IKEA -puff: Korgrotting Och Läder, Mjuk Puff För Fötter, I Korridoren Och För Vardagsrummet

Innehållsförteckning:

Video: IKEA -puff: Korgrotting Och Läder, Mjuk Puff För Fötter, I Korridoren Och För Vardagsrummet

Video: IKEA -puff: Korgrotting Och Läder, Mjuk Puff För Fötter, I Korridoren Och För Vardagsrummet
Video: Best Top 10 Square Pouf For 2021 Top Rated Best Square Pouf 2024, Maj
IKEA -puff: Korgrotting Och Läder, Mjuk Puff För Fötter, I Korridoren Och För Vardagsrummet
IKEA -puff: Korgrotting Och Läder, Mjuk Puff För Fötter, I Korridoren Och För Vardagsrummet
Anonim

En puff är en av de mest populära möblerna. Sådana produkter tar inte mycket plats, men de är mycket funktionella. Miniatyr -ottomaner passar in i alla interiörer, ger användarna komfort, skapar mys. Nästan alla möbeltillverkare har en sådan kategori av varor i sitt sortiment. IKEA var inget undantag. Artikeln kommer att berätta vilka puffar hon erbjuder köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

IKEA -märket uppträdde i Sverige 1943 . Sedan dess har det vuxit till att bli ett världsberömt företag med ett stort nätverk av produktions- och distributionsställen. Företaget tillverkar ett brett utbud av hushållsartiklar. Dessa är möbler för olika bostads- och kontorslokaler (badrum, kök, rum), textilier, mattor, armaturer, sängkläder, inredningsartiklar. Lakonisk men snygg design och överkomliga priser vinner över kunderna och tvingar dem att återvända till butiken för nya inköp. Alla produkter är tillverkade av miljövänliga material. Nya möbler kan ge en liten lukt efter att ha tagits bort från förpackningen. Företaget varnar köpare om detta på den officiella webbplatsen och försäkrar att doften inte är ett tecken på giftiga ångor och försvinner helt inom 4 dagar.

Företagets policy är att endast använda trä från lagligt avskogade skogar . Det planeras att gå över till användning av råvaror från certifierat skogsbruk, samt bearbetade produkter. Metallen som används vid tillverkningen innehåller inte nickel.

Och även när man skapar artiklar av stoppade möbler är bromerade flamskyddsmedel uteslutna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Märkets puffar presenteras i flera modeller, lämpliga för användning i en stadslägenhet och på landet. Trots det blygsamma sortimentet av denna kategori av varor finns det alla huvudvarianter av sådana produkter.

Hög

Produkter som är lämpliga för sittplatser finns i två modeller. Den ottomanska ottomanen är ett rundat föremål med ett stickat omslag som passar perfekt i alla moderna design . Sådana produkter i skandinavisk stil är särskilt relevanta. En sådan produkt kommer att lägga till mys i ett lanthus, inrett i en "rustik" retrostil.

Ramen i stål med polyesterpulverbeläggning har en höjd av 41 cm. Produktens diameter är 48 cm. Polypropylenlocket är avtagbart och kan tvättas i maskin vid 40 ° C under en känslig cykel. Omslagen finns i två färger. Blått kommer harmoniskt att passa in i inredningen och kommer inte att distrahera uppmärksamheten, och rött kommer att bli en spektakulär interiör accent.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bosnes fyrkantig pall med en förvaringslåda kombinerar flera fördelar samtidigt. Produkten kan användas som ett kaffe- eller soffbord, sängbord, sittplats. Det dolda fria utrymmet under locket är bekvämt för förvaring av små föremål.

Produktens höjd - 36 cm. Ramen är tillverkad av specialbelagt stål. Sittskyddet är tillverkat av fiberplatta, fiberduk, polypropen, polyestervadd och polyuretanskum. Överdraget kan tvättas i maskin i 40 ° C. Puffens färg är gul.

Bild
Bild
Bild
Bild

Låg

De flesta av de låga ottomanerna kallas fotpallar av märket. I princip används sådana modeller oftare just för detta ändamål. Även om objektet kan utföra andra funktioner om användaren vill. Flätad puff av bananfiber "Alseda " 18 cm hög - en ovanlig modell för finsmakare av naturmaterial. Produkten är belagd med transparent akryllack. Under användning rekommenderas att torka av produkten med jämna mellanrum med en trasa fuktad med ett milt tvättmedel. Torka sedan av produkten med en ren, torr trasa.

Det är oönskat att placera denna puff bredvid batterier och värmare. Exponering för värme kan leda till uttorkning och deformation av materialet, vilket varumärket varnar för på den officiella webbplatsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Snygg rottingmodell med Gamlegult -förvaring Är en multifunktionell artikel. Produktens höjd - 36 cm. Diameter - 62 cm. Stålbenen är utrustade med speciella dynor för att förhindra skador på golvytan. Produktens hållbarhet gör att du kan sätta fötterna på den, lägga olika föremål och till och med sitta ner. Samtidigt finns det ledigt utrymme inuti som kan användas för att lagra tidningar, böcker eller andra saker. Mjuka ottomaner med öppen ram ingår i en serie bestående av olika möbler.

Puffar säljs separat, men om du vill kan du också köpa en fåtölj eller soffa i samma design för att skapa ett färdigt harmoniskt set.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns flera alternativ. Strandmon -modellen har en höjd av 44 cm . Benen på produkten är gjorda av massivt trä. Sittskyddet kan vara tyg eller läder. I det första fallet erbjuds flera nyanser av tyg: grå, beige, blå, brun, senapsgul.

Landskrona modell - ett annat mjukt alternativ, tänkt som en bekväm fortsättning på en fåtölj eller soffa. Den kan också användas som en extra sittgrupp. Den sitsformade ovansidan är gjord av elastiskt polyuretanskum och polyesterfibervadd. Tygkåpan är inte lämplig för tvätt eller kemtvätt. Om den blir smutsig rekommenderas att torka av den med en fuktig trasa eller dammsuga den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Till skillnad från den tidigare modellen, här är puffbenen av förkromat stål. Produktens höjd - 44 cm. Sitsskärmsalternativ: grå, pistasch, brun. Vi erbjuder även produkter med läderklädsel i vitt och svart. Vimle -modellen har en sluten ram fodrad med klädsel på alla sidor. Produktens ben, tillverkade av polypropen, syns knappt. Puffens höjd är 45 cm. Produktens längd är 98 cm, bredden är 73 cm. Den avtagbara överdelen döljer det inre facket för förvaring av saker. Färgerna på omslagen är ljusbeige, grå, brun och svart.

Poeng har en distinkt japansk design , och detta är inte förvånande - skaparen av denna puff -pall är designern Noboru Nakamura. Produktens höjd är 39 cm. Ramen är gjord av böjt limmat björkträ i flera lager. Sitsen, som är en kudde, består av polyuretanskum, polyestervadd och fiberduk.

Det finns flera alternativ med ljusa och mörka ben, samt säten i olika neutrala nyanser (beige, ljus och mörkgrå, brun, svart). Det finns tyg- och läderalternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Transformator

Det är värt att överväga separat puff "Slack "förvandlas till en madrass. En sådan artikel kommer att vara till nytta i ett barnrum. Om barnets vän stannar över natten kan produkten enkelt förvandlas till en fullvärdig sovplats (62x193 cm). När den är hopfälld är den vadderade puffen 36 cm hög och kan användas för att sitta och leka.

Produkten tar inte mycket plats; den kan stoppas under ett bord, säng eller i en garderob. Som framgår av ovanstående parametrar, om så önskas, passar en tonåring och till och med en vuxen med medelhöjd på en sådan madrass. Överdraget kan tvättas i maskin i 40 ° C. Färgen är grå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

För att välja en lämplig puff är det värt att överväga var och vad produkten ska användas till. Till exempel i korridoren är det bättre att köpa en praktisk modell med ett mörkt läderfodral. Eftersom korridoren är en plats med ökad förorening skulle sådan klädsel vara det bästa alternativet. Detsamma kan sägas om köket. På ett kontor eller företagskontor kommer en lädermodell också att se bättre ut. Sådana produkter gör ett gediget intryck och har en lång livslängd.

Oavsett om produkten ska placeras i ett vardagsrum eller sovrum, här kommer valet av färg och design att bero på personlig smak och inredning i rummet. Det är lämpligt att ottomanen är i harmoni med resten av de stoppade möblerna.

Om valet föll på en modell med ett stickat omslag, kan du välja en nyans för en filt eller andra tillbehör, eller så kan du göra produkten till en ljus accent.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du har många saker och det inte finns tillräckligt med utrymme att förvara dem, missa inte chansen att köpa en puff med en inre låda. Om alla saker redan är upplagda på sina platser kan du välja en modell med graciösa höga ben.

Om du ska använda en puff för att sitta då och då är det bättre att välja en produkt med en mjuk topp. Om möblerna huvudsakligen kommer att fungera som ett sängbord eller ett bord, kan du köpa en korgmodell som skapar en speciell stämning i rummet.

Rekommenderad: