Keter Verktygslåda: Hammer 19 Och Hjullådor Granskning, Specifikationer Och Funktioner

Innehållsförteckning:

Video: Keter Verktygslåda: Hammer 19 Och Hjullådor Granskning, Specifikationer Och Funktioner

Video: Keter Verktygslåda: Hammer 19 Och Hjullådor Granskning, Specifikationer Och Funktioner
Video: 10 Best Hammers to Buy 2024, Maj
Keter Verktygslåda: Hammer 19 Och Hjullådor Granskning, Specifikationer Och Funktioner
Keter Verktygslåda: Hammer 19 Och Hjullådor Granskning, Specifikationer Och Funktioner
Anonim

Instrumental Systainers är avgörande för både yrkesverksamma och amatörer av oberoende arbete i reparationsarbete. De säkerställer optimal lagring och organisation av satserna. Artikeln berättar om verktygslådorna för det israeliska företaget Keter.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

I över 60 år har det israeliska företaget tillverkat plastprodukter för olika verksamhetsområden. Alla produkter är tillverkade av högkvalitativa material som har klarat nödvändiga tester och noggrann kontroll. Resultaten bekräftade deras lämplighet för användning i väderförhållandena i vårt land . Plast är resistent mot extrema temperaturer, mot effekterna av naturfenomen.

Det stora pluset med produkterna är det de bleknar eller rostar inte, respektive behåller sin presentation länge och tjänar sin ägare i många år . Varumärkets fabriker ligger inte bara i Israel, utan också i vissa europeiska länder, liksom i Amerika.

Bild
Bild
Bild
Bild

Keter har ett brett utbud av verktygslådor: standard, på hjul, fodral och andra . De låter dig kompetent organisera lagring av enheter, vilket kommer att påskynda arbetsprocessen. Alla verktyg kommer att vara snyggt förpackade, var och en på sin plats, och lättare att bära och förvara på ett ställe. En annan viktig funktion för verktygslådor är att förhindra att obehöriga använder objekt. Detta är mycket viktigt, särskilt för barnfamiljer.

Alla föremål i lådan skyddas på ett tillförlitligt sätt mot damm, fukt och förlust. Även en stor uppsättning apparater passar kompakt inuti en låda och tar inte mycket plats på en hylla eller i ett garage.

Keterlådor tillhör mellansegmentet, kostnaden för lådor är cirka 3 600 rubel, modeller med hjul kostar från 6 000 rubel. Starka metalllås ger säker förvaring och kan inte öppnas även om de faller ner på golvet.

Högkvalitativ plast är tillräckligt stöttålig, vilket gör att strukturen kan tjäna sina ägare under lång tid.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära modeller

Låt oss titta på de mest populära Keter -verktygslådorna.

Bild
Bild

Hammare 19

En låda med ett bekvämt bärhandtag mäter 486 x 248 x 262 mm. Metallbeslag gör att du kan stänga locket på ett tillförlitligt sätt och vara säker på att det inte öppnas vid ett olämpligt ögonblick . Inuti finns ett stort fack för stora verktyg och ett avtagbart fack för skruvmejslar och spikar. För förvaring av små föremål finns små arrangörer direkt i locket på lådan. Recensioner av Hammer 19 är positiva.

Lätt i vikt, det är bra för transport . Kunder köper gärna en praktisk och högkvalitativ verktygsarrangör, där allt tillhandahålls för komfort. Priset på modellen är 3500 rubel.

Bild
Bild

Teknikerlåda 17198036

En djup väska med ett ergonomiskt handtag för bekväm bärning, mått 480 x 178 x 380 mm, perfekt för förvaring av ett stort antal instrument. Insidan installerad 8 flyttbara partitioner , som kan justeras efter eget gottfinnande. En avtagbar låda för små föremål medföljer också ett långt fack och tre små . Metallås låser dig säkert att stänga fodralet.

Recensioner om fallet är bra: bekvämligheten med att organisera, hög kvalitet på utförandet och pålitligheten i resväskan lämnade inte någon likgiltig. Den kompakta resväskan kan enkelt placeras även på en smal hylla, samtidigt som den är mycket rymlig och lätt. Kostnaden är 3800 rubel.

Bild
Bild

Master Pro Tool Chest

Lådan på hjul är lätt att transportera. Mått: 616 x 415 x 378 mm. Låses automatiskt med centrallås. Skydden glider isär när de öppnas. Inuti finns ett stort utrymme med en avtagbar partition för förvaring av verktyg. Locket har fack för förvaring av små delar, skruvmejslar och handverktyg. Recensioner om denna modell är helt positiva.

Kunderna är nöjda med Pro Tool Chests rymlighet och enkelhet att transportera ett stort antal verktyg . Priset är 6500 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du köper en verktygslåda, försök att navigera efter följande parametrar:

Bild
Bild

Material

Lådorna kan vara gjorda av trä, plast eller järn. Trämodeller är minst hållbara, eftersom träet snabbt blir smutsigt och inte gnuggar av . Normalt är det öppna behållare för förvaring av verktyg som sågar, mejslar, hammare och andra träbearbetningsverktyg.

Metallboxar har hög slitstyrka, påverkas inte av värme eller kyla, vilket gör att de kan tjäna sina ägare i många år. Den enda nackdelen med sådana strukturer är deras tunga vikt.

Plastlådor är de mest populära eftersom de är lätta, har många typer och är lätta att använda . Lådor är likgiltiga för värme och fukt, men de är benägna att spricka när de träffas under frostperioden.

Det finns lådor av två material. Aktern är gjord av plast och spärrarna är gjorda av metall, vilket förbättrar modellernas kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Form

Den enklaste formen är öppna lådor, vanligtvis gjorda av trä. De används av snickare och är perfekta för placering i verkstaden. Nackdelen med modellerna är omöjligheten att transportera, eftersom verktygen kan falla ut. Fodralen är ett slags smala resväskor med redan befintliga nischer inuti för varje instrument. Vanligtvis, sådana resväskor säljs inledningsvis med ett eget set, så du behöver inte köpa något utöver det.

Behållardesigner är de mest populära eftersom de är mycket rymliga, kompakta och lätta. Inuti finns flera fack för olika typer av instrument. Praktiska transformatorer kommer att tilltala ägare av en stor samling verktyg. Flera brickor är anslutna med metallplattor. När den är stängd är det en kompakt låda som fälls ut för att bilda flera våningar med brickor. Och den nedre, den största, används för att lagra de största föremålen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stora skåp med lådor är optimala för verkstaden, eftersom de är mycket rymliga . De är dock mycket svåra att röra sig över långa sträckor, trots att de är utrustade med hjul. Det finns en liten bordsskiva överst.

När du köper en låda Var också uppmärksam på tillförlitligheten hos lås, spärrar och andra små delar . Öppna och stäng locket flera gånger, se till att det är stadigt och väl säkrat. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt hjulen, de ska monteras på en metallaxel och inte på en plastisk, eftersom hjul av dålig kvalitet helt enkelt kan falla av vid transport av ett stort antal verktyg. Fokusera på antalet och storleken på de tillgängliga verktygen.

Om du har många spikar och skruvar, välj modeller med ett stort antal fack för förvaring av små föremål.

Rekommenderad: