IconBIT Mediaspelare: Varför Saktar Den Ner Och Går Inte Att Slå På? Översikt över Linjaler, Stick HD Plus Och Andra Modeller För TV

Innehållsförteckning:

IconBIT Mediaspelare: Varför Saktar Den Ner Och Går Inte Att Slå På? Översikt över Linjaler, Stick HD Plus Och Andra Modeller För TV
IconBIT Mediaspelare: Varför Saktar Den Ner Och Går Inte Att Slå På? Översikt över Linjaler, Stick HD Plus Och Andra Modeller För TV
Anonim

IconBIT grundades 2005 i Hong Kong. Idag är det allmänt känt, inte bara som tillverkare av mediaspelare, företaget tillverkar surfplattor, projektorer, högtalare, smartphones, skotrar och andra moderna produkter under sitt varumärke. I Ryssland finns ett partners nätverk av företaget som marknadsför varumärket IconBIT.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beskrivning

Företagets mediaspelare har olika tekniska nivåer, men de återger alla videor, musik och fotografier med en ganska hög kvalitet. Mediaspelare är en storleksordning högre än BluRay -spelare, CD -spelare, DVD -spelare. Deras fördelar är följande:

  • snabbt, billigt och enkelt kan du fylla på din samling musik och filmer;
  • sökning i mediebiblioteket är mycket bekvämt, att hitta och starta önskad fil är en fråga om en minut;
  • det är lättare att lagra information om mediaspelarfiler än på skivor;
  • det är lättare och trevligare att köra filer på spelaren än på en dator; Det är bekvämare att titta på filmer från TV än från en datorskärm.

IconBIT -mediaspelare har bra innehållsreproduktion, hanterar filer på interna och externa medier.

Bild
Bild

Modellöversikt

IconBIT -spelaren innehåller en mängd olika modeller, de kan anslutas till en dator, TV, till vilken bildskärm som helst

IconBIT Stick HD Plus . Mediaspelaren utökar TV: ns möjligheter kraftigt. Den är utrustad med en hårddisk, Android -operativsystem, 4 GB minne. Genom att ansluta till HDMI -porten överför den multimediainformation från microSD -kortet till TV: n. Wi-Fi används för att utbyta data med en dator eller andra bärbara enheter.

Bild
Bild

IconBIT Movie IPTV QUAD . Modell utan hårddisk, operativsystem Android 4.4, stöder 4K UHD, Skype, DLNA. Den har flexibla inställningar, infraröd kontrollpanel, kan arbeta 24 timmar om dygnet utan förlust av stabilitet. Bland bristerna finns det en återställning av klockan efter att minnet stängts av, det finns inte tillräckligt med ström för vissa spel. Webbläsaren är svår att överbelasta med ett stort antal sidor.

Bild
Bild

IconBIT Tukan OMNIKAST . Modellen är kompakt, utan hårddisk, enkel att använda, synkroniseras snabbt med en dator, ansluter till nätverket med Wi-Fi och håller signalen stabilt.

Bild
Bild

IconBIT XDS73D mk2 . Enheten har ett elegant utseende, läser nästan alla format, inklusive 3D. Ingen hårddisk, stöder fast internet.

Bild
Bild

IconBIT XDS74K . Gadgeten utan hårddisk, körs på Android 4.4 -system, stöder 4K UHD. Men tyvärr har det de flesta negativa recensionerna på forumet.

Bild
Bild
Bild
Bild

IconBIT Movie3D Deluxe . Modellen har en utmärkt design, läser nästan alla format, när den hänger stängs den med våld (med en knapp). Nackdelarna inkluderar en stram webbläsare, närvaron av endast två USB -portaler och ett brus.

Bild
Bild

Val av funktioner

IconBIT -mediaspelare kan vara av olika typer

  • Stationär . Den här godisbaren är något större än resten av modellerna, den ansluts till en TV och utför olika multimediefunktioner.
  • Bärbar . En kompakt enhet, men dess funktioner är mer begränsade än för en stationär version. Till exempel accepterar den inte optiska skivor, den är konstruerad för begränsade förhållanden.
  • Smart-stick . Gadgeten ser ut som ett USB -minne, den ansluts till TV: n via en USB -portal. Spelaren utökar TV: ns möjligheter och gör den till en Smart TV, men är fortfarande sämre vad gäller antalet stationära modeller.
  • Prylar med kamera och mikrofon installeras direkt på TV: n.
  • IconBIT Company tillverkar mediaspelare avsedda för surfplattor och tillverkar även mediaspelare med anslutningar för flera hårddiskar samtidigt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla vet själv vilken typ av mediaspelare han behöver. När problemet är löst med typen av gadget, bör du bestämma om hårddiskens alternativ (inbyggt eller externt).

  • Mediaspelaren med en extern hårddisk är mer kompakt och praktiskt taget tyst.
  • En enhet med en inbyggd hårddisk kan lagra en mycket större mängd data, men den ger ljud under drift.

När du väljer är det bättre att föredra modeller med snabb diskrotation (5400 rpm), de är mindre bullriga. Ju bredare mediaspelarens minne, desto större filmformat kan den spela in.

Välj en gadget som stöder Wi-Fi 5, andra typer kan betraktas som föråldrade.

Bild
Bild

Möjliga fel

Modellen har IconBIT Movie IPTV QUAD varuautomater svarar inte när TV: n slås på (slås inte på). I den femte versionen, när du försöker slå på den, saktar den ner, erbjuder avstängning eller startar om, den går inte in i viloläge.

Modellen har IconBIT XDS73D mk2 det finns problem med RM -formatet (saktar ner). Skype och ram-för-bild-funktion försvinner. På egen firmware fungerar det bara som spelare, om det blinkas från evavision eller inext, kommer det att fungera bra.

Modell IconBIT XDS74K - ett kontinuerligt fel, bilden är grumlig, problem med ljud, inte alla format öppnas.

Att döma av recensionerna, IconBIT -mediaspelare hyllas snarare än skälls ut. Men tillräckligt med negativitet finns på forumet. Budgetkostnaden gör prylarna överkomliga för många användare. Och att köpa eller inte, du bestämmer.

Rekommenderad: