"EcoKiller" Från Kackerlackor: Instruktioner För Användning Av Medel, Pulverets Sammansättning Och En översyn Av Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: "EcoKiller" Från Kackerlackor: Instruktioner För Användning Av Medel, Pulverets Sammansättning Och En översyn Av Kundrecensioner

Video:
Video: Пополнение складных ножей "Школьника" СССР, коллекция ножей РИ и СССР / USSR knife collection 2024, April
"EcoKiller" Från Kackerlackor: Instruktioner För Användning Av Medel, Pulverets Sammansättning Och En översyn Av Kundrecensioner
"EcoKiller" Från Kackerlackor: Instruktioner För Användning Av Medel, Pulverets Sammansättning Och En översyn Av Kundrecensioner
Anonim

Kackerlackor kan komma in i bostäder på olika sätt, men de medför alltid mycket problem. Betyder att "EkoKiller" har en ovanlig form av release. Det säljs som ett beige pulver med en lätt rosa nyans. Läkemedlet är luktfritt och helt säkert. Det är därför det säkert kan användas i huset och lägenheten, utan rädsla för människors och djurs hälsa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Betyder "Ekokiller" från kackerlackor med 80% består av amorf kiseldioxid. Den naturliga lösningen i pulverform är säker för människors och djurs hälsa . Kompositionen säljs i förpackningar om 150 ml och mer. Vid användning är det viktigt att tänka på rummets storlek. Så, ett paket på 500 ml räcker för upp till 40 m2.

Pulvermikropartiklar faller på kackerlackans kropp, täcker alla leder och led. Som ett resultat störs tillståndet för insekts yttre integrum. Senare börjar kackerlackan tappa fukt och dör helt enkelt av uttorkning.

Låt oss lista funktionerna i verktyget

  1. Obegränsad tid. Produkten kan placeras under golvlister, i sprickor och olika öppningar. Den förblir i kraft tills den tas bort.
  2. Absorption. Pulvret kan strös på mattan. Produkten absorberar lukt, fett och smuts. Dessutom kan själva pulvret enkelt avlägsnas från mattan.
  3. Djurskydd. Pulvret kan komma på pälsen eller tassarna på katter och hundar. I detta fall förhindrar produkten att skadedjur flyttas från gatan till huset. Läkemedlet skadar inte djuren själva.
Bild
Bild
Bild
Bild

En säker och naturlig insekticid med ekologiska ingredienser . Beredningen innehåller inga giftiga komponenter, gifter och kemikalier. Kisel i kompositionen är luktfri, leder inte till allergiska reaktioner och förgiftning. Diatomitpulver i en universalflaska är bekvämt att använda. Det finns en speciell pip som gör att du kan applicera produkten jämnt.

Läkemedlet ska förvaras korrekt. Pulvret tål inte fukt. Om vatten kommer in i förpackningen blir produkten oanvändbar. Därför är det viktigt att hålla flaskan torr.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Det är värt att omedelbart avgöra var kackerlackorna samlas mest. Vanligtvis är deras favoritställe köket. Där har insekter möjlighet att gömma sig i diskbänken, nära papperskorgen, inne i spisen och möbler. Kackerlackor kan krypa in i små sprickor och förbli osynliga länge.

Innan behandlingen påbörjas är det nödvändigt att förbereda rummet. Överskott av objekt bör tas bort för att få tillgång till alla nödvändiga områden. Det är också viktigt att hålla köket torrt. Om våt rengöring utförs före bearbetning, bör du vänta några timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Flaskan har ett lock på pipen, som måste skruvas av före användning . Pulvret ska spridas i kackerlackans livsmiljö: under baseboard, under diskbänken, runt spisen. Dessutom täcker kompositionen möbelns bakväggar. Först måste du bearbeta rummets omkrets och sedan gå vidare till de enskilda elementen i köket.

Rörmunstycket gör att du kan komma till vilken plats som helst . Om det finns dekorativa element på väggarna, är det värt att bearbeta deras bakväggar och installationsplatser. Där kan kackerlackor gömma sig, vilket innebär att de definitivt kommer i kontakt med ämnet. Pulver sprinklas på platser med hög luftfuktighet.

Läkemedlet bör appliceras även på områden där vattenledningar finns.

Bild
Bild
Bild
Bild

Säkerhetsåtgärder

Att använda ett naturläkemedel är ganska enkelt. Det är dock viktigt att tänka på att bristande efterlevnad av säkerhetsregler kan leda till obehagliga konsekvenser. Det är viktigt att inte andas in pulvret, låt det inte komma in i ögonen . Läkemedlet används uteslutande enligt instruktionerna från tillverkaren. Det är förbjudet att äta, dricka vatten och röka under behandlingen.

Proceduren utförs med skyddsutrustning . Andningsmask, handskar, skyddsglasögon bör användas. Under bearbetningen är det värt att ta ut människor, barn och djur ur rummet. Först bör du öppna fönstret så att rummet ständigt ventileras. Annars kommer det flyktiga ämnet att hänga i luften.

Bild
Bild
Bild
Bild

EkoKiller -produkten innehåller inte aggressiva kemikalier . Men allergiska reaktioner vid individuell intolerans är fortfarande möjliga. Det är viktigt att i förväg se till att det inte finns några kontraindikationer. Efter behandlingen ska händerna tvättas noggrant med tvål och vatten.

Om produkten kommer på en öppen hud eller ett öga, skölj det drabbade området med mycket vatten och kontakta en läkare . Om ämnet inhaleras bör du omedelbart söka hjälp. Var särskilt försiktig med läkemedlet om det finns små barn i huset. Efter en dag ska resterna av läkemedlet tas bort så att barnet inte råkar skada pulvret.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översyn av kundrecensioner

Många användare var nöjda med resultatet av att använda produkten "EcoKiller". I de flesta fall försvinner kackerlackor efter 5-7 dagar . Om det fanns många insekter från början kan det ta ett par veckor. Om kackerlackor kommer in i lägenheten från grannar genom ett visst hål, är det nödvändigt att lämna produkten nära den eller inuti.

Läkemedlet är inte skrämmande att använda även i bostäder där det finns barn och djur . Ett naturläkemedel är säkrare än kemiska motsvarigheter. Samtidigt har läkemedlet ett överkomligt pris. Dessa faktorer lockar köpare.

Många noterar att pulvret är mycket fint och flyktigt . Det är viktigt att använda en medicinsk mask för att förhindra oavsiktlig inandning. Omedelbart efter applicering av pulvret kan kackerlackor börja krypa ur sina hålor. På grund av detta är insekter i maximal aktiv kontakt med ämnet. Med tiden kan torkade kackerlackor hittas på olika platser.

Användare noterar att det är viktigt att följa alla användningsregler

Bild
Bild
Bild
Bild

Produkten appliceras i en ganska tjock bana på torra och rena ytor. Insekten bör kontakta medlet så mycket som möjligt. Endast i detta fall blir resultatet snabbt och högkvalitativt.

Om det finns många insekter är det bättre att inte ta bort resterna av pulvret . I det här fallet kommer det att finnas en garanti för att alla kackerlackor kommer in i läkemedlet. Om det visar sig att det är just där insekterna kommer ifrån, är det viktigt att fylla i en riklig mängd pulver inuti. I detta fall kommer alla nya gäster på boendet omedelbart att falla i fällan.

Köpare tycker att pulvret är mer effektivt än dess motsvarigheter . Produkten lämnar dock mycket damm. Detta beror på ämnets lätthet och flyktighet. På grund av detta blir kackerlackor mer aktivt smutsiga i preparatet, och deras skal förstörs snabbare.

Rengöring av ett litet kök tar normalt cirka 5-6 timmar . I detta fall kan läkemedlet lämnas på svåråtkomliga platser. Detta kommer att fungera som ett försvar mot spridning av kackerlackor i framtiden. Det bör dock förstås att efter att ha blivit våt kommer läkemedlet att förlora sin effektivitet.

Rekommenderad: