Baths Aquatek: Modellerna "Betta" Och "Diva", "Calypso" Och "Alpha", Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Baths Aquatek: Modellerna "Betta" Och "Diva", "Calypso" Och "Alpha", Kundrecensioner

Video: Baths Aquatek: Modellerna
Video: Как построить Betta Rack 2024, Maj
Baths Aquatek: Modellerna "Betta" Och "Diva", "Calypso" Och "Alpha", Kundrecensioner
Baths Aquatek: Modellerna "Betta" Och "Diva", "Calypso" Och "Alpha", Kundrecensioner
Anonim

Aquatek -företaget, som har varit verksamt sedan början av 2001, har framgångsrikt skrivit betyget för de bästa inhemska tillverkarna som tillverkar duschkabiner och badkar av akrylduk. Många typer av dess produkter kan vara värdiga konkurrenter till välkända utländska analoger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Det är värt att uppmärksamma de särdrag hos Aquatek -produkter:

  • Vid tillverkning av bad använder företaget akrylplåtar upp till 5 mm tjocka. Det är av denna anledning som tillförlitlighetsindikatorn för denna produkt ökar betydligt.
  • Ett speciellt harts med en blandning av glasfiber används, vilket ytterligare stärker strukturen.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Den speciella styrkan förändrar inte produktens egenskaper. Badrummet är lättskött, det blir lite smutsigt på grund av dess helt släta yta, det är inte rädd för kemikalier för rengöring av badrum.
  • Badkar av detta märke kommer inte att svalna till en nivå som kan vara obehaglig att röra vid.
  • Företaget erbjuder ett brett utbud av sina produkter för alla smaker, deras höga kvalitet och överkomliga priser. Former, färger och olika mönster gör att du kan välja en produkt för alla typer av badrumsmiljöer.
Bild
Bild
Bild
Bild

De främsta fördelarna med produkterna från denna tillverkare

  • Produktens stabilitet garanteras tack vare aluminiumramen som ingår i grundpaketet - den är enkel att installera och håller länge.
  • Produktens låga vikt gör att du kan flytta och installera dem utan problem.
  • Perfekt organiserad servicehjälp: alla modeller har detaljerade installationsinstruktioner, ett stort urval av sekundära komponenter erbjuds, och om du har ytterligare frågor kan du enkelt ringa till ett servicecenter.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • När det gäller kostnaden, i raden av det olika sortimentet hittar du både sanitetsartiklar av hög kvalitet och premiumbad.
  • Ett av de största och allvarligaste problemen som kan uppstå för många konsumenter när de väljer en produkt är dess parametrar, eller snarare, deras fulla överensstämmelse med badrumets storlek. Som den mest korrekta lösningen på detta problem har företaget tänkt ut ett specialutbud av storlekar från 120 till 190 cm för nästan alla sina modeller, vilket gör att du snabbt kan välja en produkt i önskad stil och med de mest lämpliga dimensionerna.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Akrylbad kommer inte att samla bakterier på sig själva och kommer inte att tillåta dem att föröka sig här, och därför är de helt säkra för mänsklig användning i alla åldrar.
  • Vattnet kommer att samlas upp tyst, eftersom ljudisoleringen av produkterna är på en mycket hög nivå.
  • Badkar av märket har utmärkt värmeisolering, vilket gör det möjligt att bibehålla den önskade vattentemperaturen under lång tid.
Bild
Bild
Bild
Bild

Liksom alla typer av högkvalitativa akrylprodukter har produkterna från detta välkända företag också vissa nackdelar . Köpare bör vara medvetna om att ytan på ett akrylbadkar, även om det är extremt starkt, kan vara mycket mottagligt för olika slipande ämnen. Det måste rengöras mycket noggrant. Dessutom är det bäst att förstärka den köpta produkten med en aluminiumram, vilket kan förhindra deformation av akryl. Sådana åtgärder kommer att bli en källa till merkostnader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Alla Aquatek -bad presenteras i fyra huvudkategorier:

  • rektangulär;
  • hörn;
  • asymmetrisk;
  • rund eller oval.

Tillverkaren producerar helt olika design av badkar för hemmamarknaden, tack vare vilket det inte kommer att vara ganska betungande att välja en produkt när det gäller kapacitet, yta och generellt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tack vare den välbekanta rektangulära formen på Aquatek -badkar kan du visuellt korrigera obalanserna i badrummet genom att placera strukturen i en nisch eller placera den mot en kort vägg.

Rektangulär produkt " Afrodite " släppt i storlekarna 150 x 70 cm. Lätta och ganska släta konturer i badkaret ger sofistikering och lyx till många badrum.

Klassisk rektangulär form av modellen " Oberon " 170 x 70 cm kommer att vara på modet i många år, släta ovala linjer på insidan och den främre skärmen på detta badkar kommer att glädja dina ögon.

Hörnet används dock sällan, och det kan användas som ett användbart område. Huvudsaken är att korrekt utrusta ett av märkets asymmetriska eller hörnbad här.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell " Melissa " storlek 180 x 95, har en volym på 300 liter. Det kommer att ge rummet ett originellt utseende på grund av dess perfekt jämna form på första sidan och avrundad på den andra. Denna konfiguration är faktiskt ganska funktionell, eftersom den kan ge bredden på skålens botten maximalt bland hela utbudet av tillgängliga modeller. Tillsammans med armstöden som är placerade på båda sidor skapar detta förutsättningar för ett bad samtidigt för två.

Bild
Bild
Bild
Bild

De asymmetriska badkarets kompakta mått kan kombineras med den efterlängtade komforten . Modellen "Pandora" 160 x 75 cm i storlek gör att denna idé kan gå i uppfyllelse. För en blygsam kostnad får du en kompakt men rymlig produkt med hög kvalitet.

Hörnmodellen "Betta" med måtten 170 x 95 passar också snyggt in i ditt lilla badrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det verkar för många att runda och ovala mönster är mycket irrationella, eftersom de ofta tar för mycket plats på alla sidor och placeringen av andra nödvändiga föremål i badrummet blir omöjlig. Former av detta slag är faktiskt mest avsedda för estetiker, vars badrumsutrymme enkelt rymmer även en separat minipool. Denna modell kommer att se mer spektakulär ut på pallen, som kan placeras i mitten av badrummet och omgiven av badkar med intressanta växter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära modeller

Grundmodellen i kategorin traditionella akrylprodukter är ett badkar. " Alfa ", som är utrustad med sex munstycken för massage av rygg och sidor med vattenstrålar, undervattensbelysning och terapeutisk belysning, specialhandtag och ett bekvämt nackstöd som fästs på sugkopparna.

Med modell Altair du kommer saligt att dyka in i en värld av sann komfort. Denna modell är specialtillverkad i två storlekar för större konsumentkomfort. Volymetriskt, djupt och samtidigt så kompakt på utsidan, detta badkar kommer att glädja dina ögon varje dag, och dessutom kommer det att hålla länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Helt ny design av modellen Vega »Med intressanta former och ett ganska stort utrymme inuti för två, kan du hoppa in i komfort och nöje.

Om du gillar praktisk och maximal bekvämlighet, då modellen " Oxen " lämplig för ditt hem. Tack vare badkarets ergonomiska form kan du utnyttja det frigjorda utrymmet till fördel.

Ett annat ganska enkelt badkar " Betta " 170 cm lång, den är gjord av högkvalitativ, helt hygienisk akryl, och är också förstärkt med en metallram.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

" Diva " - en intressant modell, enligt många användare anses den vara den bästa i kategorin bad med asymmetriska former. Det kan användas inte bara för att ta ett vanligt bad, utan också för att få högkvalitativ hydromassage, hydro-luftmassage samt arom och färgterapi. Produktens form upprepar noggrant människokroppens naturliga linjer, därför garanteras trevliga känslor när du badar, och att vara i vattnet kommer att vara så bekvämt som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bad " Calypso " kommer att förvåna dig med sitt djup, fantastiska rymlighet och kommer bara att ge de mest positiva känslorna under lång tid. Smidiga linjer, rundade kurvor ger dig en känsla av verklig mjukhet. Avrundade stötfångare hjälper dig att placera ditt huvud bekvämt, även utan nackstöd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Efter att ha bekantat oss med det stora antalet recensioner om Aquatek -bad kan vi dra slutsatsen att konsumenterna gillar produkterna, även om vissa fortfarande har klagomål om kvaliteten på akryl, till exempel om badet inte köptes i tillverkarens officiella butik, utan i byggmarknaden.

Köpare gillar Miya -modellen väldigt mycket. Badkaret är i form av en rektangel, har maximal enkelhet i design och anses vara den mest budgetmodellen, eftersom det inte finns några intressanta tillbehör eller alternativ i den. Och ändå är själva produkten gjord av akrylduk med en ganska solid tjocklek - cirka 5 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många väljer Oracle -modellen. Tack vare den imponerande kapaciteten på 340 liter kan du bekvämt inta vilken bekväm position som helst för avkoppling; ett sådant bad är lämpligt för två personer samtidigt.

Den asymmetriska formen på Medea -produkten kan enkelt installeras även i ett mycket blygsamt badrum, så ägarna till stora rum väljer ofta denna modell och pratar därefter mycket positivt om den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Polaris badkar ser modernt och elegant ut. Modellens design är gjord i högteknologisk stil, vilket är väldigt modernt nuförtiden. De blygsamma yttre måtten på Polaris -produkten 138,5 x 138,5 cm återspeglas inte på något sätt på volymen och utrymmet inuti, och därför pryder den oftast badet för vanliga människor, för vilka arrangemanget av detta rum är en mycket viktig fråga.

Konsumenter noterar styrkan och tillförlitligheten hos de köpta strukturerna.

Rekommenderad: