Beläggningsplattor "gotiska": Betongstenar Tillverkade Av Fabriken Och Andra Produkter Från Fabriken, Funktioner Och Urvalsregler

Innehållsförteckning:

Video: Beläggningsplattor "gotiska": Betongstenar Tillverkade Av Fabriken Och Andra Produkter Från Fabriken, Funktioner Och Urvalsregler

Video: Beläggningsplattor
Video: Build in Real Time with Me! Random Generator Challenge 2024, April
Beläggningsplattor "gotiska": Betongstenar Tillverkade Av Fabriken Och Andra Produkter Från Fabriken, Funktioner Och Urvalsregler
Beläggningsplattor "gotiska": Betongstenar Tillverkade Av Fabriken Och Andra Produkter Från Fabriken, Funktioner Och Urvalsregler
Anonim

Beläggningsplattor är en praktisk och lättanvänd produkt som kan användas för att skapa en snygg bana eller yta. På den ryska marknaden är vägytan för det gotiska märket mycket efterfrågad. Fabriken tillverkar och säljer kakel i Moskva och regionen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Beläggningsplattor "gotiska" konkurrerar framgångsrikt med andra stora företag. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av produkter. En av funktionerna i produktionen är användningen av vibrokomprimeringsteknik. Det är en officiellt certifierad metod och har framgångsrikt visat sig vara effektiv med hög prestanda.

Företaget intog också en ledande position på grund av ett genomtänkt marknadsföringsdrag. Teamet av specialister lyckades locka köpare och erbjuda dem en högkvalitativ produkt till ett rimligt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild

I stället för konstgjorda betongbeläggningsstenar, som förfallit några år efter läggningen, kom beläggningsplattor, som är bra för att dekorera stigar och områden av olika storlekar. En mängd olika färger gjorde det möjligt att använda beläggningen i olika exteriörer och landskapsdesigner.

En annan egenskap hos produkterna från ovanstående tillverkare är det tyska receptet. Varje komponent är noggrant utvald och testad. Det är inte heller komplett utan komplex utrustning, skapad enligt den senaste tekniken. Hela tillverkningsprocessen kontrolleras av erfarna specialister. Produkterna av det gotiska varumärket valdes för utformningen av enskilda platser i huvudstaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktöversikt

Det ryska varumärket erbjuder kunderna flera kollektioner att välja mellan. Var och en av dem skiljer sig åt i pris, form och andra egenskaper.

Samlingar Profi och "Standard"

Produkten tillhör mellanklass. Trots detta överensstämmer beläggningsplattor med höga kvalitetsstandarder. Vägytan har utmärkt slitstyrka, tillförlitlighet och är inte heller rädd för frost och hög luftfuktighet.

Detta är en monokromatisk gatsten i 12 färger (12 alternativ på grå cement och ljus cementbas).

Bild
Bild
Bild
Bild

Stonemix

För tillverkning av bottenlagret användes en pålitlig injektionsbas, som behåller sin integritet under många års drift. Det främre lagret är tonat i önskad färg, vilket ger det ett snyggt och attraktivt utseende.

Kakelplattorna från denna kollektion sticker ut mot bakgrunden av huvudsortimentet på grund av deras ursprungliga utseende . Det översta lagret imiterar natursten och kopierar inte bara färgen utan också naturmaterialets struktur.

Den präglade ytan har både estetiska och praktiska funktioner. Under frost eller regn kommer skorna inte att glida mycket på plattorna. Samtidigt väljs mönster och textur på ett sådant sätt att smuts inte samlas på ytan.

Bild
Bild

Granit

Anställda på varumärket lanserade en serie på marknaden, för tillverkning av vilka de använde en färgad massa sand och cement. Ett yttre lager gjordes av det, som inte är rädd för fukt, damm och andra föroreningar.

För att undvika glidning appliceras en snygg lättnad på plattans yta.

Bild
Bild

Falsk diamant

En av de mest uttrycksfulla och originella samlingar från en rysk tillverkare. Experter har tänkt ut en uppsättning texturer och nyanser för utformningen av det främre lagret på vägbanan. När det gäller storlek och utseende liknar plattorna mycket naturmaterial.

Produkten släpps i form av rutor och rektanglar, vilket förenklar staplingen och demonteringen vid behov . På grund av det varierade utbudet av nyanser kan du välja det idealiska alternativet för alla exteriör- eller landskapsdesign.

Bild
Bild
Bild
Bild

Löv faller

Denna kollektion uppskattades mycket av majoriteten av köparna på grund av produkternas snygga utseende. Tillverkare har släppt gatsten i form av en rektangel med rundade kanter. Kombinationer av flera färger användes för att designa det främre lagret.

Kaklet i en rik färgvariation är perfekt för att dekorera det lokala området, liksom stadsföremål (parker, torg, torg).

Bild
Bild

Mest populära färgprover

Hes . Kakel i gråvit färg. Detta färgschema imiterar färgen på husky hundens päls.

Bild
Bild

" Höst ". För att dekorera det yttre lagret har experter kombinerat bruna och gula färger. Varma nyanser skapar en trevlig och bekväm atmosfär.

Bild
Bild

" Mustang ". Gatstenar i ett mörkt färgschema som kombinerar en nyans av mörk choklad med brunt. Ritningen kompletterades med en ljusspridning som kontrasterade med huvudbakgrunden.

Bild
Bild

" Bärnsten ". En kakel tillverkad i ett charmigt sandig-gult sortiment.

Bild
Bild

Varje kakel från Listopad -kollektionen är 6 centimeter tjock . Med hjälp av ett vibrerande bord är den färdiga produkten stark och stark. Beläggningen tål till och med trafikbelastningen. Hörnen är rundade. Denna form förhindrar att lokala flisar och material smulas.

När man tillverkade Listopad -brickan ägnade specialisterna särskild uppmärksamhet åt dräneringens egenskaper. Även med kraftig och intensiv nederbörd sjunker inte beläggningen och behåller sin form . Sidokanterna förblir också på plats.

Materialet är perfekt för beläggningsplatser i områden med svår terräng.

Bild
Bild

Urvalstips

Tänk på följande när du köper beläggningsplattor

  • Var uppmärksam på vägbanans form. Om du ska utföra installationsarbetet själv väljer du standardalternativen (kvadrat eller rektangel).
  • Tänk på beläggningsstenens storlek. Innan du köper måste du exakt beräkna det nödvändiga antalet brickor. Det rekommenderas att du köper lite fler brickor än du behöver om några av brickorna skadas under installationen.
  • Färg spelar också en viktig roll. En väl vald färg kommer att framhäva utsidan. Moderna tillverkare erbjuder ett rikt utbud, som bör utvärderas noggrant innan det slutliga valet görs.
  • Om du ska installera plattor i områden med hög trafik, var uppmärksam på dess prestandaegenskaper. Styrkan indikeras av vägytans tjocklek.
  • Endast högkvalitativa plattor kommer att glädja dig med ett attraktivt utseende från år till år, så köp i en pålitlig och pålitlig butik. Köp endast originalprodukter.

Rekommenderad: