Italienska Stoppade Möbler (36 Bilder): Klassiska Elitmöbler Från Italien, Modeller Och Deras Egenskaper, Tips För Att Välja

Innehållsförteckning:

Video: Italienska Stoppade Möbler (36 Bilder): Klassiska Elitmöbler Från Italien, Modeller Och Deras Egenskaper, Tips För Att Välja

Video: Italienska Stoppade Möbler (36 Bilder): Klassiska Elitmöbler Från Italien, Modeller Och Deras Egenskaper, Tips För Att Välja
Video: Italian bed design # italian furniture design # italian bed design in wood 2024, April
Italienska Stoppade Möbler (36 Bilder): Klassiska Elitmöbler Från Italien, Modeller Och Deras Egenskaper, Tips För Att Välja
Italienska Stoppade Möbler (36 Bilder): Klassiska Elitmöbler Från Italien, Modeller Och Deras Egenskaper, Tips För Att Välja
Anonim

Italienska stoppade möbler är ett slags "trendsättare". Man kan argumentera länge om tyska och vitryska, ryska och kinesiska produkter, men alla konsumenter med pengar och solid smak bör definitivt känna till varianter av italienska möbler och råd om hur man väljer dem.

Särdrag

Varje konversation om italienska stoppade möbler kan inte gå förbi det ögonblick som det är en slags "ikon" av stil och gedigen prestanda i möbelvärlden. På Apenninhalvön är manuell eller halvhantad möbelproduktion mycket vanlig. Avslag på maskiner och transportörer eller minimering av deras roll gör att du kan göra produkten mer individuell och mer intressant.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är också värt att notera att produkter från fabriker i Italien vanligtvis är dyrare än andra länder. Detta ökade pris kompenseras dock helt av höga miljö- och tekniska standarder. Konsumenterna kan vara 100% säkra på att de kommer att få en kvalitetsprodukt . Naturligtvis, om de köper riktigt originalprodukter, och inte en falsk, som det finns ganska många av.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I segmentet lyx klassiska möbler från Italien sticker ut positivt av Bacci Stile.

Hon levererar varor för:

  • sovrum;
  • bibliotek;
  • gästrum;
  • kantiner;
  • hemmakontor.

Fåtöljer och piedestaler, sängar levereras under detta märke. Vid tillverkningen används olika metoder för förgyllning, inläggningar och andra tekniker aktivt för att ge ett elitutseende. De vet hur man behåller ett perfekt klassiskt utseende och Sängkläder Atelier designers … Detta företag började sitt arbete på 1970 -talet och har fått enorm erfarenhet under en lång tid.

Dess produkter kännetecknas av Art Deco -stil; du kan köpa en mängd olika fåtöljer och soffor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ungefär samtidigt var det Ceppi -stil … Hennes stoppade möbler återger renässansstilen. I produktionsprocessen används mahogny och andra elitsorter. Dekorationen görs genom förgyllning och invecklad snidning. Elittyger och naturläder används för klädsel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter är också ett bra val. Gotha lyx … Det är värt att notera att de inte alltid tillhörde elitsegmentet. Fram till 1955 tillverkade företaget fasta massprodukter. I produktionsprocessen används elitbearbetningsteknik. Designen möter den mest sofistikerade smaken.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Också anmärkningsvärt är produkter från Lanpas … Detta företag har funnits sedan 1960. Det fungerar fortfarande som ett familjeföretag, om än med en märkbart ökad omsättning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat attraktivt avancerat varumärke är Mantellassi … Fabriken tillverkar elitsoffor och fåtöljer klädda i tyg eller läder.

Massivt trä på Mantellasi är handgjorda av mycket erfarna hantverkare. Carving, inlägg och förgyllda element används aktivt. Lädret utsätts för en speciell förbandsteknik som undviker stretching och deformation. För att betona det naturliga ursprunget försöker de till och med bevara de "märken" som finns kvar på djurets hud under dess liv. Förutom detta material används också siden och velour.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Valet av italienska möbler är ingen lätt sak, de vanliga rekommendationerna här uttömmer inte hela komplexiteten i processen. Det är mycket viktigt att köpa en sådan produkt endast från officiella leverantörer och återförsäljare, och ännu bättre - från filialerna till de italienska företagen själva.

Observera: äkta tillverkare skriver alltid i certifikaten vilket produktionsland är och anger faktiskt var det ligger. I det här fallet bör du omedelbart ge upp hoppet om att köpa original italienska möbler billigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är absolut nödvändigt att vara intresserad av garantier både för produkter som helhet och för deras enskilda delar. Att studera kataloger är inte mindre viktigt. Företag som är officiellt verksamma i Italien trycker sina broschyrer på bra papper och sparar inte på att skriva ut. En annan subtilitet: alla europeiska företag på hög nivå accepterar inte möbler för retur och utbyte . Denna punkt bör frågas innan du köper.

Italienska möbler packas så noggrant som möjligt. Stora föremål är förpackade i wellpapp med hög styvhet. Små föremål läggs ut i lådor eller påsar. Viktigt: du bör vara uppmärksam på färgschemat. I Italien försöker man diversifiera det så mycket som möjligt.

Du måste också ta hänsyn till följande punkter:

  • någon främmande lukt måste vara helt frånvarande;
  • fasaden på italienska möbler är minst 3 mm tjockare än i Ryssland;
  • det unika med den idé som en viss fabrik förkroppsligar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

En utmärkt klassisk italiensk tillverkad soffa kan kombineras med ett uttalat svart snidat bord. Färgen på soffan matchar exakt mattans färg i denna inredning. Fina dekorativa kuddar i olika former ger en romantisk touch. Miljön (väggar, inredning på dem) låter dig också betona miljöns sofistikering. I allmänhet bildas ett tydligt och balanserat utrymme.

Bild
Bild

En italiensk halvcirkelformad soffa med ovanliga mönster ser också bra ut. Den nästan fullständiga frånvaron av raka linjer och graciösa ben ger rummet charm. Mot bakgrund av grå oavslutade väggar uppfattas denna möbel som fokus för mys och komfort. Klädseln i sig ser extraordinär ut. Det rika mörka golvet är en slående kontrast.

Bild
Bild

Och denna uppsättning italienska möbler tar dig bort till gränslös, optimistisk klassicism. Kombinationen av en soffa och två fåtöljer säkerställs genom att matcha dem i färg och klädsel. Även träelementens former är mer eller mindre desamma. I kombination med slaktkroppsmöbler och en elegant matta skapas ett mycket trevligt, inbjudande utrymme. Även bilden på väggen uttrycker inredningen och kompletterar harmoniskt samma soffor och fåtöljer.

Rekommenderad: