Barns Nattlampor Med Dimning (26 Bilder): Väggmodeller Med En Dimmer För Att Justera Ljusstyrkan

Innehållsförteckning:

Video: Barns Nattlampor Med Dimning (26 Bilder): Väggmodeller Med En Dimmer För Att Justera Ljusstyrkan

Video: Barns Nattlampor Med Dimning (26 Bilder): Väggmodeller Med En Dimmer För Att Justera Ljusstyrkan
Video: Nattlampa,Induktion Nattlampa,Induktionslampa för människokroppen,LED nattlampa,Kina fabrik,Pris 2024, Maj
Barns Nattlampor Med Dimning (26 Bilder): Väggmodeller Med En Dimmer För Att Justera Ljusstyrkan
Barns Nattlampor Med Dimning (26 Bilder): Väggmodeller Med En Dimmer För Att Justera Ljusstyrkan
Anonim

Barnrum är en speciell plats i lägenheten. Det kräver hög funktionalitet och uppmärksamhet på varje detalj. En av dessa är ett nattljus.

Det finns naturligtvis ett brett utbud av nattlampor. Föräldrar som kommer in i butiken är helt enkelt vilse i valet. Om du inte kan bestämma, var uppmärksam på det dimbara nattljuset.

Vad det är?

Namnet talar för sig själv. Barns nattlampa med dimning är en enhet som låter dig välja strålningens intensitet. Detta uppnås tack vare ett element som en dimmer.

Det är en elektronisk enhet som ändrar enhetens effekt. Detta är möjligt tack vare flera motstånd som är anslutna till varandra. Dimmern kan vara av olika typer, var och en använder en glödlampa med en viss spänning och effekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

En sådan enhet kan byggas in i en lampa och slås på genom att trycka på en knapp eller använda en beröringssensor.

Det finns också en fjärrkontroll av en sådan lampa med hjälp av en fjärrkontroll. Fjärrsensorn och fjärrkontrollen är mycket bekväma enheter, eftersom de låter dig tyst justera nattljuset. Detta är sant under ditt barns sömn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också en dimmer som installeras separat. Det reglerar driften av flera lampor samtidigt.

Dimbara dimbara baby sänglampor kan mer än bara dimma. De har också funktionen att smidigt tända och släcka ljuset. Och när solen gryr in i babyrummet, börjar sådana lampor slockna av sig själva.

Material (redigera)

Några ord bör sägas om materialet från vilket detta tillbehör är tillverkat.

Först bör det vara miljövänliga råvaror, för vi pratar om barnets hälsa. Vissa syntetiska material kan släppa ut giftiga ämnen när de värms upp av lampan. Du måste noggrant välja plastprodukter.

Lågkvalitetsplast kan värmas upp vid uppvärmning. Och om ett barn rör vid det kan det orsaka obehag.

För det andra måste materialet vara stöttåligt. Trä, högkvalitativ plast är väl lämpad. Glas är bara lämpligt om det är starkt och tjockt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ålderskriterier

Armaturen med dimmer är anpassad för barn i alla åldrar: från de minsta till skolbarn. Det viktigaste är att ta hänsyn till alla åldersrelaterade nyanser när du köper, och sedan ger ditt nattljus dig en betydande tjänst:

Nyfödda barn . För spädbarn är det bättre att välja en liten lampa så att den kan placeras på sängen. Detta är mycket bekvämt, eftersom sådana smulor ofta vaknar på natten. Och en nattlampa med mjukt, svagt ljus hjälper dig att snabbt hitta en napp eller flaska utan att tända taklampan. En sådan anordning kan användas inte bara som strålningskälla. Eftersom det oftast är tillverkat i form av en leksak, hjälper det till att locka barnets uppmärksamhet.

En nattlampa i form av en snurrande leksak är också väl lämpad, vilket kommer att locka barnet inte bara med söta ansikten utan också med rörelse.

Bild
Bild
Bild
Bild

Äldre barn . Från och med 6 månaders ålder är det bättre att ta bort en sådan lampa från spjälsängen, eftersom barnet blir mer rörligt. Och det finns en risk att han kommer att kunna nå nattljuset, vilket är osäkert.

Använd en vägglampa. Detta är ganska bekvämt, och enheten kommer inte att förlora sin funktion. Förresten, det är bättre att det drivs av batterier, och inte från elnätet av säkerhetsskäl.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För förskolebarn problemet med nattskräck är akut. Mycket ofta låter monster under sängen inte barnet somna. Ibland kan detta orsaka neuroser. Här kommer till räddning en lampa som inte har en sladd, som omedelbart ansluts till uttaget. Han kommer också i form av djur, seriefigurer. Har ett mjukt, dämpat ljus så att det kan brinna hela natten.

Den enda nackdelen är det lilla ljusspridningsområdet, vilket inte alltid är bekvämt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Elever . En bordslampa med dimbar belysning är lämplig för skolbarn. Stående på bordet kommer en sådan lampa under dagen att hjälpa barnet att göra sina läxor. För att göra detta, gör belysningen ljusare. Och på natten kan du dämpa den, använd en sådan lampa i form av ett nattljus.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Några ord bör sägas om projektorlampa … Denna lampa projicerar en bild på taket och väggarna. Dessa kan vara fisk i havet, djur, seriefigurer eller natur. Dessutom kan denna produkt ha flera utbytbara patroner, på grund av vilka bilderna ersätter varandra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Projektorn kan inte bara ändra ljusintensiteten, utan också bildens färg. Det ser vackert ut och ganska ovanligt.

Fördelarna med sådana modeller:

  1. Denna enhet låter dig välja intensiteten på belysningen, beroende på vilken aktivitet barnet utför. Detta beror på dämparen.
  2. Lönsamhet. Gör det möjligt att minska energikostnaderna tack vare en dimmer och LED -lampor.
  3. Lätt att använda: med en enkel tryckning, beröringssensor eller fjärrkontroll.
  4. Säkerhet. Belysningen vid nattljuset är bländfri, vilket betyder att det inte förstör barnets syn.
  5. Dess design kännetecknas av en mängd olika former, inklusive barns idoler, som också kommer att glädja ditt barn.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den enda förbehållet är priset på en sådan lampa. Det är något högre än ett vanligt ljus, men värt det.

Hur väljer man?

Här är några riktlinjer för att välja denna produkt:

  • först och främst, vägledas av barnets ålder, eftersom nattljusets funktioner kan variera beroende på åldersegenskaper;
  • överväga barnets kön. För tjejer finns det modeller i form av en blomma, en docka eller en fe. En lampa i form av en skrivmaskin är lämplig för en pojke. Det bör noteras att det finns universella typer som är tillämpliga på alla barn;
  • din produkt ska harmoniskt passa in i det inre av rummet;
  • Sist men inte minst, glöm inte att rådgöra med ditt barn när du köper en babylampa. Var noga med att överväga hans preferenser.
Bild
Bild

En nattlampa med dämpning är ett oumbärligt föremål för ett barns rum. Detta är en liten nyans som kommer att göra ett stort jobb: det hjälper barnet att slappna av och njuta av sitt personliga utrymme.

Rekommenderad: