Nattljus "Starry Sky" (54 Bilder): Barns Roterande Projektorlampa I Form Av En Sköldpadda

Innehållsförteckning:

Video: Nattljus "Starry Sky" (54 Bilder): Barns Roterande Projektorlampa I Form Av En Sköldpadda

Video: Nattljus
Video: Nattlampa,Induktion Nattlampa,Induktionslampa för människokroppen,LED nattlampa,Kina fabrik,Pris 2024, Maj
Nattljus "Starry Sky" (54 Bilder): Barns Roterande Projektorlampa I Form Av En Sköldpadda
Nattljus "Starry Sky" (54 Bilder): Barns Roterande Projektorlampa I Form Av En Sköldpadda
Anonim

En original nattlampa, som simulerar himlen med miljontals stjärnor i taket, i alla rum gör att du och dina barn inte bara får estetiskt nöje utan också snabbt somnar.

Särdrag

Det gigantiska rymdutrymmet och spridningen av stjärnsystem kan lätt passa även i ett litet sovrum eller barnkammare. Med denna stjärnhimmelprojektor kan du skapa en verkligt romantisk utsikt över ett rum eller utforska himlen med stjärnor på ditt eget tak.

Bild
Bild

Om du också väljer att köpa den här typen av produkter måste du veta vilka fördelar den kan ge dig och vilka nackdelar den har under drift.

Positiva aspekter av att köpa en konventionell projektor:

  • låg kostnad och därför - tillgänglighet för vanliga människor;
  • möjligheten att studera stjärnbilden hemma;
  • kan användas som nattlampa i ett barns sovrum;
  • skapa en original illusion av ett stjärnklart utrymme i rummet;
  • kan fungera både från elnätet och från batterier;
  • tillgänglighet av olika sorter och modeller för alla smaker.

Nackdelarna med denna produkt är inte så betydande:

  • om du köper ett nattljus demonterat, är det ganska svårt att montera det utan vissa färdigheter;
  • i många modeller finns det en kort tråd som inte tillåter dig att bära en produkt som drivs av ett nätverk för de avstånd du behöver;
  • i många lampmodeller är konstellationernas konturer tydligt endast om du tar den till själva väggen.
Bild
Bild

De karakteristiska egenskaperna hos denna typ av nattljus är:

  • Strålning av ett mycket ljust, men ögonsäkert ljusflöde på taket i rummet och väggarna.
  • Förekomsten av flera driftsätt, med deras växling, kan paletten av färger avsevärt förändras. Möjligheten att välja ett färgschema i inställningarna.
  • Möjligheten att återge olika bilder av den vanliga spridda stjärnhimlen och specifika konstellationer, vilket är mycket underhållande för barn och har en bra effekt på utvecklingen av deras horisonter.
  • Många stjärnprojektorer har en automatisk timer som traditionellt slocknar efter 45 minuter. Detta kommer att rädda dig från att arbeta nattljus hela natten.
  • Mångsidigheten hos kraftsystem.
Bild
Bild

Olika sorter

Det finns bara många varianter av denna produkt, idag kan du i många butiker enkelt köpa en "Starry Sky" nattljusprojektor i form av alla slags djur, nattljus som roterar, projektorer och nattljus som spelar musik, produkter med klockor. Vad kännetecknar alla dessa typer av nattlampor?

Den roterande projektorns nattljus visar den stjärnfyllda himlen när den rör sig . Denna lampa är bra för barn, men den kan också användas av vuxna, eftersom en sådan produkt hjälper dig att lägga till speciell charm till ett romantiskt datum, eller så kan det bli en original accent på en fest. Barnet kommer att titta på de rörliga stjärnorna med intresse, ligga i sin säng och lugnt somna.

Bild
Bild
Bild
Bild

En roterande barnlampa köps bäst för ett barn över två år för att ta hänsyn till faktorerna för synutvecklingen hos en baby.

På vissa Starry Sky -projektorer finns det inte bara knappar som kan styras av själva lampan, utan också en knapp för att slå på en barnsång. De flesta av dessa nattljus har mer än en låt och de kan ändras genom att trycka på en specialknapp en andra gång. Om du trycker på den här knappen 5 gånger samtidigt låter låtarna enligt programmet växelvis hela natten.

Förresten, genom att trycka på den här knappen kan du helt stänga av ljudet från melodin på projektorns nattljus om barnet gillar att titta på stjärnorna i tystnad. När du somnar till ljudet av en trevlig melodi av en musikalisk lampa kommer din baby inte att vara nyckfull och störa din sömn.

Bild
Bild

Sådana produkter är också mycket populära bland konsumenterna. lampor med en projektion av stjärnhimlen, som på kroppen också kan visa tiden . Nattlampan är perfekt för sovrum för både barn och vuxna. Denna typ av klocka har den nödvändiga larmfunktionen, flera färger för projektion och inbyggda högtalare med musikaliskt ackompanjemang.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En projektionslampa eller, som det också kallas, ett hemplanetarium . Detta är en av de dyraste enheterna i Starry Sky -sortimentet av nattljus, men det kommer att kopiera de nödvändiga himlakropparna. Ofta säljs dessa produkter tillsammans med en karta över olika konstellationer för studier, med en laserpekare och alla slags vetenskapliga hjälpmedel.

Bild
Bild

Sådana lampor är utrustade med ljusa och högkvalitativa lysdioder, tack vare vilka bilden av flera tusen stjärnor och mer än 50 kända konstellationer kommer att gå till väggarna i rummet.

Bild
Bild

Som en annan funktion hjälper sådana produkter dig att projicera konstellationer med ett exakt datum för att se stjärnhimlen, som bara kan övervägas i olika delar av världen - i Afrika eller Amerika.

Modeller och former

Det finns många olika typer av nattlampor med”Night Sky” -effekt och stjärnor, så det är inte svårt att välja den lampa som passar dig bäst. De mest populära modellerna är följande lampor.

Musikalsk sköldpadda projektor

Detta är en slags mjuk leksak gjord av allergenfri plysch. En produkt som projicerar ljus i form av stjärnor finns på leksakens skal. Under användning låter en trevlig vaggvisamelodi från nattljuset. Tack vare automatiseringen stängs mirakelsköldpaddan av med en timer och sparar därmed batteritid.

Om du vill köpa en sådan projektor nattlampa till din baby, så kommer denna sköldpadda att vara ett utmärkt val. Under dagen kan en sådan sköldpadda spela rollen som en mjuk leksak, och på kvällen kommer det att göra plantskolan till ett roligt planetarium. Det finns en knapp på produktens kropp både för att byta melodier och för att ändra ljusspektrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nyckelpiga

Detta är en lampa som har hål i skalet i form av små stjärnor. Denna projektor har också en pälsvelourbeläggning av hög kvalitet, vilket får den att se ut som en vanlig uppstoppad leksak. Alla material i denna produkt är miljövänliga och säkra för barn, en sådan nattlampa kan säkert lämnas i barnens sovrum till barnets glädje.

"Nyckelpiga" har ett originalt utseende. Produkten är gjord i röda och svarta färger i full kombination med färgerna på en riktig insekt. Produkten har ett plastfodral, en mekanism är gömd under den, det finns också en mjuk kropp som är bekväm att röra vid. Barn kommer att älska att se sina drömmar under stjärnornas lugna ljus och deras favoritlåt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Night Light Summer Spädbarn

Nattlampan i form av en vacker och mjuk elefant skapades för att ge barnet en känsla av lugn och komfort. Det kommer att hjälpa till att ge ett tillstånd av lugn före drömmar, lugna barnet med hjälp av en vaggvisa och en lysande projektor i form av en himmel full av stjärnor.

Bild
Bild

Musikarrangemanget består av 3 vaggvisor och 2 melodier med ljud från naturen. Nattlampan i form av en uppstoppad leksak med stjärnor i taket när du går och lägger dig kommer att bli en underbar födelsedagspresent för alla barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nattlampa "Starfish"

Nattljuset är perfekt för de minsta barnen, de blinkande stjärnorna reflekterar i taket, i den här projektorn påminner lite om en vanlig stjärnhimmel, men barn kommer att gilla det med sitt starka ljus och flerfärgade nyanser.

Bild
Bild

Alternativa alternativ

Solstjärna - ett annat billigt alternativ för ett nattljus, med vilket du snabbt kan organisera en romantisk kväll eller fånga ett barn under lång tid med stjärnornas och månen i taket. Projektorns roterande kropp gör att du kan ändra konstellationens riktning i det läge du behöver - från långsam till snabbast.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En ovanlig lampa -nattlampa - lavalampa . Dess förändring i intern form är fantastisk och attraktiv på en gång. Varje lampa är fylld med en viskös lava -blandning som skapar en lugn, mjuk glöd i alla utrymmen - kontor, rum, sovrum eller någon annan plats. Bäst för fester, avkoppling och inredning av stora och små utrymmen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Självlysande klistermärken är också mycket efterfrågade idag och inte bara hos barn. Med hjälp av glödande klistermärken kan du dekorera alla barnrum med stil. För att göra detta behöver du bara fästa produkter med originalbilder på väggarna eller taket i rummet i vilken ordning du vill.

Bild
Bild

Denna uppsättning är fluorescerande, under dagen samlar stjärnorna upp solljus i sig själva, och tack vare detta kommer barnet att kunna titta på ljusa lysande bilder varje natt och natt. Formerna på de glödande klistermärkena kan vara stjärnor, djurbilder, mönster och geometriska former.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära märken

Ett av de mest populära märkena är en kinesiskt tillverkad produkt - en projektor Stjärnmästare … Detta är den billigaste stjärnprojektionsmodellen, som har flera driftsätt:

  • med projektion av endast vita stjärnor;
  • med projicering av stjärnor, skimrande i alla färger;
  • med projektion av vita stjärnor och skimrande i olika färger.
Bild
Bild

En annan liknande modell är projektor nattljus Star Beauty som kommer att bjuda in dig att njuta av stjärnhimlen i ditt sovrum och kasta dig in i ett snyggt kalejdoskop av blinkande färgglada stjärnor innan sängen. Projektorn har tre belysningsalternativ - vit, iriserande och led - vit med iriserande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hem Planetarium Earth Theatre - en utmärkt modell för högkvalitativ studie av natthimlen. Med dess hjälp kan du återskapa den fullständiga illusionen av rymden över ditt huvud med satelliter och stjärnskott som flyger över de stora himmelska utrymmena. Det är sant att den här modellen helt enkelt är vansinnigt dyr - cirka tusen dollar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Projektor Aurora Master Aurora Projektor "Northern Lights " … Aurora -projektorn, som projicerar aurora borealis, fungerar också utmärkt som ett ovanligt nattljus. Det kommer att skapa en underhållande atmosfär i alla rum i huset. Du kommer att få en fantastisk möjlighet att återskapa en nästan äkta aurora hemma och denna typ av skönhet kommer att presenteras för dig av en produkt under varumärket Aurora. Du kan använda den på en campingtur för att tända ett tält och samtidigt ta en vattenbehandling i badrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nattprojektor med ljus projektionsklocka "Stars and Moon " perfekt och harmoniskt passar inredningen i ett sovrum för vuxna eller barnkammare. Detta nattljus har både projektorns funktioner och funktioner som en vanlig klocka som digital. En nattlampa med en sådan klocka kommer helt klart att tilltala alla som vill ge sitt sovrum ett romantiskt utseende, komfort eller bara diversifiera det ett tag.

Stjärnorna gnistrar för att skapa en riktigt fantastisk atmosfär. Du behöver bara slå på den här projektorn och rummet kommer omedelbart att lysa upp med stjärnor, som börjar flimra långsamt och ändra färger. En extra funktion, som är i nattljuset, kommer att vara en klocka som visar den exakta tiden bland spridningen av stjärnor. Bilden av stjärnornas projektion utförs i olika nyanser. Armaturhuset är tillverkat av plast och har en liten storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Projektor nattlampa Star Master "Galaxy " … Nattljuset visar alla solsystemets planeter perfekt, vilket hjälper barnet att skapa ett intresse för att studera världen omkring oss och kommer att ge den mest korrekta uppfattningen om strukturen i vårt universum med dess oändliga kosmiska avstånd och planeter full av oupptäckta hemligheter.

Bild
Bild

Recensioner

En av de mest populära modellerna - Star Master -projektorn är inte särskilt populär på Internet och de flesta recensioner om den är på ett negativt sätt. Anledningen till detta är att stjärnorna på ytan under driften av denna projektor är utsmetade, otydliga, lite som påminner om den riktiga stjärnhimlen. Modellen är billig och osäker att använda, så det rekommenderas inte att lämna den utan uppsikt i barnens sovrum.

Den ursprungliga Starry Sky -projektorns nattlampa skiljer sig från en falsk redan externt … Lågkvalitetsprodukter kännetecknas av billiga tillverkningsmaterial, har för starkt eller alltför blekt ljus, avger en dålig, skarp lukt, har en alltför högt knarrande melodi och de har ofta ett dåligt fixerat lock som täcker projektorbatterierna. På sådana köp, särskilt om du köper dem för barn, är det bättre att inte spara pengar.

Bild
Bild

Om du vill köpa en bra och multifunktionell enhet som spelar rollen som ett hemplanetarium med en realistisk bild av en riktig stjärnhimmel, då det bästa att köpa är Earth Theatre … Recensioner om denna produkt är bara de mest positiva.

Vissa mini-planetarier, förutom himlens lutning, visar månens bild på husets väggar och kan projicera jorden med hög kvalitet.

Bild
Bild

I många kan du titta på vetenskapliga filmer om rymdavstånd. Vissa hemplanetarier har en ursprunglig funktion att memorera naturens ljud, och den roterande projektionen hjälper till att se färgglada solnedgångar, aurora borealis eller ljusa regnbågar.

Rekommenderad: