Polska Ljuskronor (26 Bilder): Taklampor Från Polen För Vardagsrummet, Funktioner För Tillverkning Av Hängande Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Polska Ljuskronor (26 Bilder): Taklampor Från Polen För Vardagsrummet, Funktioner För Tillverkning Av Hängande Modeller

Video: Polska Ljuskronor (26 Bilder): Taklampor Från Polen För Vardagsrummet, Funktioner För Tillverkning Av Hängande Modeller
Video: Mid Century Modern Lighting - Capitol Lighting Lighten Up! Series 2024, April
Polska Ljuskronor (26 Bilder): Taklampor Från Polen För Vardagsrummet, Funktioner För Tillverkning Av Hängande Modeller
Polska Ljuskronor (26 Bilder): Taklampor Från Polen För Vardagsrummet, Funktioner För Tillverkning Av Hängande Modeller
Anonim

Alla rum tenderar att tappa sin lyster när de sista solstrålarna försvinner. Därför är rätt ljus både en del av inredningen och en mycket viktig resurs som dagligen påverkar vårt humör och människors hälsa. Belysningsenheter av olika slag är en integrerad del av belysning och det enklaste verktyget för zonindelning av utrymme.

Korrekt valda lampor hjälper inte bara att skapa ett estetiskt utseende i rummet, de kommer att ge en touch av värme och komfort till alla hem.

Polska ljuskronor är mycket populära idag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Belysningskällor i ditt hem är mer än bara föremål. Innan du köper måste du studera alla produkter i denna kategori på den moderna marknaden. I de olika lamporna som produceras i olika länder bör du definitivt uppmärksamma polsktillverkade varor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ljuskronor och belysningsarmaturer från Polen uppfyller alla nödvändiga funktioner och erbjuder exakt vad de var konstruerade för - inte mer, inte mindre. De uppfyller alla säkerhetskrav. Förutom ren design, beprövad kvalitet och hög effektivitet är de viktigaste fördelarna med polska armaturer enkel installation och ett optimalt pris / prestanda -förhållande.

Designen på polska lampor är ganska ljus, modellerna utmärks av rätt form och lakonism. För tillverkning av vissa kopior används endast manuell produktion.

Ett ytterligare plus är möjligheten att beställa skärmar och tillbehör till lampor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Polska ljuskronor kan klassificeras enligt olika parametrar. Först måste du ta reda på hur lampan skiljer sig från ljuskronan.

Armaturen kan vara takmonterad (inbyggd i taket eller monterad nära den), bordsskiva, golvstående, utomhus. Den är placerad som en extra belysningsenhet. Oftast har den en nyans.

En ljuskrona är samma lampa, men den viktigaste ljuskällan, den är alltid upphängd från taket, den kan ha många nyanser, den används endast för inomhusbelysning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns följande typer av polska ljuskronor.

Enligt monteringsmetoden är de uppdelade i tak och upphängda.

  • Tak ljuskronan passar bra in i ett rum med lågt i tak, ramen är monterad direkt på den. Det sparar utrymme, så det är mer lämpligt att installera en sådan ljuskrona i badrummet, korridoren, omklädningsrummet.
  • Upphängd modellen är monterad i taket med en kedja, stång, sladd, som gör att du kan justera höjden på installationen. Den är lämplig för alla typer av lokaler, men tar mycket plats. Hängande ljuskronor passar bättre i rymliga rum med högt i tak.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ljuskronor av traditionell och modern design kännetecknas av stilar (minimalism, modern, loft, hi-tech och andra).

Polska tillverkare experimenterar med material. Armaturhuset är tillverkat av metall, trä, plast. Hängen och nyanser är gjorda av aluminium, kristall, plast, rotting, faner, textilier, akryl, keramik, läder, gips. Skärmar kan huggas (av glas och trä) om de gjordes för hand.

När det gäller färg är de mest populära ljuskronor med nautiskt tema, vita, gråa, pastellfärgade, bruna, svarta toner, textilnyanser med ornament, olika kombinationer av en wengefärgad ram och nyanser av ljusa nyanser.

Med så många olika stilar och material kan polska ljuskronor lägga till exceptionella funktioner i alla interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Ofta är en ljuskrona grunden för hela inredningen i ett rum, så särskild uppmärksamhet ägnas åt dess val. Ett kompetent urval av en belysningsenhet hjälper till att göra ditt utrymme funktionellt, visuellt korrigera uppfattningen av taket och takhöjden och skapa en trevlig atmosfär.

Vid val måste vissa faktorer beaktas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tak: höjd, vy

För högt i tak är det bättre att välja hängande ljuskronor, för låga - taket. För ett stretchigt glansigt tak är taklampor riktade uppåt och icke-värmande LED-lampor perfekta för att skydda materialet.

För matt - en ljuskrona med nyanser riktade nedåt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rumsområde

För ett rymligt rum - en stor ljuskrona, för ett litet rum räcker det med ett tak. Strömmen måste vara relaterad till området.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inre lösning

Som regel är det mer korrekt att kombinera högst tre toner i interiören.

Polska ljuskronor i ljusa färger passar perfekt in i en pastellskugga. Ett rum med vita väggar kommer att kompletteras med mörka eller tvåfärgade modeller. Ljusa ljuskronor med mönster passar det lämpliga rummet.

Om klassiska kristallösningar är väl lämpade för vardagsrummet, så är det bättre för sovrummet att välja en nyans av trä eller textilier. För köket - glas eller plast. Ljuskronor av geometriska former, med en metall- eller träram, passar in på kontoret. Hallen kan utrustas med kopior av organiska material.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkares översikt

Bland de mest kända polska företagen är det värt att nämna Luminex, Alfa, Sigma, Kemar, Kutek, Kanlux, Nowodvorski, Lampex och andra. Överflödet av tillverkare skapar stor konkurrens på den polska hemmamarknaden, vilket i sin tur tvingar dem att producera högkvalitativa varor.

Luminex ljuskronor kombinerar originallösningar med ett bra pris, tillverkarna tar alltid hänsyn till kvalitetsstandarder. Alfa -specialister fokuserar på enkelhet och tillgänglighet, använder naturligt trä vid tillverkning av ljuskronor. Sigma använder ljus och mörkt som huvudnyanser, presenterar ett stort sortiment av ljuskronor i klassisk modern stil.

Bland tillverkarna finns företag som Namat, som endast tillverkar handgjorda modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Polska tillverkare producerar ett brett utbud av belysningsarmaturer. De vet hur man kombinerar rimligt pris och europeisk kvalitet med en mängd olika former, färger, material.

Man ska inte bli förvånad över att många konsumenter värderar polska ljuskronor, eftersom det är viktigt för alla att köpa en kvalitetsprodukt till ett bra pris.

Du kommer att lära dig mer om polska ljuskronor i följande video.

Rekommenderad: