Grill Tefal (89 Bilder): Fördelarna Med En Kontakt Elektrisk Grill, Vilka Modeller är Bättre Att Välja För Hemmet, Instruktioner För Dem Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Grill Tefal (89 Bilder): Fördelarna Med En Kontakt Elektrisk Grill, Vilka Modeller är Bättre Att Välja För Hemmet, Instruktioner För Dem Och Recensioner

Video: Grill Tefal (89 Bilder): Fördelarna Med En Kontakt Elektrisk Grill, Vilka Modeller är Bättre Att Välja För Hemmet, Instruktioner För Dem Och Recensioner
Video: TOP 7: Best Indoor Grills 2024, Maj
Grill Tefal (89 Bilder): Fördelarna Med En Kontakt Elektrisk Grill, Vilka Modeller är Bättre Att Välja För Hemmet, Instruktioner För Dem Och Recensioner
Grill Tefal (89 Bilder): Fördelarna Med En Kontakt Elektrisk Grill, Vilka Modeller är Bättre Att Välja För Hemmet, Instruktioner För Dem Och Recensioner
Anonim

Tefal tänker alltid på oss. Denna slogan är bekant för nästan alla. Det motiverar fullt ut kvaliteten och funktionaliteten hos produkterna från detta franska märke. Företaget är med rätta stolt över uppfinningen av non-stick teflon i mitten av förra seklet, men det hänger med avancerad teknik under 2000-talet efter att ha utvecklat världens första "smarta" elektriska grill.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Om du är en sann kännare av en doftande biff med en skorpa eller leder en hälsosam livsstil, föredrar bakade grönsaker, behöver du helt enkelt en elektrisk grill - en enhet som lagar läckra rökiga rätter i ditt kök. Detta är en kompakt modell av hushållsapparater som steker mat med värmeelement vid en temperatur på cirka 270 ° C.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns många anledningar som har fått konsumenterna att vända blicken mot Tefal elektriska grillar:

  • de är praktiska och enkla att använda och har en intuitiv meny;
  • ge bred funktionalitet - vissa modeller har flera olika program, inklusive stekning och uppvärmning av mat;
  • rätter tillagas snabbt, vilket sparar tid - produkten stekas samtidigt på båda sidor;
  • smaken av rätter, som om den kokas på öppen eld, är svår att beskriva i ord, det kan bara kännas;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • stekning utan olja är idealisk för hälsosam och mager mat;
  • grillad mat hjälper till att bekämpa extra kilo;
  • kompakt storlek - enheten passar enkelt även i ett litet kök;
  • materialen från vilka de elektriska grillarna är gjorda absorberar inte matlukt;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • avtagbara delar av grillen kan tvättas i diskmaskinen eller för hand;
  • enhetens yta är inte utsatt för korrosion och deformation;
  • detta är en stor gåva för en man;
  • det finns modeller med nödvändiga grundfunktioner till bästa pris;
  • vissa modeller beräknar biffens tjocklek automatiskt och justerar tillagningstiden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trots de många fördelarna har Tefal elektriska grillar några nackdelar, inklusive:

  • höga kostnader för vissa modeller;
  • inte alla grillar är utrustade med en nedräkningstimer och är värmeisolerade;
  • svårighetsgraden av vissa mönster;
  • inte alla modeller kan lagras upprätt;
  • Teflonbeläggning kräver noggrann hantering;
  • brist på på-av-knapp och pall.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Alla moderna Tefal elektriska grillar är kontaktmodeller. Detta innebär att enheten består av två stekytor, som är tätt sammanpressade med hjälp av en fjäder, vilket bildar själva kontakten - mat och heta ytor.

Även en person långt ifrån matlagning kan behärska sådana hushållsapparater, och skapandet av ett riktigt mästerverk tar några minuter.

Bild
Bild

Tefals produktsortiment är indelat i två huvudkategorier: klassiska grillar och grillar med stekindikator.

Klassisk grill Hälsgrill GC3060 från Tefal har grundutrustningen och de mest nödvändiga funktionerna. Denna modell av den elektriska grillen har 3 temperaturinställningar och 3 arbetsställningar för att skapa läckra och hälsosamma måltider för hela familjen. Dubbelsidig uppvärmning påskyndar tillredningen av dina favoriträtter avsevärt, och de tre arbetslägena på grilllocket - grill / panini, grill och ugn gör att du kan utöka dina kulinariska horisonter. I läget "ugn" kan du värma färdigmat igen.

Bild
Bild
Bild
Bild

En viktig del av grillen är de avtagbara aluminiumpanelerna, som är utbytbara. Non-stick-beläggningen på de utbytbara tallrikarna gör att du kan laga mat utan olja, vilket ökar deras hälsa och naturlighet.

En annan viktig fördel med Health Grill är att den kan förvaras upprätt, vilket sparar utrymme i köket. Och den rymliga fettuppsamlingsbrickan kan enkelt placeras i diskmaskinen. Enheten har en tillräcklig effekt på 2 kW, har en värmenivåindikator som tänds när den är redo att arbeta. Av nackdelarna noterar konsumenterna frånvaron av en timer och uppvärmning av fodralet under intensivt arbete.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tefal Supergrill GC450B är en kraftfull enhet med en stor arbetsyta jämfört med den tidigare modellen. Grillen har två arbetslägen - grill / panini och grill. Enheten kan användas i två varianter - som stekpanna och som pressgrill.

Denna modell skiljer sig från den föregående inte bara i storlek utan också i närvaro av 4 program. Super Crunch-läget har lagts till, vilket gör att du kan få den perfekta krispiga skorpan på en färdigrätt vid en temperatur på 270 ° C. De avtagbara panelerna är lätta att rengöra och tillagningen är ännu lättare att observera tack vare tillagningsnivåindikatorn, som markerar tillagningsstegen med varje pip. Möjlighet till förvaring i upprätt läge. Bland bristerna nämner köparna bara den stora vikten av strukturen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Minutgrill GC2050 är den mest kompakta modellen bland de klassiska Tefal -grillarna. Den specialutvecklade designen låter dig förvara grillen både vertikalt och horisontellt, utan att ta mycket plats. Apparatens effekt är 1600 W, stekytans storlek är 30 x 18 cm. Apparaten har en justerbar termostat och de avtagbara non-stick-panelerna kan enkelt tvättas i diskmaskinen. Av nackdelarna med denna modell noterar de frånvaron av en pall där fettet ska rinna ut under tillagningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Panini Grill (Tefal "Inicio GC241D") kan enkelt märkas som en grillvaffel eller grillbrödrost, eftersom den här enheten är idealisk för att förbereda både kötträtter och en mängd olika smörgåsar, våfflor och till och med shawarma. Tillverkaren lovar att panini tillagad på en sådan grill inte blir värre än restaurangens.

Bland fördelarna med denna modell är det värt att notera kraften (2000 W), kompaktheten (tallrikens mått 28,8 x 25,8 cm), möjligheten att lagra i olika lägen, multifunktionalitet, non-stick paneler som tillåter matlagning utan olja. Panini Grill har ingen grillfunktion och stekplattorna i gjutet aluminium går inte att ta bort.

Bild
Bild
Bild
Bild

Grill XL 800 Classic (Tefal Meat Grills GC6000) - en riktig jätte i raden av klassiska grillar: i den utfällda formen av "grill" -läget kan du laga 8 portioner mat för hela familjen. Kraften hos denna enhet skiljer sig också från de tidigare - den är 2400 watt. Denna enhet, trots dess parametrar, kommer lätt att hitta en plats för sig själv i ditt kök, eftersom den kan förvaras vertikalt.

För bättre kontroll över tillagningsprocessen är grillen utrustad med en termostat och en färdig indikatorlampa. En behållare för uppsamling av vätskor, samt två utbytbara avtagbara paneler med en non-stick-beläggning, garanterar en utsökt och hälsosam matlagning. Två arbetslägen - "grill" och "grill", hjälper dig att perfekt laga dina favoriträtter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Smarta grillar med en indikator för att bestämma graden av doneness presenteras i Optigrill -linjen. Du behöver inga knep för att laga din favoritbiff med blod, bordets "assistent" kommer att göra allt arbete på egen hand.

Bild
Bild

Tefal Optigrill + XL GC722D öppnar beskrivningen av den smarta grilllinjen. Bara ett klick på den unika cirkulära displayen och grillen kommer att göra allt för dig, vilket ger dig den nödvändiga graden av doneness från sällsynt till bra gjort.

De viktigaste fördelarna med denna modell:

  • en stor stekyta gör det möjligt att ladda mer mat samtidigt;
  • en speciell sensor bestämmer automatiskt mängden och tjockleken på biffar och väljer sedan det optimala tillagningsläget;
  • Det finns 9 automatiska matlagningsprogram - från bacon till skaldjur;
  • pressgjutna aluminiumplattor med non-stick beläggning är avtagbara och kan enkelt rengöras;
  • brickan för uppsamling av juice och fett tvättas för hand och i diskmaskinen;
  • närvaron av en steknivåindikator med ljudsignaler.

Nackdelarna inkluderar avsaknaden av ett "grill" -läge och ett avtagbart värmeelement.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Optigrill + GC712 finns i två snygga färger - svart och silver. Denna smarta grill skiljer sig något från den tidigare funktionaliteten, men har samma fördelar: en automatisk sensor för att bestämma tjockleken på biffen, en non-stick-beläggning och avtagbara paneler. Dessutom finns det också en receptguide som kan återges på "Optigrill +". Som en bonus finns det 6 automatiska tillagningsprogram, en steknivåindikator, ett manuellt läge med 4 temperaturlägen.

Nackdelar - kan inte lagras upprätt och saknas "grill" -läge.

Bild
Bild

Med elektrisk grill Optigrill Initial GC706D du blir lätt kungen av biffar, eftersom det finns 5 stekningsnivåer i modellen: sällsynt, 3 nivåer medellång, bra gjort.

Sex automatiska program med avfrostningsfunktion, automatisk mätning av tjocklek och beröringskontroller gör matlagningen till ett nöje. Som i andra Tefal-modeller finns det avtagbara gjutna aluminiumpaneler, en kraftfull apparat, en bricka för vätskor som kan läggas i en diskmaskin.

Bild
Bild
Bild
Bild

Optigrill GC702D Är en annan mångsidig modell från Tefal smarta grilllinjen. Med det kan du enkelt laga kött, fisk, grönsaker, pizza och en mängd olika smörgåsar, eftersom enheten har 6 olika program för varje typ av mat. Tillagningsnivåindikatorn ändrar färg från gult till rött beroende på hur tillagad biffen är.

En automatisk sensor kommer till undsättning genom att självständigt bestämma bitens tjocklek och välja önskat tillagningsprogram. Traditionellt kan den avtagbara tallrikssatsen och saftbrickan skickas till diskmaskinen.

Flera nackdelar finns:

  • det finns inget "grill" -läge;
  • enheten kan bara lagras i horisontellt läge.
Bild
Bild
Bild
Bild

De modeller som granskas är moderna apparater som Tefal erbjuder sina kunder. Bekvämlighet för ledningen, snygg design, enkel rengöring och möjligheten att förbereda läckra och hälsosamma rätter i ditt kök förtjänar förtjänat att hålla produkterna från det franska märket i spetsen.

Bild
Bild

Dimensioner

Tefalgrillar är ungefär lika stora och skiljer sig bara något från varandra. Det finns dock några slags jättar och minialternativ bland dem.

Modell Stekytans storlek (cm²) Tallrikens mått Effekt, W) Sladdlängd
Supergrill GC450B 600 32 x 24 cm 2000 1, 1 m
"Hälsgrill GC3060" 600 Ingen information 2000 1, 1 m
"Minutgrill GC2050" 550 33,3 x 21,3 cm 1600 1, 1 m
"Panini Grill GC241D" 700 28,8x25,8 cm 2000 0,9 m
"Optigrill + GC712D" 600 30 x 20 cm 2000 1, 2
"Optigrill + XL GC722D" 800 40x20 cm 2400 1, 2
"Optigrill GC706D" 600 30x20 cm 1800 0, 8
"Optigrill GC702D" 600 30x20 cm 2000 1,2 m
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färger

Tillverkaren erbjuder flera standardfärger som är utbredda bland hushållsapparater:

  • svart;
  • silver;
  • rostfritt stål.

Alla grillar, förutom "Optigrill + GC712" (helt svart), är gjorda i en elegant kombination av svarta och metalliska nyanser. Djup matt svart med metall passar perfekt in i inredningen i alla kök - från Provence -stil till loft.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man hemma?

Elektriska grillar är inte avsedda för utomhusbruk, eftersom de är beroende av strömkällan och begränsas av sladdens längd, men de är optimala som ett hemalternativ.

Tefals elektriska braziers är bärbara (bordsskivor) kontaktanordningar.

Bild
Bild

Vid val av sådana produkter bör följande rekommendationer beaktas:

  • Enhetens kraft - ju högre den är, desto snabbare tillagas köttet medan det förblir saftigt. Den optimala effekten anses vara från 2000 watt.
  • Form och mått. Ju fler portioner att laga, desto fler matlagningsytor behöver du. Till exempel, för att förbereda 5 portioner, behöver du minst 500 cm² arbetsyta. Ett stort företag behöver en vändbar grill som Tefal Meat Grills. Var uppmärksam på de modeller som har en lutning, så att juicerna rinner ut i pannan på egen hand under tillagningen.
  • Jämför storleken på köksarbetsytorna och grillparametrarna - trots allt är detta inte den minsta enheten. Alla modeller kan inte lagras vertikalt, vilket sparar utrymme.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Kroppsmaterial och panelbeklädnader: i alla Tefal-modeller är det metall eller rostfritt stål, och panelerna har en högkvalitativ och hållbar non-stick-beläggning.
  • Det är mycket viktigt och hygieniskt att pallen och panelerna är avtagbara. Så det är bekvämare och lättare att tvätta dem från fett. Erfarna användare av märkesgrillar hävdar att det är tillräckligt att torka de icke-borttagbara alternativen direkt med torra och sedan med fuktiga handdukar. Men ibland är det trevligare att njuta av en kokt biff än att springa efter en handduk.
  • Modeller som inte har en grillposition kommer inte att kunna laga mat lika rik på smaker som grillar.
  • För att förbereda utsökt shawarma, välj grillen med läget "Fjäderfä" för att förbereda fjäderfä i fyllningen. Den färdiga shawarmen förbereds på kylplattor efter råd från kocken.

Var också uppmärksam på modellen "Panini Grill", som är speciellt utformad bara för beredning av olika hamburgare och annan utsökt skadlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Tänk på att även flaggskeppsmodellerna av "Optigrill" röker under drift, så en huva eller placering av enheten på balkongen är nödvändig.
  • Indikatorerna på apparaterna gör matlagning lätt för nybörjaren. Erfarna hemmafruar kan dock laga en utsökt biff utan indikatorer, vilket i hög grad påverkar kostnaden för en elektrisk grill.
  • Värmeisolering på handtagen för att undvika brännskador.
  • Vissa modeller kan till och med laga frysta livsmedel; för detta placeras en knapp med en snöflinga på instrumentbrädan.
Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

Tefal Grill Manual är en ganska rejäl broschyr. Dess tjocklek ökar med information om drift på 16 språk: vård av enheter, säkerhetsregler, ett detaljerat diagram över enheten och alla dess delar, egenskaper hos kontrollpanelen, färgbetydelsen för indikatorn för Optigrill -linjemodellerna beskrivs.

Instruktionerna innehåller också viktiga tabeller: beskrivning av olika tillagningslägen, beredning av produkter som inte ingår i tabellen, färgtabell för indikatorn för "Optigrill" -modellerna.

Instruktionen är en samling information om själva grillen, funktionerna i att använda varje modell, hur man väljer rätt läge, vård och bortskaffande av enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa modeller levereras med en samling recept för rätter som kan tillagas på denna grill.

Tillverkare har tagit hand om sina kunder: för att inte ständigt använda de ganska stora bruksanvisningarna erbjuds de skär med ovannämnda tabeller, fotografier med biffar av olika pommes frites och motsvarande indikatorfärgsignaler, schematiska regler för användning av enheten. Infografiken är mycket begriplig, även ett barn kan förstå det.

Bild
Bild
Bild
Bild

Optigrill-modellerna levereras med flerfärgade indikatorringar med inskriptioner på huvudspråken, så att konsumenten kan välja den han behöver och fästa den på enheten.

För att lyckas använda den elektriska grillen måste du minst en gång läsa instruktionerna och bekanta dig med alla signaler som grillen kan avge under drift.

Bild
Bild

Låt oss överväga kontrollen på exemplet med Optigrill GC702D . Det utförs på instrumentbrädan. För att komma igång måste grillen vara ansluten till strömförsörjningen, tryck på strömknappen till vänster. Grillen börjar erbjuda ett urval av program och markerar alla knappar växelvis i rött. Om du ska laga mat från frysen måste du först välja avfrostningsknappen och sedan välja önskat program. "OK" -knappen bekräftar valet.

När grillen börjar värmas pulserar indikatorn lila. Efter 7 minuter når enheten önskad temperatur och meddelar detta med en ljudsignal. Nu kan du placera mat på ytan och sänka locket. Tillagningsprocessen startar, under vilken indikatorn ändrar färg från blått till rött. Varje stegningssteg har sin egen färg (blå, grön, gul, orange, röd) och indikeras med en signal.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När önskad grad har uppnåtts kan mat erhållas. Grillen är nu redo för programval igen.

Om du behöver förbereda den andra delen av skålen upprepas alla steg i samma sekvens:

  1. välj ett program;
  2. vänta på att plattorna värms upp, vilket kommer att meddelas av en ljudsignal;
  3. placera produkter;
  4. förvänta dig önskad grad av rostning;
  5. ta bort den färdiga maträtten;
  6. stäng av grillen eller upprepa alla steg för att förbereda nästa portion.
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter att ha utfört dessa enkla steg flera gånger kan du senare inte använda instruktionerna. Ett annat viktigt plus med grillen: när hela stekningscykeln är klar och den röda indikatorikonen tänds, går enheten över i "viloläge" och behåller skålens temperatur. Plattorna värms inte upp, men skålen värms upp på grund av kylning av arbetsytan, var 20: e sekund hörs en ljudsignal.

Grillen stängs av automatiskt om den slås på och samtidigt är stängt eller öppet under en lång tid utan mat. Dessa säkerhetsåtgärder är en mycket viktig fördel med Tefals produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss notera flera grundläggande viktiga nyanser av att använda Tefal elektriska grillar

Förberedande arbete utförs enligt följande: du måste lossa plattorna, tvätta dem noggrant och torka dem. Fäst saftbrickan på grillens framsida. Arbetsytan ska torkas med en pappershandduk som är blötlagd i vegetabilisk olja. Detta förbättrar beläggningens non-stick egenskaper. Om det finns överskott av olja, torka med en torr handduk. Enheten är sedan redo att starta driften

Bild
Bild
Bild
Bild

Direkt användning av 6 automatiska program:

  1. hamburgare låter dig förbereda en mängd olika hamburgare;
  2. fjäderfä - kalkonfilé, kyckling och liknande;
  3. panini / bacon - perfekt för att göra varma smörgåsar och rosta remsor av bacon, skinka;
  4. korv - det här läget tillagar inte bara korv, utan också en mängd hemlagade korv, kotletter, nuggets och mycket mer;
  5. kött är nyckelpunkten, för vilken den elektriska grillen är avsedd, stekar av alla grader stekas i detta läge;
  6. fisk - det här läget är lämpligt för matlagning av fisk (hela, biffar) och skaldjur.
Bild
Bild
  • Det manuella läget är användbart för dem som inte litar på automatisering för att steka mat. Det används för att laga grönsaker och olika små produkter. Indikatorn i det här läget lyser blå-blå, vilket är angivet som vitt i instruktionerna. 4 lägen kan ställas in: från 110 ° C till 270 ° C.
  • För att förbereda frysta livsmedel, tryck bara på en speciell knapp med en snöflinga, och sedan anpassar programmet sig automatiskt till det avfrostade exemplaret.
  • Du behöver inte stänga av grillen och vänta tills den har svalnat helt för att förbereda den andra och efterföljande satsen mat. Du måste ta bort den färdiga produkten, stäng grillen och klicka på "OK". Sensorerna tänds snabbare än första gången eftersom plattorna är varma.
  • Om färgindikatorn börjar blinka vitt betyder det att enheten har upptäckt en defekt och en specialistkonsultation krävs.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Om indikatorn lyser med ett lila ljus efter att grillen stängts med mat, betyder det att den inte öppnades helt innan du lade mat på apparaten. Därför måste du öppna plattorna helt, stäng dem sedan och tryck på "OK" -knappen.
  • Indikatorn kan fortsätta att blinka även om maten redan är placerad i grillen och täckt med ett lock. Detta är ibland förknippat med tunna bitar av mat - sensorn fungerar inte för en tjocklek på mindre än 4 mm. Du behöver bara klicka på "OK" och tillagningsprocessen startar.
  • Om apparaten började laga sig själv i manuellt läge kanske du inte har väntat på den erforderliga uppvärmningsgraden av tallrikarna. Du måste stänga av grillen, ta bort maten, slå på den och vänta på pipen. Om problemet kvarstår krävs en specialistkonsultation.
  • Avfallshantering bör ske på avfallsuppsamlingsställen.
Bild
Bild

Vård

Eftersom de flesta Tefal elektriska grillar har avtagbara stekytor och ett fat för saft och fett kan de skickas till diskmaskinen utan att tveka. Modeller med icke-avtagbara element kan tvättas med servetter eller en mjuk trasa som blötläggs i varmt vatten.

Steg-för-steg-instruktioner för rengöring av elektriska grillar:

  • Koppla bort enheten från uttaget. Det tar cirka 45 minuter för grillen att svalna och bearbetas.
  • Rengör saft- och fettbrickan. Fettbehållaren måste rengöras efter varje beredning. Ta bort pallen, töm innehållet i en papperskorg, tvätta sedan med varmt vatten och tvål eller lägg i en diskmaskin.
  • Använd endast milda rengöringsmedel, eftersom tvättmedel med intensiv verkan eller innehållande alkohol kan bensin skada ytornas non-stick-egenskaper.
  • Enheten får inte sänkas ned i vatten.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Använd en trä- eller silikonspatel för att ta bort grova matrester från grillytan.
  • Korrekt skötsel av tallrikarna: Endast heta paneler rengörs med mjuka pappershanddukar. Inte skållande, men inte nästan varmt heller. Torka först av fettet med en torr pappershandduk. När huvudföroreningarna har eliminerats bör en pappershandduk dämpas med vatten och appliceras på varma ytor så att den brända maten försvåras något. Ta sedan försiktigt vid ytan, ta bort kolavlagringar med samma fuktiga handduk. När tallrikarna är svala, lossa dem och tvätta dem med en mjuk svamp och en droppe tvättmedel, till exempel Fairy.
  • Torka av grillen under de avtagbara panelerna. Tefal -grillar är utformade för att förhindra att fett läcker under arbetsytan, men läckor förekommer ibland.
  • Efter tvättning med tvål, skölj alla löstagbara element noggrant med vatten och torka torrt. Torka av grillens utsida, vid behov nätsladden.
Bild
Bild
Bild
Bild

Jämförelse med andra tillverkare

Utbudet av elektriska grillar som erbjuds idag är omfattande för alla smaker och budgetar. Nedan är en jämförelse av data om exemplet på flaggskeppet för Tefal -linjen "Optigrill + XL" med andra populära tillverkare.

Modellnamn Tefal "Optigrill + XL" Delonghi CGH 1012D
Tillverkare Frankrike Italien
Kraft 2400 Wt 2000 watt
Vikt 5,2 kg 6, 9 kg
Bild
Bild
Bild
Bild
Särdrag

9 automatiska matlagningsprogram. Automatisk bestämning av bitens tjocklek.

Stor arbetsyta. Avfrostningsläge. Avtagbar pall.

Avtagbara plattor med två typer av ytor - räfflade och och platta.

Du kan ställa in din egen temperatur för varje tallrik separat.

LCD skärm. Det finns ett "ugn" -läge.

Justerbara bakben.

Automatisk avstängning.

Avtagbar droppbricka för juice och fett

Avtagbar kärntemperatursond, som sätts in i en köttbit före tillagning och mäter dess inre temperatur.

LCD skärm.

6 positioner på arbetsytan.

En panel är räfflad, den andra är slät.

Automatisk avstängning efter 60 minuter.

Visning av 4 grader av doneness.

Möjligheten att justera grillens lutningsgrad

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Minus

Det finns inga olika temperaturregimer för panelerna.

Inga avtagbara paneler.

Det finns inget "grill" -läge

Kan inte lagras vertikalt.

Tar mycket plats.

Tung.

Vid stekning släpps mycket ånga - du måste lägga den under huven.

Helt engelskspråkig meny.

Du kan inte ställa in olika temperaturer för varje panel.

Tallrikarna är inte diskmaskinssäkra.

Kan inte lagras vertikalt.

Inga avtagbara paneler. Tung.

Pris 23 500 rubel 20 000 rubel 49 000 rubel
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Således, om vi jämför egenskaperna hos Tefal och Delonghi elektriska grillar, kan du i varje modell se dess betydande fördelar och nackdelar. Men när det gäller förhållandet mellan pris och kvalitet, liksom när det gäller kompakthet och vikt, vinner Tefal fortfarande.

Det är lättare att placera det i köket, kostnaden är tillräcklig för den föreslagna funktionaliteten, den snygga designen är glädjande för ögat - i ett ord, för hemmabruk är det ett bra alternativ.

Bild
Bild

Recensioner

Det är naturligt att när man väljer en ny hushållsapparat styrs konsumenten inte bara av sina egna preferenser, utan också av kundrecensioner som redan har haft möjlighet att testa enheten hemma.

Om du öppnar populära webbplatser med recensioner kommer du omedelbart att se ett stort antal entusiastiska epitet. Enligt statistiken rekommenderas Tefal GC306012 -modellen av cirka 96% av konsumenterna, Tefal “GC702 OptiGrill” - av 100% av användarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis kan kontinuerliga positiva kommentarer vara alarmerande, men det finns också mer kritiska kommentarer. Enligt köpare är enheten dyr, ibland röker den och stänker med fett, mat fastnar på den och den är inte kompakt. Observera också bland nackdelarna är svårigheten att rengöra plattorna, bristen på möjlighet till vertikal förvaring av vissa modeller och arbetspositionen för ugnen / ugnslocket.

I recensionerna kan du också hitta flera livshacks för dem som ska köpa en grill och använda den regelbundet . En kund rekommenderar att du viker en pappershandduk vikt flera gånger i droppbrickan - under tillagningen kommer all juice att absorberas i den, efter tillagning räcker det att kasta ut den blöta handduken. Om produkten inte var för fet är det fullt möjligt att göra utan att tvätta brickan. En annan nyans: en fet dimma bildas när kycklingdelar tillagas med skinn och korv. Det är bättre att steka det senare i ett öppet utrymme eller under en huva och lägga kycklingen bort från tallrikarnas kanter, då kommer inte grillen att bli besviken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill äta snabbt, gott, men samtidigt så korrekt och hälsosamt som möjligt, var uppmärksam på Tefals sortiment av elektriska grillar. Bland det breda sortimentet finns det säkert en modell som kommer att tilltala dig och din plånbok.

Rekommenderad: