"Raptor" Från Mygg (30 Bilder): Hur Fungerar Spiraler Och Hur Fungerar Ljus? Hur Använder Jag Batteridrivna Enheter? Skydda Territoriet Från Myggor Med Stavar

Innehållsförteckning:

Video: "Raptor" Från Mygg (30 Bilder): Hur Fungerar Spiraler Och Hur Fungerar Ljus? Hur Använder Jag Batteridrivna Enheter? Skydda Territoriet Från Myggor Med Stavar

Video:
Video: GE Aviation Lecture -- From the Ice, Back to Life: The Incredible Resurrection of "Glacier Girl" 2024, April
"Raptor" Från Mygg (30 Bilder): Hur Fungerar Spiraler Och Hur Fungerar Ljus? Hur Använder Jag Batteridrivna Enheter? Skydda Territoriet Från Myggor Med Stavar
"Raptor" Från Mygg (30 Bilder): Hur Fungerar Spiraler Och Hur Fungerar Ljus? Hur Använder Jag Batteridrivna Enheter? Skydda Territoriet Från Myggor Med Stavar
Anonim

Insekter kan i stort sett förstöra ditt humör och vila, så du måste bekämpa dem. För detta finns det olika Raptor -verktyg som har funnit stor tillämpning inom detta område. Var och en av de presenterade drogerna kan bekämpa mygg både inomhus och utomhus. Med användning av dessa produkter kommer du att glömma irriterande surrande över örat och bett, medan sortimentet också innehåller produkter för barn från tre år. Här är en översikt över myggmedel, deras egenskaper och fördelar.

Bild
Bild

Särdrag

Raptor -företaget är specialiserat på att skapa produkter för att skydda territoriet och människor från mygg . Insekter dör snabbt och kommer inte längre att orsaka besvär, vilket är den största fördelen med denna produkt. Sortimentet innehåller vätskor, aerosoler och till och med ficklampor - var och en av de produkter som presenteras är efterfrågad av flera anledningar. Naturligtvis, för att välja ett läkemedel mot blodsugare, är det nödvändigt att noggrant studera sammansättningen och vara säker på inte bara dess effektivitet utan också säkerheten för människors hälsa.

Det ska noteras att tillverkaren använder en pyretroid, som fungerar som en aktiv ingrediens . Om det tidigare var hämtat från kamomill, kan experter idag extrahera det syntetiskt, vilket inte gör det värre. En insekticid kan döda en mygg med en stor dos, men även om det inte finns så mycket av den kommer insekten inte längre att kunna bita, och detta är den största fördelen.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Raptor" kan vara i olika modifieringar beroende på användningsorten, det är också viktigt att överväga om det finns barn i närheten … Om du använder en rökare kommer blodsugare att börja dö efter 10 minuter, vilket är fantastiskt. Innan du använder något av alternativen för att hantera myggor som föreslagits av tillverkaren måste du studera instruktionerna och följa reglerna för användning av enheten.

När det gäller effekten av medel på en person är de helt ofarliga, men man bör komma ihåg att vissa tallrikar kan orsaka allergier, så allt är individuellt. För att säkerställa att ett visst läkemedel är rätt för dig är det bäst att slå på det en kort stund och titta på din reaktion. Om du inte känner huvudvärk eller annan negativ reaktion kan du säkert använda botemedlet.

Även efter avstängning fortsätter rökningen att fungera

Tillverkaren rekommenderar att du använder produkten bort från akvarier, eftersom fisk kan dö.

Bild
Bild
Bild
Bild

Medel och deras användning

Raptor -företaget erbjuder ett brett utbud av produkter , som hjälper till att bekämpa myggor och påverkar dem negativt, vilket är huvuduppgiften. Funktionsprincipen är följande: den aktiva substansen börjar avdunsta, och snart kommer du att glömma insekter. För att hitta det bästa alternativet bör du bekanta dig med var och en av dem mer i detalj.

Bild
Bild

Spiraler

Dessa verktyg används ofta i det öppna rummet, vare sig det är en veranda, en terrass eller en campingtur . Spolen kräver ingen strömkälla. Det räcker med att ställa produkten på en jämn plats, sätta eld på spetsen och se till att den har börjat ulma. Spiralen kommer att börja avge rök, där det kommer att finnas alletrin, det är han som kommer att förstöra alla insekter inom räckhåll.

Varje förpackning innehåller 10 stycken, en räcker i 7 timmar, så detta kan betraktas som ett ekonomiskt kampmedel. Det bör noteras att produkten dödar inte bara myggor, utan också andra insekter.

Således blir friluftslivet så bekvämt som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Aerosoler

Sprayen finns i 400 ml sprayburkar. Det kan vara av tre typer, de främsta fördelarna inkluderar följande:

  • först och främst får du skydd mot både myggor och flugor, getingar och till och med fästingar, vilket är viktigt när det gäller friluftsliv;
  • sådana aerosoler kan användas även inomhus om instruktionerna följs strikt;
  • inga ytterligare strömkällor krävs för sprayen;
  • när du sprayar ämnet kommer du inte att känna en obehaglig lukt;
  • hållbarheten för denna produkt når 3 år.

Företaget erbjuder flera alternativ för aerosoler, var och en med sina egna skillnader. Vissa sprayer är utformade uteslutande för utomhus, de har en citron doft, de kan till och med sprayas på gräset runt dig. Tryck ner sprayflaskan och håll den i cirka 6 sekunder över ytan som ska behandlas - det kan vara dina kläder eller platsen där du sitter.

Om du upptäcker insekter som kryper, rikta sprayen direkt mot dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

För terrasser och verandor kan produkten användas på fönster och dörrar, hantera trappräcken och insekter stör inte. Den aktiva ingrediensen börjar snabbt avdunsta och en barriär skapas. Effekten varar i 8 timmar, varefter du vid behov kan upprepa proceduren.

För sprayer inomhus innehåller de inga ozonnedbrytande ingredienser .… Efter 15 minuter hör du inte längre det irriterande gnissel av myggor eller getingar. Denna produkt luktar gott som en apelsin. Innan du behandlar rummet stänger du alla dörrar och fönster, sprayar produkten i cirka 20 sekunder och lämnar rummet i 15 minuter. Efter det rekommenderas att ventilera rummet. Detta verktyg finns i flaskor om 275 ml.

På marknaden kan du hitta en mångsidig spray som är lämplig för att kontrollera olika typer av insekter. Kompositionen innehåller flera aktiva substanser, och de kan förstöra parasiter nästan omedelbart, dessutom är verkningsperioden upp till en månad.

En av de främsta fördelarna med sprayer är att de kan tränga igenom svåråtkomliga områden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stavar

De kallas också "pinnar", handlingsprincipen är densamma som spiralernas. De kan dock täcka upp till 4 meter, vilket är ganska mycket, men de måste tändas varannan timme .… Denna produkt kan fastna i mjuk jord, varefter det återstår att tända spetsen och njuta av lugnet.

Stavarna kommer att verka snabbare än spiralerna, så de används oftare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tallrik

Denna produkt erbjuds i mängden 10 stycken per förpackning. Den aktiva ingrediensen är en insekticid som skapats i Japan. Läkemedlet har en negativ effekt på myggor och insekter, samtidigt som det är helt säkert för både människor och husdjur. Plattorna är utformade för att installeras i en lykta eller lampa, de luktar inte och kommer att fungera i 8 timmar. Medlet värms långsamt upp inne i rökningen, vilket får de aktiva ingredienserna att avdunsta. Så snart ämnet kommer in i myggans kropp kommer det att dö.

Tallrikar erbjuds i flera varianter. Biologics innehåller kamillextrakt, så det är bättre att använda dem för personer som har en stark känslighet för kemikalier . Om du har barn bör du välja Nekusayka, som kommer att göra ett utmärkt jobb med att skydda mot blodsugare. Som en del av dessa läkemedel, ett ämne av naturligt ursprung, så du behöver inte oroa dig för skadan.

Det finns dock en åldersgräns - även Nekusayku kan endast användas för barn över 3 år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är enkelt att använda dessa tallrikar, du måste köpa en rökgasapparat, som, när den slås på, påverkar innehållet och förångar den aktiva substansen . Efter 20 minuter börjar enheten ge de första resultaten, det kan lämnas över natten, medan det är viktigt att öppna fönstret för ventilation. Din sömn blir mycket mer bekväm och lugn om du slår på enheten en halvtimme före vilan.

Om möjligt, placera enheten i luftflödets riktning så att den aktiva substansen sprider sig snabbare i rummet och har större effekt på insekter.

När det gäller hållbarhet är plattorna aktiva i 5 år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vätskor

Tillverkaren tillverkar vätskor i olika versioner och lägger dem i speciella flaskor. För att få resultatet måste du sänka elektroden inuti, som finns i enheten … Sedan återstår att koppla in den i ett uttag, och efter 10 minuter börjar innehållet förångas. Det är viktigt att placera behållaren vertikalt med halsen uppåt. I en timme kommer inte en enda mygg att finnas kvar i rummet, och enheten kan kopplas bort från elen.

Det bör noteras att vätskan konsumeras sparsamt, en sådan flaska räcker i 2 månader utifrån detta blir det klart att 2-3 behållare kommer att räcka för sommaren, när insekter är särskilt aktiva.

När du använder denna produkt, stäng av luftpumparna i akvariet och stäng dem väl för att förhindra att dess invånare dör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är oerhört viktigt att förvara alla Raptor -ämnen borta från barn, använda dem korrekt, följ bruksanvisningen och, vid behov, ventilera rummet. Se till att produkten inte har gått ut, och först då kan du använda den. Tillverkaren tog hand om säkerheten, så vätskorna finns i krossfria flaskor.

Du kan ta en produkt i en månad utan doft .… Flaskan erbjuds i en liten volym på 20 ml. Samma komposition har en behållare avsedd för 2 månader.

Turbo -verktyget har en hög koncentration, så åtgärden kommer att starta snabbare. För att denna vätska ska fungera måste du trycka på en knapp på rökgasapparaten, och efter 10 minuter måste du återställa enheten till normalt läge. Företaget erbjuder en produkt med en grön te doft, så rummet kommer att lukta gott och inte en enda mugg kommer att finnas kvar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektriska enheter

Dessa enheter fungerar med batterier, så de kan användas utomhus där det inte finns tillgång till elnätet … Den största fördelen med denna enhet är rörlighet … Enheten är utrustad med en speciell klämma så att den kan fästas på en väska eller kläder.

Det kommer att avvisa och döda myggor utomhus och inomhus. Tallriken varar upp till 8 timmar, den är lågt giftig för människor och husdjur. Om du går på vandring eller fiske, eller tillbringar mycket tid utomhus på sommaren, kan du inte klara dig utan en sådan enhet.

Bild
Bild

Granska översikt

Raptor -produkter har varit kända för konsumenterna i många år, de är ett av de mest populära bland medlen för att bekämpa insekter och parasiter .… Detta bevisas av de många recensioner som publiceras på nätet.

Användare rapporterar resultaten av aerosoler, rökgasplattor och spolar. Varje granskning bekräftar att produkterna verkligen har en skadlig effekt på insekter och skyddar mot dem. Många föräldrar svarar med tacksamhet och rekommenderar Nekusayka -botemedlet, som är avsett även för mycket små barn.

Med början av den varma årstiden, när myggor ofta angriper på gatan och hemma, är det omöjligt att klara sig utan sådana produkter. Sammanfattningsvis är det säkert att säga det tillverkaren har förtjänat erkännande av konsumenter och presenterat en utmärkt lösning för insektsbekämpning.

Rekommenderad: