Gräsmatta DLF: Gräsmatta. Vilken Blandning är Bäst För Dig? Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Gräsmatta DLF: Gräsmatta. Vilken Blandning är Bäst För Dig? Recensioner

Video: Gräsmatta DLF: Gräsmatta. Vilken Blandning är Bäst För Dig? Recensioner
Video: Grässkolan del 7 - Så nytt gräs 2024, Maj
Gräsmatta DLF: Gräsmatta. Vilken Blandning är Bäst För Dig? Recensioner
Gräsmatta DLF: Gräsmatta. Vilken Blandning är Bäst För Dig? Recensioner
Anonim

En lyxig grön gräsmatta lockar alltid särskild uppmärksamhet, särskilt när en ljus gräsmatta inte skryter på fältet på TV: n, utan dekorerar landskapsdesignen i hemträdgården. Idag erbjuder många inhemska och utländska märken högkvalitativa gräsblandningar för att skapa en vacker gräsmatta, men DLF förtjänar särskild uppmärksamhet, vilket har bevisats genom åren och positiv feedback från kunder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Det är känt att DLF gräsfröföretag är ett av de största i världen.

Varumärket erbjuder frön av hög kvalitet för en mängd olika ändamål . Många proffs och amatörer arbetar med varumärket. DLF erbjuder utmärkt gräsmatta för plantering av stora fält, oftast anpassade för sportevenemang.

Märkets gräsmatta är lätt att underhålla, och viktigast av allt, den uppfyller alla tekniska egenskaper, inte bara i själva verket utan också visuellt.

Bild
Bild

DLF utvecklas hela tiden. Det är helt enkelt omöjligt att stå stilla, eftersom varumärket är engagerat i produktion av mycket viktiga jordbruksprodukter, med frön behöver du ständigt arbeta under laboratorieförhållanden, samt bedriva vetenskaplig och forskningsverksamhet inom urvalsområdet.

Bild
Bild

Räckvidd

DLF erbjuder flera sorter av frön för en mängd olika landskapsarkitekturer i trädgården, nära huset eller för något annat ändamål som kräver kvalitetslandskapsarkitektur

Turfline gräs linje perfekt för att skapa en vacker grön gräsmatta i din bakgård. Denna gräsblandning innehåller flera gräsarter som skapar en tät och enhetlig gräsmatta i alla områden. Alla frön har genomgått en särskild kvalitetskontroll, är godkända av specialister och är också lämpliga för plantering i en mängd olika klimat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Blanda "Masterline" (Masterline) . Skapad för dig som letar efter bästa kvalitet. Denna typ av mix används för att anlägga en mängd olika projekt, inklusive avancerade golfbanor, banor, stadioner och till och med hela stadsdelar.

Bild
Bild

Märket erbjuder också en småbladig klöver som kallas mikroklöver . Detta gräsmatta är en av urvalsprestationerna som uppfyller alla nödvändiga krav. Microclover gräsmatta är mycket svår att trampa, den har en saftig grön färg, växer långsamt efter klippning. När det gäller kvalitetsegenskaper är den flera gånger överlägsen en klassisk gräsmatta. Dessutom är det värt att notera att mikroklöver förblir saftigt grönt hela året, lämpligt för plantering även i torra områden, eftersom det inte är rädd för värmen.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Inte alla vet hur man väljer rätt gräsmatta, för idag erbjuds det av många företag i ett brett sortiment

  • Det är bäst att köpa olika gräsmatta frön från samma märke, dessutom beror valet av frö typ till stor del på det önskade området för att plantera gräsmattan. Idag har mycket förenklats, eftersom företag erbjuder färdiga blandningar på en gång, bestående av flera typer av frön.
  • Vissa blandningar som DLF -märket erbjuder, till exempel Masterline, är bäst valda för stora tomter, medan det är tillräckligt för att anlägga ett litet område att köpa en blandning av "Peatline".
  • När det gäller mikroklöver och blandningar med det är det värt att notera att det kommer bra överens med annan vegetation, vilket skapar en enhetlig täckning.
Bild
Bild

Många argumenterar om vilket som är bättre: en blandning av örter eller en monokultur. Ett entydigt svar kan inte ges, eftersom alla har sina egna preferenser för det slutliga resultatet.

Det kan betonas att monokulturen naturligtvis ser mer enhetlig ut, men samtidigt är blandningarna inte mindre populära bland kunderna, fröna i blandningarna väljs mycket noggrant idag.

Gräsblandningar är särskilt relevanta för svåra områden, liksom för platser med frekventa klimatförändringar . För hemmaplan är de särskilt populära, men för att anlägga fältet är det naturligtvis bättre att välja en monokultur.

Bild
Bild

Granska översikt

Många kunder noterar att gräset från DLF växer mycket snabbt, och viktigast av allt, det uppfyller alla egenskaper som deklareras av tillverkaren. Dessutom har den utmärkt anpassning till alla klimat.

För älskare av blandningen från DLF - en riktig räddning . De är lätta att plantera, dessutom kräver jorden inte för att plantera frön speciell förberedelse.

Av nackdelarna noterar vissa användare att även om gräset från märket indikeras som slitstarkt, visas det på vissa ställen skalliga fläckar på det från att gå med hundar och efter att ha lekt med barn.

Rekommenderad: