Betongblandare "RBG Gambit": Betongblandare RBG-150 Och RBG-200, RBG-120 Och RBG-320, RBG-100 Och Andra Modeller, Användningsregler

Innehållsförteckning:

Video: Betongblandare "RBG Gambit": Betongblandare RBG-150 Och RBG-200, RBG-120 Och RBG-320, RBG-100 Och Andra Modeller, Användningsregler

Video: Betongblandare
Video: РБГ. РПБ. RBG. 2024, Maj
Betongblandare "RBG Gambit": Betongblandare RBG-150 Och RBG-200, RBG-120 Och RBG-320, RBG-100 Och Andra Modeller, Användningsregler
Betongblandare "RBG Gambit": Betongblandare RBG-150 Och RBG-200, RBG-120 Och RBG-320, RBG-100 Och Andra Modeller, Användningsregler
Anonim

Betongblandare "RBG Gambit" tillhör den typ av enheter som inte är sämre i egenskaper än utländska motsvarigheter.

Det är nödvändigt att tänka på vissa egenskaper när du väljer en betongblandare för vissa byggnadsarbeten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Huvudsyftet med en betongblandare är att få en homogen lösning genom att blanda flera komponenter. Dessa enheter kännetecknas av storlek, prestanda, effekt, men huvudkriteriet är valet beroende på sättet att påverka komponenterna, beroende på hur de blandas.

  • Rörlighet . Utrustningen kan flyttas runt arbetsobjektets omkrets.
  • Ökad resurs för arbete . Det finns inga delar av plast och gjutjärn i designen. Växellådan används som maskmask. Elmotorns livslängd är upp till 8000 timmar.
  • Energieffektivitet . Utrustningen är optimerad och använder minimimängden el. Enheten har också en hög effektivitet.
  • Enkel lossning av blandningen . Trumman lutar åt båda hållen. Detta kan korrigeras i vilken position som helst.
  • Möjlighet att arbeta med nätspänning 220 och 380 V . Enheten kan anslutas till trefas och enfas strömförsörjning. Motståndskraftig mot impulsljud.
  • Den stora "halsen" har en diameter på 50 cm . Detta gör att trumman laddas mycket snabbare och bekvämare.
  • Förstärkt trumma . Tillverkad av höghållfast stål. Botten är förstärkt och är 14 mm tjock.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

RBG-250

RBG-250 är en kompakt betongblandare lämplig för byggarbetsplatser där tillgången till stor utrustning är begränsad

  • Modellen är utrustad med en elmotor, en metallstålstrumma, ett skruvdrag, en hydraulisk klämma, en svetsad stålkonstruktion av en kvadratisk metallprofil.
  • Trumman har en volym på 250 liter. Kronan är tillverkad av höghållfast stål. Den deformeras inte vid stötar och är motståndskraftig mot mekaniska skador.
  • Tre blandningsblad är installerade i trumman. De roterar i olika riktningar, utför upp till 18 varv / min, vilket säkerställer en exakt blandning av komponenterna.
  • Halsen har en stor diameter. Gör att du kan ladda skopor från trumman.
Bild
Bild
Bild
Bild

RBG-100

RBG-100 betongblandare förbereder betong, sand och cementbruk, blandningar för efterbehandling och puts. Lämplig för byggprojekt där tillgången till stor specialutrustning är begränsad.

  • Modellen väger 53 kg. Bredd 60 cm, längd 96 cm, höjd 1,05 m.
  • Å ena sidan är utrustningen installerad på två stora hjul, å andra sidan - på en metallfäste målad med polymer.
  • Det är stabilt, välter inte under drift och kan bekvämt röra sig runt arbetsstyckets omkrets.
  • Betongblandarens basram är gjord av fyrkantigt målat stål.
Bild
Bild
Bild
Bild

RBG-120

RBG-120-modellen är en betongblandare perfekt för hem- och sommarstugor. Det kan också användas på kompakta byggarbetsplatser.

  • Enhetens vikt är 56 kg. Den är utrustad med hjul, det är lätt att ordna om den på byggarbetsplatsen.
  • Elmotorn med aluminiumlindning har en hög verkningsgrad - upp till 99%. Strömförsörjning från ett stationärt nätverk med en spänning på 220 V.
  • Kronvolymen är 120 liter. Den kan förbereda upp till 65 liter lösning på 120 sekunder.
  • Kronan viks lätt och svänger åt båda hållen.
  • Lossningen av den färdiga lösningen utförs genom att helt enkelt trycka på pedalen.
Bild
Bild
Bild
Bild

RBG-150

RBG-150 betongblandare är idealisk för små byggarbetsplatser. Betong, sandcement, kalkmurbruk framställs i den.

  • Betongblandaren är kompakt, väger 64 kg. Dess bredd är 60 cm, längden är 1 m, höjden är 1245 m. Det tar inte mycket ledigt utrymme.
  • Enheten är utrustad med två transporthjul som underlättar dess rörelse runt anläggningens omkrets.
  • Behållare för blandning av betong - kronan och elmotorn är monterade på en förstärkt ram av ett metallhörn. Detta ökar enhetens stabilitet och förhindrar att den välter under drift.
Bild
Bild
Bild
Bild

RBG-170

Betongblandare "RBG-170" på 105-120 sekunder förbereder upp till 90 liter sandcement, betongbruk, blandningar för efterbehandling och gips med fraktioner upp till 70 mm

  • Utrustningen är monterad på två hjul, vilket gör det bekvämt att flytta den runt arbetsobjektets omkrets.
  • Betongblandarens ram är gjord av höghållfast metallkvadratparti. Den är målad med en speciell polymer som förhindrar korrosion.
  • Kronan är tillverkad av höghållfast stål.
Bild
Bild
Bild
Bild

RBG-200

Betongblandare "RBG-200" är inriktad på byggandet av hus och garage, men kan också användas i professionella applikationer. En av nyckelfunktionerna i denna modell är dess ökade tillförlitlighet, vilket gör att den kan användas året runt på byggarbetsplatser utomhus för byggande av bostäder eller industribyggnader.

Enheten har inga element eller delar tillverkade av plast eller spröda metalllegeringar, vilket innebär att den klarar konstant belastning utan att förlora sina prestandaegenskaper. Den stora betongtrumman kan laddas med upp till 150 liter material för att producera murbruk eller betong av hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

RBG-320

Betongblandare "RBG-320" jämför sig positivt med sin kompakta storlek och samtidigt goda prestanda. Lämplig för förorts- och garagekonstruktion och kan användas vid konstruktion av små bostäder och industrianläggningar. Denna modell är tillverkad enligt det klassiska schemat - på en solid stålram (svetsad från en profil). Den elektriska drivenheten och arbetstrumman är fästa på svängmekanismen.

Denna modell använder ett kugghjul av tufft, nötnings- och sprickbeständigt stål (till skillnad från modeller med gjutna fälgar). För tillverkning av en svetsad ram används en solid metallprofil.

Sprött gjutjärn eller spröd plast används inte för tillverkning av remskivor. Detta garanterar en längre livslängd.

Bild
Bild
Bild
Bild

GBR-500

Betongblandare "GBR-500" på 105-120 sekunder förbereder upp till 155 liter betong, cement-sand och andra byggnadsblandningar. Lämplig för små byggprojekt, prefabricerade betongfabriker, beläggningsplattor, block.

  • Betongblandaren är utrustad med en slagfast stålkrona med en kapacitet på 250 liter.
  • Kronan kan välta på båda sidor. Den är monterad på en ram gjord av fyrkantiga och runda metallrör.
  • Gummiknivar är installerade inuti kronan. De roterar i olika riktningar och garanterar blandning av komponenterna av hög kvalitet. De drivs av en 1,5 kW elmotor.
  • Utrustningen är ansluten till ett trefas nät med en frekvens på 50 Hz och en spänning på 380V. Motståndskraftig mot impulser.
  • Den färdiga blandningen släpps ut med hjälp av en växellåda. Den kan också användas för att fästa en krona snett.
  • Utrustningen är utrustad med två hjul som hjälper till att enkelt röra sig runt arbetsplattformen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

Innan du börjar arbeta med betongblandaren är det nödvändigt att läsa bruksanvisningen. Betongblandaren är konstruerad för tillverkning av rörliga betongblandningar . För att vrida tanken måste du låsa upp ratten genom att trycka på pedalen. Samtidigt släpps cylindern på tankens tiltlåspedal från roderskivan och tanken kan roteras i valfri riktning till önskad vinkel. Släpp pedalen för att säkra behållaren, och cylinderns tiltlåsningspedalcylinder sätts in i roderhjulets spår. Slå på mixern. Placera den mängd grus som krävs i tanken. Tillsätt erforderlig mängd cement och sand i tanken. Häll i nödvändig mängd vatten.

Placera betongblandaren på ett avsett arbetsområde med en plan yta . Anslut mixarens jordningskontakt till ett 220V -uttag och leverera el till mixern. Tryck på den gröna strömknappen. Den sitter på motorskyddet. Använd handratten för att installera den roterande blandningstanken. Lossa genom att luta den roterande tanken med hjälp av ratten.

Tryck på den röda strömbrytaren på betongblandarens motorskydd för att slutföra operationen.

Rekommenderad: