Luftfräschare: Olika Typer Av Aerosolfräschare. Tork Och Kimberly-Clark Automater, Vattumannen Med Mera

Innehållsförteckning:

Video: Luftfräschare: Olika Typer Av Aerosolfräschare. Tork Och Kimberly-Clark Automater, Vattumannen Med Mera

Video: Luftfräschare: Olika Typer Av Aerosolfräschare. Tork Och Kimberly-Clark Automater, Vattumannen Med Mera
Video: Vågen, den du har i dina tankar beundrar dig väldigt mycket.. var inte rädd 2024, April
Luftfräschare: Olika Typer Av Aerosolfräschare. Tork Och Kimberly-Clark Automater, Vattumannen Med Mera
Luftfräschare: Olika Typer Av Aerosolfräschare. Tork Och Kimberly-Clark Automater, Vattumannen Med Mera
Anonim

De flesta känner till problemet med obehagliga lukter i huset eller lägenheten. Det kan finnas många anledningar till dess utseende, liksom lösningar, men det enklaste är en aerosolluftfräschare som placeras i en dispenser . Idag är det mycket populärt bland konsumenter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Översatt från engelska betyder ordet "dispenser" "att distribuera" eller "plats". En sådan produkt är plast- eller metallkonstruktion - en behållare som rymmer flytande tvål, engångs toalettsitsar etc . Innehållet i dispensern måste vara offentligt för konsumenten. Placera därför enheten på en offentlig plats på hotell, offentliga toaletter, kontor och platser som är avsedda för rökning, på en tillgänglig höjd.

Vi kommer att bestämma kriterierna för att välja en dispenser som används för luftfräschning i ett hem och bekanta oss med de mest pålitliga och högkvalitativa modellerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Dessa typer av aerosolfräschare dispensrar finns på marknaden idag

Mekanisk . Detta är den vanligaste versionen av behållaren, på en av sidorna där det finns en knapp; när du trycker på den sprutas en viss mängd doftande substans in i rummet. En mekanisk dispenser används ofta i vardagen.

Bild
Bild

Bil . En sådan fräschare, utrustad med en behållare med doft, har en timer, en rörelsesensor och en dispenser. Det vill säga att du kan ställa in svarstiden för mekanismen och mängden sprutad vätska. Och det fungerar på batterier. Den automatiska behållaren är idealisk för offentliga utrymmen med ett konstant högt flöde av människor.

Bild
Bild

Loktevoy … En sådan dispenser är utrustad med en speciell spak som du behöver trycka med armbågen. Inventeringen är avsedd för stora lokaler med hög luftförorening.

Bild
Bild

Populära modeller

Med tanke på hur brådskande problemet är är det inte förvånande att det finns ett stort antal modeller och varianter av automater från olika tillverkare . Enligt experter och konsumenter är de mest högkvalitativa och effektiva alternativen de som ofta finns hemma.

Tork

En aerosolluftfräschare är installerad i den. En förutsättning för installation är installationshöjden, som måste observeras - minst 1 m 70 cm från golvnivån. För tillverkning av fodralet till denna modell användes plast. För att öppna dispensern behöver du bara trycka på knappen på kroppen.

Bild
Bild

Denna metod gör det möjligt att snabbt och enkelt byta patron.

En sådan dispenser fungerar utmärkt för ett hygienrum med en genomsnittlig närvaronivå . Den maximala rumsstorleken för din Tork Dispenser är 20 m². Eftersom enheten är elektronisk kan den programmeras och ett speciellt driftläge kan ställas in på den - det kan vara timmar, dagar eller dagar. Dessutom är en speciell ljudindikator inbyggd i den, som låter dig övervaka batteriladdning och aerosolfyllning.

Bild
Bild

Kimberly - Clark Vattumannen

Denna dispenser kan programmeras med hänsyn till detaljerna i rummet där den ska installeras. Sprutintervallet är 5-14 minuter. Denna modell har ett antal fördelar:

  • enkelhet och användarvänlighet;
  • närvaron av ett låssystem;
  • modern och fashionabel designdesign gör det möjligt att välja den modell som bäst passar inredningen i rummet;
  • användningstiden för en patron är 60 dagar.

Det är automatdispensrarna som efterfrågas bland konsumenterna idag.

Detta är inte förvånande, eftersom de är ganska praktiska att använda och inte behöver särskild vård.

Allt du behöver göra är att installera luftfräscharen i dispensern i tid och starta programmet.

Bild
Bild

Valbara kriterier

När du väljer en dispenser måste du vägledas av följande faktorer

  • Dispenser typ . Tidigare i artikeln beskrev vi i detalj typerna av enheter och deras logiska tillämpning, med hänsyn till rummets särdrag.
  • Material som det är tillverkat av … Denna faktor är ganska viktig - ju mer tillförlitligt och högkvalitativt material, desto mer motståndskraftig mot olika mekaniska påverkan.
  • Rum , där enheten kommer att installeras. Varje tillverkare måste nödvändigtvis ange på sin produkt, för vilken kubikkapacitet hans produkt är konstruerad.
  • Antal sprayer . Denna information finns i passet eller instruktioner för användning av enheten.
  • Förekomst eller frånvaro av elektronik … Om modellen är utrustad med den kan du självständigt programmera enheten för antalet sprayer.
Bild
Bild

Var också noga med att överväga kostnaden för dispensern, eftersom en högkvalitativ och hållbar produkt inte kan vara billig. Var också uppmärksam på tillverkaren.

Rekommenderad: