Bosch Elektrisk Grill: Elektrisk Grill För Hemmet, Bruksanvisning, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Bosch Elektrisk Grill: Elektrisk Grill För Hemmet, Bruksanvisning, Recensioner

Video: Bosch Elektrisk Grill: Elektrisk Grill För Hemmet, Bruksanvisning, Recensioner
Video: Unboxing Electric Grill + Review | Elektrisk Grill fra Jula | Burns & Barkles Electric Grill 2024, Maj
Bosch Elektrisk Grill: Elektrisk Grill För Hemmet, Bruksanvisning, Recensioner
Bosch Elektrisk Grill: Elektrisk Grill För Hemmet, Bruksanvisning, Recensioner
Anonim

Elektriska grillar har länge vunnit kärlek för älskare av utsökt mat. De är kompakta och praktiska i matlagningen, varför det varje år är fler och fler som vill köpa den här utrustningen till sitt hem eller sommarstuga. Bland det stora utbudet av hushållsapparater från det populära Bosch -märket finns intressanta grillmodeller som kommer att bli en riktig välsignelse även för det minsta köket. De flesta köpare har redan uppskattat modellerna från denna tillverkare och var nöjda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Bosch -tillverkaren har varit mycket populär bland köpare den senaste tiden. Han presenterar en liten rad mångsidiga elektriska grillar för hemmet som hjälper dig att snabbt laga utsökt mat.

Modellerna kännetecknas av flera funktioner

  • Vacker design . Elegansen i utförandet av denna teknik gör det möjligt att förvärva den inte bara som ett användbart verktyg för matlagning, utan också som ett inslag i köket. Tack vare de släta linjerna och den sofistikerade färgpaletten passar grillen perfekt in i rummet och blir en oersättlig höjdpunkt.
  • Multifunktionalitet . De presenterade grillmodellerna från Bosch -märket utmärks av sin funktionalitet och kommer att vara bra för att förbereda både frukost och middag. De stöder stekning av kött, fisk, grönsaker, pannkakor och rostat bröd. Tack vare detta känns de igen av många hemmafruar.
Bild
Bild
  • Rörlighet . Grillalternativen är ganska kompakta och lätta att bära. Det är bekvämt att resa med dem hemifrån till landet, utan att beröva dig själv möjligheten att äta utsökt mat var som helst.
  • Enkel användning . Utvecklarna är extremt uppmärksamma på designen av produkterna och uppmärksammar de små sakerna. Elektriska grillar är utrustade med extra handtag med lås för säker användning, samt termostater och avtagbara paneler som är bekväma att använda;
  • Hög kvalitet . Vid tillverkning av produkter föredrar tillverkaren endast material av hög kvalitet som maximerar produkternas livslängd och inte heller orsakar oönskat obehag under tillagningsprocessen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Elektriska grillar från Bosch kommer att bli oumbärliga hjälpare vid beredningen av rejäla frukostar och saftiga middagar.

Non-stick-beläggningen låter dig glömma svårigheterna att rengöra som kan uppstå när du lagar mat på en kolgrill, och även nöja dig med en välgjord biff precis i lägenheten utan skarp rök och bara med positiva känslor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man en grill?

När du väljer en grill i butiker från tillverkaren Bosch hjälper konsulter dig att välja den mest lämpliga modellen som uppfyller kundens behov. När du studerar modeller måste du först och främst uppmärksamma grillens kvalitet, användarvänlighet och kostnad. Om det första och det sista garanterat kommer att uppfyllas av varumärket, beror användarkomforten på flera punkter.

  • Närvaron av en termostat . Det är värt att noggrant undersöka dess position för att se till att det är bekvämt att justera temperaturen under tillagningen. Den ska placeras så att handen inte kan röra värmeelementet, och själva termostathandtaget ska ha en matt yta för bekväm användning.
  • Placering av fettuppsamlingspannan . Det är önskvärt att det är avtagbart eller lättillgängligt, eftersom detta alternativ kommer att undvika problem under tvätt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Justerbar grillhöjd . Denna funktion gör att du kan laga vilken maträtt som helst utan onödigt obehag och begränsningar.
  • Non-stick beläggning . Det är en viktig förutsättning för att köpa en elektrisk grill, eftersom det säkerställer att köttet tillagas ordentligt och panelerna är lätta att rengöra.
Bild
Bild
Bild
Bild

De flesta Bosch -märkesmodellerna uppfyller dessa krav och är lämpliga för bekväm drift, vars regler och kapacitet beskrivs i produktens instruktioner.

Modellöversikt

Tillverkarens sortiment inkluderar kompakta multifunktionella modeller som är lämpliga för en mängd olika matlagningsalternativ. De mest populära produkterna bland köpare är två modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektrisk kontaktgrill. Kod TFB4431V

Denna modell är mycket mångsidig tack vare funktionen för justering av grillhöjd. Med den kan maten tillagas i stängt eller öppet läge, samt samtidigt mellan de övre och nedre panelerna. Det är möjligt att justera temperaturen separat för varje yta. Skivorna är avtagbara och har en hållfast non-stick yta för bekväm matlagning och enkel rengöring-kan diskas i diskmaskin.

Bild
Bild

Den levereras också med en praktisk fettdräneringspanna och ett värmebeständigt hölje för säker användning av grillen. Dessutom har detta exemplar en hög grad av kraft för snabbmatberedning. Storleken på denna grill är 328 x 238 mm, perfekt för enfamilj eller små grupper. Effekt - upp till 2000 W. Det finns tre färger att välja mellan i sortimentet.

Bild
Bild

Elektrisk grill. Kod TFB3302V

Precis som med den tidigare modellen har denna produkt tre tillagningsalternativ: öppen, stängd och baka mellan ytorna. På grund av närvaron av ett bekvämt brett värmeisolerande handtag kommer det att vara ett utmärkt verktyg för att göra snabba heta smörgåsar. Plattorna är avtagbara, det finns en bricka för att samla fett. Non-stick-beläggningen gör att du kan tvätta delar av din elektriska grill i diskmaskinen. Effekt - upp till 1800 W. Måtten på denna produkt är 310x220 mm. För enkelhets skull är modellen också utrustad med en kabellindning i basen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Bosch -produkter tas mycket väl emot av kunderna. Grillar beundras främst för deras användarvänlighet och höga kvalitet. De avtagbara panelerna är lätta att rengöra och de saftiga biffarna går snabbt och enkelt att laga. Bosch elektriska grillar gör att du kan laga flera portioner samtidigt, vilket är bra för stora företag. Och även köpare uppmärksammar den snygga designen, som framgångsrikt passar in i köket och fungerar som ett extra dekorativt element.

Vissa köpare av Bosch -produkter noterar den höga kostnaden för produkter, eftersom det finns väldigt få produkter till ett överkomligt pris i märkets sortiment.

Rekommenderad: