"Yandex.Modul" För TV: Hur Man Ansluter Till TV? Funktioner, Funktioner Och Egenskaper. Användarmanual

Innehållsförteckning:

Video: "Yandex.Modul" För TV: Hur Man Ansluter Till TV? Funktioner, Funktioner Och Egenskaper. Användarmanual

Video:
Video: Use the E-Manual on your TV 2024, Maj
"Yandex.Modul" För TV: Hur Man Ansluter Till TV? Funktioner, Funktioner Och Egenskaper. Användarmanual
"Yandex.Modul" För TV: Hur Man Ansluter Till TV? Funktioner, Funktioner Och Egenskaper. Användarmanual
Anonim

Yandex släppte nyligen en ny produkt, som den presenterade på en officiell konferens. Yandex. Module”är en liten TV-box. Den elektroniska enheten är utformad för att förbättra tittarnas njutning genom att lägga till artificiell intelligens till hushållsapparater. Låt oss överväga mediaspelarens funktioner mer detaljerat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Yandex. Modul "- Detta är en enhet som ser ut som en router . Det finns en strömknapp i slutet av produkten. Antennen, strömkontakten och USB finns också där. Det finns en HDMI -utgång på enhetens kortsida. Med den kan enheten ansluta till TV: n direkt. Genom att slå på digitalboxen får användaren tillgång till "Kinopoisk", Yandex-profiler ("Min sändning" och "Video"). Alla kan skapa en personlig kanal, där de kommer att bilda en lista över personliga preferenser (filmer, musik, bloggar, sport, nyheter, etc.). Dessutom öppnas åtkomst till "YouTube", "Amediateku" och några andra webbplatser.

Det är enkelt att hantera din enhet. För att göra detta, ansök en speciell applikation på telefonen eller Yandex. Station . Röststyrning av musik och videouppspelning är möjlig. Systemet har också andra intressanta funktioner.

Till exempel kan du ställa Alice (röstassistenten) en fråga om vädret, platsen eller något annat.

Bild
Bild

Egenskaper

Enhetsoperativsystem - Android 7.1 . Extern anslutning, via mikro-USB . Wi-Fi stöds. Enheten är 108 mm lång, 14 mm bred och 42 mm tjock. Mediaspelare väger 72 g. Företaget ger garanti för produkter i 1 år. Satsen innehåller vanligtvis själva enheten, en kabel, HDMI och mikro-USB-kablar. Instruktioner ingår också. Enheten fungerar med nästan alla TV -apparater med HDMI.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Fördelarna med nyheten är många

  • Det låter dig välja filmer och andra videor i Yandex . Efter att ha bestämt dig kan du titta på vad användaren är intresserad av på den stora skärmen.
  • Du kan inkludera favoritmusikkompositioner .
  • Du behöver inte använda knapparna för kontroll … Det räcker med att be assistenten högt att stänga av ljudet eller stoppa videouppspelningen, slå på en specifik låt osv.
  • FullHD -upplösning (1080p) ger utmärkt kvalitet.
  • Anslutningen är enkel . Du behöver bara ansluta kabeln till TV -kontakten. Upplägget är också ganska enkelt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Men av recensionerna att döma har mediaspelaren också nackdelar. Vissa människor gillar inte att enheten kan bindas till bara en profil … Därför, om varje familjemedlem har olika preferenser inom musik och film, fungerar det inte att använda enheten i tur och ordning. Du måste välja ett konto eller skapa ett generellt konto.

Andra användare påpekar det separat Yandex. Modul "är inte särskilt användbar … Användarvänlighet känns bara när du köper ett komplex bestående av en mediaspelare och "smarta" högtalare. Detta är det enda sättet att bestämma namnen på låtar, ställa in påminnelser, ställa in ett larm. När det gäller applikationen på en smartphone, tycker vissa att det är obekvämt.

Nackdelarna inkluderar också begränsad funktionalitet och en kort prenumeration på vissa tjänster (gratis åtkomst ges i 3 månader).

Bild
Bild

Tips för användning

Som redan nämnts kan du ansluta enheten till en TV via HDMI -porten. Kommunikation med röstassistenten utförs via Yandex. Station eller en smartphone. Alternativt alternativ - trådlösa högtalare IRBIS A, DEXP Smartbox . Du bör också skapa ett Yandex -konto.

För att din enhet ska fungera bra är det viktigt att tillhandahålla stabilt Wi-Fi. I det här fallet kan du klara dig utan onödiga ledningar och placera högtalarna var som helst. Baserat på användarrecensioner, Alice känner igen kommandon bättre om personen är nära Yandex. Station , så det är bättre att placera det i en tillgänglig närhet till viloplatsen.

Rekommenderad: