Kaluga Luftbetong: Fördelarna Med Luftbetongfabrik Och Kundrecensioner Av Blocken

Innehållsförteckning:

Video: Kaluga Luftbetong: Fördelarna Med Luftbetongfabrik Och Kundrecensioner Av Blocken

Video: Kaluga Luftbetong: Fördelarna Med Luftbetongfabrik Och Kundrecensioner Av Blocken
Video: GERTEC: foamed concrete clc technology cellular concrete lightweight concrete 2024, Maj
Kaluga Luftbetong: Fördelarna Med Luftbetongfabrik Och Kundrecensioner Av Blocken
Kaluga Luftbetong: Fördelarna Med Luftbetongfabrik Och Kundrecensioner Av Blocken
Anonim

Nu på byggnadsmarknaden kan du hitta ett ganska stort urval av luftbetongblock. Produkter av varumärket Kaluga luftbetong är mycket populära. Vad dessa produkter är och vilka typer som finns, kommer vi att analysera i den här artikeln.

Bild
Bild

Om tillverkaren

Fabriken, som tillverkar produkter under varumärket Kaluga luftbetong, grundades ganska nyligen, nämligen 2016 i Kalugaregionen. Produktionslinjen för detta företag är utrustad med den mest moderna autoklavhärdningsutrustningen, så produkterna har utmärkta högprecision och tekniska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Gasbetongblock av TM "Kaluga luftbetong" har ett antal fördelar:

  • dessa produkter är av hög kvalitet;
  • de är miljövänliga, lämpliga för byggande av bostadshus;
  • byggnader av dem är brandsäkra, eftersom luftbetong inte brinner;
  • block förstörs inte av svamp;
  • detta byggmaterial är frostbeständigt, avser energieffektivt;
  • väggar från det kräver inte ytterligare isolering.

Nackdelarna med denna produkt inkluderar det faktum att det är ganska svårt att fästa tunga föremål på block; speciella fästelement krävs.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer av produkter

Bland produkterna från TM "Kaluga luftbetong" kan du hitta flera namn på luftbetongprodukter.

  • Vägg . Produkter av denna typ används för konstruktion av bärande väggar i en byggnad. Här erbjuder tillverkaren block med olika densiteter. Du kan välja produkterna D400, D500, D600 med hållfasthetsklass från 2, 5 till 5, 0. Ett utmärkande drag hos dessa produkter är mobiliteten hos autoklaverade block. Denna indikator låter dig öka buller och värmeisolering av byggnader som uppförs från denna typ av byggmaterial.
  • Partitionellt . Dessa block är avsedda för konstruktion av interna skiljeväggar av byggnader. De är tunnare än produkter för konstruktion av bärande väggar, så deras vikt är lägre, medan ljudisoleringsindexet också är ganska högt.
  • U-formad . Dessa typer av block används som bas för att omsluta strukturer, liksom som en permanent formning vid installation av överliggare och armeringsribbor. Produktens densitet är D 500. Styrkan ligger i intervallet från 2, 5 till 5, 0.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom luftbetongblock erbjuder Kaluga luftbetongfabrik lim som är utformat speciellt för att lägga luftbetong. Detta byggmaterial möjliggör installation av element med en fogtjocklek på två millimeter, så att kalla broar kan minimeras.

Denna tillverkare erbjuder också ett komplett utbud av verktyg som du kan behöva när du lägger luftbetongblock. Här hittar du hacksågar, väggjaktare, hyvlar, fyrkantiga stopp, slipskivor, blockbärande grepp, borstar, borstar och mycket mer.

Bild
Bild

Köparrecensioner

Köpare talar mycket bra om Kaluzhsky luftbetongblock. De säger att produkterna är ganska högkvalitativa, det är enkelt och snabbt att stapla block av denna tillverkare. De smulas inte, även om de är lätta att skära. Kostnaden för byggnader av dem är flera gånger lägre än för tegelbyggnader, så det här är ett ganska budgetalternativ.

Nackdelarna inkluderar det faktum att blocken starkt absorberar fukt , därför krävs ytterligare vattentätning, men detta gäller alla gasbetongprodukter. Och också det faktum att på grund av elementens låga hållfasthet bör dyra fästelement användas för att säkra kommunikation, särskilt batterier, samt inredningsartiklar.

Rekommenderad: