Ortopediska Madrasser Askona: De Mest Populära Modellerna, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Ortopediska Madrasser Askona: De Mest Populära Modellerna, Kundrecensioner

Video: Ortopediska Madrasser Askona: De Mest Populära Modellerna, Kundrecensioner
Video: Аскона матрас MVI_1047.mp4 2024, Mars
Ortopediska Madrasser Askona: De Mest Populära Modellerna, Kundrecensioner
Ortopediska Madrasser Askona: De Mest Populära Modellerna, Kundrecensioner
Anonim

Resten av en modern person ska inte bara vara trevlig, utan också rätt. Det är oerhört viktigt att vakna upp uppdaterad, för ibland är stämningen för arbetsdagen (och till och med hälsan) beroende av detta. Oavsett hur lockad säljarnas annonser och löften är, är det viktigt att välja "rätt" madrass. Bland det stora utbudet av märkesmodeller är Askona ortopediska madrasser särskilt populära bland köpare. Detta inhemska företag erbjuder kvalitetsprodukter och en individuell inställning till varje kund.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Ortopediska madrasser Askona sticker ut mot bakgrund av analoger från andra företag. Linjen innehåller ett brett utbud av modeller som skiljer sig från varandra i struktur, fyllmedel, grad av styvhet och tillåten belastning. Varje material väljs noggrant och testas före massproduktion i vårt eget laboratorium.

Bild
Bild

Märkets ortopediska mattor har ett antal fördelar. Dom är:

  • utförs för olika åldersgrupper (för barn och vuxna);
  • ha ett kvalitetscertifikat och uppfylla kraven på hygienisk säkerhet, det finns en garanti;
  • kännetecknas av ett bra urval av fyllmedel, ger önskad effekt (stöd av ryggraden);
  • har en måttligt hård, liksom en hård blocktyp som inte tillåter användaren att falla ner;
  • kännetecknas av en lång livslängd, motståndskraft mot mekaniska skador;
Bild
Bild
  • inget irriterande ljud när trycket appliceras på mattan;
  • deformeras inte och tappar inte elasticiteten vid långvarig användning;
  • på grund av fyllnadens optimala densitet utesluts bildandet av bucklor, det finns ingen deformation av kanten;
  • är tillverkade av naturliga och syntetiska allergivänliga råvaror som inte irriterar huden (även lämpliga för allergiker);
  • skiljer sig åt i ett stort storleksintervall, så att du kan välja en modell med hänsyn till olika parametrar för sängen (med och utan sidor);
  • designad för ett brett utbud av köpare, så att du kan välja en modell baserad på din smak och rikedom.

Nackdelen med de flesta av företagets modeller är bristen på ett avtagbart lock. Tillverkaren anser att locket inte ska tas bort, eftersom denna procedur kan skada enhetens struktur. Dessutom är komplexa mönster dyra, så inte alla köpare har råd med sådana produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Askona ortopediska madrasser tillverkas på fjäder- eller fjäderfri basis. Bland alla tillgängliga produkter finns det anmärkningsvärda modeller som kommer att hålla upp till 15 år (om de används korrekt).

Fjädrar

Askona ortopediska madrasser på fjädrar är gjorda på grundval av ett oberoende block. I detta fall är varje spiralfjäder, placerad vertikalt, packad i ett textilöverdrag som andas, så att den inte ansluter till dem som finns i närheten. Metallnätets integritet säkerställs genom anslutningen av själva locken. När trycket appliceras på mattan fungerar bara de fjädrarna som belastningen appliceras på. Detta säkerställer rätt position på ryggraden och eliminerar onaturliga hållningar under vila eller sömn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Enligt typ av struktur är produkterna sammansatta, bestående av ett metallnät och ortopedisk vaddering (ett lager massivt fyllmedel).

Varianter med beroende fjädrar kan inte kallas ortopediska, eftersom inte ens med ett fast tillskott får ryggraden det nödvändiga stödet.

Teknologi

Modeller av Askonas ortopediska madrasser är tillverkade med modern teknik. Tillverkaren använder alla möjliga medel för att säkerställa inte bara kvaliteten på blocken, utan också rätt kroppsposition, vilket är viktigt för varje användare. De mest populära alternativen är:

  • " Timglas "- "Timglas" -fjädrar, vilket ger blocket både mjukhet och elasticitet;
  • " Hourglass Super "-5-nivå ryggstöd med dubbelradigt arrangemang av fjädrar (ökar den högsta tillåtna belastningen på blocket, eliminerar deformation och rullning av användaren till kanten);
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Nano Pocket " - det system genom vilket madrassen intar någon sovposition och reagerar på de minsta förändringar;
  • " Släpp fri " - bibehållen elasticitet;
  • " Aktiv zon " - lätt kompression av fjädrarna innan de placeras i textilkåpan (ger ökad elasticitet, bibehåller formen på fjädern med ett mindre lock).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fjäderlösa madrasser

Modeller utan fjädrar har inga stålelement, så sådana produkter är helt tysta. De kännetecknas av elasticitet, liksom elasticitet, de är indelade i tunna, standard (låga) och frodiga (flerskiktade).

Bild
Bild

Huvuddelen av serien av ortopediska madrasser är gjord på en sammansatt basis. Särskilt anmärkningsvärda är de dubbelsidiga styvhetsalternativen, så att du kan variera graden av styvhet vid behov, liksom de tvåsidiga vinter- / sommarmodellerna. De andra produkterna är unika genom att de har utmärkt värmeöverföring. På grund av det naturliga fyllmedlet värmer de kroppen så mycket som behövs, vilket eliminerar ansamling av fukt och överhettning.

Bild
Bild

Fyllmedel

När de skapar de bästa modellerna använder företaget följande typer av stoppning:

  • naturlig latex - ett derivat av den skummade saften av gummiträdet hevea, som har en antiseptisk effekt och termisk stabilitet;
  • kokosnöt - komprimerad fiber från kokosnötperikarp med impregnering baserad på latex (tuff, stark, hållbar vaddering);
Bild
Bild
Bild
Bild
  • holofiber -ett spiralformigt fibröst fyllmedel som inte absorberar lukt, fukt, dammavvisande, ganska elastiskt och slitstarkt material (extra stoppning);
  • biokokos - en sammansättning av kokos- och polyesterfibrer, som inte påverkas av fukt, luktfri (mycket starkt och hållbart material);
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ortopediskt skum "Oxy Comfort " - allergivänligt fyllmedel baserat på elastiskt polyuretanskum, latex och viskolatex med en homogen porös struktur som liknar en svamp (utmärkt ventilerat material som inte utsätts för nötning);
  • Orto Foam - anatomiskt skum som kan anpassas till användarens kroppsform och ger stöd för ryggraden utan att kompromissa med komforten;
  • " BambooFlex " - ecopena med kolbambu, som har mikromassage och antistatiska effekter, som kan neutralisera den magnetiska effekten på kroppen (neutraliserar fjädrarnas statiska elektricitet).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkaren använder inte bara grundläggande fyllmedel utan också värmande lager av filt, merinoull samt termiskt limmat linne, vilket eliminerar formaldehyd från madrasser.

Klädseln på företagets madrasser är gjord av:

  • stickade kläder "Askona Sleep Style";
  • långhårig velour;
  • tät jacquard med ett inte särskilt catchy tryck;
  • frotté.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I de flesta fall är omslaget tillverkat i vita och mjölkiga färger, men ibland i kollektionen kan du hitta produkter i ljusgrå och beige toner.

Dimensioner

Måtten på Askonas madrasser beror på modell, parametrar och form på sängen, antal sängar. En serie ortopediska madrasser är rektangulära mönster för en eller två platser:

Barngrupp består av fjäderlösa block 8 och 11,5 cm tjocka. Måtten på denna linjal är 60 × 120, 65 × 215, 70 × 160, 80 × 160 cm.

Bild
Bild

Vuxna modeller har en längd och bredd lika med 80 × 190, 80 × 200, 90 × 200, 120 × 190, 120 × 200, 140 × 190, 140 × 200, 160 × 190, 160 × 200, 180 × 190, 180 × 200, 200 × 160, 200 × 190, 200 × 200 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska man tänka på när man köper?

Egenskaperna hos sådana produkter är positiva, men du måste köpa en madrass strikt i enlighet med rekommendationerna från en ortopedisk kirurg eller terapeut. Utan samråd kan dessa madrasser köpas av användare med god hälsa för vilka det är viktigt att slappna av helt över natten och vakna uppfräschad utan att skada hälsan. De som har ont i övre ryggraden, osteokondros, artrit bör uppmärksamma måttligt milda modeller för att inte förvärra problemet.

När du köper kan du inte lita på externa indikatorer, köpa en modell bara för att du gillar den. Det är viktigt att ta hänsyn till storleksnoggrannheten, ryggradens tillstånd, välja rätt styvhetsgrad, mattans höjd, graden av tillåten belastning.

Bild
Bild

Om enheten köps till ett barn är det bättre att välja en modell gjord av kokos eller latex. I barndomen bör blocket vara monolitiskt. Om rummet är svalt bör du vara uppmärksam på modeller med termoreglering. I sådana block kompletteras ena sidan med filt eller ull, och den andra med linne. På vintern kommer barnet att vara varmt, och på sommaren, i värmen, kommer det att vara svalt.

Bild
Bild

Om en vuxen behöver en madrass bör du välja mellan ett block med oberoende fjädrar eller en sammansatt version av latex, kokos och ett extra isolerande lager. Egenskaperna hos sådana block är bra, så den köpta madrassen kommer att fungera länge.

Bild
Bild

Recensioner

Varumärket får blandade recensioner. Kunder som har provat dessa madrasser noterar deras komfort och utmärkta elasticitet. De flesta användare är övertygade om att produkterna från denna tillverkare verkligen är värda investeringen. Genom att köpa dessa madrasser kan du vara säker på att din sömn inte bara blir trevlig utan också hälsosam.

Bild
Bild

Bland de negativa kommentarerna finns en obehaglig kemisk lukt som inte försvinner inom en månad. Dessutom kan nya madrasser knastra, vilket är obehagligt för kräsna sömnstörda kunder. Ett annat faktum som köparna uppmärksammar är skillnaden mellan storleken på deklarerade madrasserna. Om det i vissa produkter inte är så märkbart, ibland når skillnaden 15-20 cm, vilket är synligt med blotta ögat: blocket inuti höljet dinglar fritt.

Rekommenderad: