Grill Redmond: Elektrisk Grill För Hemmet, Recensioner, Hur Man Tvättar Korrekt, Elektrisk Våffeljärn Och SteakMaster

Innehållsförteckning:

Video: Grill Redmond: Elektrisk Grill För Hemmet, Recensioner, Hur Man Tvättar Korrekt, Elektrisk Våffeljärn Och SteakMaster

Video: Grill Redmond: Elektrisk Grill För Hemmet, Recensioner, Hur Man Tvättar Korrekt, Elektrisk Våffeljärn Och SteakMaster
Video: Så testar du grillslangen - Förberedning av grill 2024, April
Grill Redmond: Elektrisk Grill För Hemmet, Recensioner, Hur Man Tvättar Korrekt, Elektrisk Våffeljärn Och SteakMaster
Grill Redmond: Elektrisk Grill För Hemmet, Recensioner, Hur Man Tvättar Korrekt, Elektrisk Våffeljärn Och SteakMaster
Anonim

Grillning är enkelt och bekvämt om du väljer rätt val. Redmond -grillar har vissa funktioner och fördelar som skiljer dem från resten. Ta en närmare titt på de särskilt populära elektriska grillmodellerna som beskrivs i den här artikeln.

Bild
Bild

Särdrag

Redmond är ett ryskt företag som bedriver produktion av små hushållsapparater, grundat 2007. Trots sin låga ålder har detta företag redan lyckats vinna konsumentens förtroende och ta sin välförtjänta plats på världsmarknaden för varor. Produkterna från detta företag finns i Frankrike, England, Förenade Arabemiraten, Tyskland och post-sovjetiska rymden. Företaget tillverkar multikokare, mixer, dammsugare, brödmaskin, mikrovågsugn, men Redmond -grillar är särskilt populära.

Och i appen Cooking with Redmond har du tillgång till alla recept från en omtänksam tillverkare.

Alla modeller av grillar har en garantitid - från 12 månader till 2 år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sorter och egenskaper

Utan undantag är alla Redmond -grillar elektriska, de kräver inte kol och drivs från ett uttag. De är efterfrågade både hemma och utomhus. Sådana grillar är så bekväma som möjligt, enkla att använda, multifunktionella (de kan användas för stuvning, uppvärmning, bakning, upptining av mat), de sparar också tid på grund av matlagningshastigheten och har möjlighet att laga mat utan olja. De är mycket kompakta och lätta, bärbara - väger cirka 4 kg.

Redmonds sortiment innehåller helt olika typer av grillar . En av de mest populära är den bärbara kontaktgrillen.

Bild
Bild

Det första man kan säga om denna typ av grill är att den tillhör utrustningen av restaurangtypen . På en kontaktgrill kan du laga en mängd olika produkter - kött, fisk, skaldjur, till och med bakverk och frukt. Den kan användas som en miniugn och har en högre prestandanivå.

Utvändigt är kontaktgrillar en ugn med stål- eller gjutjärnsgaller / bänkskiva ovanpå.

Dessa grillar från Redmond är utrustade med två arbetsytor, till exempel ett våffeljärn, vilket gör att maten kläms fast på båda sidor under tillagningen och inte behöver vändas för högkvalitativ stekning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

På de elektriska grillarna med två arbetsytor SteakMaster RGM-M801 och SteakMaster RGM-M805 från Redmond kan du laga allt du vill-från biffar av alla slag till fisk, grönsaker, bakverk och till och med fruktdesserter. En av de utmärkande egenskaperna hos denna modell är möjligheten att använda den som ugn: du kan baka mat i folie, som förresten kommer att hålla gallren rena.

SteakMaster -serien kan öppnas 180 °, vilket fördubblar arbetsytan . I det här fallet måste produkterna vändas, eftersom en skapas från två ytor, men om det är hastigheten och volymen av matlagning som är viktiga för dig, kommer det inte att vara särskilt svårt.

Bild
Bild

SteakMaster -grillen är utrustad med en steglös effektreglering i tre nivåer, så att du enkelt och enkelt kan välja önskad temperatur. Högsta nivån (230 ° C) är avsedd för biffar och kotletter, medelnivån är för grönsaker och fisk och miniminivån är idealisk för tillagning av frukt och desserter.

SteakMaster RGM-M805 är något kraftfullare än SteakMaster RGM-M801-2100 W mot 1800 W.

Med den inbyggda indikatorlampan missar du inte grillens starttid.

Dessa modeller är mycket bekväma att använda . - locket med en speciell infästning täcker försiktigt maten utan att pressa eller glida dem från galler, vilket avsevärt minskar risken för att förlora värdefull fyllning från smörgåsar eller pajer, och bidrar också till enhetlig stekning av biffar med olika tjocklek.

Bild
Bild

SteakMaster -modellerna väger relativt lite - cirka 3, 8-4 kg, vilket gör att du kan ta dem med dig på en picknick eller ta med dem hem till vänner. Måtten är också små - 193 × 235 × 108 mm. Dessa grillar, som alla andra elektriska grillar, fungerar från ett uttag. Kroppen är gjord av metall och plast, det finns en avtagbar fettbricka.

Dessa grillar är också utrustade med en non-stick beläggning, så att du kan laga mat även utan olja eller med en minimal mängd av den . Grillen levereras med en receptbok med illustrationer och de mest begripliga steg-för-steg-instruktionerna, samt en servicebok och en bruksanvisning.

Bild
Bild

Förresten, modellen SteakMaster RGM-M805 har 7 automatiska tillagningsprogram för vilka grillen självständigt ställer de idealiska parametrarna. Det är mycket bekvämt för nybörjare och sparar mycket tid och ansträngning.

En annan populär grillmodell är den så kallade SkyGrill RGM-M810S Smart Grill. Det kallades smart eftersom det kan styras via ett Android / IOS -program som heter Ready for Sky. Ett separat omnämnande är att Redmond är det första företaget i Ryssland som släppte ut hushållsapparater som styrs via en smartphone.

Bild
Bild
Bild
Bild

Detta öppnar många möjligheter - till exempel kan du slå på värme när som helst med hjälp av fördröjd startläge .utan att bli distraherad från affärer eller chatta med vänner, svep bara fingrarna över skärmen på din smartphone eller surfplatta. Och även via appen kan du styra uppvärmningen för att hålla mackorna varma eller värma upp igen.

Grilllocket har en rund knapp för temperaturreglering, en indikator för redo för enhet och uppmaningar.

Precis som SteakMaster kan SkyGrill RGM-M810S användas som till exempel ugn för tillagning av pilaf eller grytor. För att göra detta, linda in maten i folie och lägg den i en behållare.

Denna modell stängs också av automatiskt när tillagningen är klar, vilket ger den en extra säkerhetsbonus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Ibland räcker inte löften och tillverkarens beskrivningar för att välja en grill. Ofta vänder sig köpare till samma vanliga människor, som dem, för att ta reda på alla för- och nackdelar med modellen de är intresserade av. Detta är mycket enkelt att göra - läs bara recensionerna för den här modellen.

Till exempel accepterades grillen Redmond SteakMaster RGM-M801, av recensionerna och det höga betyget (4, 5 av 5) att döma av kunderna med en smäll. Det första de märker är tillgänglighet. Detta märke finns i många butiker, både små städer och stora, och kan också hittas i hushållsapparater eller på företagets officiella webbplats. Priset är ganska överkomligt - cirka 5-6 tusen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis är den 30-rätters receptboken som ingår i grillen en obestridlig fördel . - dess närvaro gladde särskilt dem som först bestämde sig för att börja grilla. Alla recept som tillhandahålls är utrustade inte bara med vackra fotografier, utan också med tydliga förklaringar och är lämpliga för just denna grill. Och även kort information för varje produkttyp (kött, fisk, bakverk, etc.) finns på grillpanelen, vilket utan tvekan är tilltalande. Kunderna är positivt överraskade över de olika rätter som kan tillagas på denna grill - från biffar till våfflor och andra bakverk, deras fantastiska smakegenskaper och snabba uppvärmning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Grillunderhåll är också enkelt . Grillen våt tvättas med svampar och diskmedel, enligt vad som anges i tipsen för användning och skötsel av eventuell elektrisk grill. Vissa köpare ville att bilagorna skulle vara avtagbara, så att när de lämnar det blir mycket lättare att rengöra den korrugerade ytan på gallren. Baserat på priskategorin var pallen för överflödigt fett en trevlig överraskning för köparna, eftersom den inte alltid finns i modeller med ett så demokratiskt pris.

Kunderna kunde inte ignorera den smarta SkyGrill RGM-M810S-grillen. Denna modell skiljer sig naturligtvis från dem som finns på marknaden - den är så modern som möjligt tack vare fjärrkontrollen, och det är detta, enligt köparnas uppfattning, som är dess främsta egenskap. Kunderna övar på att stänga av grillen när de är utanför huset, och enheten av någon anledning förblir på, vilket är mycket bekvämt och så säkert som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

I allmänhet liknar egenskaperna hos SkyGrill RGM-M810S liknande de hos SteakMaster RGM-M801-och deras betyg är ungefär detsamma, men om du är ett fan av teknik eller inte vill gå runt grillen under hela semestern, när du tittar på maträttens beredskap kommer SkyGrill RGM-M810S definitivt att ha smak.

Köpare markerar alltid ytterligare "tillbehör" som en separat vara ., som kan köpas för en liten mängd för bekvämare matlagning. Till exempel kostar en aluminiumplåt RAM -BP1 bara cirka 500 rubel, och tillagningsprocessen är mycket förenklad - du behöver inte leta efter specialiserade rätter för att baka grönsaker på grillen, du behöver bara beställa en grill komplett med en plåt. Det kan enkelt rengöras under rinnande vatten eller i diskmaskinen.

En annan sak som kan hjälpa dig är engångsformar av aluminium, som finns i en uppsättning av 5. Aluminium leder värme bättre än gjutjärn eller stål, vilket säkerställer enhetlig uppvärmning av produkter. Aluminium påverkar inte heller smak och lukt av mat och absorberar inte fukt och fett.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tips för användning och skötsel

För sitt "arbete" kräver Redmond -grillar en viss omsorg. Om du vill att de ska tjäna dig länge, var särskilt uppmärksam på de tips för användning och vård som specialister erbjuder.

Först och främst, när du köper en Redmond -grill, bör du läsa de medföljande instruktionerna. Detta sparar tid och förenklar underhållet och driften av din grill.

Kom ihåg att grillen måste nå en viss temperatur . - detta gör att du kan laga den godaste rätten och förlänga grillens livslängd. Tack vare termometern, som kan köpas för modeller som SteakMaster, är denna process enkel.

Bild
Bild
Bild
Bild

En mycket viktig punkt är att rengöra panelen . Det bör göras före och efter tillagning. Medan du skulle behöva en borste av metall eller mässing för att rengöra en traditionell icke-elektrisk grill, är en elektrisk grill lite lättare. Eftersom Redmond-modellerna inte går att ta bort måste du använda pappershanddukar och mjukpapper, svampar och tvättmedel eller flytande tvål.

Gå över panelerna, över varje präglad del med en svamp med lite skum. Du måste göra detta två gånger - innan du värmer upp grillen igen. Detta görs för att avlägsna kvarvarande fett- och kolavlagringar från tidigare tillagning. Och omedelbart efter att grillen svalnat efter tillagning - under detta avlägsnas brända matbitar, huvuddelen av kolavlagringar och fett. Nästa steg är att gå över panelerna med en svamp utan skum. Torka av hela ytan med en torr handduk efter våtrengöringsproceduren. Genom att göra det till en vana att rengöra din grill direkt efter tillagningen kan du göra det lättare för dig själv att rengöra nästa gång du lagar mat. Grillens utsida tvättas på samma sätt.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du rengör en elektrisk grill från Redmond är det strängt förbjudet att:

  • använd metallborstar, eftersom ytan på alla modeller är non-stick, och hårdmetallhög kan skada den: en vanlig svamp kommer att räcka;
  • tvätta den medan den är varm eller till och med ansluten av säkerhetsskäl;
  • nedsänka grillen i vatten helt eller lämna den orenad - detta kan skada de elektriska delarna och är inte heller särskilt säker.

Fettmottagaren ska rengöras separat. För att göra detta måste du ta bort den - enligt instruktionerna och bli av med vätskan på något sätt som passar dig. Skålen tvättas efter varje tillagning (du behöver inte tvätta den före den) med varmt rinnande vatten eller med en diskmaskin.

Genom att noggrant studera instruktionerna som bifogas varje modell av Redmond -grillar och genom att följa enkla tips kan du förlänga grillens livslängd avsevärt, göra den så enkel, säker och bekväm som möjligt.

Rekommenderad: