Växthus Glass House: Modell "Björk", Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Växthus Glass House: Modell "Björk", Recensioner

Video: Växthus Glass House: Modell
Video: Machinarium Soundtrack 11 - The Glasshouse With Butterfly (Tomas Dvorak) 2024, Maj
Växthus Glass House: Modell "Björk", Recensioner
Växthus Glass House: Modell "Björk", Recensioner
Anonim

Växthus är mycket populära bland ägare av förortsområden. De flesta sommarboende strävar efter att köpa kvalitetsbyggnader till överkomliga priser. Numera erbjuder många företag ett brett utbud av höghållfasta växthus som uppfyller kundernas krav.

Bland dem finns Glass House, som lockar köpare med intressanta modeller. Bland alternativen i sin katalog kan du hitta ett växthus som är lämpligt för en kund med alla önskemål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Glass House har glädjat kunderna med kvalitetsväxthus sedan 2001. Dess produkter är certifierade och uppfyller nationella och internationella standarder.

Det finns flera huvudfördelar med varumärkesdesigner

  • Enkel installation. Installation kräver inte mycket ansträngning och tar kort tid.
  • Kvalitet. Alla växthus är tillverkade av högkvalitativa material. Ramens bas är av metall och beklädnaden är gjord av tåligt glas eller polykarbonat.
  • Pålitlighet. Tack vare en speciell patenterad infästning är strukturen i företagets växthus mycket hållbar och motståndskraftig mot dåligt väder.
  • Hög täthet. Alla Glass House -modeller är utformade för att hålla värmen inne i växthuset och förbli motståndskraftiga mot vindbyar och eventuell nederbörd. Dessutom kräver specialutrustningen i företagets sommarväxthus inte användning av tätningsmedel, gummitätningar och andra ytterligare enheter för att bibehålla tätheten.
  • Användarvänligheten. Växthusdesigners är extremt uppmärksamma på utvecklingen av sin externa och interna design. Det rationella arrangemanget av ventilationsöppningarna, liksom standardstorlekarna, med hänsyn till sängarnas placering och den bekväma infällningen av hyllorna, gör konstruktionernas funktion extremt bekväm.
Bild
Bild
Bild
Bild

När man skapar växthus använder företaget modern teknik och högkvalificerade specialister övervakar produktionen.

Det finns flera funktioner i företagets produkter

  • Glass House erbjuder sina kunder ett brett utbud av modeller av sommar- och året runt-växthus av alla former och storlekar. Dessutom finns det möjlighet att göra en individuell ritning av strukturen på begäran av klienten.
  • Varje köpare får ett certifikat med en garanti från 12 månader till 5 år, beroende på växthusets utformning.
  • Kostnaden för växthus är olika. Konsulter kan hitta rätt alternativ för varje budget.
  • Miljövänliga material som används för att skapa strukturer testas på sju parametrar.
  • Företaget har mer än 50 filialer och erbjuder även gratis leverans till 100 städer i landet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära modeller

Bland företagets sortiment sticker modellen särskilt ut " Björk " … Dess dimensioner är 3 m bred och 2,1 m hög. För denna typ av konstruktion ger Glass House en garanti på upp till 5 år. Den maximala livslängden för strukturen är upp till 30 år. Demontering för vintern krävs inte, vilket är mycket bekvämt. Växthuset tål lätt en snölast på upp till 250 kg / m2. Gaveltaket möjliggör förekomst av fyra ventiler, vilket ger utmärkt luftutbyte under sommaren och hösten.

Materialen för tillverkning av denna struktur är nätverkspolykarbonat (tack vare vilket ingen snöröjning krävs) och metallen som används för att skapa ramen.

Modellen Birch ser bra ut i både klassisk och modern landskapsdesign, eftersom den har ett snyggt och snyggt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nästa växthus från Glass House att se upp för kallas " Narva " … Denna modell är gjord av höghållfast glas och en metallram. Dess dimensioner är 2,5 m bred och 2,1 m hög. Klädseln tål vindbyar upp till 25 m / s, samt vikten av snö upp till 250 kg / m2. Modellens design är neutral, men intressant nog. För enkelhets skull är designen utrustad med en skjutdörr och fyra ventiler. Demontering för vintern krävs inte. Denna modell passar perfekt in i området, inrett i minimalismstil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det mest populära sommarväxthuset för odling av gurkor och tomater är modellen " Arktis " … Dess dimensioner: bredd - 3 m, höjd - 2, 5 m, längd - 8, 05 m. Ramen är gjord av galvaniserat stål, manteln är gjord av nätverkspolykarbonat. Strukturen tål snövikt upp till 250 kg / m2 och vindbyar upp till 20 m / s. Modellen är utrustad med gaveltak och sex ventiler för tillgång till friskluftsanläggningar. Skjutdörrar, det finns en plats för hyllor. Tillverkaren ger också en garanti för denna produkt i upp till 5 år. Den genomsnittliga livslängden för ett växthus är 30 år.

Bild
Bild

Recensioner

Glass House -produkter har mestadels positiva recensioner. Den valfria monteringstjänsten gör att webbplatsägare kan spara tid och ansträngning. Nöjda kunder pratar gärna om det utmärkta arbetet hos enskilda konsulter i företaget, liksom deras vänliga attityd och professionella förhållningssätt till affärer.

Bland de fördelar som kunder ofta anger i sina recensioner är i första hand konstruktionernas tillförlitlighet och hållbarhet. Köpare lyfter också fram enkelheten i strukturer, användarvänlighet och möjligheten att göra ett växthus på beställning.

Rekommenderad: