Stoppade Möbeltillverkare: Betyg På De Bästa Fabrikerna. Saratov Och Sevastopol, Slonim Och Andra Möbelfabriker

Innehållsförteckning:

Video: Stoppade Möbeltillverkare: Betyg På De Bästa Fabrikerna. Saratov Och Sevastopol, Slonim Och Andra Möbelfabriker

Video: Stoppade Möbeltillverkare: Betyg På De Bästa Fabrikerna. Saratov Och Sevastopol, Slonim Och Andra Möbelfabriker
Video: Hettich VarioFlex with flat link for UniFix: adjustable fitting for upholstered furniture 2024, Maj
Stoppade Möbeltillverkare: Betyg På De Bästa Fabrikerna. Saratov Och Sevastopol, Slonim Och Andra Möbelfabriker
Stoppade Möbeltillverkare: Betyg På De Bästa Fabrikerna. Saratov Och Sevastopol, Slonim Och Andra Möbelfabriker
Anonim

Tillverkare av stoppade möbler är så brett representerade på marknaden att det ibland är svårt att navigera i alla olika erbjudanden. Även när man sammanställer en bedömning av de bästa fabrikerna måste man dela upp varumärken efter geografisk princip, separat ange inhemska och utländska tillverkare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Lista över ryska tillverkare

Det finns fabriker med stoppade möbler i Ryssland i nästan alla regioner. Perm- och Krasnodarregionerna, Saratov-, Rostov-, Smolensk- och Samara -regionerna är med rätta stolta över sina producenter. Sankt Petersburgs företag för produktion av stoppade möbler är lika med framgångarna för sina skandinaviska kollegor. Sevastopols möbelfabrik kämpar också framgångsrikt för sin plats på marknaden.

Det är värt att överväga de mest kända inhemska märkena för stoppade möbler mer i detalj.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Borovichi-möbler

En tillverkare från Novgorod -regionen, specialiserad på leverans av produkter till närliggande regioner - Sankt Petersburg, Leningrad -regionen, Pskov. Fabrikens huvudspecialisering är billiga modeller av soffor och headset för vardagsrummet, sovrummet, köket . Möbler huvudsakligen i rak eller kantig design, med tygklädsel och polyuretanskumfyllning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moon ("Levande soffor")

Noginsk -möbelfabriken Noginsk producerar sina produkter under varumärket Moon. Företaget har varit framgångsrikt verksamt sedan 1994, ursprungligen baserat i Mytishchi, sedan öppnades en filial i Marfino. Sedan 2005 har alla produktionsanläggningar i företaget överförts till Noginsk. Sedan 2006 har Zhivye Divany LLC blivit det officiella namnet.

Fabriken har en av de mest moderna produktionsanläggningarna i Europa, ett lager och ett försäljningsnätverk. Alla produkter överensstämmer med ryska och internationella standarder. Företaget tillverkar möbler med radieelement, använder de modernaste transformationssystemen: strömavtagare, eurobok, delfin, dragspel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mebel-Holding

Ett företag från Vladimir -regionen har varit verksamt på den ryska marknaden i över 20 år. Företaget har en klassisk serie och en premiumserie "Avelina", som presenterar de mest exklusiva modellerna med exklusiv design och prestanda. I sitt arbete använder märket de bästa materialen - naturligt och konstläder, mocka. Soffor i engelsk stil har blivit en riktig försäljningssuccé - en traditionell dekoration för ett kontor eller vardagsrum.

Bild
Bild

Shatura-möbler

En möbelfabrik från Moskva -regionen är baserad i staden Shatura och har framgångsrikt fungerat i över 55 år. Idag har företaget en egen butikskedja i hela Ryssland, ett imponerande produktionskomplex och en imponerande personal. Bland de stoppade möbler som tillverkas av företaget utmärks särskilt soffor och fåtöljer, puffar och banketter i läder- eller tygklädsel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Allegro-Classic

Företaget, en del av Allegro -gruppen, specialiserat på tillverkning av möbler. Allegro-Classic är en division som bildades 1992 för tillverkning av mjuka möbler: soffor, fåtöljer, puffar, banketter och andra produkter. Företaget är baserat i staden Korolev, Moskva. Varumärket har en egen webbutik för direktförsäljning, ett omfattande återförsäljarnätverk.

Sortimentet innehåller både aktuella nyheter och tidlösa klassiker. Modellerna i EGO -kollektionen riktar sig till kunder med höga krav på sängklädernas kvalitet och produktens presentabilitet. Linjen innehåller främst raka klassiska soffor med olika typer av transformationsmekanismer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Avangard

Möbelfabrik från Moskva -regionen, produktionen ligger i staden Ivanteevka. Företaget är en del av Allegro -gruppen, har funnits sedan 1996. Under denna tid byggdes en modern produktionsanläggning, utrustad med europeisk utrustning. Produkterna har klarat internationell certifiering. Alla stadier av möbeltillverkning, från idé till implementering, sömnad av omslag och klädsel, formning av ramar, sker direkt på fabriken.

Idag leder företagets samlingar med säkerhet till listorna över storsäljare; de säljs via sin egen onlinebutik och partnerhandlarnätverk. Linjerna inkluderar exklusiva modeller med läderklädsel, modulära lösningar, ortopediska och klassiska baser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Anderssen

Möbelfabriken i Moskva, som började arbeta år 2000. Varumärket skapades som ett litet företag, men snart blev det till ett stort industrikomplex med en egen designbyrå och en stor personalstyrka. Idag är varumärket Anderssen känt långt utanför Rysslands gränser. Produktionen började med bara två modeller, varav en - "Mirror of the Night" -soffan - fortfarande är en försäljningshit idag. Fabriken har kanske det bredaste utbudet av produkter med olika typer av transformationsmekanismer.

Anderssens varumärkesprodukter säljs i mellansegmenten och premiumprissegmenten, endast i tygklädsel. Bland modellerna kan du hitta klassiska och avantgardistiska alternativ, alla produkter är utvecklade av företagets egna designers, många har inga analoger på marknaden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rival

Ett ryskt företag som har varit framgångsrikt verksamt sedan 1996. Varumärket fokuserade inte på ett brett sortiment eller icke-standardiserade former, utan på tillgängligheten av omslag. Alla stoppade möbler i företaget är utrustade med dem, vilket gör det mycket lättare att ta hand om det. Produkterna säljs i mellanklass.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lerroy

Fabriken från S: t Petersburg har framgångsrikt bibehållit en hög konsumentefterfrågan på sina produkter i mer än 20 år i rad. Klädda möbler är skapade enligt varumärkets egna skisser, uppfyller köparnas höga krav … Klädseln använder naturliga tyger och andra kvalitetsmaterial.

Bild
Bild
Bild
Bild

Phoenix-möbler

En fabrik från Smolenskregionen som tillverkar mjuka soffor för kök, fåtöljer, modulära och hopfällbara möbelmodeller. Produkterna är placerade som premium- och medelklassvaror , både konventionella och ortopediska baser används.

Bild
Bild
Bild
Bild

Grotesk

Sevastopol möbelfabrik som arbetar inom prissegmentet. Skiljer sig i ett ganska brett utbud av klassiska och hörnsoffor, fåtöljer med olika typer av transformationsmekanismer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De bästa utländska märkena

Tillsammans med inhemska företag finns även utländska företag på marknaden. Låt oss lista de mest populära.

IKEA (Nederländerna)

Inledningsvis hade företaget en svensk "bostad" och blev snabbt en europeisk ledare inom försäljning av inredningsartiklar. Idag har IKEA sitt huvudkontor i Nederländerna och samarbetar med skandinaviska, japanska och nederländska designers. Sortimentet inkluderar originalsoffor och fåtöljer med ortopedisk eller traditionell fyllning, ramlösa modeller och modulsystem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Minotti (Italien)

En sann ledare inom tillverkning av icke-standardiserade avantgardemöbler. Varumärkets huvudspecialisering är ovanliga kubiska soffor och fåtöljer.

Dessutom skapar varumärket premiumklädda möbler med exklusiva stoppmöjligheter: krokodilläder, pyton, sällsynta träinsatser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gala Collezione (Polen)

Polska märken är inte välkända för den ryska köparen. Men möbler under varumärket Gala Collezione förtjänar definitivt uppmärksamhet … Företaget tillverkar bekväma soffor, modulära och hörnprodukter. Märket erbjuder att montera ett drömkit eller välja en färdig premiumlösning i olika konfigurationsalternativ.

Bild
Bild

LLC "Slonimfabrik av stoppade möbler"

Slonimfabriken för stoppade möbler, som äger varumärkena SoftCity och Waldenhof, ligger i Vitryssland, specialiserat på att skapa produkter i modern stil. Bland konfigurationsalternativen kan du hitta raka, hörniga, modulära soffor. Sortimentet inkluderar även fåtöljer och hela set för ett sovrum eller vardagsrum . Ägarna till småhus har inte glömts bort heller - det finns en separat serie produkter för dem. Här hittar du soffor för kök och cabrioletmodeller med kaj.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pinskdrev

En vitrysk möbelfabrik med en rik historia, en av de äldsta i landet. Klädda möbler från denna tillverkare värderas högt för sin utmärkta kvalitet och höga komfort . Fabriken har funnits i mer än 100 år, idag innehåller den egna komplex för upphandling av råvaror, tillverkning av spånskivor - totalt mer än 44 företag i olika riktningar totalt.

Klädda möbler representeras av uppsättningar och individuella föremål, lösningar i olika konfigurationer erbjuds, inklusive lyxiga skinnsoffor och fåtöljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellbetyg

Fabrikstoppade möbler i kvalitet är verkligen överlägsen det som samlas i privata verkstäder och små industrier. Det är inte förvånande att de som letar efter anständiga möbler till sitt hem eller sin lägenhet föredrar att välja den för köp. Ett antal modeller från olika märken förtjänar uppmärksamhet.

Rund soffa "Aalborg" Anderssen . När den är hopfälld ser den här modellen ut som en halvcirkelformad soffa, har en ovanlig växlingsmekanism, en fjädrande mjuk madrass. Den utfällda diametern är mer än 2 m, basen har fack för sängkläder. Detta är en ovanlig modell utåt med låg tyngdpunkt, bekväm för att sova och vila. Priset är högre än genomsnittet på grund av den icke-standardiserade formen på interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

IKEA Bierbu bäddsoffa . En av de billigaste skinnsofforna för att sova. Modellen har en hög rackbas, avtagbart lock, lätt att rengöra, 2 stora mjuka kuddar ingår. Detta är en fjäderlös bäddsoffa med ortopedisk polyuretanskumfyllning, som är mest bekväm i vardagen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hoff "Madrid ". En modell av en soffa med en imponerande sovplats på 160 × 200 cm, höga och breda armstöd, en Eurobook -omvandlingsmekanism. Inuti finns förvaringsutrymme för sängkläder. Modellen använder ett fjäderblock av beroende typ utan ortopediska funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Austin -soffan från varumärket Pinskdrev . Bäddsoffa med oberoende fjädrar. Klädseln erbjuds i olika versioner - från konstläder till tyger i olika färger och texturer. Rymliga modulära sidoväggar innehåller ett förvaringssystem inuti, helt platt ovanpå, lämpligt för användning som soffbord. Modellen använder mekanismen "Eurobook", det finns en speciell remsa som gör att du kan placera möbler nära väggen utan luckor.

Bild
Bild

Hörnsoffa "Lira" från märket Borovichi-Furniture . En modell av stoppade möbler med armstöd klädda i samma tyg som de viktigaste strukturella elementen. Den har en bekväm Eurobook -omvandlingsmekanism, 2 inre fack för förvaring av sängkläder, det finns 3 kuddar fästa vid basen med kardborre. Ramen och benen är gjorda av massivt naturligt trä. Storleken på den utfällda kojen är 150x210 cm.

Bild
Bild

Moon 021 Н32Сб från Living Divany -företaget . Väggmonterad modell av en transformerande soffa med dragspel. Detta är en kompakt lösning utan armstöd, med två ljusa kuddar och fyllning av mycket elastiskt möbel PU -skum. Basen är gjord av metall med ortopediska björklameller på ramen. Klädseln erbjuds i olika versioner - konstläder eller mocka, tyg. Inkluderar ett madrassöverdrag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer stoppade möbler, oavsett tillverkare, det är absolut nödvändigt att uppmärksamma vissa punkter som påverkar dess kvalitet och hållbarhet.

  1. Transformationsmekanismer . De mest moderna alternativen anses vara "eurobok", "delfin", "dragspel", "strömavtagare" - de är lämpliga för daglig användning, enkla att använda. En enda soffa eller en soffa med en klick-och-gag-omvandlingsmekanism kan köpas för en plantskola eller ett rum.
  2. Klädsel typ . Det påverkar inte bara den inre föremålets yttre uppfattning, utan bestämmer också dess livslängd. Elite -alternativen inkluderar naturläder - det kan färgas, präglas ytterligare. Ekoläder är en konstgjord version av klädsel som ser inte mindre respektabel ut. Bland tygtyperna av klädsel är velour, chenille och jacquard i spetsen. Mattning är mycket populärt, men du bör inte välja det för ett hus där det finns djur, annars kommer manteln snabbt att förlora sin dekorativa effekt.
  3. Fyllning . Det optimala valet för att sova är en ortopedisk bas på ett fjäderblock eller en fjäderlös latexskumbas. Om stoppade möbler väljs inte för att sova, kan du välja budgetmodeller med ormfjädrar eller skumfyllning. Ju tätare fyllmedel, desto längre håller det utan deformation.
  4. Ramtyp . De dyraste alternativen för stoppade möbler har en bas av massivt naturligt trä. En sådan ram tål betydande belastningar, är ansluten med möbelskruvar. Ett alternativ till trä är metall som förenas genom svetsning. Den svagaste och mest opålitliga anslutningen ges av spånskivdelar - de väljs endast som en sista utväg och om det finns en spåranslutning förutom bultar.
  5. Ytterligare funktioner . Närvaron av ett rymligt fack för linne eller inbyggda hyllor, transformerande armstöd, flera alternativ för ryggstödets lutningsvinkel - allt detta kan radikalt påverka det slutliga beslutet. Om du kan få ett utökat paket för samma pris, bör du inte neka dig själv detta nöje.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Genom att följa dessa tips kan du få optimala resultat när du väljer stoppade möbler för ett hem eller ett sommarboende, en lantstuga eller ett pensionat.

Rekommenderad: