Navigatorlampor (39 Bilder): Infällda Lampor Och Vattentäta Modeller Med Rörelsesensor, Produktrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Navigatorlampor (39 Bilder): Infällda Lampor Och Vattentäta Modeller Med Rörelsesensor, Produktrecensioner

Video: Navigatorlampor (39 Bilder): Infällda Lampor Och Vattentäta Modeller Med Rörelsesensor, Produktrecensioner
Video: Yeelite GD-30W solar waterproof ip65 motion sensor wall lamp with remote control 1 2024, Maj
Navigatorlampor (39 Bilder): Infällda Lampor Och Vattentäta Modeller Med Rörelsesensor, Produktrecensioner
Navigatorlampor (39 Bilder): Infällda Lampor Och Vattentäta Modeller Med Rörelsesensor, Produktrecensioner
Anonim

Föreställer vi oss ett mysigt hem kommer var och en av oss säkert att återge något i vårt minne. För den ena kommer det att vara en öppen spis med en vit pälsmatta, för en annan - en söt och bekväm soffa med utsikt över den gröna trädgården. Men alla kommer säkert att ha en uppfattning om mysig och varm belysning som påverkar varje hörn av hemmet. Navigatorlampor och armaturer kan uppfylla drömmen om ett hem där ljus lever.

Särdrag

Navigatorbelysningsenheter är kända för många, eftersom de har presenterats på marknaden i ett brett spektrum i 25 år. Först bar företaget dock namnet Battery Team och presenterade produkter från kända varumärken från olika delar av världen för den ryska marknaden. 2006 var ett viktigt år för företaget, vilket blev utgångspunkten för skapandet av ett eget varumärke och en egen produktion.

Det är värt att notera att produktionsanläggningarna ligger i staden Klin. Kvaliteten på produkterna övervakas noggrant och glädjer kunderna med deras tillförlitlighet.

Bild
Bild

Bland egenskaperna hos lampor och armaturer sticker deras breda riktning ut. Förutom att betjäna bostadslägenheter och hus kan vissa typer av lampor användas för kommersiell, industriell och till och med gatubelysning, samt nöd- och bostadsbelysning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Som alla tillverkare har Navigator styrkor och svagheter i sina produkter. De positiva aspekterna måste jag säga är många gånger större än de negativa.

Plus av lampor och lampor Navigator:

  • spridningsvinkel - från 270 grader. Denna egenskap gör det möjligt att få anständig belysning med ett litet antal armaturer, spara budget och inte förlora ljuskvaliteten;
  • högkvalitativa sändare;
  • användning av en matt diffusor för de flesta modeller av armaturer, som är ansvarig för ljusets mjukhet och komfort;
  • uppdelning av alla produkter i standard- och professionella serier, så att du snabbt kan välja rätt alternativ;
  • priser i ett brett spektrum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Och om fördelarna kan kallas objektiva och relaterade till majoriteten av produkterna, dikteras nackdelarna ofta av andelen defekter som finns i någon bransch. Den snabba utbränningen av varumärkeslampor är tyvärr inte vanlig men förekommer fortfarande.

Produktsortiment

Företaget är känsligt för sitt sortiment, på inget sätt sämre än globala varumärken för tillverkning av belysningsenheter. Lampor och armaturer med olika manövreringsmekanismer låter dig välja den enhet du behöver för ett specifikt fodral.

Lampor

Lampor är de viktigaste ljuskällorna, utan vilka ingen lampa eller ljuskrona kan fungera. Därför är det värt att närma sig deras val ansvarsfullt.

Idag presenterar företaget följande underkategorier av lampor:

  • LED-baserade;
  • kompakt eller linjär fluorescerande;
  • glödlampor;
  • avancerad halogen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

LED

Det bör noteras att företaget, trots det rika sortimentet, prioriterar LED -modeller.

Deras livslängd är flera gånger längre än för glödlampor, och därför är efterfrågan på dem stor. Dessutom kan du i företagets katalog se LED -lampor i olika former, vare sig det är en boll, ett ljus eller ett päron. De är lämpliga för armaturer i olika stilar och kan användas även utan nyanser, till exempel i lantliga modeller.

Bild
Bild

"Fito" -linjen sticker också ut separat i LED -modeller, vilket har den effekten att växternas tillväxt accelereras hemma.

Bild
Bild

Det finns också ett brett utbud av LED -spotlampor. På grund av den stora spridningsvinkeln, med ett litet antal av dem, hjälper de till att skapa optimal och bekväm belysning för ögonen och tittar in i varje hörn av hemmet. För sådana modeller används främst matta lampor, som kan mjuka ljuset så mycket som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

LED -lampor med silikon-, polykarbonat- och keramikhus kännetecknas av sin intressanta och originella design. Deras uppvärmningsgrad når bara 70 grader. Dessutom har silikonmodeller maximalt slagmotstånd.

Fluorescerande lampor

Lysrör är också i konstant efterfrågan, eftersom de har uppenbara energibesparande egenskaper. Den lägre effekten av denna typ av lampa överstiger standard glödlampor när det gäller ljusflöde med 4 eller fler gånger. Nackdelen med modellerna ligger i den möjliga uppdelningen med frekvent till- och frånkoppling, och därför är det bättre att använda dem på platser där lamporna ständigt fungerar.

Bild
Bild

Det är värt att notera att sådana modeller ska kasseras på särskilt anvisade platser.

Utbudet av modeller av lysrör är indelat i kompakta och linjära grupper.

  • Kompakta modeller De är bra i en mängd olika armaturer och känns lätt igen i form av en spiral med kvicksilverånga inuti.
  • Linjära modeller är rör med olika diametrar och kan användas inte bara för komplex belysning av butiksytor, utan också som lokal belysning för skåp och köksapparater.
Bild
Bild

Halogen

För älskare av naturlig och varm belysning erbjuder företaget halogenlampor med en drifttid på upp till 5000 timmar. Sortimentet omfattar både linjära och kapsel- och spetsorter. Halogenlampor blir det föredragna valet av ägare av klassiska interiörer och stilar som country och Provence.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glödlampor

En serie glödlampor har inte heller bråttom att ge upp sina positioner. Förutom de klassiska boll-, päron- och ljusformarna experimenterar företaget med glasets karaktär. Således har Vintage -serien ett romantiskt gyllene glas som omsluter atmosfären med ett speciellt spår av komfort. Glödlampan har en livslängd på upp till 1000 timmar.

Bild
Bild

Belysningsarmaturer

Trots att företaget representerar lampor för kommersiella och industriella lokaler köper majoriteten av vanliga köpare sådana modeller för hushållsbruk i en lägenhet. Här presenterar Navigator stolt många produktalternativ som:

  • kompakt linjär LED och fluorescerande;
  • dekorativa overhead;
  • infälld med sockel och riktad downlight -typ;
  • växttillväxtmodeller;
  • inbyggda och utanpåliggande LED-paneler;
  • skrivbord;
  • nattlampor.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Linjära LED- och lysrörsarmaturer är bra för korrekt och bekväm lokal belysning. Oftast är garderober, headset och andra platser där en extra och högkvalitativ ljuskälla krävs föremål för belysning. Funktionerna hos dessa lampor är kompakt och elegant kaross utan onödiga detaljer. I vissa modeller kan man justera ljusstyrkan med en knapptryckning, liksom en peksknapp. Spridningsvinkeln är i genomsnitt 90 grader.

Bild
Bild

Taklampor är en sluten skärm av matt polyvinylklorid. En sådan modell skyddar mot oavsiktliga beröringar av energiserade element, vilket innebär att du bara kan komma in i locket med en skruvmejsel. Det är dock inte möjligt att använda en sådan armatur under fuktiga förhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Infällda riktningsmodeller är utformade för spotbelysning av hög kvalitet. IP44 vattentät armatur kan också användas i badrum utan rädsla för stänk och fukt.

De flesta enheterna tål inte fukt och har andra fördelar. Så modellerna har en dekorativ ring av metall eller plast i guld-, silver- och vita toner. Dessutom kan armaturerna ändra ljusets riktning med hjälp av en lutad kropp, med ett smalt ljusflöde på 30 grader.

Infällda modeller med sockel har inte så många funktioner, men används också i stor utsträckning för sträcktak.

Bild
Bild

Ytmonterade och infällda LED-paneler är också populära armaturer med en bred ljusstyrka på 120 grader. Den gjutna aluminiumkroppen och den matta skärmen gör modellen rensad och lämplig för bostäder och industrimiljöer.

En annan vanlig typ är rörelsesensorstrålkastare. De belyser området i närvaro av ett föremål i rörelse. När rörelsen slutar öppnas kontakterna och ljuset släcks. Ofta väljs sådana lampor för landhusens territorier.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Navigator skrivbordsljus blir ett funktionellt och kompakt skrivbordsalternativ. Dessutom uppnår vissa modeller en grad av sofistikering som är värd ett nattduksbord. Både de och andra alternativ kan göras på en klämma - ett element som gör att du kan fixa lampan stadigt i stillastående, ett klassiskt ben och en klädnypa. Basen kan vara flexibel eller stel med gångjärn.

Bild
Bild

Vissa modeller har också en touch-aktiverad switch, vilket gör användningen särskilt bekväm.

För nattbelysning innehåller företagets sortiment nattlampor med lysdioder. Plasthuset i vita, gula och blå färger ansluts direkt till uttaget och börjar fungera efter att du tryckt på strömbrytaren. Vissa modeller utlöses också av ljusnivån, som automatiskt slås på på natten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

LED -remsor

För dekoration av lokaler och lokal belysning kan LED-remsor med infästning på dubbelsidig tejp användas. Förutom den vanliga belysningen har vissa modeller en neonglöd, vilket glädjer användare med iriserande nyanser. En annan fördel med sådan belysning är möjligheten att byta läge. Således kan vissa bandmodeller programmeras för 16 statiska lägen och 19 dynamiska scener.

Bild
Bild
Bild
Bild

LED -remsor rekommenderas av tillverkaren för ytterligare belysning längs hela omkretsen av lokalerna, liksom för belysningsskåp och headset.

Recensioner

Navigatorlampor och armaturer är populära bland vanliga människor som vill ha långsiktig belysning av hög kvalitet utan allvarliga kostnader. Åsikterna samlas här och förklarar att lampor från Navigator verkligen kan minska energikostnaderna utan att förlora kvaliteten och ljusstyrkan på glödet på var och en av lamporna.

LED- och lysrör och lampor är särskilt relevanta. Deras likhet med sina motsvarigheter glider i varje recension, vilket gör att vi med säkerhet kan förklara inhemsk produkts värdiga kvalitet. Ljusstyrka, mättnad, komfort för ögonen - vad lampans ägare noterar, samtidigt som de är besvikna över bristen på tillgänglig återvinning av sådana lampmodeller.

Bild
Bild

Den demokratiska kostnaden för strålkastare blir ett annat kriterium för att välja detta företag. Som användarna försäkrar är ljuset från lysdioder inte annorlunda än halogenkällor och är perfekt utspritt över imponerande avstånd. Allt detta låter dig spara inte bara på kostnaden för inventarier, utan också på den nödvändiga mängden. Navigator anses vara en pålitlig tillverkare som kan producera kvalitetsprodukter.

Jämförelse av lampor av olika märken - välj den bästa.

Rekommenderad: