Bath Villeroy & Boch: Typer Av Skålar Och Storlekar På Konstruktioner 180x80 Och 170x75, Rektangulära Och Ovala Former Med Avancerade Inbyggda System

Innehållsförteckning:

Video: Bath Villeroy & Boch: Typer Av Skålar Och Storlekar På Konstruktioner 180x80 Och 170x75, Rektangulära Och Ovala Former Med Avancerade Inbyggda System

Video: Bath Villeroy & Boch: Typer Av Skålar Och Storlekar På Konstruktioner 180x80 Och 170x75, Rektangulära Och Ovala Former Med Avancerade Inbyggda System
Video: Villeroy & Boch Oberon 2.0 uBQ170OBRDV-01 quaryl bath 170*75 квариловая ванна Виллерой Оберон 2.0 2024, Maj
Bath Villeroy & Boch: Typer Av Skålar Och Storlekar På Konstruktioner 180x80 Och 170x75, Rektangulära Och Ovala Former Med Avancerade Inbyggda System
Bath Villeroy & Boch: Typer Av Skålar Och Storlekar På Konstruktioner 180x80 Och 170x75, Rektangulära Och Ovala Former Med Avancerade Inbyggda System
Anonim

Att bada är ett effektivt avkopplande förfarande som lugnar nervsystemet och förbättrar ditt välbefinnande. Att bada är ännu roligare i de högkvalitativa, snygga badkaren från Villeroy & Boch. Ett stort sortiment av alla slags färger, storlekar och former. Stor och kompakt, rund eller rektangulär, inbyggd eller fristående, du kan välja det perfekta badet för ditt utrymme.

Bild
Bild

Om företaget

Det tyska företaget Villeroy & Boch är en världsberömd tillverkare av keramiska produkter, porslin, kök och badrumsmöbler. Produkterna är efterfrågade i USA, Europa, Asien.

Under hela sin 270-åriga historia har företaget alltid hängt med i tiden . Samtidigt lyckas hon behålla sin individualitet. Hög kvalitet, tradition och äkthet är vad Villeroy & Boch står för inom produktutveckling och produktion. En annan faktor för varumärkets framgång är introduktionen av en innovationskultur.

Sedan 1748 har företaget förvandlat alla sina idéer till verklighet. Mängden akryl- och Quaryl® -badkar kommer att förtrolla dig. Ett brett utbud av olika färger från friskt vitt till delikat olivolja eller ljusrött förvandlar ett funktionellt utrymme till ett personligt hälsocenter.

Företaget kommer att tillfredsställa önskemålen från även den mest krävande kunden, kvalificerade specialister hjälper dig att välja bland ett brett utbud av produkter som är rätt för dig.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nya material och moderna utrustningssystem

Villeroy & Boch ägnar maximal uppmärksamhet åt sina kunders komfort, den senaste tekniken utvecklas ständigt av kvalificerade specialister.

Ett av de innovativa materialen - Quaryl är en flytande blandning av 60% kvarts och akrylharts. Denna komposition av akryl och den finaste kvartssanden ger extrem hållbarhet. Quaryl badkar är slag- och reptåliga. Gjutning sker med hög precision, vilket gör det möjligt att skapa unika mönster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

TitanCeram - det senaste materialet från naturliga ingredienser - lera, fältspat, titandioxid och kvarts, med hög hållfasthet. TitanCeram används för att producera filigranformer med tydliga kanter och tunna väggar utan att kompromissa med hållfastheten.

Bild
Bild

Teknologi Acivecare - antibakteriell keramisk emalj med silverjoner. Det förhindrar tillväxt av bakterier under lång tid, även utan användning av speciella tvättmedel.

Företaget använder omfattande teknik Ceramic Plus … Det är en mycket slät yta som inte fastnar på smuts. Denna effekt uppnås genom att maximera utjämning av porerna, därför är det svårt för smutspartiklar att fästa vid produktens yta.

Bild
Bild

Digital teknik och underhållning har blivit en viktig del inom olika områden. Den senaste utvecklingen inom akustik och belysning bidrar till effektiv avkoppling i badrummet efter en hård dag.

TouchLight är ett belysningssystem för badkar i akryl eller quarian utan hydromassageutrustning. Motljus hjälper till att skapa en trevlig, lugnande atmosfär i rummet. Den kan slås på både i fullt och tomt tillstånd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tack vare utvecklingen från Villeroy & Boch kan du lyssna på din favoritmusik medan du tar ett bad. Akustiskt system ViSound låter dig njuta av utmärkt ljudkvalitet medan du är i badet.

Bild
Bild

Typer och egenskaper

Många års erfarenhet, användningen av kvalitetsmaterial gjorde det möjligt för oss att uppnå produkter av hög kvalitet. Badkar är tillverkade av sanitär keramik, akryl och quaryl, de kännetecknas av hållbarhet och enkel underhåll. I detta fall har släta ytor inte glidning.

Förutom dessa har de andra utmärkta egenskaper

  • Värmeisoleringsegenskaper. Badkar är tillverkade av akryl och Quaryl®. Ytan på dessa material är trevlig, tar omedelbart temperaturen på vattnet, tack vare vilket vattnet håller sig varmt längre.
  • Olika färger. Företaget har utvecklat över tvåhundra panelfärger och tre glansnivåer. Ditt badkar från Villeroy & Boch kommer att bli iögonfallande.
  • Enkel rengöring. Akryl- och Quaryl® -badkar med en slät yta, inga sömmar eller porer, du kan enkelt rengöra dem. Smuts fastnar knappast på ytan, vilket innebär att ytan behåller sin glans även efter flera års användning. De bör torkas regelbundet med en vanlig svamp och flytande akrylrengöringsmedel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns flera typer av Villeroy & Boch -produkter.

Standard

Rektangulärt badkar - passar perfekt in i ett badrum av alla storlekar. Den klassiska formen ser bra ut både fristående och som ett kompakt alternativ mot en vägg i små utrymmen. Finns i storlekar: 170x75, 180x80, 170x70 cm.

Till exempel är de rektangulära modellerna från Cetus -kollektionen eleganta, med rundade innerväggar för extra komfort. Squaro Edge 12 och Legato -kollektionerna överraskar med fantastiska former.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kompakt

Även med ett litet badrum behöver du inte ge upp din dröm om ett badkar. Bland företagets sortiment finns kompakta modeller, storlek 150x70, 140x70 cm och praktiska kombinationer-badkar och dusch 2-i-1. Funktionen hos kompakta badkar är förträngning av kroppen i benområdet, vilket sparar utrymme, men inte begränsar rörelsefriheten i badkaret.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inbäddad

En praktisk lösning, men mestadels lämplig för stora badrum. Bad finns i olika former och storlekar. Installationen utförs i en speciell struktur gjord av gipsskivor, som är täckt med trä eller kakel. Och det kan också installeras i golvet eller nischen.

Bild
Bild

Hydromassage

Hydromassagemodellerna från Villeroy & Boch uppfyller de högsta säkerhetskraven. Vissa modeller är utrustade med ett automatiskt självrengöringssystem. Efter att vattnet har tappats blåses rören med luft.

Hydromassage är ett otroligt användbart förfarande . Vattenstrålar slappnar av muskler, förbättrar vävnadsomsättningen och stimulerar blodcirkulationen.

Bild
Bild

Företagets specialister har utvecklat flera typer av flyg- och rymdsystem

  • AirPool -system ger en stimulerande massage. Luft pumpas in och distribueras i vattnet med hjälp av munstycken inbyggda i bottenområdet.
  • HydroPool - system för akupressur. Pumpen pumpar ut vatten från själva badet och levererar det igen med hjälp av hydrauliska munstycken.
  • CombiPool Är en bekväm kombination av HydroPool och AirPool. Munstyckena är placerade längst ner på ryggen, benen och sidorna. Sidomunstyckena är individuellt justerbara. Tack vare detta system utförs en allmän massage som stimulerar blodcirkulationen.

Var och en av systemen kan kombineras med utrustning som Comfort och Entry. Entry - med LED -bakgrundsbelysning med vitt ljus, Comfort - du kan själv välja bakgrundsbelysningens färg. Företagets utveckling - Whisper låter dig göra hydromassagesystemet tyst, utan buller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Ett brett utbud av fristående badkar i ljusa färger gör ditt badrum unikt.

Badrumsfärgdesign är en het trend 2018 . Ljusa nyanser piggar upp och väcker positiva känslor. Till exempel kommer positivt gult visuellt att öka utrymmet, rött ger styrka och grönt och blått kommer att lugna och lindra spänningar.

Villeroy & Bochs mönster låter dig välja mellan över 200 färger för följande modeller: Squaro Edge 12, Loop & Friends och La Belle.

Bild
Bild
Bild
Bild

Driftsregler

Keramiska bad från Villeroy & Boch kännetecknas av en tät yta som är resistent mot repor, hushållssyror och alkalier. Tvålfläckar kan enkelt avlägsnas med ett bad eller ett vinägerbaserat tvättmedel. Dessa produkter hjälper till att ta bort kalk.

Det rekommenderas att inte använda aggressiva rengöringsmedel vid användning av badkar för att undvika repor. Om det är nödvändigt att använda medel för rengöring av avloppsrör eller rengöringsblandare, bör direktkontakt med keramik undvikas, och ännu bättre, de bör överges helt.

Bild
Bild

Under sin långa historia har Villeroy & Boch noggrant övervakat kvaliteten på sina produkter. I sina recensioner noterar köparna den fantastiska produktdesignen, hög kvalitet, användarvänlighet. Innovativ teknik som ligger före sin tid lämnar inte heller likgiltiga.

Rekommenderad: