Grill GFGril (15 Bilder): Fördelarna Med En Elektrisk Grill Med Avtagbara Paneler, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Grill GFGril (15 Bilder): Fördelarna Med En Elektrisk Grill Med Avtagbara Paneler, Recensioner

Video: Grill GFGril (15 Bilder): Fördelarna Med En Elektrisk Grill Med Avtagbara Paneler, Recensioner
Video: Så testar du grillslangen - Förberedning av grill 2024, Maj
Grill GFGril (15 Bilder): Fördelarna Med En Elektrisk Grill Med Avtagbara Paneler, Recensioner
Grill GFGril (15 Bilder): Fördelarna Med En Elektrisk Grill Med Avtagbara Paneler, Recensioner
Anonim

Elektriska grillar blir mer och mer populär bland köpare för varje år. De flesta moderna tillverkare erbjuder högkvalitativa och intressanta grillmodeller. Bland dem finns den inhemska tillverkaren GFGril. Det glädjer sina kunder med ett brett sortiment av modeller för alla smaker, som kommer att bli ett elegant tillskott till husets inre, liksom en oersättlig assistent vid beredning av utsökt och hälsosam mat.

Bild
Bild

Särdrag

Det ryska företaget GFGril grundades 2012 och specialiserar sig främst på tillverkning av grillar. Dess sortiment ger alternativ som är praktiska under vissa förhållanden.

Bild
Bild

Grills GFGril har flera funktioner

  • Hög kvalitet . Vid tillverkning av elektriska apparater använder tillverkaren endast material av hög kvalitet som kännetecknas av lång livslängd och motståndskraft mot mekaniska och andra skador.
  • Fokusera på hälsosam kost . Grills GFGril är utformade för att bevara produkternas användbara egenskaper maximalt, och därför blir sådana modeller en riktig välsignelse för dem som tittar på deras form och sin hälsa. Mat tillagad på en elektrisk grill är balanserad, innehåller viktiga näringsämnen med en minsta mängd kolesterol.
  • Kraft . Den höga rostningsgraden av elektriska modeller är inte på något sätt sämre än graden av rostning på kol. Köttet visar sig vara lika saftigt och smakrikt, och speciella ytor gör att du kan få ett aptitligt ribbmönster på kött, fisk och grönsaker.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Design . En intressant design gör att du kan köpa en grill som mest smidigt passar in i husets inre. Dessutom, när man utvecklar modeller, ägnar specialister särskild uppmärksamhet åt sin enhet för den mest bekväma driften.
  • Kompakthet . Tekniken är liten och mobil. Tack vare dessa kvaliteter kommer det inte att vara svårt att hitta en plats för det i köket, och vid behov översätta och förbereda läckra rätter överallt där det finns tillgång till el.
  • Stort utbud av . Produktionen omfattar tillverkning av inte bara elektriska grillar, utan även aerogrillar, kolmodeller, minioggnar med ett fack för stekning av kött och mycket mer. Bland dem är det lätt att hitta en multifunktionell modell för en lägenhet och ett sommarboende.
Bild
Bild

Populära modeller

Elektriska grillar från en inhemsk tillverkare är mycket efterfrågade bland köpare och uppfyller de nödvändiga kvalitetsstandarderna. Sortimentet innehåller olika alternativ för varje smak och olika priskategorier, vilket gör att du kan välja den optimala modellen för varje hem.

Elektrisk grill GF-170 (Profi) . Funktionerna i denna elektriska grill gör att du kan laga mat på två ytor samtidigt vid en temperatur på +180 grader. Uppvärmningsmekanismen är placerad på tallrikarna, så att maten värms upp jämnt. Du kan laga mat utan att använda olja på grund av den förstärkta non-stick-beläggningen. Det smälta fettet flyttas till speciella brickor med hjälp av en mekanism för att smidigt luta tallrikarna och gör maten ännu mer hälsosam och god. Grillen har en timer och temperaturkontroll. Dessutom absorberar arbetshöljet inte fett och är lätt att rengöra även med vanliga servetter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektrisk grill med avtagbara paneler GF-040 (Waffle-Grill-Toast) . Bekväm modell perfekt för kyckling, rostat bröd, våffla och biff tack vare dess tre avtagbara paneler. Enheten på den elektriska grillen innehåller ett värmeisolerande handtag med ett lås för enkel användning, samt 11 temperaturlägen, med vilka det är enkelt att justera matlagningsgraden. De avtagbara panelerna är lätta att rengöra, och den värmebeständiga kroppen gör att du kan laga mat säkert och bekvämt. Små dimensioner tillåter användning av enheten även i mycket små kök.

Bild
Bild

Elektrisk grill GF-100 . Lämplig för att förbereda dietmåltider. Grillens särart ligger i stekning av rätter från båda sidor, vilket sparar tillagningstid avsevärt utan att minska kvaliteten på rätten. Tillagningen sker utan olja på grund av non-stick-beläggningen, och det resulterande fettet avlägsnas automatiskt i en specialbricka. Temperaturregimen når +260 grader för en krispig skorpa. Det är bekvämt att använda både på landet och i lägenheten. Det tar inte mycket plats och är lätt att rengöra.

Bild
Bild

Konvektionsgrill GFA-3500 (luftfrityr) . Airfryer blir ett oumbärligt verktyg för snabb och högkvalitativ matlagning av hälsosamma måltider. Denna modell är utrustad med en unik varmluftscirkulationsteknik, tack vare vilken maträtten behåller sina näringsegenskaper. Dessutom kommer en bekväm display och en timer att göra matlagningen ännu mer bekväm. Det finns 8 program för tillagning av pommes frites, kyckling, bakverk, skaldjur, grönsaker och andra produkter i intervallet från +80 till +200 grader, vilket inte kräver konstant uppmärksamhet från ägaren. Dessutom gör tekniken för grilleffekten att du kan baka mat från alla sidor, vilket gör den krispig på utsidan och öm på insidan. Non-stick-ytan gör rengöringsprocessen snabb och trevlig.

Bild
Bild

Recensioner

Positiva recensioner bekräftar GFGrils rykte. Nöjda kunder pekar på fördelar som hög kvalitet och användarvänlighet. Tack vare kvalitetsmaterial är apparaten lätt att rengöra, och med apparaten kan du tillaga kött lika snabbt som på en kolgrill. Dessutom passar den vackra designen smidigt in i det inre av rummet, och dess kompakta mått gör att den kan användas under alla förhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den största nackdelen med GFGril -produkter är priset över genomsnittet. Sortimentet erbjuder alternativ från olika priskategorier, men de senaste modellerna, utrustade med ett stort antal funktioner, är ganska dyra.

Rekommenderad: