Levitating Pot: Funktioner Hos Flying Plant Flowerpots. Hur Fungerar En Magnetkanna Som Flyter I Luften?

Innehållsförteckning:

Levitating Pot: Funktioner Hos Flying Plant Flowerpots. Hur Fungerar En Magnetkanna Som Flyter I Luften?
Levitating Pot: Funktioner Hos Flying Plant Flowerpots. Hur Fungerar En Magnetkanna Som Flyter I Luften?
Anonim

Inomhusväxter är ett enkelt och billigt sätt att dekorera alla rum, göra det mer mysigt och vackert. Men även den enklaste växten kommer att kunna locka alla förvånade utseende om den planteras i en svävande kruka. Till skillnad från enkla modeller flyter den inte bara i luften, utan roterar också i olika riktningar. Funktionerna hos sådana flygande krukor, liksom principen för deras arbete, kommer att diskuteras i artikeln.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om tillverkaren

Idag erbjuds sådana inomhus svävande blommor av två företag samtidigt.

  • Inhemskt märke Levitera . Det erbjuder kunderna inte bara några olika växter att välja mellan, utan även tomma blomkrukor som kunderna kan fylla som de vill.
  • Det svenska företaget Flyte . Hon erbjuder också kunder olika sorter av inomhusväxter i svävande krukor. Dessutom innehåller tillverkarens sortiment även flytande klockor.

Båda tillverkarna producerar kvalitets- och unika produkter. Skillnaden mellan deras produkter ligger i priset, liksom i konfigurationen, mer exakt, i kontakten på själva uttaget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaper

Krukor med blommor som flyter i luften dök upp relativt nyligen; de anses vara en nyhet på den ryska marknaden. Deras huvudsakliga egenskaper är:

  • unikt utseende;
  • möjligheten att plantera absolut vilken växt som helst i en kruka;
  • Kompakt storlek;
  • möjligheten att använda behållaren inte bara som en kruka, utan också som en planter;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • varaktighet;
  • anspråkslöshet och säkerhet i drift.

Komplett set och anslutning

Denna svävande blomkruka fungerar tack vare anslutningen till elnätet. Utan dess närvaro kommer det att vara omöjligt att njuta av enhetens unika utseende.

Bild
Bild

En sådan kruka är magnetisk, det vill säga det är magneter, som presenteras i form av komplexa kretsar, som håller den i luften. De är placerade både i botten av själva behållaren och på ytan av hållaren. Magneterna aktiveras när enheten är ansluten till ett eluttag.

Tillverkaren erbjuder följande konfiguration:

  • stå;
  • förlängning;
  • eluttag;
  • själva grytan;
  • planta plantor;
  • användarmanual.
Bild
Bild
Bild
Bild

För att starta svävpannan är det nödvändigt att lossa stativet från förpackningen och placera den på en plan yta. Anslut sedan nätsladden till ett vägguttag. Därefter måste du ta grytan med båda händerna och utan att röra plattformen, placera den i mitten av den på högst 1 cm. Om allt görs korrekt, när händerna försvagas, grytan kommer att hållas i luften av sig själv. Som regel är det möjligt att starta det 2-3 gånger.

En sådan svävkruka för inomhusväxter hänger inte bara i luften och förblir orörlig . Om du lutar den något med fingrarna åt något håll eller snurrar den, fortsätter den att upprepa den givna rörelsen tills den stannar.

Bild
Bild

Med förbehåll för alla krav för drift och respekt är livslängden för en sådan unik enhet praktiskt taget obegränsad. Tillverkaren garanterar minst 1 års kontinuerlig drift.

Bild
Bild

Varianter av modeller

Tillverkare tillverkar idag sådana svävande enheter endast i små storlekar. Som regel överstiger deras diameter inte 10 cm. Detta beror på komplexiteten hos enhetens inre struktur.

Utbudet av färger är ganska smalt . Den innehåller bara 3 färger: vit, mörkbrun och ljusbeige. Återigen, enligt tillverkarna är funktionerna och driftsprincipen för en sådan kruka dess huvudsakliga dekoration, så den behöver inte ytterligare dekoration.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sortimentet innehåller både enkla runda och mångfacetterade modeller med ett litet mönster på ytan . Men i allmänhet är utseendet på sådana anordningar minimalt dekorerade. Allt är specialtillverkat så att enhetens funktionsprincip är den främsta höjdpunkten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Till vilka växter är den lämplig?

I princip är den magnetiska planteringen lämplig för alla inomhusblommor. Men utvecklarna själva rekommenderar att du använder en sådan enhet för små träd eller medelstora växter. Enligt dem skulle det bästa valet vara kanadensisk gran, bonsai, kaktus eller succulenter.

Du kan installera sådana svävande krukor var som helst - på kontor, i lägenheter, på landet . I vilket fall som helst kommer en sådan enhet att bli huvudhöjdpunkten i alla blomträdgårdar eller rum.

Rekommenderad: