FÅ Från Kackerlackor: FÅ Total Och Andra Medel Mot Kackerlackor, Instruktioner För Användning Av Gift, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: FÅ Från Kackerlackor: FÅ Total Och Andra Medel Mot Kackerlackor, Instruktioner För Användning Av Gift, Recensioner

Video: FÅ Från Kackerlackor: FÅ Total Och Andra Medel Mot Kackerlackor, Instruktioner För Användning Av Gift, Recensioner
Video: Få mer recensioner på Amazon med detta grymma tips för 2022 2024, Maj
FÅ Från Kackerlackor: FÅ Total Och Andra Medel Mot Kackerlackor, Instruktioner För Användning Av Gift, Recensioner
FÅ Från Kackerlackor: FÅ Total Och Andra Medel Mot Kackerlackor, Instruktioner För Användning Av Gift, Recensioner
Anonim

Hittills har ett stort antal medel uppfunnits för att bekämpa insektsangrepp i huset. Myror, vägglöss, loppor, spindlar och naturligtvis de vanligaste är kackerlackor. Deras närvaro i huset medför inte bara många olägenheter, utan leder också främst till ohälsosamma förhållanden. En av de mest effektiva metoderna för bekämpning av skadedjur är användningen av ett långsiktigt exponeringsmedel GET, som har bevisat sig positivt på marknaden för varor av denna typ.

Bild
Bild

Särdrag

Den ryska tillverkaren av insekticider "Get Biotechnology" har funnits för inte så länge sedan (sedan 2014), men den har redan en ledande plats bland liknande företag … Tack vare produktionen av kvalitetsvaror vann det snabbt och länge kundernas förtroende. Alla företagets produkter har klarat en rad tester och fått nödvändiga kvalitetscertifikat.

Tack vare dess sammansättning hjälper GET att bli av med kackerlackor, mockor, loppor och fästingar under lång tid i både privata och flerfamiljshus

Bild
Bild

Låt oss överväga vad som gör att denna upphängning sticker ut från andra liknande produkter. Du kan lista en ganska stor lista över fördelarna med detta läkemedel:

  • ett universellt botemedel i kampen mot olika typer av husdjur - kackerlackor, buggar, getingar, midger, loppor och många andra;
  • hjälper till att utrota alla parasiter, inklusive deras larver;
  • agentens handling börjar omedelbart efter applicering;
  • användarvänlighet (det är inte nödvändigt att involvera specialister);
  • helt säkert för både människor och husdjur;
  • orsakar inte allergiska reaktioner och irritation när den kommer i kontakt med huden;
  • har ingen uttalad kemisk lukt;
  • lämnar inte märken på möbler och föremål på vilka de applicerades;
  • efter användning av läkemedlet behöver du inte lämna det behandlade rummet under en tid;
  • finns i olika former - i fast form och i form av en suspension.

På grund av sin säkra sammansättning är det tillåtet att användas för behandling av lokaler på dagis, skolor, sjukhus, i livsmedelsproduktion, på kaféer, restauranger och andra institutioner.

Bild
Bild

Översikt över medel

GET är det inhemska tillverkarens mest effektiva gift mot kackerlackor, fästingar, loppor och andra inhemska insekter … Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i GET är klorpyrifos. Ämnet har ursprung från organofosfat och har hjälpt till att effektivt bekämpa skadedjur i hemmet i mer än tjugo år.

Insekticidens speciella kemiska sammansättning är inte beroendeframkallande för insekter, så den kan användas många gånger. Läkemedlet som appliceras på möbler, golvlister, ventilation och andra platser kan infektera skadedjuret på två sätt:

  • genom inandning eller genom kroppens yta;
  • med mat.

Och även små partiklar av ämnet klamrar sig fast vid benen på insekter, vilket bidrar till spridning av gift och infektion av andra organismer när de återvänder till sina bon.

Bild
Bild

Detta verktyg finns i flera former, deras skillnad är obetydlig, men det är det.

Snabb handling

GET Express är en suspension med en omedelbar effekt, bestående av mikrokapslar, utformade för att helt bli av med skadedjur - kackerlackor, getingar, loppor, flugor

Läkemedlets verkan börjar efter två timmar efter applicering av medlet på ytan. Det används bäst tillsammans med GET Total Concentrate för att påskynda början av dess handling.

Grundläkemedlet (100 ml flaska) levereras med ett par handskar och ett respirator.

Produkten späds ut med vatten, så det lämnar inga märken på möbler, tapeter och saker.

Bild
Bild

Långverkande

GET Total är en suspension, som består av mikrokapslar, utformade för att helt bli av med skadedjur - kackerlackor, getingar, loppor, flugor . Den ursprungliga gula förpackningen innehåller en flaska (volym 100 ml) med en gul etikett. Vätskan inuti måste spädas med vatten före användning.

Insekter försvinner helt inom 1-2 veckor efter att rummet behandlats med detta läkemedel. Återanvändning av ämnet är inte nödvändigt, eftersom det förstör inte bara vuxna, utan också deras larver.

Den ursprungliga vita förpackningen innehåller en svart flaska med en gul etikett; ett par handskar och ett andningsskydd finns också i koncentratförpackningen.

Bild
Bild

Fast

GET Dry är en produkt som kommer i fast form . Vid behandling av ytor med denna variant av preparatet visas en film ovanpå som inte absorberas i behandlingsstället.

Inne i originalförpackningen finns en mjölkaktig ogenomskinlig substans. För att använda GET Dry behöver den inte spädas ut med vatten . Denna form av frisättning av läkemedlet innebär att man applicerar det på ytan genom att gnugga.

Bild
Bild

Användningsinstruktioner

GET -verktyg är perfekta för alla som har problem med skadedjur . De är absolut säker för människor och husdjur.

Alla kan dra nytta av denna typ av gift. Du behöver bara noggrant läsa instruktionerna, som kan ses i uppsättningen för varje paket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur många flaskor som behöver köpas för att bearbeta nödvändiga rum kan förstås genom att känna till dessa rums yta och den ungefärliga storleken på skadedjurspopulationen.

För att bekämpa kackerlackor räcker ett paket med läkemedlet för att bearbeta ett rum på 10 kvadratmeter. Ämnet appliceras i de rum där de oftast bor - i köket och toaletten.

Om du står inför ett problem som vägglöss bör du inte bara bearbeta möblerna där de hittades, utan hela rummet. En flaska med läkemedlet räcker för att behandla ett område på cirka 20 kvadratmeter. m.

Bild
Bild

De som har husdjur står ofta inför problemet med loppor. I kampen mot dem måste du veta att de kan hoppa till en och en halv meters höjd, så du måste bearbeta inte bara golv utan också väggar.

Koncentratet ska spädas med vatten i förhållandet 1 till 10, det vill säga att du måste ta en liter vatten per flaska (100 ml) av produkten . Om du behöver bli av med insekter på verandan eller något annat öppet område måste du späda ut ämnet 1 till 5. Innan du häller koncentratet i vattnet, skaka behållaren med det. Den utspädda vätskan appliceras på ytorna med en sprutpistol på cirka 20 cm avstånd.

Bild
Bild

Tillverkaren rekommenderar att behandla rum utan att öppna fönster. Detta kan dock göras med fönstren öppna, om det är bekvämare för dig påverkar detta inte läkemedlets effektivitet.

Efter behandling med GET -verktyget ska platser och möbler som människor eller djur oftast kommer i kontakt med torkas med en lösning bestående av två matskedar läsk och en liter vatten. På ytor som är lite använda måste ämnet stå kvar i minst 2, 5 veckor så att insekter kan sprida det i hela lägenheten.

Skadedjuret kommer att förstöras fullständigt 4 dagar efter användning av GET Express, eller inom två och en halv vecka om GET Total används . Varaktigheten av medelets verkan, om den inte tvättas bort, är sex månader.

Bild
Bild

Om kackerlackor, vägglöss, hudbuggar eller andra parasiter har kravlat hem till dig från grannar, kan du behöva återbehandling. Men oftast är resultatet synligt efter en behandling.

Vid återbehandling med medlet blir insekter inte beroendeframkallande. För dess förekomst krävs minst 4-5 behandlingar med en typ av insekticid.

Hållbarheten för en redan utspädd lösning är högst 24 timmar. En öppen flaska koncentrat kan förvaras i ytterligare sex månader

Bild
Bild

Granska översikt

Efter att ha granskat recensionerna av personer som bestämde sig för att använda GET -verktyg i kampen mot hushållsskadegörare kan vi dra slutsatsen i allmänhet är läkemedlet mycket effektivt för att döda insekter . Efter behandlingen av lokalerna försvann skadedjuren helt och störde inte ägarna under en lång period, och vissa blev av med detta problem för alltid.

Alla noterade frånvaron av en skarp lukt, som är inneboende i denna typ av insektsmedel. Och det finns inga fläckar på de behandlade ytorna.

Köpare noterar att innan du använder produkten måste du noggrant läsa instruktionerna, följa alla säkerhetsåtgärder . Att ignorera dem kan leda till oönskade konsekvenser, eftersom läkemedlet innehåller kemikalien klorpyrifos.

Det noterades också att det är oerhört viktigt att noggrant hantera de platser som skadedjur gillar så mycket att bo - baksidan av möbler, ventilation, golvlister.

Feedback om FÅ medel från kackerlackor i videon.

Rekommenderad: