Huter Bensintrimmer: De Bästa Bensinklipparna. Hur ändrar Man Linjen I Penselklipparen? Vad är Anledningen Till Att Trimmern Inte Startar?

Innehållsförteckning:

Video: Huter Bensintrimmer: De Bästa Bensinklipparna. Hur ändrar Man Linjen I Penselklipparen? Vad är Anledningen Till Att Trimmern Inte Startar?

Video: Huter Bensintrimmer: De Bästa Bensinklipparna. Hur ändrar Man Linjen I Penselklipparen? Vad är Anledningen Till Att Trimmern Inte Startar?
Video: Top Reasons String Trimmer Not Starting — String Trimmer Troubleshooting 2024, Maj
Huter Bensintrimmer: De Bästa Bensinklipparna. Hur ändrar Man Linjen I Penselklipparen? Vad är Anledningen Till Att Trimmern Inte Startar?
Huter Bensintrimmer: De Bästa Bensinklipparna. Hur ändrar Man Linjen I Penselklipparen? Vad är Anledningen Till Att Trimmern Inte Startar?
Anonim

Rengöring av en personlig tomt eller angränsande territorium är en mycket viktig komponent som ger en viss plats, vare sig det är en sommarstuga eller en byggnad med flera våningar, ett trevligt utseende och smak. Under lång tid har klassiska enheter som en konventionell fläta inte ansetts vara effektiva. De ersattes av något som en penselklippare eller som det också kallas en penselklippare. Denna bensintrimmer är en effektiv enhet som låter dig klippa gräset snabbt och enkelt . Om vi pratar om de bästa lösningarna för gräs, anses modellerna som tillverkas av tillverkaren Huter anses vara den högsta kvaliteten bland konsumenterna.

Bild
Bild

Särdrag

Om vi pratar om funktionerna i modellerna från denna tillverkare, så bör det först sägas att detta företag från Tyskland grundades 1979. All utrustning som produceras under detta varumärke är skapad av kvalificerade ingenjörer och utvecklare och testas i varje steg i skapandet. I allmänhet bensinskärare från detta tyska företag är kraftfulla och ganska produktiva modeller … Deras användning gör det möjligt att klippa gräset bokstavligen under alla förhållanden. Mycket ofta används de bästa modellerna av detta företag för professionella ändamål. En av de viktiga funktionerna som är gemensamma för alla modeller av tillverkaren är att Huter-buskar är utrustade med en luftkyld tvåtaktsmotor och elektronisk tändning. Detta alternativ gör det möjligt att tillhandahålla hög effekt på enheten och högkvalitativ prestanda för uppgiften.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Det finns lite att säga om styrkorna hos den nämnda tillverkarens bensintrimmer. De viktigaste är följande:

  • närvaron av en tvåtaktsmotor med en kapacitet på drygt 3 hästkrafter, luftkyld och elektrisk tändning;
  • en tank av genomskinlig plast, som låter dig veta exakt hur mycket bränsle som förbrukades under drift;
  • förmågan för en person att arbeta bekvämt - detta uppnås på grund av närvaron av ett ergonomiskt handtag som liknar en cykel och en speciell mekanism för att dämpa olika typer av vibrationer;
  • en skärningssats av hög kvalitet används här i form av en skärkniv och en höghållfast fiskelinje;
  • här används också ett brett grepp vid klippning - 25, 5 centimeter, vilket gör det möjligt att effektivt och snabbt klippa gräs, skott och andra greener;
  • ett skyddsomslag som skyddar en person från fallande gräs, stenar och olika skräp;
  • axelrem som gör att operatören kan arbeta länge och inte känna sig trött;
  • enkelhet för underhåll och användning - driftsprincipen och modellerna från Huter är mycket enkla, vilket gör det enkelt att förstå deras användning även för en okunnig person;
  • tillförlitlighet - en sådan bensintrimmer kan fungera under en lång tid utan att stanna, medan den inte värms upp på grund av det speciella med luftkylningssystemet;
  • möjligheten till obehindrad rörelse runt platsen - med tanke på att bensintrimmare, till skillnad från elektriska, är helt oberoende av närvaron av ett uttag, vilket garanterar en person rörelsefrihet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Samtidigt finns det ett antal nackdelar som inte kan ignoreras, nämligen:

  • buller under drift - bensintrimmare är inte bara från Huter, men i allmänhet vibrerar de ganska kraftigt och ger mycket ljud, vilket skapar obehagliga arbetsförhållanden;
  • förorening av naturen - modeller som körs på bränsle, under drift, bildar olika typer av avgaser som skadar miljön;
  • höga kostnader - trimmare av den beskrivna typen har en hög kostnad på grund av att de har hög prestanda och goda tekniska egenskaper.

I samband med ovanstående kan vi med säkerhet säga att sådana enheter har fler fördelar, vilket innebär att deras användning är motiverad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Om vi pratar om de mest populära modellerna av detta tyska företag, bör du förnamn GGT 2500S … Denna utrustning anses vara en av de mest produktiva modellerna och har utmärkta tekniska egenskaper. Dess användning gör det möjligt att bearbeta stora områden och använda det både i vardagen och för professionella ändamål. Dess funktioner är följande:

  • tvåtaktsmotor med luftkylningsmekanism;
  • elektronisk tändning;
  • effekt - 2,5 kW;
  • har en vibrationsdämpande mekanism;
  • kan avfasas i en bredd av 25, 5 centimeter.
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan intressant modell som kan vara av intresse för många är GGT 1000S … Den kan användas för professionella ändamål. Den har sådana huvudfunktioner som:

  • tvåtaktsmotor, som i den tidigare modellen;
  • elektronisk tändning;
  • prestanda - cirka 1000 W;
  • kan vara 25,5 centimeter bred.
  • dess omsättning - upp till 9, 5 tusen per minut.
Bild
Bild
Bild
Bild

GGT 1300S kommer också att intressera många, eftersom det är en kraftfull och produktiv trimmer som klarar alla typer av vegetation. Den är utrustad med en vibrationsdämpande mekanism, samt en låsknapp och ett lås för gastryckshandtaget. Den har samma funktioner som de tidigare modellerna, förutom att effekten är högre här - 1300 watt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ytterligare en bensintrimmer från Huter som förtjänar uppmärksamhet - GGT 1500T … Den höga effekten gör att du kan utföra nästan alla uppgifter. Modellen fungerar på en av de mest effektiva motormodellerna, vilket möjliggör enkel skärning av bokstavligen alla tjocklekar, ung tillväxt av träd samt tjockt ogräs. Den har en antivibrationsmekanism, ett bekvämt axelband och en manuell startmekanism. Denna modell skiljer sig från de tidigare genom att det finns en mer effektiv 1500 W -motormodell, samt genom att den avger mindre buller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den sista modellen jag vill prata om är GGT 1900S … Det är den näst mest kraftfulla i serien från denna tillverkare med en indikator på 1900 watt. Motorn som installerats här är specialdesignad för GGT 1900S. Dess andra funktioner är närvaron av en antivibrationsmekanism, liksom möjligheten att justera handtagets läge för ett mer bekvämt grepp. Dessutom ingår ett speciellt skyddshölje i förpackningen.

Bild
Bild

Villkor

Innan bensintrimmaren används bör ägare se till att växellådan är smord. Dessutom, för att kunna använda den här enheten korrekt, bör du läsa alla standarder som bruksanvisningen innehåller. Den innehåller också säkerhetsstandarder, råd om färdigheter och tekniker för effektivt arbete, samt korrekt underhåll av borstklipparen.

När användaren känner till allt detta kan han starta bensinklipparen och börja köra i enheten . Det bör utföras under de första 3-4 timmarna. Under denna tid bör penseln användas mycket noggrant. Detta görs bäst sparsamt på mjukt gräs. Den får under inga omständigheter användas i viloläge i mer än 10 minuter. Dessa perioder bör nödvändigtvis varvas med pauser och en paus på 20-30 sekunder. Under denna period utförs också justering och justering av bensintrimmerns driftslägen. Det kommer inte att vara överflödigt att ha en reservlinje så att om du skadar eller otillfredsställande arbete på standardlinjen kan du ändra linjen till en bättre.

Det bör noteras att enheten under inga omständigheter får användas utan skyddshölje och ljuddämpare. Dessutom måste korrekt montering av skärbladet utföras. Underlåtenhet att göra det kan resultera i extrema vibrationer, vilket kan vara farligt för operatören. Det rekommenderas inte att använda olika hemlagade trådar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Möjliga fel

Bensintrimmern är en tekniskt komplex enhet. Läs bruksanvisningen noggrant före användning. Men detta försummas ofta, på grund av vilken produkten snabbt kan misslyckas. Som ett resultat stannar det, värms upp för mycket och misslyckas . Eller det startar helt enkelt inte på grund av att en person inte är bekant med driftsreglerna och fyller den med bensin av låg kvalitet.

Och om vi pratar om eliminering av dessa problem, beror allt på många faktorer, allt från en lång säsongsavbrott i arbetet, slutar med felaktig lagring och felaktigt underhåll av enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Om vi pratar om recensioner om Huter bensintrimmare, utvärderar de flesta användare deras användning positivt. Många noterar tillverkarens stora modellutbud, vilket gör att du kan hitta varje trimmer som passar honom specifikt. Användarna betonar den långa bommen och den stora skivan, vilket gör att man kan ta tag i stora områden.

Om linan slits ut är det väldigt enkelt att byta ut den. Och de talar också bra om bränsletankens rymlighet. Det enda som användarna inte riktigt gillar är dessa trimmares nyckfullhet till bensinblandningens sammansättning.

Rekommenderad: