Gräsmattor "Green Square": "Sports" Och "Universal", "Sunny", "Decorative" Och Andra Typer Av Gräsmatta, Frökomposition, Recension

Innehållsförteckning:

Video: Gräsmattor "Green Square": "Sports" Och "Universal", "Sunny", "Decorative" Och Andra Typer Av Gräsmatta, Frökomposition, Recension

Video: Gräsmattor
Video: What are the different types of Lawn Grass? - Rye, Fescue Seed Explained 2024, Maj
Gräsmattor "Green Square": "Sports" Och "Universal", "Sunny", "Decorative" Och Andra Typer Av Gräsmatta, Frökomposition, Recension
Gräsmattor "Green Square": "Sports" Och "Universal", "Sunny", "Decorative" Och Andra Typer Av Gräsmatta, Frökomposition, Recension
Anonim

Arrangemang av gräsmattor i vårt land har sina egna egenskaper. Detta beror till stor del på klimatförhållandena i olika regioner, vilket kan leda till att det kan vara svårt att plocka upp gräsmatta.

Bild
Bild

Det är inte lätt att odla, och det beror ofta på kvaliteten på fröna. men från tillverkaren "Green Square" kan du hitta en produkt av hög kvalitet som kan tillgodose behoven hos även den mest krångliga kunden . Därefter kommer vi att titta närmare på funktionerna i gräsmattan från detta märke, samt ta reda på dess sorter och recensioner av riktiga köpare.

Bild
Bild

Särdrag

Företaget "Green Square" erbjuder gräsblandningar av utmärkt kvalitet, med hjälp av vilken du kan odla en tät och saftig gräsmatta på kortast möjliga tid, och i framtiden kommer det bara att vara nödvändigt att sköta det ordentligt. Varumärket erbjuder inte en mångsidig ört som kan odlas överallt, tvärtom är varje typ av örtblandning utformad för olika ändamål och områden.

Bild
Bild

I sortimentet av märket finns gräsblandningar tillgängliga med en mängd olika frökompositioner som uppfyller alla nödvändiga egenskaper . Till exempel har nästan alla typer av gräsmatta mycket snabb grobarhet. Den vinterhärdiga gräsmattan klarar sig bra med konstanta temperaturförändringar och nederbörd, och sportgräsmattan har en mycket tät yta som inte tappar sitt utseende även efter idrott.

Det är viktigt att notera att företaget säljer sina produkter till överkomliga priser, men kvaliteten lider inte alls av detta.

Bild
Bild

Olika sorter

Tillverkaren av gräsmatta "Green Square" erbjuder flera sorter av gräsmattor, som är anpassade för att växa i olika klimat. I företagets sortiment kan du hitta utmärkta alternativ för gräsblandningar för plantering i staden, på en personlig tomt eller på landet.

  • " Universell ". Denna gräsmatta är bäst lämpad för odling i centrala Rysslands regioner. Sammansättningen av denna universella gräsblandning inkluderar röd- och ängsvingel, ängsblågräs och flera sorter av rajgräsgräs. Denna blandning är bäst lämpad för lerjord.
  • " Sporter ". Denna gräsmatta kan driva bort allt ogräs. Som namnet antyder är gräsblandningen perfekt för landskapsarkitektur och lekplatser, liksom fält, sommarstugor, trädgårdar och parker.
  • " Sol ". Frön av gräsmattor av denna sort är viktigast att skaffa för de södra regionerna, där den brännande solen lyser länge. Denna sort är mer motståndskraftig mot ultraviolett ljus, på grund av vilket gräsmatta ofta blir gult, och det är också anpassat för odling på torra platser.
  • " Skugga ". Perfekt för att skapa en grönskande och ljus gräsmatta i skuggiga områden, liksom i parker. Denna blandning är att föredra att köpa för centrala Ryssland.
  • " Dekorativ " det är bäst att välja en gräsmatta från detta märke för landskapsarkitektur för spel och rekreation, oftast planteras den i regionerna i mittzonen i vårt land.
  • Gräsmatta "För Sibirien och Ural " kommer att klara frostiga och snöiga vintrar utan problem. För de norra regionerna är denna blandning en riktig upptäckt, och den är också lämplig för skuggade områden.
  • De vinterhärdiga sorterna av gräsmattan från märket inkluderar också gräsmattan för "Nordvästregionen och Fjärran Östern ". Fröarnas unika sammansättning gör att växterna kan anpassa sig till konstanta temperaturfluktuationer, särskilt gräsblandningen är relevant för torvmark.
  • Det är värt att uppmärksamma gräsblandningen med mikroklöver , som har en fördelaktig effekt på jorden, berikar den med kväve. Detta är den perfekta lösningen för såväl ogräsbekämpning som för en hållbar gräsmatta.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

De flesta köpare av gröna torget blandningar noterar att de är av riktigt hög kvalitet och uppfyller också tillverkarens egenskaper fullt ut. Fröna är mycket enkla och praktiska att plantera, och dessutom kräver de inte alltför noggrann egenvård.

Bild
Bild

Köpare är också nöjda med de överkomliga priserna för olika typer av gräsmattor från märket och deras snabba groning . Fröna är lämpliga för att plantera både stora och små områden.

De gör en utmärkt saftig duk som inte sjunker, även om du har picknick på den, leker med barn eller går husdjur.

Bild
Bild

Många av dem som redan har odlat gräsmatta från märket rekommenderar att inte starta det och klippa det i tid - annars blir hon tuff och ful, och i framtiden blir det svårt att ta hand om henne. Det är bäst att göra allt i tid.

Rekommenderad: