Drill "Diold": Egenskaper Hos Slag, Icke-slag Och Elektriska Modeller. Hur Väljer Man En Mini Borr? Användarrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Drill "Diold": Egenskaper Hos Slag, Icke-slag Och Elektriska Modeller. Hur Väljer Man En Mini Borr? Användarrecensioner

Video: Drill
Video: Обзор Диолд ДЭА-20ЛИ-01 мощная бесщеточная аккумуляторная дрель шуруповерт новинка. 2024, April
Drill "Diold": Egenskaper Hos Slag, Icke-slag Och Elektriska Modeller. Hur Väljer Man En Mini Borr? Användarrecensioner
Drill "Diold": Egenskaper Hos Slag, Icke-slag Och Elektriska Modeller. Hur Väljer Man En Mini Borr? Användarrecensioner
Anonim

Gå till affären för att köpa en borr, du bör inte ignorera produkter från inhemska tillverkare. Till exempel rekommenderar många proffs att titta närmare på Diold -borrar.

Företagets produkter har ett helt demokratiskt pris, och deras kvalitet uppskattas mycket av specialister inom professionell reparation - detta framgår av användarrecensioner.

Bild
Bild

Olika sorter

Företaget erbjuder borrar i olika kategorier, inklusive elektriska borrar, både slagverk och slagfria, blandare, miniborrar och universalborrar. Varje art har flera modeller som skiljer sig åt i deras egenskaper.

För att inte misstas med valet av verktyg är det värt att överväga mer detaljerat vilka alternativ för borrar som finns

Chock . Den har ett arbetssystem där borren inte bara utför roterande utan även fram- och återgående rörelser. Den används vid borrning av trä, metall, tegel, betong. Denna sort kan ersätta en skruvmejsel eller användas för gängning i metall. Dessutom kan denna borr konventionellt användas som borrmaskin, eftersom den helt enkelt borrar och borrar med ett slag.

Bild
Bild
  • Obetonad . Det används för att bilda hål i låghållfasthet material som plywood eller plast. Faktum är att detta är en vanlig borr och dess skillnad från ovanstående alternativ kommer att vara frånvaron av en slagmekanism.
  • Borrmixer . Den kännetecknas av en ökad hastighetsindikator. Verktyget kan användas inte bara för det avsedda syftet, utan också för att blanda byggnadsblandningar. Detta är ett kraftfullare verktyg än den borrfria borrmaskinen. Den har mycket vridmoment, vilket gör den ganska tung. Ett lämpligt alternativ för seriösa renoveringar och efterbehandlingar.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Minibor (graverare) . En multifunktionell maskin som kan användas för borrning, slipning, fräsning och gravering av olika material. Uppsättningen för det angivna företaget innehåller en uppsättning munstycken, som alla har en specifik typ av syfte. Avser hushållsverktyg, kan användas för små arbeten.
  • Universal borr . Kombinerar funktionerna för en borrmaskin och en skruvmejsel.

En egenskap hos Diold -produkten är bekvämligheten med att arbeta med denna typ, för att ändra driftsläge behöver du bara vrida växellådan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

När du väljer en elektrisk borrmaskin från flera av de presenterade alternativen bör du vara uppmärksam på modellerna som presenteras nedan.

Diold MESU-1-01

Detta är en slagborr. Borrar höghållfasta produkter, såsom sten, betong, tegel. Fungerar i programmet för borrning med axiell påverkan.

Fördelarna inkluderar mångsidighet . Genom att ändra spindelns riktning kan borren förvandlas till ett verktyg för att lossa skruvar eller gänga.

Setet innehåller en ytslip och ett stativ för enheten. Modellen kan användas vid temperaturer från -15 till +35 grader.

Märkeffektförbrukning - 600 W. Hålets diameter når man arbetar på stål når 13 mm, i betong - 15 mm, trä - 25 mm.

Bild
Bild

Diold MESU-12-2

Detta är en annan typ av hammarborr. Det är en kraftfullare enhet. Fördelen jämfört med ovanstående alternativ är effekten som når 100 W, samt två varvtal - det kan fungera i det vanliga sättet att borra enkla produkter, samt växla till åtgärdsprogrammet med axiella slag och sedan arbeta med betong, tegel och annat material är möjligt …

Setet innehåller också ett fäste och ett stativ . Arbetsförhållandena är desamma. Således är detta verktyg utformat för professionellt arbete, i motsats till det första hushållsalternativet. Men dess nackdelar är dess högre pris och tunga vikt, vilket kan orsaka besvär under drift. Hålet vid borrning i betong är 20 mm, i stål - 16 mm, i trä - 40 mm.

Bild
Bild

Diold MES-5-01

Detta är en hammarlös borr. Utvecklar en effekt på 550 watt. Ett utmärkt alternativ för hemrenovering. Används för att borra hål i metall, trä och andra material, och när du ändrar spindelns riktning utökas maskinens funktionalitet. Håldiameter i stål - 10 mm, trä - 20 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mini borrar

När du väljer gravörer, var uppmärksam på modellerna MED-2 MF och MED-1 MF. MED-2 MF-modellen erbjuds i två versioner av olika priskategorier. Märkeffektförbrukning - 150 W, vikt - högst 0,55 kg. Multifunktionell enhet, vars alternativ kan variera beroende på vilken bilaga som används. Diold erbjuder två alternativ: ett enklare set i 40 delar och ett set på 250 delar.

Gravyrmodellen "MED-2 MF" utvecklar en effekt på 170 W. Detta alternativ är gjord för större arbete, dessutom har det större dimensioner och utmärks av ett högt pris.

Rekommenderad: