Gräsmatta "Izumrud": Gräsmatta, En Universalblandning På 20 Kg Och Annan Förpackning, Råd Om Val Och Recensioner Av Gräsblandningen

Innehållsförteckning:

Video: Gräsmatta "Izumrud": Gräsmatta, En Universalblandning På 20 Kg Och Annan Förpackning, Råd Om Val Och Recensioner Av Gräsblandningen

Video: Gräsmatta
Video: Дихондра гибридная Изумруд в серебре. Краткий обзор, описание характеристик dichondra 2024, Maj
Gräsmatta "Izumrud": Gräsmatta, En Universalblandning På 20 Kg Och Annan Förpackning, Råd Om Val Och Recensioner Av Gräsblandningen
Gräsmatta "Izumrud": Gräsmatta, En Universalblandning På 20 Kg Och Annan Förpackning, Råd Om Val Och Recensioner Av Gräsblandningen
Anonim

En välskött och vacker gräsmatta kan omedelbart förvandla ett privat förortsområde, vilket gör det mer attraktivt för avkoppling. I staden förädlar fräscha grönområden parker, torg, lekplatser och idrottsplatser. Det är inte svårt att skapa en intressant och färgglad gräsmatta, det viktigaste är att välja rätt gräsfrön. En av de bästa leverantörerna av sådana örter i Ryssland är Izumrud -företaget, som vi kommer att prata om i den här artikeln.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Varumärket Izumrud började sin verksamhet 2003 och har sedan dess fortsatt att utvecklas framgångsrikt. Företaget har sin egen produktion, transport och lager, vilket gör att priserna på produkten är betydligt lägre än marknadspriserna. Företaget tillverkar blandningar av gräsmatta för anläggning av sommarstugor, stadioner, staden som helhet och lekplatser.

Alla örter som produceras av företaget uppfyller de grundläggande kraven:

  • lider inte av extrema temperaturer;
  • växa snabbt och jämnt;
  • behålla sitt ursprungliga utseende under lång tid;
  • har ett starkt rotsystem.
Bild
Bild

Förutom blandningar av gräsmattor erbjuder varumärket också foderformuleringar, mineralgödsel, ettåriga och fleråriga gräs och mycket mer, vilket kommer att vara användbart för dem som har en omfattande gård.

Visningar

Sortimentet av gräsmatta från Izumrud -företaget är ganska brett. Låt oss överväga huvudpositionerna.

  • " Naturlig återvinning ". Denna blandning består av ängsvingel, timothy gräs, ettårig rajgräs och sainfoin. Det är mycket opretentiöst, det hjälper till att snabbt återställa jorden efter konstruktion och andra liknande typer av arbete.
  • " Återvinning ". Den innehåller nästan samma örter som i Natural Reclamation, men sainfoin ersätts av festulolium. En liknande blandning är också användbar för att anlägga marken efter byggnation, vägarbeten. Det är nödvändigt att klippa gräset en gång i månaden.
  • " City Landskapsarkitekt " … För det mesta består blandningen av flerårig rajgräs (40%), samt timotigräs, ängsvingel och ettårig rajgräs. "Urban Landscaper" är mycket opretentiös, tål stekande sol och oändliga skurar.
  • " Vid vägkanten ". Består av flerårig rajgräs, ettårig rajgräs, timothy och ängsvingel, samt vassvingel. En av de mest effektiva blandningarna för städer, eftersom den avger mycket syre, vissnar inte av bensinavgaser och konstant smog.
  • " Universell " … Ett utmärkt val för en sommarstuga, eftersom örter från denna blandning kan växa på alla typer av jord. Består av flera typer av rajgräs, svingel och timothy.
  • " Snabb " … Denna blandning är för dem som inte vill slösa tid på att vänta. Skiljer sig i en hög tillväxttakt, eftersom i sammansättningen av 50% är betes rajgräs. Den växer jämnt, exklusive skalliga fläckar.
  • " Skugga ". Lämplig för skuggade områden, gräsmattor skapade under träd. Består av betesmark och ettårig rajgräs, blågräs, röd och ängsvingel. Gräs kan gro direkt efter att snön har smält.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom de blandningar som redan anges listar företaget också följande kompositioner:

  • "Backe";
  • "Trädgård och park";
  • "Torktålig";
  • "Lantmatta";
  • "Sport" och "Sport (fotboll)";
  • "Engelsk gräsmatta";
  • "Melliferous";
  • "Stuga";
  • "Dvärg";
  • "Den nyckfulla drottningen".
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Du måste välja vilken typ av gräsblandning som baseras på för vilket syfte är gräsmattan skapad . Som regel innehåller den färdiga blandningen redan alla nödvändiga örter, och du behöver inte komponera dem själv. På företagets webbplats finns dessutom alltid möjlighet att kontakta anställda som hjälper dig att välja rätt produkt beroende på din region. Det finns också ett så användbart alternativ som ett unikt urval av örter . Du kan välja specifika örter och beställa din egen blandning.

Bild
Bild

När du väljer bör du ta hänsyn till egenskaperna hos själva örterna. Till exempel bör bluegrass väljas av dem som planerar att skapa skuggiga gräsmattor, svingel är lämplig för att skapa grönområden som inte kommer att utsättas för betydande stress.

Betes rajgräs blir utloppet för dem som vill skapa en gräsmatta snabbt. Torra områden bör sås med blågräs eller rödsvingel. För trädgårdsmästare som inte är rädda för svårigheter kan du vara uppmärksam på en blandning som t.ex. " Engelsk gräsmatta ". Det låter dig skapa ett riktigt konstverk, men du måste ta hand om gräsmattan regelbundet.

Det är också värt att notera det gräsblandningar har olika vikter . För mycket små platser erbjuder tillverkaren paket på 5 kilo. Det finns också 20 kg förpackningar. Dessutom har företaget en leveransservice. Om du behöver stora volymer av blandningen - 500 kg eller mer - kommer företagets anställda att ta med varorna själva.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Recensioner av smaragdgräsmattan är mestadels positiva … Det köps inte bara av sommarboende, utan också av stora företag. Köpare säger att kvaliteten på fröna passar: gräset växer bra, utan skalliga fläckar, behåller sitt vackra utseende länge, glädjer ögat, har en rik färg, är lätt att ta hand om. Konsumenterna är också nöjda med kostnaden för produkterna.

Det finns nästan inga negativa svar . I enstaka fall gror gräset dåligt eller för snabbt, vilket skapar vissa olägenheter. Ibland gjordes fel val: gräsets eller jordens egenskaper beaktades inte.

Rekommenderad: