under produktionsförhållanden.

Slitna kostymer ska alltid kasseras på ett miljövänligt sätt som inte skadar miljön och människor.

Materialet från vilket sådana overaller sys färgas med en speciell teknik med ihållande färgämnen, så det tål ett stort antal tvättar, bleknar inte, slits inte snabbt. Färgen är inte rädd för fukt och tvättmedel.

Bild
Bild

Sandblästrarens kostym är lätt att tvätta och kräver inte särskilt svårt underhåll. Den torkar snabbt och är lätt att rengöra.

När du väljer sådana arbetskläder bör du noggrant kontrollera dess storlek för en viss anställd . Sådana uniformer, innan de skickas till distributionsnätet, genomgår en strikt kvalitetskontroll, vilket bekräftas av certifikat och medföljande dokument.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Sandblästerskyddsdräkten innehåller flera element som är godkända av säkerhetsstandarderna för sandblästring. Dessa inkluderar:

  • en hjälm med ett glasvisir som ger arbetaren god utsikt;
  • overall;
  • arbetshandskar av höghållfast material.

Detta är den minsta uppsättning arbetskläder för sandblästring. I vissa fall används en speciell skyddsdräkt som skyddar mot fragment av fraktioner, damm och slipande partiklar som flyger med hög hastighet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Totalt finns det tre typer av sådana arbetskläder:

  • lätt nylon jumpsuit;
  • standard jumpsuit i bomull med delade läderränder;
  • rymddräkt.

Standard jumpsuit, i sin professionella version, innebär att du bär en läderväst. Rymddräkten används vid arbete med mycket aggressiva slipmedel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dräkttillverkare

Tillverkning av arbetskläder för sandblästring utförs av företag som har licenser för tillverkning av sådana produkter, som är föremål för ökade krav. Det finns flera tillverkare på hemmamarknaden som tillverkar högkvalitativa kläder för farliga industrier.

Marknaden är mycket populär Vektor linjal , som representeras av olika alternativ för sommar- och vinterarbetskläder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sandblästrar passar oftast skräddarsydda av kända tillverkare . Stora sömnadsfabriker som specialiserar sig på tillverkning av professionella arbetskläder kommer att uppfylla beställningar av vilken volym som helst på kort tid. Detta beror på närvaron av moderna produktionsanläggningar, högkvalificerad personal och omfattande arbetslivserfarenhet.

Bild
Bild

Overall tillverkare säkerställer att kunderna följer alla kvalitetsstandarder exakt. Alla produkter kännetecknas av säkerhet, tillförlitlighet, hållbarhet och högkvalitativt utförande. Kunderna erbjuds förmånliga samarbetsvillkor och ett individuellt förhållningssätt. Stora tillverkare ger stora rabatter på overall när de beställer stora kvantiteter.

Kunder erbjuds leverans av beställningen till vilken stad som helst, till överkomliga priser för högkvalitativa overaller, vilket hjälper till att följa säkerhetsåtgärder och gällande bestämmelser på arbetsplatsen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer och lagrar jag?

När du köper en sandblästringsdräkt bör en arbetsgivare alltid välja overall för specifika anställda.

En sådan uniform måste exakt passa den anställde, annars är det omöjligt att skapa de rätta förhållandena på arbetsplatsen, vilket garanterar fullt skydd av personalen.

Uppmärksamhet bör ägnas åt hur skyddsdräkten motsvarar skyddsnivån

Arbetsgivaren är skyldig att inte bara köpa sandblåsningssatser till sina anställda, utan också att se till att de förvaras korrekt. För att göra detta, installera en garderob utrustad med ventilation.

Bild
Bild
Bild
Bild

En eller två gånger om året måste företaget organisera rengöring av arbetskläder i ett särskilt kemtvätt.

Var sjätte månad är det absolut nödvändigt att inspektera hela uppsättningen och i tid identifiera deformationer, som omedelbart bör korrigeras genom att ersätta den skadade produkten med en ny.

När du köper sandblästringsdräkter från välkända tillverkare kommer företagsledare att kunna få overall av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser . Stora tillverkare tecknar ett samarbetsavtal med kunderna och förser dem med nya delar av satserna i stället för de som har slitits ut under drift.

Rekommenderad: