Ryska Gräsmattor: Rullande Gräsmatta Och Gräsblandningar För Landskapet, Funktioner Och Tips För Att Välja

Innehållsförteckning:

Video: Ryska Gräsmattor: Rullande Gräsmatta Och Gräsblandningar För Landskapet, Funktioner Och Tips För Att Välja

Video: Ryska Gräsmattor: Rullande Gräsmatta Och Gräsblandningar För Landskapet, Funktioner Och Tips För Att Välja
Video: TRÄDGÅRDSANLÄGGARE 4 Reparationer 7 RULLA UT GRÄS 2024, Maj
Ryska Gräsmattor: Rullande Gräsmatta Och Gräsblandningar För Landskapet, Funktioner Och Tips För Att Välja
Ryska Gräsmattor: Rullande Gräsmatta Och Gräsblandningar För Landskapet, Funktioner Och Tips För Att Välja
Anonim

En rik och tät gräsmatta kommer att dekorera alla platser. Den ljusa färgen på grönska lugnar nervsystemet, slappnar av och ger en känsla av lugn. Produkterna från det ryska gräsmattan är mycket populära på den ryska marknaden. Företaget erbjuder ett brett utbud av torv- och gräsblandningar för plantering.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Varumärket "ryska gräsmattor" lockade konsumenternas uppmärksamhet med ett rikt sortiment och höga kvalitetsstandarder. Experter gör sina egna gräsmattor med noggrant utvalda råvaror . Varje örttyp har individuella egenskaper. Vissa typer är bra för idrottsplatser, andra är valda för utformning av trädgårdar eller parker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget erbjuder också komplexa gödningsmedel som hjälper till att odla en grönskande gräsmatta och behålla den i detta skick.

Visningar

Du kan bekanta dig med det aktuella sortimentet på företagets officiella webbplats. Här tar vi en titt på de mest populära typerna av produkter.

Bild
Bild

Ekonomi

Denna rullgräsmatta är utformad för att anlägga stora områden: parker, vägar, industriområden och andra liknande områden. Standardstorleken på rullar är 0, 4x2, 0 m. Ytan är 0, 8 kvm. m.

Bild
Bild

Sorten kombinerar sorter av svingel eller bluegrass. Trots priskategori och namn är produktens kvalitet inte sämre än en annan typ av rullgräsmattor - "Etalon ". Den låga kostnaden beror på att beläggningens färg inte är tillräckligt enhetlig. Och även i kompositionen finns det vilda spannmål.

Bild
Bild

Parkovy

En beläggning med ökad nyanstolerans jämfört med bluegrass -arter. Det bästa alternativet för landskapsdekoration. Formen på rullarna är densamma som på Economy -gräsmattan . Kompositionen inkluderar sorter av svingel (80%) och ängsblågräs (20%). Örten har en ovanlig silkeslen konsistens. Denna effekt beror på svingelbladens struktur.

Bild
Bild

"Park" gräsmatta ser attraktiv ut i stora områden. Det kommer att belysa den naturliga skönheten hos buskar, träd och andra växter.

Växer anmärkningsvärt i halvskugga och i invigda områden . Tål dåligt hög luftfuktighet. Gräset är inte motståndskraftigt mot trampning, men det tål en torr vandring väl. Det är resistent mot sjukdomar och skadedjur.

Bild
Bild

Universell

Gräsmattans sammansättning innehåller speciella sorter av kanadensiskt urval. Beläggningen slår snabbt rot på vilken mark som helst och har ökat motståndskraft mot ogynnsamma väderförhållanden. Experter har kombinerat ett överkomligt pris med optimal prestanda. En förenklad teknik används vid tillverkning av en universell beläggning.

Kompositionen kan innehålla en liten mängd klöver eller vilda korn . Ogräsgraden är 1 ogräs per kvadratmeter.

Bild
Bild

Referens

En gräsmatta med många användningsområden: parker, idrottsplaner, trädgårdar, sommarstugor, vägbackar och mycket mer. Den består helt av ängs bluegrass. Denna art har bevisat sig väl under olika klimatförhållanden. " Etalon" användes i olika regioner i landet från södra Krasnodar -territoriet till norra Yakutia.

Produktfunktioner - hållbarhet och hög motståndskraft mot kalla snaps. Efter dramatiska väderförändringar studsar gräset snabbt tillbaka.

Bluegrass-sorter är krävande för villkoren för frihetsberövande, vilket inte leder till sjukdomar.

Gräsmattan måste matas regelbundet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Klassisk

Om du vill ha en hållbar, hållbar och attraktiv gräsmatta, kolla in den här produkten. Det kommer att utvecklas underbart både i ett soligt område och i skuggan. Artens sammansättning: rödsvingel och ängsblågräs i olika proportioner.

En högkvalitativ rullgräsmatta kommer att vara en dekoration för ett parkområde eller en boulevard. Denna sort rekommenderas att användas för att anlägga staden. Produkten anpassar sig snabbt till förändrade väderförhållanden. Huvudegenskaper: enkelt innehåll, densitet, attraktiv konsistens, måttlig tillväxt.

Rullarna är svåra att tolerera fuktstagnation och trampning . Det finns en liten heterogenitet i färgen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Picknick

Det främsta kännetecknet är den ljusa färgen jämfört med andra sorter. Gräset blir ljusare med vårens ankomst. Artkomposition - ängs bluegrass.

Gräset är inte rädd för stress, plötsliga temperaturförändringar. På grund av sin höga stabilitet behåller gräsmattan ett attraktivt utseende.

Gräset växer snabbt, har brett lövverk och kräver mycket solljus . Genom att välja gräsmattan "Picknick" får köparen en monofunktionell, praktisk och högkvalitativ landskapsarkitektur.

Bild
Bild

DeLuxe

En elitsort av gräsmattor som har odlats med noga utvalda sorter. Duken lockar uppmärksamhet med en rik mörkgrön färg. Grässkyddet har en enhetlig struktur och hög densitet, vilket gör att gräsmattan ser ut som en matta.

Gräset växer långsamt och behåller sitt snygga utseende efter att ha klippts under lång tid. Ljus och tät färg kommer att glädja hela säsongen till slutet av hösten. Produkten riktar sig till en krävande och sofistikerad konsument.

Experter använde sorter som intar ledande platser i betyg av färger

Ängblågräs, som utgör 100% av artens sammansättning, behöver tillräckligt med solljus. Och han ställer också krav på jordbruksteknik. Du måste mata den regelbundet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sporter

En annan typ av rulltäcke, som helt och hållet består av ängsblågräs. Hållbarhet och slitstyrka bör noteras som de viktigaste egenskaperna. En mörkgrön enhetlig färg förtjänar särskild uppmärksamhet. Örten är inte rädd för sjukdomar och visar också motståndskraft mot trampning.

Locket återhämtar sig snabbt från stress, inklusive plötsliga temperaturförändringar och yttre skador

Självförnyelse av integritet är snabbare än översådd.

För att behålla det utsökta utseendet och egenskaperna hos dukarna är det nödvändigt att strikt följa jordbrukstekniken. Det inkluderar vattning, gödsling, full belysning och klippning.

Bild
Bild

Skuggtolerant

Namnet på denna art talar för sig själv. Gräsarterna som utgör omslaget växer bra i skuggan och är resistenta mot brist på naturligt ljus. Denna produkt anses vara den mest motståndskraftiga mot mörkare bland alla produkter från det ryska gräsmattan.

Företagets anställda använde en blandning av nyansresistenta sorter (bluegrass squat och rödsvingel). Denna typ av gräsmatta är perfekt för regioner där molnigt väder är normen.

Huvuddragen är aggressiviteten hos de sorter som används . De utvecklas dominerande och växer snabbt i ny terräng. Vattna din gräsmatta regelbundet för att maximera dess attraktivitet. I händelse av torka kommer svingelsorter att råda. Duken har en ljus och ljus färg, tack vare vilken den ser bra ut i ett mörkt område.

Bild
Bild

Frömaterial

För köpare som vill odla sin egen gräsmatta erbjuder företaget ett brett utbud av gräsgräsfrön.

Varje gräsblandning har individuella egenskaper och dekorativa egenskaper.

Märket erbjuder kvalitetsprodukter till överkomliga priser.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Bland de många rullande gräsmattorna är det nödvändigt att välja rätt alternativ för dig. Moderna tillverkare har förenklat köparnas uppgift så mycket som möjligt genom att släppa en mängd olika färdiga produkter. Var och en av arten har karakteristiska egenskaper som är värda att uppmärksamma när man väljer.

Vissa gräsbäddar rekommenderas för anläggningsparker och torg, andra är bättre lämpade för idrottsplatser och industriområden. Separat är det nödvändigt att notera gräsblandningar som lätt tolererar brist på solljus eller överskott av det.

Bild
Bild
Bild
Bild

Allmänna rekommendationer från experter hjälper dig att göra rätt val

Oavsett vilken typ av gräsmatta du väljer måste den vara flerårig. I det här fallet kommer han att dekorera territoriet i flera år

I regioner med frostiga och långa vintrar är det nödvändigt att lägga en frostbeständig gräsmatta

Var noga med att uppmärksamma de dekorativa egenskaperna. För maximal visuell effekt, välj en gräsmatta med en enhetlig och rik färg

För att inte lägga mycket tid på att klippa gräset, välj sorter som växer långsamt

Rekommenderad: