Nattljus I Trä (36 Bilder): Barns Trälampor I Form Av Månen Och Stjärnorna, Med Tredimensionella Målningar Och Med LED-bakgrundsbelysning

Innehållsförteckning:

Video: Nattljus I Trä (36 Bilder): Barns Trälampor I Form Av Månen Och Stjärnorna, Med Tredimensionella Målningar Och Med LED-bakgrundsbelysning

Video: Nattljus I Trä (36 Bilder): Barns Trälampor I Form Av Månen Och Stjärnorna, Med Tredimensionella Målningar Och Med LED-bakgrundsbelysning
Video: XFH LED Night Lights; Stars Night Lamp; Rotation Night Projection lamp for kids 2024, Maj
Nattljus I Trä (36 Bilder): Barns Trälampor I Form Av Månen Och Stjärnorna, Med Tredimensionella Målningar Och Med LED-bakgrundsbelysning
Nattljus I Trä (36 Bilder): Barns Trälampor I Form Av Månen Och Stjärnorna, Med Tredimensionella Målningar Och Med LED-bakgrundsbelysning
Anonim

Vad bra det är när du på kvällen, liggande i en mjuk, mysig säng, ser dig omkring i ditt favoritrum med ett halvt sömnigt utseende och ser ett litet flimrande nattljus. Dess mjuka ljus är lugnande. Rör vid det, och du kommer att känna ett varmt grovt eller slätt trä, som om du bjuder in dig till de söta drömmarnas land. Nattlampa i trä - värme, lugn och komfort.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

8 bilder

Varför välja sådana lampor?

Svaret på denna fråga är mycket enkelt. Eftersom de skapar verklig komfort och till och med en känsla av säkerhet. De är vackra, ögat kommer alltid att stanna vid ett sådant mirakel. De kan passa in i en dyr inredning i form av en tredimensionell bild och i alla hippiebodar i form av ett ljus, inrett i en cirkel med ett "staket" av kvistar.

Författaren kan vara en framstående, fantastiskt dyr mästare, men du kan också göra något som ingen annan kommer att upprepa. Det är trots allt lättast att göra en exklusiv sak av trä med egna händer. Och inte bara polera, utan även dekorera med carving, lack eller färg. I sammansättning med andra material kan trä öppna sig och visa sig i ett nytt ljus.

Trälampor är så hållbara att du kan berätta sagor för dina barnbarn under dem. Och dessutom är de säkra. Utan kemisk behandling är de giftfria och lätta att ta hand om. Ljuset som reflekteras från en sådan lampa är mjukt och avslappnande.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är därför sådana nattljus älskas inte bara av vuxna, utan också av barn. Mammor lämnar ofta upplysta sänglampor på natten i små barnrum. Och bebisar är inte rädda, och mödrar behöver inte slå på andra ljuskällor för att gå till spjälsängen om det behövs.

Bild
Bild

Olika sorter

Enligt deras funktionella egenskaper och utseende kan flera typer av lampor särskiljas:

  • Klassisk … Ett lockigt ben, en träbas placerad mitt i lampan och täckt med en textilskärm - ett alternativ. Men en handgjord lampa kan se ut som en fantastisk stenblomma med en bas på toppen och en träskärm i form av öppna kronblad. Frostade lampor kommer att dämpa ljuset och kommer inte att störa.
  • Gängad . En sådan mycket konstnärlig sak kan huggas på basen eller benet. Men det kan vara ett riktigt genombrutet mästerverk i form av en bordslampa-nattlampa. Ljus från små LED -lampor kommer att tränga igenom väven och skapa vackra mönster på väggarna.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Volymetriska målningar . Ta en ram för en bild, lägg en bit tyg eller papper på basen, i harmoni med interiören. Lägg några grenar, trädskärningar, vinstockar ovanpå tyget. Du kan få denna "teckning" att gå utöver bildramen eller skapa en tomt inuti den. Till glaset från insidan, anslut en LED -remsa med små lampor och en sladd för att ansluta till ett uttag, och anslut sedan basen till glaset.
  • Fotobilder i en träram innehålla porträtt av nära och kära eller vackra landskap. Olika typer av inre och yttre belysning får dig att tänka bara bra saker när du tittar på dessa bilder.
  • Musikaliska bilder - ett svårare alternativ. En rinnande ström mot bakgrunden av ett landskap, lugn trevlig musik och belysning gör en sådan bild till ett riktigt avslappningsmedel efter en hård dags arbete.
Bild
Bild
Bild
Bild

Lockig natt trälampor är så olika att det är värt att prata mer om dem:

  1. Det kan vara en figur av ett odjur, en person, täckt med lack. Det vill säga nyckelordet är trä. Ett nattljus kan gömma sig inuti själva figuren eller vara ett medföljande element, till exempel håller en fiskare en lykta.
  2. Figurerna kan vara platta i form av en måne, en stjärna, en hare eller en katt. Glödlamporna är inbyggda i en träplatta och drivs av batterier. Eller en lampa är installerad på väggen, som är täckt uppifrån med figuren av en karaktärsskärning från brädet. Denna inredning är lämplig för både vuxna och barn. Ljuset under lampan sprids, träffar inte ögonen, men låter dig se omgivningen.
  3. Platta geometriska former med eller utan kanter. De är målade i olika färger med säkra akrylfärger. Lampeffekten tillhandahålls av LED -lampor. Dessutom kan själva glödlamporna vara flerfärgade. Detta är en version av en nattlampa för barn.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Barnlampor - konceptet är brett. Valet av nattlampa för ett barn beror på hans ålder. En tonåring kanske gillar det klassiska nattljuset med danserfigurer. Förskolebarn kommer att vara intresserade av fantastiska och seriefigurer. Utseendet och de ljusa lamporna är viktiga för barn. Det är oerhört viktigt för sådana varelser att säkerställa en säker användning av lampan.
  • Lampprojektor passar inte in i alla tidigare typer. Ett träklot med en inbyggd lampa inuti gör att du bättre kan studera geografi, vilket speglar kontinenterna på vår planet på väggen och taket. Det finns lampor i form av ett fatorgan, vars trumma består av hål som viks in i konstellationer. Flera trådlösa flerfärgade glödlampor passar inuti trumman. När du roterar en så här härlig vindkraft kommer du att känna dig själv på den stjärnklara himlen.
  • Nattlampa med klipp låter dig fästa den på väggen i spjälsängen. Ljuset ska vara väldigt svagt för att inte störa barnet utan för att lugna modern.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Smart" armatur kommer att slå på sig själv på natten och stänga av i gryningen.
  • Lampklocka utför flera funktioner: klocka, väckarklocka, nattljus, lysrör. På grund av dimmeren (dimmer) kommer minsta ljusmängd att användas på natten.
  • Trådlös det batteridrivna nattljuset är mycket bekvämt att ta med överallt. Men batterierna håller inte länge med konstant användning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Trots att vi pratar specifikt om nattlampor i trä är det värt att uppmärksamma följande parametrar:

  • Träarter . Trots allt kan ett träd vara både lätt och tungt. En del av stammen eller en lätt vinstock kan användas. Dessutom, genom att göra en lampa av cederträ eller enbär, kommer du också att uppnå en läkande effekt för ditt nervsystem eller skada dig själv om du är allergisk.
  • Materialet som används , medföljande träd. När du köper, se till att den passar in i din inredning.
  • Styrka . Om nattlampan är avsedd för en bebis kan denna faktor vara avgörande.
  • Ljus . Se om den föreslagna lampan faktiskt är ett nattljus. Dess ljus ska vara väl spritt, inte irritera ögonen och inte störa barnets sömn.
  • Se till när du väljer musiklampor melodi trevligt, tyst, högkvalitativt ljud.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Designidéer

Om du är din egen designer kan du vara intresserad av följande idéer:

  • Alla har inte rottingstjälkar i huset. Men det kan finnas vinstockar. Det lättaste - unga buskar … Gör flätade bollar av dem. Kanske blir det ett löst knippe med vridna kvistar. Eller sfären av genombruten vävning. Placera små LED -lampor inuti. Flera av dessa ballonger kommer att se fantastiska ut på kvällen i ditt hem.
  • Ditt barn kan också bli designer. Om han redan kan klippa djurfigur från en träbit, fäst den sedan på basen och ge en ljuskälla. Det spelar ingen roll att figuren är ful. Hon är bäst!
  • Ser väldigt snygg ut på väggen sänglampor olika konfigurationer. De säljs, men de är lätta att göra själv. Ett platt trähus döljer en glödlampa och sitter på fästen på ett avstånd av cirka 8-10 cm från väggen. Ljus passerar genom husets fönster och dörrar och gör själva konceptet till ett "mysigt hem".
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Lampan kan vävas från halm : solid bas och ben, dekorerad med torra blommor. Den genombrutna plattan bildar en enda helhet med benet. Inuti plattan finns en sockel med en glödlampa, LED eller neonlampor. En sådan nattlampa kan spela rollen som en julgran för nyåret. Du kan också väva andra intressanta kompositioner av halm.
  • Designers erbjuder många modeller geometriskt vanliga former : kvadratisk, parallellpiped, boll, romb. Det verkar som att det inte finns någon inveckling i dem, men det finns så många alternativ för sådana nattljus att det är ett nöje att titta på dem. Här svävar horisontella plattor ovanför basen och kuber som består av några kanter utan väggar. Glödlampor går i alla hörn och behagligt diffust ljus.
  • En ny typ av lampor - med akrylglas . En figur gjord av sådant glas är fäst vid en träbotten. Peksknappen lyser upp ett område på cirka två meter. Drivs av batterier inbyggda i basen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns så många idéer hur många människor som vill gå med i detta fascinerande andliga arbete med att skapa nattlampor i trä. Vill du försöka skapa ett unikt nattlampa av trä?

Rekommenderad: