Armos Madrasser (24 Bilder): Fördelarna Med Modeller Med Förbättrad Komfort, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Armos Madrasser (24 Bilder): Fördelarna Med Modeller Med Förbättrad Komfort, Kundrecensioner

Video: Armos Madrasser (24 Bilder): Fördelarna Med Modeller Med Förbättrad Komfort, Kundrecensioner
Video: Sealy + Posturepedic Mattress Options EXPLAINED by GoodBed.com 2024, April
Armos Madrasser (24 Bilder): Fördelarna Med Modeller Med Förbättrad Komfort, Kundrecensioner
Armos Madrasser (24 Bilder): Fördelarna Med Modeller Med Förbättrad Komfort, Kundrecensioner
Anonim

Det ryska företaget Armos är en välkänd tillverkare av ortopediska madrasser, som är tillverkade av kvalitetsmaterial, fyllmedel och har en stilren design. Ett brett utbud av modeller gör att varje kund kan hitta det bästa alternativet för en ortopedisk madrass för att säkerställa en sund och hälsosam sömn.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Armos -företaget ser mycket allvarligt på tillverkning av madrasser med ortopedisk effekt, med hjälp av modern utrustning från världstillverkare. Alla material uppfyller höga kvalitetskrav. Företaget använder naturliga fyllmedel som har de egenskaper som behövs för att skapa den mest bekväma sovplatsen.

Bild
Bild

Alla Armos -produkter är tillverkade av miljövänliga material.

Många modeller är gjorda på grundval av högkvalitativa fjäderblock. Varumärket erbjuder produkter som varierar i styvhet. Du kan välja mjuka, medelhårda och hårda modeller. För att korrekt välja produktens styvhet är det värt att överväga personens ålder och personliga preferenser.

Företaget erbjuder modeller i ekonomiklass och premiumalternativ så att alla kan hitta rätt. Alla produkter kännetecknas av utmärkta ortopediska och anatomiska egenskaper. Det kännetecknas av hållbarhet, tillförlitlighet och praktiska egenskaper.

Bild
Bild

Visningar

Armos erbjuder ortopediska madrasser som skiljer sig åt i fasthet. Du kan hitta mjuka, medelhårda eller hårda alternativ. För äldre människor är mjuka, elastiska modeller lämpliga, men för barn är det bättre att köpa en hård madrass, eftersom det bidrar till bildandet av rätt hållning.

Tillverkaren erbjuder modeller med ett oberoende fjäderblock, som ger en möjlighet att njuta av en hälsosam och sund sömn. Varje fjäder är inrymd i ett separat fodral för att förhindra snabbt slitage.

Bild
Bild

Förstärkta ortopediska madrasser förtjänar särskild uppmärksamhet. De är skapade på grundval av ett fjäderblock, vilket säkerställer att din ryggrad tas om hand medan du vilar. Fjädrarna är förstärkta i hela området - med block av polyuretanskum med hög densitet. Detta fördubblar produktens livslängd.

Bild
Bild

Hjälpämnen

Det ryska företaget Armos använder uteslutande högkvalitativa material och fyllmedel.

Madrasser har olika fasthet - beroende på lager av fyllmedel:

Många ortopediska madrasser innehåller ett lager kokosnöt . Detta material är miljövänligt, därför används det vid tillverkning av barnmodeller. Det har antimikrobiella egenskaper samt elasticitet. Kokosnöten ger produkterna hållbarhet och elasticitet.

Coir madrasser är idealiska för att förbättra hållning, de används ofta för att förebygga sjukdomar i muskuloskeletala systemet.

Bild
Bild
  • Naturlatex är ett mycket bra fyllmedel som ofta används vid tillverkning av ortopediska madrasser . Latexbaserade produkter ger komfort under sömnen, är allergivänliga, miljövänliga och antibakteriella.
  • Armos använder ofta ett speciellt material som kallas memorix, som har en "minneeffekt ". Det dök upp på 70 -talet av förra seklet. Huvuddragen i memorixen är att den perfekt tar formen av kroppen och sedan snabbt återgår till sin ursprungliga position. Madrasser gjorda på basis av memorix förhindrar förekomst av liggsår och kännetecknas av allergivänliga egenskaper. Detta material förbättrar de ortopediska egenskaperna hos madrasser.

Alla Armos -produkter med ett lager memorix garanterar maximal komfort under sömnen. De är utmärkta för luftgenomsläpplighet, behåller inte fukt och upprätthåller värme.

Bild
Bild
  • Varje madrass av polyuretanskum får ett hygieniskt kvalitetscertifikat efter en noggrann inspektion . Bland konstgjorda fyllmedel använder Armos ofta polyuretanskum och periotec, som är ofarliga för hälsan.
  • Periotec är en polyesterfiber som ofta används vid tillverkning av ortopediska madrasser . Det är brandsäkert och allergiframkallande material. Det låter luft passera fritt och absorberar inte fukt. Perioteca -skiktet ger madrasserna mjukhet och ömhet.
  • Sisal är ett mycket hållbart naturmaterial . Det ger en optimal temperatur för att sova när som helst på året, leder inte statisk elektricitet, tål tung belastning och har också anmärkningsvärda antibakteriella egenskaper.
Bild
Bild
  • Armos -företaget använder holcon fiberduk vid tillverkning av madrasser . Det kännetecknas av sin hållbarhet och brandbekämpning. Holcon är ett giftfritt material och absorberar inte fukt och obehaglig lukt.
  • Filt används ofta vid tillverkning av lock eller för att isolera fjäderblock från mjuka lager . Det förhindrar slitage, bidrar till produktens styrka och tillförlitlighet. Filt gör madrassen mer elastisk.
  • För pålitlighet och hållbarhet hos ortopediska madrasser använder Armos spunbond non-woven syntetmaterial . Den används som foder mellan olika fyllmedel - för att öka deras styrka och fördela lasten jämnt. Spunbond är inte hälsoskadligt.
Bild
Bild

Serier och modeller

Den ryska tillverkaren Armos erbjuder ett brett utbud av modeller för att möta alla köpares behov.

Alla madrasser med ortopedisk effekt presenteras i flera serier:

" Vår " - inkluderar endast ensidiga produkter. Alla modeller kombinerar idealiskt bra kvalitet och överkomligt pris. Tillverkaren använder olika typer av block och fyllmedel för att skapa önskad elasticitet och styvhet hos produkterna. Tack vare 3D -luftaren är alla madrasser väl ventilerade.

Bild
Bild

" Rivieran " - alla modeller från denna serie är baserade på ett unikt "multiblock" -system. Blocket innehåller fjädrar med liten diameter. Alla produkter ger maximal komfort - tack vare det mjuka jerseykåpan, naturliga fyllningar och närvaron av en multiblock.

Bild
Bild

" Ekonomi " - budgetmodeller som kännetecknas av tillförlitlighet och hållbarhet. Alla madrasser är gjorda på basis av Bonnel fjäderblock kombinerat med polyuretanskum. En sådan tandem är ansvarig för en jämn fördelning av lasten över hela ytan.

Bild
Bild

" Extra " - Alla madrasser är tillverkade tack vare användningen av Bonnel -beroende block, vilket säkerställer optimal styvhet i produkterna. Madrasser är gjorda av moderna högteknologiska fyllmedel.

Bild
Bild

" Elit " - produkterna är tillverkade på basis av ett block av oberoende fjädrar, som förhindrar "våg" -effekten vid användning av madrassen. Alla produkter kännetecknas av en lång livslängd.

Bild
Bild

" Våra barn " - ortopediska modeller avsedda för spädbarn är styva (för att säkerställa att ryggraden sitter rätt under en natts vila).

Bild
Bild

" Europa " - denna serie innehåller madrasser gjorda på ett block av oberoende fjädrar, samt fjäderlösa modeller. För att säkerställa bekvämligheten använder tillverkaren naturliga fyllmedel (latex, kokosnöt). Elasticitet och hållbarhet är de viktigaste fördelarna med denna kollektion.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Pragmatiker " - inkluderar modeller av klassisk typ som säljs till ett mycket rimligt pris. Madrasser är gjorda av olika fyllmedel - det finns ett brett utbud där alla kan välja det bästa alternativet.

Bild
Bild
  • " Blommor " - varje modell från denna serie är tillverkad uteslutande av miljövänliga och naturliga material.
  • " Runda " - denna samling innehåller runda madrasser. Höjden på 40 cm och användningen av flera lager naturliga fyllmedel ger den mest bekväma sovplatsen. Effekten av "viktlöshet" känns på en sådan madrass.
  • " Riviera Mousse " - madrasser av ortopediskt skum. Quiltad jacquard, polycotton och polyester används som klädsel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Armos -företaget utökar ständigt sitt produktsortiment och erbjuder snygga och högkvalitativa nyheter av ortopediska madrasser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Till exempel innehåller Selena -modellen flera lager av fyllmedel: kokosnöt, kokosnöt, TFK. Ortopediskt skum används runt hela omkretsen. Modellen är utrustad med en metallram - för produktens hållbarhet och tillförlitlighet. Selenamadrassen tål belastningar på upp till 120 kg, den lockar uppmärksamhet med sin höga styvhet.

Recensioner

Armos -företaget från Ivanovo är känt inte bara i Ryssland, utan också i andra länder - tack vare högkvalitativa och pålitliga ortopediska madrasser. Kunderna gillar det stora utbudet av modeller som är gjorda av olika fyllningar. Varje klient kan välja produktens optimala styvhet och elasticitet.

Köpare gillar den optimala kombinationen av kostnad och kvalitet på varor. Märkets produkter utmärks av sin tillförlitlighet, praktiska och hållbarhet.

Företagets officiella webbplats presenterar ett brett utbud av serier av ortopediska madrasser. Köpare kan bekanta sig med madrassernas sortiment, egenskaper och egenskaper - och göra rätt val.

Rekommenderad: