Verktygsryggsäck: Funktioner I WorkPro, Stanley Fatmax Och KBT -ryggsäckar, Val Av En Konstruktionsryggsäck För 37 Fickor

Innehållsförteckning:

Video: Verktygsryggsäck: Funktioner I WorkPro, Stanley Fatmax Och KBT -ryggsäckar, Val Av En Konstruktionsryggsäck För 37 Fickor

Video: Verktygsryggsäck: Funktioner I WorkPro, Stanley Fatmax Och KBT -ryggsäckar, Val Av En Konstruktionsryggsäck För 37 Fickor
Video: Рюкзак для инструмента WORKPRO W081065CH 2024, April
Verktygsryggsäck: Funktioner I WorkPro, Stanley Fatmax Och KBT -ryggsäckar, Val Av En Konstruktionsryggsäck För 37 Fickor
Verktygsryggsäck: Funktioner I WorkPro, Stanley Fatmax Och KBT -ryggsäckar, Val Av En Konstruktionsryggsäck För 37 Fickor
Anonim

En bra hantverkare - elektriker, installatör, låssmed - kan kännetecknas av ett antal tecken. Han är alltid samlad, snygg, uppmärksam på önskemål, verkställande. Ett oumbärligt attribut för befälhavaren är verktyget.

Bild
Bild

Hur identifierar man en bra mästare?

Som ni vet möts de av sina kläder. När du ringer befälhavaren, var alltid uppmärksam på vad han kom in. Det är klart att han kan komma för diagnostik och reparationer i arbetskläderna. Var uppmärksam på vad han kom med, hur han kommer att diagnostisera ett sammanbrott eller bestämma omfattningen av arbetet. Om han inte har med sig ett verktyg för att skruva av något, uppstår frågan, hur ska han sedan reparera. Om en person är engagerad i något professionellt, har han troligen de nödvändiga verktygen och universella förbrukningsvarorna . Det är detta som skapar det första intrycket av befälhavaren som specialist.

Och om du är den här mästaren, bör du tänka på hur du skapar ett första gott intryck och är fullt beväpnad när du besöker en klient. Image, även om du är reparatör, är allt. Det är trevligt att arbeta med en förberedd och snygg person. Idag föreslår jag att prata om förvaring och transport av verktyg, eller snarare verktygsryggsäckar.

Bild
Bild

Särdrag

Tillverkare erbjuder idag ett stort urval av ryggsäckar för en mängd olika behov. Verktygsryggsäckar är mycket praktiska. De är lätta att bära, du kan klättra med dem och har också den nödvändiga uppsättningen verktyg till hands.

Kvalitetsryggsäckar från välkända tillverkare är mycket fördelaktiga att köpa. De kommer att tjäna dig i många år, för med deras hjälp kan du inte bara organisera arbete utan också resa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nästan alla är vattenavvisande, vilket är mycket viktigt när du arbetar utomhus. De är gjorda av ganska tufft tyg, men detta är nödvändigt för deras hållbarhet. De har en hård och vattentät botten av gummerad plast, vilket garanterar stabilitet och vattentäthet, eftersom befälhavaren kan lägga den på marken och lugnt utföra det nödvändiga arbetet. Utanför har de flesta modeller slingöglor som gör att du kan fästa ytterligare påsar om det behövs. Som regel är sådana ryggsäckar stora och har många fickor för olika små delar och verktyg - en ficklampa, relä, måttband och liknande bagateller.

Bild
Bild

Professionella verktygsryggsäckar är vanligtvis upp till 20 kg. De har breda justerbara axelremmar och en anatomisk rygg för längre slitage. Konstruktion ryggsäckar är de mest hållbara, eftersom de är utformade för tyngre vikter, har fler fickor och fack. Det finns också modeller på hjul för en bekvämare åktur med dem vid maximal belastning. När det gäller färgschemat kan det vara antingen svart och grått, eller rött, blått, kombinerat.

Ryggsäckar med reflekterande insatser säljs också, vilket är mycket bekvämt när du arbetar i mörker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Det är värt att titta närmare på flera modeller från välkända tillverkare för att bestämma kriterierna enligt vilka befälhavaren ska välja en ryggsäck för sig själv.

WorkPro W081065

En av de mest populära är modellen för detta företag för 37 fickor. Denna ryggsäck är tillverkad av polyester, vilket ger den hållbarhet. Den har tre fack och en bred botten för stabilitet. Botten är gjord av vattentät plast för att hålla ut vatten och smuts. Materialen är lätta att rengöra. En egenskap hos denna modell som skiljer den från resten är dess förmåga att ladda upp till 65 kg verktyg , medan dess egen vikt är 1,6 kg.

Denna modell finns i flera färger, men den mest populära är svart och rött. Ryggsäcken har ett fack för en bärbar dator och tillbehör. Flera fickor gör det enkelt att bära ett stort antal verktyg och förbrukningsmaterial. För alla dess fördelar har den ett relativt lågt pris - cirka 4000 rubel, vilket helt motsvarar dess kvalitet och hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stanley Fatmax 1-79-215

Denna modell är den mest populära. Ett utmärkande drag är antalet fickor - det finns 50 st. Ryggsäcken är tillverkad i höghållfast nylon, har breda justerbara axelremmar samt ett separat fack för en bärbar dator. Den breda vattentäta gör den stabil. Styv form och skräddarsy gör det möjligt att öppna facken mycket brett, att använda ryggsäcken som en horisontellt uppsatt verktygssats.

Inuti är den trimmad med ett elastiskt band som gör att du kan hålla många verktyg. Ryggsäcken kan öppnas från båda sidor tack vare två lås. Det ser ut som en vanlig ryggsäck, så du kan enkelt åka på en resa med den. Det motiverar fullt ut sitt pris, att döma av kundrecensioner. Det kostar cirka 5 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

KBT C-07

Denna modell kallas ofta bland användare som installatörens ryggsäck. Det är en av de mest populära modellerna, det ser snyggt ut och det är mycket bekvämt att använda det. Med en sådan ryggsäck kan du inte bara arbeta, utan också gå en vandring eller resa, samtidigt som du ger upp en resväska som tar upp dina händer. Denna ryggsäck är tillverkad av vattentät polyester, ett ganska tufft material. Den har öglor av selar, så att du kan hänga ytterligare påsar på den.

Jämfört med andra modeller har den få fickor - endast 19 stycken. Två djupa sidofickor förvarar dina väsentligheter. Den har en syad resår i det främre facket för vertikal förvaring av skruvmejslar och nycklar, och en liten transparent visitkortsficka. Trots sin relativt små storlek har den en ganska bra kapacitet. Ryggsäckens vikt är cirka 1800 g. Den tillverkas huvudsakligen i svart och grått och kostar cirka 3500 rubel i webbutiker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Interverktyg BX-9020

Jag råder dig att köpa den här modellen för dem som behöver en hållbar ryggsäck med nödvändiga fickor och fack, men i mellanklass. Denna modell var gjord av textilier, men med modern teknik. Den är mycket stabil och har också en vattentät botten. Det kostar i genomsnitt 2 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Viktig! Betyget för de bästa tillverkarna av ryggsäckar och väskor för verktyg, utöver de som anges ovan, enligt resultaten från förra året, inkluderade företag som TOPEX, DeWALT, Pro'sKit. Det finns till och med en rysk tillverkare - Zubr.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Transformationsväskan från den ryska tillverkaren "Zubr" är i budgetpriskategorin, den kostar cirka 1500 rubel. Den är tillverkad av textilier, mycket rymlig och hållbar. Denna modell är tillverkad enligt modern teknik, har en tålig vattentät botten och 17 fickor. Du kan bära väskan med två små handtag eller med ett axelband. Den enda nackdelen är att det är en väska och inte en ryggsäck. Därför, innan du köper, bör du tänka på om det kommer att vara bekvämt att bära det och utföra reparationer med det. Till exempel på höghöjdsarbete är det definitivt inte lämpligt.

Bild
Bild

Hur gör man rätt val?

Det bör förstås när du väljer en ryggsäck för verktyget att modellen måste vara stabil, ha nödvändigt antal fickor och en bred botten. Design och färg kan väljas efter din smak; idag presenteras de i stora mängder. Tänk vad du vill ha med dig i din ryggsäck och hur mycket utrymme du behöver för små saker.

Kom ihåg vilka verktyg du brukar ha med dig, vilka andra tillbehör som behövs.

Utifrån detta, bestäm vad som är viktigare för dig - antalet fickor, eller omvänt, flera rymliga fack med ett litet antal fickor. Och välj gärna utifrån de angivna kriterierna.

Rekommenderad: