Batteridrivna Nattlampor (29 Bilder): Barns Trådlösa Bord Och Vägglampor-knappar I Rummet

Innehållsförteckning:

Video: Batteridrivna Nattlampor (29 Bilder): Barns Trådlösa Bord Och Vägglampor-knappar I Rummet

Video: Batteridrivna Nattlampor (29 Bilder): Barns Trådlösa Bord Och Vägglampor-knappar I Rummet
Video: Smart night lights 2021 with unbelievable battery life 2024, April
Batteridrivna Nattlampor (29 Bilder): Barns Trådlösa Bord Och Vägglampor-knappar I Rummet
Batteridrivna Nattlampor (29 Bilder): Barns Trådlösa Bord Och Vägglampor-knappar I Rummet
Anonim

Ett mycket viktigt tillbehör för att dekorera ett barnrum är ett nattlampa. En nyfödd behöver mammas uppmärksamhet dygnet runt. En attraktiv, liten nattlampa låter dig lugna ditt barn utan att tända huvudljuset. Batteridrivna nattlampor är ett bra alternativ för ett barns rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Barns sänglampor på batterier har obestridliga fördelar, därför är de efterfrågade. Den största fördelen med detta tillbehör är dess säkerhet. Det kan fungera hela natten, medan föräldrar kommer att vara säkra på att deras baby är helt skyddad.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att placera en ytterligare ljuskälla är det nödvändigt att ha ett uttag nära spjälsängen. Ibland tillåter inte layouten av rummet dig att flytta utloppet. Även om det finns en sådan möjlighet, är det bättre att inte göra detta för barnets säkerhet. En batteridriven nattlampa är ett bra val.

Moderna tillverkare erbjuder ett brett utbud av snygga, ovanliga och originella trådlösa klädnypssänglampor. Detta alternativ kännetecknas av rörlighet. Den kan enkelt placeras var som helst i rummet. Den kan enkelt fästas på sidan av en spjälsäng, filt eller gardin.

Bild
Bild

Den största nackdelen med sådana enheter är att de fungerar under en viss tid. Batterierna bör bytas ut regelbundet.

För att spara pengar och inte slösa bort dem på batterier varje gång är det värt att köpa ett batteri som gör att du kan återanvända samma batterier många gånger. Batteriet drivs av el.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Idag kan du köpa sänglampor för alla smaker. Till salu finns modeller i olika färger, olika former och storlekar, texturer och mönster:

Väggmonterad . Väggmonterade armaturer lockar uppmärksamhet med sin ovanliga design. De presenteras i form av en klädnypa. Den kan fästas på vilket element som helst så att den enkelt kan röra sig i rummet. Bekvämlighet är ett mycket viktigt kriterium för att välja just sådana modeller.

Detta alternativ är det bästa valet för ett barnrum. Nattljuset har ett svagt ljus och täcker också ett litet område.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bordsskiva . Bordslampan är favoritklassikern. Den kan användas i alla rum. Bordsskivmodellen hjälper till att dekorera interiören i vardagsrum, sovrum eller barnrum. Många föredrar att installera bordsversionen nära sängen. Detta gör att du kan tända eller släcka ljuset utan att ens resa dig från det.

Sådana alternativ kännetecknas av ett dämpat ljus, men om du använder en glödlampa med hög effekt kan du till och med läsa din favorittidning eller bok.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nattljus leksak . Detta tillbehör är perfekt för att dekorera ett barnrum, och passar också perfekt in i utformningen av ett sovrum för vuxna. Moderna tillverkare erbjuder ett brett sortiment, där alla kan välja ett originellt och moderiktigt alternativ. Designers begränsar inte fantasiflygningen när de skapar nya modeller.

Många föredrar knappen nattlampa, eftersom det bara tar ett tryck för att slå på eller stänga av enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nattljusprojektor . Den mest moderna modellen är en projektor nattlampa. Den presenteras i form av en platta genom vilken olika figurer eller ritningar visas i taket. Den stjärnklara natthimlen ser väldigt vacker och intressant ut. En sådan bild kommer definitivt att hjälpa dig att slappna av och lugna ner sig. Varje projektor har en ovanlig och levande bild.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Smart nattlampa . En förbättrad modell av vår tid är det "smarta" nattljuset. Den är utrustad med en inbyggd rörelsesensor, så ljuset tänds endast för rörelse. Du kan välja musikaliska alternativ som, när de slås på automatiskt, börjar spela en trevlig melodi. Det finns ingen knapp i en sådan modell, eftersom enheten självständigt bestämmer när det är nödvändigt att tända eller släcka lampan.

Praktik och bekvämlighet är styrkorna hos det smarta nattljuset. Detta alternativ är lämpligt för ett barns och föräldrars rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Många föräldrar uppmärksammar inte tillräckligt när de väljer ett batteridriven nattlampa, vilket är ett mycket allvarligt misstag. Denna enhet måste därför vara säker för barnets hälsa vid valet bör många faktorer beaktas:

  • Först måste du titta på materialet från vilket nattljuset är gjort. Det rekommenderas inte att köpa plastmodeller. Det är känt att vid uppvärmning avger detta material skadliga ämnen, och i vissa fall - en obehaglig lukt;
  • Ljusets ljusstyrka är av stor betydelse. Du bör välja en nattlampa med svagt ljus, men den ska belysa minst ett litet område av rummet väl. För en plantskola är mjukt ljus perfekt; du bör fokusera på den gula nyansen. Ljusa nattljus har en dålig effekt på barnets sömn, liksom på hans psyke.
Bild
Bild

Ytterligare funktioner

Bland det stora utbudet av batteridrivna nattlampor kan du välja ett alternativ för alla smaker. Ett tillägg till rumsbelysningsfunktionen kan vara:

  • Musik . Varmt ljus, tillsammans med lugn vaggvisarmusik, hjälper till att lugna ditt barn snabbare. Om du bestämmer dig för att köpa en modell med musik, bör du definitivt lyssna på de presenterade kompositionerna. Det är värt att fokusera på trevliga och lugna melodier. Sådana modeller måste ha en knapp för att inaktivera musikfunktionen;
  • Utsprång . För barnrum väljs ofta batteridrivna nattlampor med inbyggd projektor. Småbarn tittar gärna på stjärnhimlen innan de går och lägger sig eller tittar på simfisken. Tack vare närvaron av batterier kan projektorn placeras var som helst i rummet;
  • Touch -sensor . Modeller med denna funktion slås på och av på egen hand. Enheten fungerar i mörker och stängs av när det blir ljust i rummet. Det här alternativet är dyrt, så det är inte överkomligt för alla. Kom ihåg att sensorn måste behandlas noggrant. Detta kommer att förlänga dess livslängd.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var ska man hänga?

Den batteridrivna nattlampan kan placeras eller hängas var som helst. Det kommer att se vackert ut på väggen, nära spjälsängen eller på gardinen i barnrummet. När du tänker på var det är bättre att hänga ett nattljus är det värt att uppfylla två grundläggande krav:

  • Ljuset ska inte komma in i barnets ögon. Detta kommer att störa ljudsömnen, och barnet kommer inte att kunna slappna av helt;
  • Nattlampan ska ge så mycket ljus så att mamman bekvämt kan närma sig barnet och ge napp eller byta blöja.

Rekommenderad: